×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!
Bonnat Lait 55% 100g

Bonnat Lait 55% 100g

Visok odstotek - 55% - mlečna čokolada. Prijetno masleno. 55-odstotna mlečna čokolada je idealna poslastica za tiste, ki se ne želijo odločiti, ali imajo raje temno ali mlečno čokolado. Mlečna čokolada s tako visoko vsebnostjo kakavovih zrn vsebuje oboje: značilen in pester kakavov okus temne čokolade in gladko žametno mlečno čokolado.

Proizvajalec

Bonnat

9,90 €

7,90 €

Na zalogi

Podrobnosti

Visok odstotek - 55% - mlečna čokolada. Prijetno masleno. 55-odstotna mlečna čokolada je idealna poslastica za tiste, ki se ne želijo odločiti, ali imajo raje temno ali mlečno čokolado. Mlečna čokolada s tako visoko vsebnostjo kakavovih zrn vsebuje oboje: značilen in pester kakavov okus temne čokolade in gladko žametno mlečno čokolado.

Sestavine: kakav, kakavovo maslo, sladkor, mleko v prahu

Izjemna kakovost surovin: Stéphane Bonnat prenaša kakovost surovin. Uporablja samo:

  • kakav in čisto kakavovo maslo, brez rastlinskih maščob,
  • trsni sladkor namesto sladkorja pese.

Nikoli ne uporablja sojinega lecitina, vanilije, vanilina ali umetnih arom. Vsi izdelki so 100% brez gensko spremenjenih organizmov.

Teža in velikost: 100 g, 153 × 75 × 10 mm

Bonnat čokolada, od leta 1884

Starodavna družinska tovarna čokolade iz mesta Voiron v Franciji je bila ustanovljena leta 1884 . Znana je po obsežni ponudbi čokolad z "enim poreklom" in grenkih mlečnih čokolad z izjemno visoko vsebnostjo kakava .

Čokoladna tovarna Bonnat ima eno zgodovinsko prvo : bili so prvi, ki so oblikovali paleto čokolad v tablici s 75 % kakava, kjer je vsaka čokolada narejena iz kakavovih zrn iz druge države. Te čokolade so postale znane kot čokolade z "enim poreklom" ali "enoregionalne" . Ideja se je hitro uveljavila in danes jo posnemajo številni proizvajalci.

Dodatne informacije

Vsebnost kakava 55%
Sestavine cane sugar, cocoa, cocoa butter, powdered milk
Hranilne vrednosti na 100 g
Energijska vrednost 619 kcal / 2568 kJ
Maščobe 47,5 g
Beljakovine 8,3 g
Ogljikovi hidrati 41,5 g
od tega sladkorji 32,5 g
Blagovna znamka Bonnat
Teža 100 g
Kategorije Mlečna čokolada, Bonnat

Napiši svoje lastno mnenje

Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.