×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

AKCIJA

Elementi 129 do 160 od 884 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Vince & Michaels Flavored Lubricant Fizzy Tropical Wine Delight 50ml

    Slastno mazivo na vodni osnovi na sadni osnovi. Njegov uravnotežen pH bo prijeten, pa tudi njegove vlažilne sposobnosti. Je 100% veganski, primeren za uporabo v kombinaciji v kondomih in v praktični majhni embalaži, ki vsebuje 50 ml. Naredite svoje intimne igre in uživajte na polno!

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Noir Handmade F280 Powerwetlook Mini-Dress with Lace Trim

    Želite biti nocoj res provokativni? Nosite to obleko iz materiala mokrega videza in povečajte svojo spolno privlačnost s čudovitimi čipkastimi detajli. Njihov globok izrez bo pritegnil radovedne poglede, zahvaljujoč trakovom za podvezice pa lahko nanje pritrdite svoje najljubše nogavice.

    80,90 €

    29,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Satisfyer Double Love Luxury Partner Vibrator White

    Double Love, naš luksuzni vibrator za pare, se ponaša z vznemirljivim mehkim silikonom v kombinaciji z visokokakovostno plemenito kovino. Upravljanje s tradicionalnim brezžičnim krmilnikom in naša prvovrstna aplikacija vam omogočata igranje na daljavo in ponujata neskončne možnosti!

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Satisfyer Love Me Blue

    Vibrator rabbit Love Me ponuja neomejen užitek zahvaljujoč dvojni stimulaciji. Dva močna motorčka razvajata klitoris in pika! Za razliko od drugih vibratorjev podobnega tipa je Love Me edinstven v tem, da ponuja izboljšano stimulacijo od zgoraj, namesto od spodaj. Ročica za klitoris je prijetno ukrivljena in valovita, tako da lahko z njo uživate v maksimalnih užitkih!

    80,90 €

    34,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Obsessive Miamelle Bikini Tangerine

    Ste pripravljeni na velik odmerek neonske barve? Z bikinijem Miamelle je to neizogibno! Sočne barve pomešane s super seksi stilom - skočite in videli boste številne radovedne oči, ki opazujejo vaše osupljivo telo!

    91,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Gardelli Specialty Coffees Kenya Gititu AA 250g

    Predstavljamo vam kavo iz najboljše pražarnice na svetu - Gardelli. Kavo Gardelli v Italiji z ljubeznijo in strastjo praži kavni mojster Rubens Gardelli, ki je zmagal na tekmovanju za najboljšega pražarja na svetu - World Coffee Roasting Champion 2017. Čeprav je začel kot samouk, pristopa k celoti. praženja od začetka iz srca, tako kot kmetje, s katerimi sodeluje, pristopa k pridelavi kave. Uživajte v edinstveni aromi kave Gardelli in si privoščite najboljšo praženo kavo, kar obstaja.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Hedy Magic Shiver

    Hedy je eleganten jajček, v katerem se skriva moški masturbator, ki je narejen iz zelo mehkega in prijetnega TPE materiala in izstopa z izrazito stimulativno teksturo. Zahvaljujoč potovalni velikosti ga lahko vedno nosite s seboj, podoživite svoje trenutke samozaljubljenosti in uživate v realističnih in vznemirljivih občutkih. Zahvaljujoč svojemu dizajnu je Hedy tudi idealno darilo za vsakega moškega.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Plug-ilicious 1 Purple

    Ali želite živeti v vznemirljivi zabavi, povezani z analno stimulacijo, novem in boljšem? Spoznajte Plug-ilicious 1 pin, ki se ne razlikuje, a tudi zelo otežuje, je pa tudi enostaven za uporabo preko aplikacij na telefonu, tablici ali Apple Watch. In to ni vse, kar moramo vedeti o njem!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Joydivision AQUAglide Neutral 3ml 50 pack

    Maziva Joydivision so kakovostni nemški izdelki, preizkušeni skozi čas! Z Aquaglide Neutral se boste lahko popolnoma potopili v razburljive igre zahvaljujoč njegovi dolgotrajni mazalni sposobnosti in optimalni ravni vlažnosti v nekaj kapljicah. Svoj užitek in zadovoljstvo zaupajte najbolj priljubljenemu mazivu na evropskem trgu.

    30,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Mister B Hardware Premium Steel Double Header Dildo

    Zahvaljujoč svoji rahli ukrivljenosti vam bo ta dildo Steel Double Header zagotovil izjemno prijetno izkušnjo! Zaljubili se boste v njegovo ergonomsko obliko in novo raven elegance, ki jo predstavlja dildo. Uživajte sami in v paru!

