0 €
×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Hot Octopuss

8 Predmet(i)

 • Hot Octopuss Jett Sleeve with Treble and Bass Technology

  Uživajte v neskončnih vibracijah, neverjetni moči in najboljših orgazmih s tem edinstvenim masturbatorjem, ki zapolnjuje luknjo na trgu, saj se nič takega še ni zgodilo! Ni pomembno, ali se splača ali ne, dajte JETT pod želod, priklopite mini vibratorje in začutite, kako se tla pogrezajo pod vami.

  87,90 €

  53,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Hot Octopuss Atom Plus

  Predstavljamo vam revolucionaren erekcijski prstan svetovno znane znamke Hot Octopuss. Prstan Atom Plus združuje inovativno zasnovo, 2 integrirana in zmogljiva vibracijska motorja ter zagotavlja globoko in čutno stimulacijo na pravih mestih. Zahvaljujoč svoji prilagodljivosti in ergonomski obliki se vam bo prilegal kot školjka in od vas bo odvisno, ali ga boste uporabljali pri igri s svojo ljubo polovico ali v trenutkih ljubezni do sebe.

  149 €

  91,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Hot Octopuss Pulse Solo Lux

  Vsestranski in po vsem svetu priljubljen moški stimulator je zdaj v Luxe setu! Octopuss Pulse je priljubljena nihajna igrača, ki se odlikuje z nedvoumnimi funkcijami in je popolnoma drugačna od vseh drugih moških igrač na trgu. V tem kompletu boste poleg samega stimulatorja našli tudi praktično kontrolno zapestnico, s katero boste še bolj uživali v popolnih nihanjih.

  259 €

  159 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Hot Octopuss Pulse III Duo

  Vsestranski moški stimulator v najnovejši obliki in v različici DUO, ki bo zabaval ne samo njega, ampak tudi njo! Octopuss Pulse III Duo je oscilirajoča igrača, odlikuje jo nedvoumne funkcije, popolnoma drugačna je od vseh drugih moških igrač na trgu in komaj čaka, da to stori za vas in vašega partnerja hkrati.

  229 €

  139 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Hot Octopuss Pulse Solo Essential

  Pravi užitek? Pravi užitek? kadarkoli? Ja! Ja! Ja! Pulse Solo Essential vam bo pokazal popolnoma nov svet samozadovoljevanja, njegova vsestranska zasnova pa bo razveselila popolnoma vsak penis. Ne glede na to, ali ste pripravljeni ali ne, pulzirajoča tehnologija vas bo navdušila in sprožila. Težko opisati, pridite poskusite in spremenite svoje življenje.

  169 €

  109 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Hot Octopuss Amo Bullet Vibrator

  Skrbno oblikovan, dovršeno premišljen in neskončno zadovoljujoč. Takšna je Amo, vaša nova ljubezen luksuzne znamke Hot Octopuss. Čeprav je precej majhen, boste presenečeni, kaj zmore in kako močan je njegov motor, skrit v svilnato mehkem silikonu. Pridite in vas odnese na planet, imenovan orgazem, in verjemite, da se ne boste nikoli želeli vrniti.

  87,90 €

  31,90 €

  +

  -

  Na zalogi

  Akcija
 • Hot Octopuss Pulse Duo Lux

  Igrača, s katero se bosta igrala oba! Hot Octopuss Pulse Duo Lux z dvojnimi zapestnimi kontrolami bo postal sestavni del uverture. Pulse Duo Lux je močan in vsestranski in oba para lahko prevzameta nadzor nad njim. Prepustite se intenzivnim osupljivim izkušnjam!

  339 €

  209 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Hot Octopuss Kurve G-Spot Vibe with Treble and Bass Technology

  Poiščite svojo frekvenco navdušenja s FUCK! Je prvi na svetu prilagodljiv vibrator za točko G. Opremljen je s patentirano dvomotorno bas in bas tehnologijo, ki jo lahko maksimalno prilagodite svojim potrebam. Zaljubite se v mehko konico gela in ergonomske konture, ki vam omogočajo, da ciljate točno tja, kamor jo potrebujete.

  249 €

  119 €

  Ni na zalogi

8 Predmet(i)

Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.