×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

TOP 20 prodajnih uspešnic za ŽENSKE

Elementi 65 do 86 od 86 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • LELO Smart Wand 2 Massager Large Deep Rose

    Doživite neprimerljivo sprostitev, ko se prepustite najrazkošnejšemu masažnemu aparatu za celotno telo na svetu. Koncentrirana moč 10 različnih masažnih vzorcev pomirja boleče mišice in odpravlja stres, stabilnejši ročaj in še daljše trajanje polnjenja pa vam omogočata večurno uživanje.

    309 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • F-Machine Pro 3 Fuck Machine Pink

    Pro II je pravkar dobil veliko nadgradnjo in je zdaj popolnoma nov Pro3! Je močnejši, hitrejši, stabilnejši, lažje nastavljiv, trši, bolj vsestranski in pride z novo torbico za diskretno prenašanje in shranjevanje.

    1.229 €

    759 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Best Friend Vibrator for Dual G-spot & Clitoral Stimulation Pink

    Želite doživeti nepozabne trenutke intimnega zadovoljstva, kadar koli želite? Predstavljamo edinstven vibrator znamke Paloqueth, ki vas bo navdušil s svojimi dvojnimi vibracijami in razkošnim dizajnom, ki mu ni para. Naj vas popelje v svet neomejenih užitkov!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Smart Wand 2 Massager Medium Black

    Ali želite zase samo najboljše? Z Lelo Smart Wand 2 boste doživeli sprostitev brez primere, najbolj luksuzno masažo na svetu, popolno stimulacijo in prijetno sprostitev. Koncentrirana moč 10 načinov vibriranja lajša mišično napetost in stres, udoben ročaj se prilega vaši roki kot školjka in daljša vzdržljivost obljublja neskončne ure veselja.

    259 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Intimate Earth Hydra Water Based Lube 120ml

    Prvovrstni mazalni gel na vodni osnovi zagotavlja izjemno dolgo mazljivost – na osnovi čiste celuloze brez parabenov.

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • HiSmith WDA001-M Wildolo Ardoris Monster Dildo 10 Vibration Modes & Wireless App Suction Cup 8" Purple-Pink

    Sanjate o pošastnem spolnem užitku? Zagotovite si večno zadovoljstvo z vrhunskim Hismith vibrating Monster Dildo, ki omogoča tudi upravljanje preko aplikacije za pametni telefon. Je pameten oblikovalski kos, ki bo prisluhnil vašim željam in jih takoj izpolnil, pridite in izvedite več o njem!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovense Hyphy Dual-End Vibrator

    Kaj se bo zgodilo, ko se osredotočite na svoje najbolj občutljivo mesto z vibracijami? Eksplodirate zelo hitro! Toda za tako natančno stimulacijo, logično, potrebujete natančno igračo. In točno to je Hyphy, visokofrekvenčni vibrator za takojšnje orgazme! Pridite in izveste več o njem, vključno z dejstvom, da ga lahko nadzirate prek aplikacije, spremenite njegove razširitve ali uporabite njegov drugi konec.

    219 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Pro 2 Generation 2 Blue

    Klasičen in eleganten vibrator Satisfyer Pro 2 poganja patentirana tehnologija Air-Pulse, ki vibrira vaš klitoris in vas pripelje na želeno destinacijo. Povečanje tihega motorja in mehkih silikonskih glav vam bo omogočilo Pro Pro 2- ali dvakrat.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Nova Kegel Balls Pink-Red

    Kroglice Venus znamke Svakom so narejene iz prvovrstnega silikona, ki je 100% vodoodporen. Ta komplet je učinkovit tečaj za vse ženske, ki imajo po porodu težave z zategnjenostjo nožnice, želijo okrepiti mišice medeničnega dna, okrepiti orgazme ali preprečiti inkontinenco. S tem kompletom boste postopoma povečevali težo žog in tako učinkovito krepili ne le mišice medeničnega dna, temveč tudi svoje zdravje in spolno zadovoljstvo.

    64,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Vibes Power Flower

    Naj mehki cvetni lističi Power Flower plešejo okoli občutljivih predelov, medtem ko vas vibracije svilnate silikonske gredi pripeljejo v ekstazo. Odlično za potopitev v zaklade svojega telesa in za prebujanje erogenih con!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer DUO 2 Lilac

    Edinstven vrhunski igralec, ki bo vaše življenje naredil polno zadovoljstva, harmonije in neverjetnih orgazmov. Womanizer Duo 2 s tehnologijo Pleasure Air je razveselil vaš klitoris, drugi ukrivljeni del pa je zavibriral prav na G-točki. Kaj to pomeni? Najboljši trenutki uporabe <3

    229 €

    209 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Moxie

    Vedno imejte svoje najljubše vibracije s klitorisom in ostanite navdušeni. We-Vibeov moxie je diskreten, čuten, dražeč in sladek. Zahvaljujoč magnetu se udobno prilega v vse hlačke, njegove tihe tresljaje pa boste opazili le vi ali vaš ljubimec, ki mu zaupate bodisi krmilnik bodisi aplikacijo v mobilnem telefonu in mu tako omogočite nadzor nad svojim užitkom.