    149 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Satisfyer Dual Kiss Green

    Model Dual Kiss vas bo navdušil s kombinacijo preizkušenih tlačnih valjev, vibrirajočega nivoja vode in možnosti nadzora uporabe. Celoten dizajn dopolnjuje udoben, nežen, mehak silikonski in vodoodporen dizajn.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Obsessive Beverelle One-piece Swimsuit Black

    Primerno za vsak tip postave! Enodelne kopalke Beverelle so dekliški motiv v naši ponudbi kopalk. Ščepec barv - veliko zabave! Z njimi začnite počitnice na soncu!

    91,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Bye Bra Invisible String 2-Pack Nude & Black

    Posebna obleka zahteva posebno spodnje perilo! Te nevidne tangice boste cenili ob več priložnostih, kot si zdaj sploh lahko predstavljate. Vsebina pakiranja 2 kosa - telo in črna iz lahke in mehke tkanine. Nevidne tangice ne smejo manjkati v nobeni ženski garderobi!

    26,90 €

    8,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • CB-X CB-6000 Chastity Cage Chrome

    Elegantno podrejeno igro boste okusili le, če boste imeli ptico zaprto v elegantni svetleči kletki. Njegova robustna oblika vam pristaja tako, da vašo moškost oblikuje v popolne oblike. Zahvaljujoč odprtinam ne preprečuje fizioloških potreb, je prezračen in primeren tudi za dolgotrajno nošenje. Zato ne čakajte, začnite jemati svojo podrejenost resno!

    279 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Lovely Lovers LollyPop Tasty Lube 150ml

    Intimni mazalni gel z aromo češnjeve lizike, primeren za intimne/erotične masaže ali klasični seks. Na vodni osnovi - ne pušča madežev. Poveča izkušnjo z nežnim ogrevanjem.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Dipping Delight Light Blue

    Ste razpoloženi za draženje klitorisa? Dipping Delight je tu samo za vas, da se lahko potopite v čudovito in globoko fokusirano stimulacijo klitorisa ali preprosto v nežno lesketanje. Njegova ojačana, zelo mehka in ukrivljena konica bo v vas razkrila nove vznemirljive občutke. Igriv dizajn bo všeč tako začetnikom kot izkušenim ljubiteljem erotičnih igrač!

    45,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Satisfyer Pro To Go 3 Black

    Satisfyer Pro To Go 3 iz silikona je s svojim elegantnim kompaktnim dizajnom in zanimivo kombinacijo pritisnih kolesc in vibracij idealen sopotnik na potovanju. Prinesel vam bo nebeški orgazem kjerkoli in kjer koli, njegova dva močna motorja vam bosta pokazala vrhunec blaženosti!

    61,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Passion Amanda Set Black

    Čuten komplet erotičnega perila evropske znamke Passion. Sestavljen je iz modrčka z zapeljivim mrežastim delom, podveznega pasu in tudi tangic. Spodnje perilo je okrašeno z zlatimi prstani, ki ustvarjajo seksi učinek križanja in so tudi lep okras. Oblecite si to seksi spodnje perilo in podprite svojo spolnost!

    80,90 €

    29,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • OhMiBod Freestyle :G Music Vibrator Pink

    Uživajte v glasbi. Da, prav ste slišali, tako igračka vibrira v ritmu glasbe in tako daje vašim najljubšim pesmim in poslušanju le-teh popolnoma novo in predvsem vznemirljivo dimenzijo. Samo priključite kabel na predvajalnik ali mobilni telefon. Ali pa uživajte brez glasbe in izbirajte med 7 prednastavljenimi vzorci vibriranja.

    179 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Noir Handmade Dress Delicate Tiger Design 2717930

    Fenomenalna obleka, ki bo razveselila ne le vašo postavo, temveč tudi vašo osebnost. Sešite so iz zelo prijetne mreže in imajo fin žametni tigrasti potisk vrrr. Zapeljivo vas obkrožajo in so čudovito udobne za nošenje. Imajo prefinjeno dolgo režo na sprednji strani in obkrožajo vaš vrat zahvaljujoč stoječemu ovratniku, ki se zapira s 3 gumbi. Kaj pa zadaj? Ti bodo razkriti zahvaljujoč velikemu ovalnemu izrezu.

    119 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Satisfyer Majestic Duo

    Zahvaljujoč vrtljivi zanki je model Satisfyer Majestic Duo, izdelan iz udobnega in nežnega silikona, mogoče uporabljati zelo prilagodljivo. Inovativni dizajn dopolnjujejo intuitivno delovanje in intenzivne vibracije.

