×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Satisfyer

Elementi 65 do 96 od 307 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Satisfyer Men Water-Based Lubricant Warming for a Hot Ride 300ml

    Toplo mazivo, idealno ne samo za uporabo v kombinaciji z masturbatorjem Satisfyer Men. Uživajte v možni raznolikosti svojih erotičnih iger in podlegnite vznemirljivemu učinku segrevanja, ki odpira vrata v svet novih in vročih občutkov. Gel lahko uporabljate v kombinaciji s kondomi in pri ljubezni s partnerjem. Ne vsebuje olj, je izjemno nežen do kože in zagotavlja dolgotrajno mazanje, kar pomeni, da lahko maksimalno uživate v svojih erotičnih trenutkih.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Rocket Ring

    Ta krof je v resnici obroček za penis z veliko željo, da bi vam posladkal ljubezensko življenje. Obroč Satisfyer Ring vaši moškosti nudi čutno nadgradnjo, s m​a​g​n​i​s čimer vam in vašemu partnerju zagotavlja mravljinčaste užitke. Veliki stimulator klitorisa ima širok premer in 10 intenzivnih nastavitev vibracij, ki ljubezenskim kroglicam vaše dame nudijo vznemirljivo stimulacijo s pritiskom na gumb. Toda tudi med parnimi solo seansami vas bo zapeljal s svojimi globokimi vibracijami in vas neomajno katapultiral do vrhunca.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Wand-er Woman Black

    Ogledalo na steni, zakaj se sploh ne morem sprostiti? Vaša nova masažna naprava Satisfyer je rešitev: končno imate spremljevalca, ki se ne pritožuje, da vas izdatno masira! Zaradi svoje impresivne m​a​g​n​i​s velikosti XXL in skrite moči za zapeljivo silikonsko glavo Wand-er Woman rešuje težave, sprošča napetosti in praskne vsako orgazmično srbečico.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology, Vibration and Bluetooth/App Wine Red

    Ste pripravljeni na nov val užitkov? Tu je Satysfier Pro 2 Generation 3, najnovejša izdaja ikoničnega Air Pulse Satysfierja! Izstopa z edinstveno tehnologijo Liquid Air, ki ustvarja občutek čutnega navala vode. Veselite se 11 načinov tlačnih valov, 12 programov vibriranja in tudi upravljanja preko aplikacije!

    139 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Dual Pleasure Mauve

    Dvojna zabava, dvojni užitek - povsem novi Satisfyer DUAL PLEASURE je stimulator klitorisa in notranji vibrator točke G s povezavo Bluetooth. DUAL PLEASURE je narejen za povezavo z nagrajeno aplikacijo Satisfyer Connect, zato je vaše čutno potovanje pravkar prešlo na novo raven!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Love Beads Black 2 pack

    Raznolikost vašega ljubečega življenja in vstopite v svet, poln čudovitih dogodkov, z biseri Satisfyer. Ni pomembno, ali za svoje leto uporabljate sol ali običajne igre: s temi vročimi vrelci ste v pravem mestu, prihajajo v vznemirljivi pari in želijo, da vi in vaša zadnja vrata to storite prav.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Duelist Blue

    Iščete erekcijski prstan, ki zmore vse? To je Duelist, sanjski prstan za erekcijo! Najboljše pri njem je to, da ga lahko prilagodite svoji velikosti, saj ima nastavljivo oprijem in tako ustreza čisto vsem velikostim. Njegov zmogljiv motor vam bo ponudil 12 zmogljivih načinov in z njim se boste s partnerjem odpravili v raj!

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Endless Love Light Blue

    Multifun 1 vas zadovolji s posebno obliko, ki jo je mogoče spretno vključiti v vse vrste ljubljenja. Ima 3 zmogljive motorje: Medtem ko se eden nahaja v glavnem zgornjem delu, se ostala dva nahajata v spodnjem delu in zagotavljata dobre vibracije. To pomeni: Nebesno modri vsestranski pripomoček vas stimulira tako, kot želite, ne glede na to, ali je na vas, v vas, pod vami ali vmes! Oba spodnja motorja lahko upravljate ločeno od glavnega motorja, tako da lahko oba dela vibratorja ponudita 10 vznemirljivih programov vibriranja. Z dvema gumboma lahko ustvarite kar 100 kombinacij.