    189 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Smartballs Teneo Duo White-Indy Red

    SMARTBALLS DUO je preprost in učinkovit način za vadbo mišic medeničnega dna med običajnim vsakodnevnim delom. dejavnosti.

    30,90 €

    23,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Marilyn Monroe Special Edition White Marble

    Womanizer Marilyn Monroe Special Edition vam bo pokazal čarobno-orgazmične trenutke v stilu. Tako kot vi je tudi ta predvajalnik pravi original, popolna kombinacija elegance, preprostosti in uporabnosti. Poklonite se ikoni Marilyn Monroe iz Womanizerja in uživajte v prednostih tega čudovitega stimulatorja klitorisa za svobodo!

    189 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pillow Talk Sassy Luxurious G-Spot Massager with Swarovski Crystal Pink

    Svetovna uspešnica končno na češkem trgu! Spoznajte vibrator Pilgrim's Sassy, ki izžareva lepoto, eleganco, vznemirjenje in moč. Njegovo mehko fleksibilno ohišje iz prvovrstnega silikona vam bo zaradi svoje oblike pomagalo ciljati na točko G, kristal Swarovski, ki krasi igračo, pa naredi Sassy pravi biser in vam daje občutek razkošja. Pustite se premamiti z genialno obliko, učinkovitimi funkcijami in očarljivim dizajnom vibratorja, ki se mu ženske po vsem svetu ne želijo odreči.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Perifit App Controlled Pelvic Floor Trainer Pink

    Ali veste, kako priljubljena je bila šola? In kaj, če krepitev mišic medeničnega dna postane igra? Perifit je orodje, zasnovano za vadbo medeničnega dna z uporabo mobilne igre. Princip je preprost – mišice napneš in jih sprostiš, kar te v igri tudi premika. Perifit so zasnovali zdravniki in ga priporočajo vsem ženskam, ki želijo okrepiti svoje medenično dno ne le na zabaven, ampak tudi učinkovit način.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Snail Vibe Curve Vibrator Purple

    Nov dodatek v družini Snail Vibe! Vznemirljiv model Curve ima ergonomsko obliko za stimulacijo točke G, teksturirano glavo, ki boža klitoris in udoben ročaj. Snail Vibe so oblikovali pravi profesionalci na podlagi znanstvenih raziskav in razvoja.

    219 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lora DiCarlo Sway Dual Vibration Warming Massager Teal

    Kako doseči najbolj prijeten orgazem? Z igračo za natančno stimulacijo z vseh koncev! Sway je naprava s premišljeno obliko in bučečimi vibracijami na obeh koncih. Idealen je za raziskovanje in odkrivanje G-točke, prostate, klitorisa, samo draženje popolnoma kjerkoli! Dodajte funkcijo ogrevanja, sprostite se in lebdite od navdušenja.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • OhMyG G-Spot Vibrator White

    Iščete nekaj neverjetnega za svojo G-točko? OhMyG je erotični opomnik, ki bo vašo državo predstavil ugodnosti na novi in nedavni osnovi. Ne uporablja vibracije, globokega gibanja "bisera", ki je otipljiva, neposredna in sodobna masa točke G. Uspe "dodati" gibanje v 3 čevljih intenzivnosti. Dodaj Več!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Sona 2 Travel Purple

    Toda ali želite doživeti norijo na svojih pustolovskih potovanjih? Predstavljamo vam vašega novega sopotnika z imenom SONA 2 Travel prestižne znamke Lelo. To je majhna potovalna ugodnost za takojšnjo pomoč pri orgazmu, kjer koli ste. Uživajte v intenzivni stimulaciji klitorisa, doživite poln užitek in užitek ter se zaženite v popolno sprostitev zahvaljujoč legendarnim zvočnim valovom.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Triple Stimulation Beaded Thrusting G-Spot Rabbit Vibrator Pink

    Potisni vibrator ima potisni mehanizem, vrtljive kroglice in vibrirajočo enoto za zajce. Teleskopska dolžina je približno 1,2 palca. Ergonomsko oblikovan, da se bolje prilega vašemu telesu in vam nudi vrhunsko spolno izkušnjo.

    76,90 €

    53,90 €

    Ni na zalogi

  • FUN FACTORY Celebrate Yourself Women Box

    Proslavite sami! S to škatlo, polno užitka, boste odkrili najbolj intenzivne občutke, ki bodo v vaše življenje prinesli tako veselje kot zadovoljstvo in harmonijo. Začnite svojo sanjsko uverturo in se povzpnite do razburljive eksplozije FUN and Fun Factory.

    309 €

    169 €

    Ni na zalogi

Elementi 65 do 86 od 86 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.