    45,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Allure Body With V-Neck & Sleeves Black

    Nebeško lepe točke za oba filmska zvezdnika! Ima globok V-izrez in neverjetno očarljive puhaste rokave, ki razkrivajo ramena. Hrbet pokaže več kot pokriva, lok za vratom pa daje vtis, da bo že en poteg dovolj, da razkrije vaše telo. Oblecite ga, sanjajte in se pripravite na razburljivo predstavo.

    91,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Satisfyer Lolli Plug 1 Plug Vibrator Berry

    Za intenzivne vibracije modela Lolli-Plug 1 skrbita 2 motocikla. Za nadaljnjo stimulacijo bo poskrbela diamantna struktura žebljička. Široka podlaga in mehak silikon zagotavljata varno igro.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Bullet Vibrator

    Se želite podati na razburljivo potovanje in odkrivati nova doživetja? Samo z lepimi in kakovostnimi pripomočki znamke Fifty Shades! Ta razmeroma majhen vibrator z žlebičasto teksturo vas bo zabaval tako med predigro kot samostojnimi igrami. Ponuja vam 15 vzorcev vibracij in 5 stopenj intenzivnosti. Uživajte v njegovi mehki silikonski površini in se prepustite navdušenju, povezanemu s stimulacijo vibracij.

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Orion Bullet Red

    Vrhunski mini vibrator po odlični ceni, preprosto obvezen v vaši torbici ali žepu! Je majhen, enostaven za upravljanje, ima lep dizajn in lahko izjemno močno vibrira. V njegovih funkcijah lahko uživate s partnerjem ali sami, ponuja vam 10 odličnih načinov vibriranja za različne vaginalne ali analne igre.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Obsessive Rubinesa 2-pcs Set

    Nocoj se boste počutili še lepše! Zaprite oči in si predstavljajte sebe v tem spodnjem perilu. Komplet z nedrčkom in tangicami Rubinesa vam bo poskrbel za prijetne in vznemirljive občutke. Obnorite s čutnim rdečim, spogledljivim krojem ter kombinacijo materiala za telo in pentlji.

    57,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Sport Fucker MOTOVibe BUZZ Lock Black

    Ta pripomoček ima vse, kar želite! Ima polnilni motor, ki vam ponuja 10 funkcij vibriranja. To je slab tip, ki se udobno namesti v tvojo rit, prstan z drugega dela pa se ovije okoli tvoje moškosti. Želijo več? Zato vzemite daljinski upravljalnik in se igrajte sami ali s svojim partnerjem!

    159 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • California Exotics Tempt and Tease Kiss Pink

    Iščete užitek, ki vas nikoli ne bo razočaral? Ta čeden roza čeden moški ima obe uporabni plati in natančno ve, kaj hočeš. Ob njem boste občutili povečanje strasti, saj ga bo vzljubilo 7 funkcij vibracij v dveh motorjih. Dosezite želene vrhove zahvaljujoč vsestranski obliki!

    119 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Glyde Wildberry - Premium Vegan Condoms 10 pack - SALE exp. 10/2024

    Kondomi iz lateksa GLYDE so prijazni do veganov. Serija kondomov GLYDE Ultra je izdelana iz naravnega lateksa najvišje kakovosti po najstrožjih standardih z uporabo rastlinskih beljakovin in ne kazeinskega veziva. Nobena sestavina kondomov GLYDE ne vsebuje izdelkov živalskega izvora. Poleg tega kondomi GLYDE niso testirani na živalih.

    11,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Triune The Anal Impaler Stainless Steel

    Na en del pritrdite gležnje, na drugi del pa pritrdite dildo, ki ga nato vstavite v anus ali nožnico. Za vse, ki si želijo primernega ponižanja in globokih izkušenj. Ali pa vam to ni dovolj? Poskusite en del priviti na tla, v vaših fantazijah ni omejitev in verjemite, da boste s tem dodatkom uresničili veliko svojih fantazij.

    169 €

    63,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Passion Floris Corset Black

    Čudovit steznik, ki ga ne boste želeli sleči! Je evropske blagovne znamke Passion, ki zagotavlja kakovost izdelka, material pa je prijetno elastičen, zato vam bo pristajal kot druga koža. Brezčasen kroj bo navdušil vse vrste postaj, elegantna čipka, iz katere sestavljajo nedrček in tangice, pa vas bo očarala na prvi pogled.

    61,90 €

    29,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Satisfyer Elastic Joy Violet

    Model Satisfyer Elastic Joy je opremljen z 2 motorjema in živahnim vzgonom, zato ga je mogoče uporabljati v različnih oblikah. Uporabljeni so bili kot partnerski vibrator, erekcijski obroč in aplikacijski vibrator - Elastic Joy je pripravljen na vse.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija

Elementi 129 do 160 od 884 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.