×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!
 • video360
 • Arcwave Ion Black
 • Arcwave Ion Black
 • Arcwave Ion Black
 • Arcwave Ion Black
 • Arcwave Ion Black
 • Arcwave Ion Black
 • Arcwave Ion Black
 • Arcwave Ion Black
 • Arcwave Ion Black
 • Arcwave Ion Black
 • Arcwave Ion Black
 • Arcwave Ion Black
 • Arcwave Ion Black
 • Arcwave Ion Black
 • Arcwave Ion Black
 • Arcwave Ion Black
 • Arcwave Ion Black
 • Arcwave Ion Black
 • Arcwave Ion Black
 • Arcwave Ion Black
 • Arcwave Ion Black
 • Arcwave Ion Black
 • Arcwave Ion Black
 • Arcwave Ion Black
 • Arcwave Ion Black
 • Arcwave Ion Black
 • Arcwave Ion Black
 • Arcwave Ion Black
 • Arcwave Ion Black
 • Arcwave Ion Black

Arcwave Ion Black

Spoznajte prvi stroker Pleasure Air™ na svetu. Doživite novo vrsto orgazma, saj edinstveni pulzirajoči zračni valovi stimulirajo občutljive Pacinianove receptorje užitka v frenulumu.

Proizvajalec

Arcwave

309 €

179 €

Na zalogi

  Brezplačna Dostava

Podrobnosti

Spoznajte prvi stroker Pleasure Air™ na svetu. Doživite novo vrsto orgazma, saj edinstveni pulzirajoči zračni valovi stimulirajo občutljive Pacinianove receptorje užitka v frenulumu.

Izvor ionov
Oglejte si zakulisje procesa, ki je potreben za izdelavo prvega strokerja Pleasure Air™ na svetu.

Tehnologije
Arcwave je zasnoval edinstvene, inovativne tehnologije in materiale za ustvarjanje doživetij, ki jih še niste občutili. Od Pleasure Air do CleanTech Silicone, vsak izdelek odlikujejo posebne ključne lastnosti za vašo najboljšo naslednjo pustolovščino.

Z združitvijo najnaprednejše tehnologije, vrhunskega oblikovanja in inženiringa ter dolgoletnih raziskav uporabnikov je podjetje Arcwave ustvarilo resnično edinstveno paleto vrhunskih pripomočkov za moške užitke samo za vas.

Pleasure Air je patentirana tehnologija, ki jo je razvil Arcwave™. Gre za inovativno novo vrsto stimulacije, ki v celoti temelji na spremembah zračnega tlaka, s čimer se usmeri na zelo občutljive živčne končiče, kar privede do močne nove vrste orgazma.

Zakaj je to inovativno?
Ta vrsta stimulacije vam omogoča, da ciljate na receptorje, ki jih druge tehnologije ne morejo, in sicer na Pacinianove receptorje užitka. Ti zelo občutljivi živčni končiči se nahajajo v frenulumu na konici penisa in se dobro odzivajo na spremembe zračnega tlaka.

"Pot do orgazma je spremljal občutek ščemenja v spodnjem delu spolovila. Takšnega občutka še nikoli nisem doživel, vsaj ne med običajno masturbacijo."
POVRATNE INFORMACIJE TESTERJA, RAZISKOVALNI INŠTITUT SKOPOS

Živčni končiči nimajo spolne identitete

Med embrionalnim razvojem imata penis in klitoris enak tkivni izvor; glans klitorisa najde svoj ustreznik v frenulumu, ki se nahaja na spodnji strani penisa. Ženske naj bi pogosto doživljale bolj raznolike in intenzivne orgazme kot moški (čeprav redkeje) zaradi večje koncentracije Pacinianovih receptorjev v klitorisu. Manj znano je dejstvo, da isti živčni končiči (Pacinianovi receptorji), ki so odgovorni za orgazme klitorisa, obstajajo tudi v moškem telesu. Izziv za podjetje Arcwave je bil najti način, kako jih usmeriti. Odgovor je stimulacija Pleasure Air.

Tehnologija Pleasure Air™, zasnovana za moško telo
Tehnologija Pleasure Air™ je preoblikovala industrijo, ko jo je leta 2014 predstavila blagovna znamka Womanizer. Za razliko od tradicionalnih vibratorjev deluje s spremembami zračnega tlaka, kar zagotavlja močnejše klitoralne orgazme. Tehniki podjetja Arcwave so sprejeli izziv, da bi Pleasure Air™ ponovno oblikovali za moško anatomijo. Ustvarjali so močnejše tlačne valove, širšo razpršeno površino in po 13 krogih prototipov se je zgodilo nekaj posebnega. Preizkuševalci so poročali, da so bili orgazmi intenzivnejši, bolj raznoliki, z naraščanjem, ki ga niso doživeli nikoli prej. Opisi so bili tako podobni opisom ženskega orgazma, da je bila naročena obsežnejša raziskava za neposredno primerjavo.


