Prijavni obrazec
Registracija
Vaši podatki
Podatki za prijavo
ali prijava
Podrobnosti
75-odstotna čokolada, pripravljena iz kakavovih zrn, ki jih goji sorta Trinitario na Trinidadu. Konzistenca je žametno gladka.
Sestavine: kakav, kakavovo maslo, sladkor
Izjemna kakovost surovin: Stéphane Bonnat prenaša kakovost surovin. Uporablja samo:
- kakav in čisto kakavovo maslo, brez rastlinskih maščob,
- trsni sladkor namesto sladkorja pese.
Nikoli ne uporablja sojinega lecitina, vanilije, vanilina ali umetnih arom. Vsi izdelki so 100% brez gensko spremenjenih organizmov.
Teža in velikost: 100 g, 153 × 75 × 10 mm
Bonnat čokolada, od leta 1884
Starodavna družinska tovarna čokolade iz mesta Voiron v Franciji je bila ustanovljena leta 1884 . Znana je po obsežni ponudbi čokolad z enim poreklom in grenkih mlečnih čokolad z izjemno visoko vsebnostjo kakava .
Čokoladna tovarna Bonnat ima eno zgodovinsko prvo : bili so prvi, ki so oblikovali paleto čokolad v tablici s 75 % kakava, kjer je vsaka čokolada narejena iz kakavovih zrn iz druge države. Te čokolade so postale znane kot čokolade z "enim poreklom" ali "enoregionalne" . Ideja se je hitro uveljavila in danes jo posnemajo številni proizvajalci.
Dodatne informacije
Vsebnost kakava | 75% |
---|---|
Sestavine | cane sugar, cocoa, cocoa butter |
Hranilne vrednosti | na 100 g |
Energijska vrednost | 603 kcal / 2501 kJ |
Maščobe | 46 g |
Beljakovine | 8,8 g |
Ogljikovi hidrati | 42,6 g |
od tega sladkorji | 25,9 g |
Blagovna znamka | Bonnat |
Teža | 100 g |
Kategorije | Temna čokolada, Bonnat |