    45,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Embrace Me Berry

    Ta zajčji vibrator Embrace Me stimulira klitoris in točko G z uporabo dveh motorjev za urin. Obseg omejevalnega vibriranja vibratorja združuje praktična pogajanja s popolno stimulacijo uporabnih točk.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Strengthening Balls 3 pack

    Kdor ohranja stanje, ima več preživetja. Mimogrede, to velja tudi za preživetje! S Satisfyer Balls lahko preprosto trenirate za svoje maratonske prednosti. S temi kroglicami, ki jih nosite približno 15 minut na dan, mešate medularni protin – mišice, ki vam omogočajo, da živite od teh orgazmov. Vendar pa lahko s tem treningom naredite nekaj dobrih, ne toliko za svojo ljubezen. Štiri mesece mediacije bodo vašemu partnerju zagotovili polni delež zaposlitve, zato boste v prvi fazi ljubezni tako zaposleni, da ne boste želeli preživeti niti enega leta!

    30,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Men Sleeve Tornado Bliss

    Tornado Bliss je zamenljiva notranja podloga za vaše najljubše Satisfyer Men. Na prvi pogled veš, da bo to zelo razburljiva vožnja! Na stotine mehkih grebenov ustvarja genialno teksturo tesnega tunela, katerega luč na koncu ni nič drugega kot nepozaben in osupljiv orgazem.

    26,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Curvy 1+ White

    Revolucije in nove možnosti. Popolna uporabnost in najnovejša tehnologija. Nepozabna aplikacija in prepričljiva stimulacija klitorisa. Svet je srečen z vami! Pridobite si nov Satisfyer Curvy, ki ga uživate v uporabi! Spoznajte in odkrijte neskončne možnosti, kako se zbližati s partnerjem na drugem koncu sveta ali kako v ritmu rešiti svoje najljubše pse.

    76,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Satisfyer Glorious Duo

    Zahvaljujoč svoji kompaktni, obsežni obliki, vibrirajočemu stimulatorju klitorisa in dveh obročkih za penis in moda je Satisfyer Glorious Duo idealen spremljevalec za dolge noči.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Men Cleansing Spray 300ml

    Poskrbite za svojo najljubšo erotično igračo in vam bo z ljubeznijo služila dolga dolga leta. Satisfyer Men Cleansing Sprey je namenjen rednemu čiščenju, kar bi moralo biti samoumevno za erotične igrače. To dezinfekcijsko pršilo je celovita zaščita pred bakterijami in virusi, njegova uporaba pa preprečuje neprijetne okužbe in druge bolezni.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Double Whale

    Imamo še eno igračo za vse pare, ki želijo dodati malo soka svojemu spolnemu življenju! Whale iz Partner Toy vas bo na prvi pogled očaral s svežim dizajnom v skladu s sodobnimi trendi. Popestrite svojo izkušnjo s posteljnino, ne glede na to, ali ste začetnik ali izkušen ljubitelj, Whale bo poskrbel za vas in vašega kolega hkrati.

    80,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Rotator Plug 2+ Fuchsia

    Hrepenite po nečem več? Mogoče po gromki analni stimulaciji? Rotator Plug je tukaj za vas in vaše neizpolnjene sanje! Opremljen je z dvema motorjema, eden je odgovoren za močne vibracije, drugi pa napaja vrtljive kroglice, ki se nahajajo v spodnjem delu. Kaj drugega? Njegove funkcije lahko upravljate prek aplikacije!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Dual Pleasure White

    Dvojna zabava in dvojni užitek! Novi Satisfyer Dual Pleasure bo navdušil vaš klitoris s stimulacijo s tlačnimi valovi in ne bo pustil za sabo niti vaše g-točke! In kaj je najboljše? Upravljate ga lahko prek aplikacije Satisfyer Connect na vašem telefonu! Popeljite svojo razburljivo pustolovščino na novo raven!

    76,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Satisfyer Feel Secure Menstrual Cup Lilla

    Želite, da bi bila vaša prva izkušnja z menstrualno skodelico prijetna in pozitivna? V tem primeru morate staviti na kakovosten izdelek, ki izpolnjuje vaša pričakovanja. Satisfyer Feel Secure bo zagotovo! Poskusite in menstruacijo opravite ekološko in srečno.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Satisfyer Feel Confident Menstrual Cup Orange

    Ali želite, da bi bil vaš prvi test menstrualne bolezni sprejemljiv in pozitiven? V tem primeru morate graditi na kakovosti izdelka, ki izpolnjuje vaša pričakovanja. Satisfyer Feel Confident bo pripravljen! Poskusite popraviti svojo ekologijo in porodniško obdobje.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Satisfyer Mighty One Ring