Kakšen je občutek?
Testiranci so opisali bolj raznoliko naraščanje, valove občutkov in močno sprostitev. Pleasure Air uporablja pulzirajoče zračne valove za sesanje in masažo penisa do povsem nove vrste orgazma, ki ga ni mogoče doseči samo z masturbacijo.

"V primerjavi z običajno masturbacijo je bil orgazem veliko bolj intenziven in je tudi trajal dlje. Na začetku masturbiranja je bil občutek razmeroma šibek. [...] Dokler nisem na neki točki očitno prebil zidu. Od te točke dalje se je nenadoma v velikem valu zgradil zelo močan in intenziven občutek, ki se je končal z orgazmom."
POVRATNE INFORMACIJE TESTERJA, RAZISKOVALNI INŠTITUT SKOPOS

Pametna tišina
Vaš ion mora biti vklopljen le, ko je to potrebno. Iskanje gumba za izklop v naglici je lahko zelo moteče ali celo uniči trenutek. Tehnologija Smart Silence je bila zasnovana za reševanje te težave. Z uporabo napredne senzorske tehnologije ve, kdaj želite stimulacijo. Na podlagi stika s kožo se samodejno vklopi ali izklopi, tako da lahko sedite, se sprostite in uživate v trenutku. Pri napravi Ion ima tehnologija Smart Silence na voljo 8 stopenj intenzivnosti, kar pomeni, da lahko stimulacijo prilagodite svojim željam.

Nikoli več ne skrbite zaradi neželenega hrupa, preprosto pustite, da Smart Silence izklopi vaš izdelek namesto vas. Končno pametna tehnologija, ki je preprosto smiselna.

Silikon CleanTech
Silikon CleanTech je na voljo samo v seriji Arcwave. Zaradi visoke gostote in biokompatibilnosti je varen pred patogeni in mikrobi.
Poleg tega je silikon CleanTech hipoalergeni in odporen na UV-svetlobo, zato je trajnejši in bolj higieničen od običajnih materialov na trgu. To pomeni, da je izdelke Arcwave veliko lažje čistiti, so bolj higienični in jih je lažje ohranjati sveže.

Twist to Open
Čiščenje in sušenje ni treba biti naporno. Preprosto zavrtite napravo narazen, jo sperite z vodo in napravo Ion položite nazaj na diskretno podstavek za shranjevanje za polnjenje in sušenje.

Uživajte v trenutku in ne skrbite za nadaljnjo nego. Podjetje Arcwave je zasnovalo inovativen mehanizem za odpiranje, ki olajša čiščenje.

S funkcijo Twist to Clean preprosto zavrtite napravo Ion in ločite silikonski rokav CleanTech od naprave. Ko je tulec ločen, ga lahko preprosto potopite v vodo in očistite, saj je Ion popolnoma vodoodporen po standardu IPX7.

Kaj pa sušenje? Twist to Clean deluje skupaj z inovativno polnilno podlago, ki zagotavlja hitro in učinkovito sušenje naprave Ion. Po čiščenju preprosto vrnite Ion v polnilno osnovo, kjer vgrajena paličica DryTech odvaja odvečno vlago in ohranja Ion v odličnem stanju.

Podstavek za shranjevanje
Podstavek za shranjevanje služi kot dom za sušenje in polnjenje naprave Ion po uporabi. Inovativna paličica DryTech v podstavku za shranjevanje pomaga pospešiti postopek sušenja.

Zakaj Arcwave?
Prefinjen in eleganten pristop oblikovalcev Arcwave prvič dodaja pridih razreda v svet moških užitkov. Vsak vidik naših izdelkov je bil skrbno izdelan z ljubeznijo in natančnostjo, ne le da zagotavlja vznemirljive nove ravni užitka, temveč tudi pomaga destigmatizirati moško masturbacijo.

Ženske so pokazale pot kot pionirke družbene osvoboditve, ko gre za masturbacijo, moški pa lahko vidimo, da močno zaostajajo. Zdaj Arcwave moškim omogoča dostop do enake ravni kakovosti na podobno prefinjen način, kar zagotavlja povsem novo vrsto občutkov.


S predstavitvijo našega vodilnega izdelka - Arcwave Ion - dokazujemo, da ženski orgazem ni le nekaj, kar je treba slaviti, temveč tudi posnemati - s tem, ko zagotavljamo bolj raznoliko, bolj vznemirljivo vožnjo po toboganu do vrhunca.


Zdaj je torej čas, da zadenete pravi živec.


Od orgazma do novega orgazma.


Drznemo si vas.

 

Dodatne informacije

Blagovna znamka Arcwave
Za za izkušene, za moške
Stimulacija penis
Vibracijski vibracijski
Lastnosti gor in dol, pressure waves, stimulativno, vodoodporen
Material silikon
Površina gladko
Baterije polnilna
Kategorije Samodejni masturbatorji, Najbolje prodajano, Darila za moške, Vibracijski masturbatorji, TOP 20 prodajnih uspešnic za MOŠKE, Arcwave

Write Your Own Review

Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.