    Podarite svoji moškosti trenutek nenadzorovanega užitka z našim vibratorjem Mighty One. Prijeten gibljiv obroček se prilagodi poljubni velikosti, obkroži vaš penis in vam zaradi učinka ustavljanja krvnega obtoka omogoča daljši užitek in izjemno vzdržljivost.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Perfect Pair 3 Green

    Satisfyer Perfect Pair 3 je priročen vsestranski! Navdušil vas bo s hrupnimi vibracijami, lahko ga namestite na penis ali celo na prst in uživate v čutnem božanju.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Men Sleeve Tri Delights

    Tri Delights je snemljiva notranja podloga za vaše najljubše Satisfyer Men. Njegova notranja rebrasta tekstura bo dražila vaš penis po celotni dolžini in globlje ko vstopi v ta raj užitkov, več razburjenja boste občutili. Mehki grebeni iz svilnato prijetnega materiala vam bodo pokazali svoj čar skozi intenziven orgazem, ki je s tem vložkom bliže kot na dosegu roke.

    26,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Satisfyer Dual Kiss Black

    Model Dual Kiss vas bo navdušil s kombinacijo preizkušenih tlačnih valov, vibrirajoče vodilne gredi in možnosti nadzora aplikacije. Celoten dizajn dopolnjuje prijeten, nežen, mehak silikonski in vodoodporen dizajn.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Men Water-Based Lubricant Cooling for a Cool Tingling Thrill 300ml

    Hladilno mazivo, idealno ne samo za uporabo v kombinaciji z masturbatorjem Satisfyer Men. Uživajte v možni raznolikosti svojih erotičnih iger in se prepustite fascinantnemu hladilnemu učinku, ki odpira vrata v svet novih in osvežujočih občutkov. Gel lahko uporabljate v kombinaciji s kondomi in pri ljubezni s partnerjem. Ne vsebuje olj, je izjemno nežen do kože in zagotavlja dolgotrajno mazanje, kar pomeni, da lahko maksimalno uživate v svojih erotičnih trenutkih.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Feel Secure Menstrual Cup Orange

    Ali želite, da bi bil vaš prvi test menstrualne bolezni sprejemljiv in pozitiven? V tem primeru morate graditi na kakovosti izdelka, ki izpolnjuje vaša pričakovanja. Zadovoljivo se počuti varno! Poskusite popraviti svojo ekologijo in porodniško obdobje.

    18,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology Black

    Ste pripravljeni na nov val užitkov? Tu je Satisfyer Pro 2 Generation 3, najnovejša izdaja ikoničnega Satisfyer Air Pulse! Izstopa z edinstveno tehnologijo Liquid Air, ki ustvarja občutek čutnega navala vode. Veselite se 11 načinov tlačnih valov in 12 programov vibriranja!

    91,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Booty Call Colored 3 pack

    Ena, dva ali tri? Ko vaša zadnja vrata zablestijo po slabih spremembah in prijetni masaži, je ta zasebni trio popoln dodatek k vaši naslednji analni avanturi. Prilagodljivi medicinski silikonski ročaji poskrbijo, da vaša zadnjica hiti z mehke površine Soft Touch-a, s svojimi ozkimi konicami in gamašami pa so izjemno mehke lastnosti idealne za začetnike in raziskovalce.

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Vibes Yummy Sunshine

    Ta svetel, vesel rumeni vibrator z močjo točke G iz 100-odstotno prilagodljivega silikona bo zagotovo poskrbel, da bo sonce zasijalo za vas.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology Wine Red

    Ste pripravljeni na nov val užitkov? Tu je Satysfier Pro 2 Generation 3, najnovejša izdaja ikoničnega Air Pulse Satysfierja! Izstopa z edinstveno tehnologijo Liquid Air, ki ustvarja občutek čutnega navala vode. Veselite se 11 načinov tlačnih valov in 12 programov vibriranja!

    119 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Feel Confident Menstrual Cup Lilla

    Želite, da bi bila vaša prva izkušnja z menstrualno skodelico prijetna in pozitivna? V tem primeru morate staviti na kakovosten izdelek, ki izpolnjuje vaša pričakovanja. Satisfyer Feel Confident bo zagotovo! Poskusite in menstruacijo opravite ekološko in srečno.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Luxury Prêt-à-porter

    Nova stopnja razkošja - s pravim usnjem in pravo plemenito kovino

    119 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Endless Fun Blue

    Ta učinkovita, prenosljiva naprava je zasnovana za vsakogar, ne glede na družbo, in vas spodbuja, da razlikujete svoj položaj, zlasti glede na velikost. Mehka silikonska glava vrta pri 180° in omogoča vsestransko uporabo predvajalnika v vseh možnih položajih.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 307 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.