×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Satisfyer

Elementi 97 do 128 od 307 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Satisfyer Love Triangle Black

    Naš ljubezenski trikotnik združuje preverjeno tehnologijo Air-Pulse z globokimi vibracijami in gladko silikonsko glavo. Praktična kapica zagotavlja higienično in diskretno shranjevanje, tudi na poti.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Big Heat Warming G-Spot Vibrator

    S svojim globokim silikonskim ročajem je Big Heat resnično vznemirljiva igrača. Toplotna stimulacija zagotavlja realistične občutke blaženosti, ki bodo zagotovo zadovoljili vašo domišljijo. Globoko prodorne vibracije bodo segrele vašo točko G in vam pomagale doseči zadovoljstvo, ki si ga želite.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Legendary Duo

    Ali želite svojemu ljubljenju dodati sok? Ta prstan je kot nalašč za to! Pomagal vam bo okrepiti erekcijo in jo obdržati čim dlje, saj ne bo le skrčil penisa, ampak bo z drugim notranjim obročkom obkrožil tudi moda. Ne samo, da bo vašemu partnerju všeč 12 močnih načinov vibriranja in skupni vrhovi bodo na dosegu roke!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Luxury High Fashion

    Kozarec šampanjca v baru visoko nad strehami mesta, wellness hotel z neskončnim bazenom ali novi Satisfyer Luxury High Fashion iz poliranega aluminija – privoščite si ga, ker si to zaslužite. Prstan iz ekstra mehkega medicinskega silikona z lahkotno eleganco obdaja vašo piko in ga očara z osupljivo stimulacijo, ki temelji na tlačnih valovih Satisfyer.

    149 €

    67,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Satisfyer Booty Call Black 3 pack

    Ena, dva ali tri? Ko vaša zadnja vrata hrepenijo po čutnih spremembah in prijetni masaži, je ta privlačna trojica popoln dodatek k vaši naslednji analni avanturi. Fleksibilni medicinski silikonski zatiči bodo vašo zadnjico razvajali z mehko površino Soft Touch in so zaradi svojih ozkih konic ter gladke, izjemno mehke oblike idealni tudi za začetnike in raziskovalce.

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Men Water-Based Lubricant Neutral for Smooth Light Sensation 300ml

    Nevtralen mazalni gel, primeren ne samo za uporabo v kombinaciji z vašim najljubšim masturbatorjem Satisfyer Men. Uživajte v še intenzivnejšem užitku s tem lubrikantom, ki bo podprl pristnost vaših izkušenj. Gel lahko uporabljate v kombinaciji s kondomi in pri ljubezni s partnerjem. Ne vsebuje olj, je izjemno nežen do kože in zagotavlja dolgotrajno mazanje, kar pomeni, da lahko maksimalno uživate v svojih erotičnih trenutkih.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Strong One Ring Vibrator

    Strong One erekcijski obroček iz prijetnega in nežnega silikona poskrbi za večjo vzdržljivost, vzdržljivost in zakasnitev ejakulacije. Poleg tega globoke vibracije stimulirajo oba partnerja hkrati in kot bonus jih je mogoče nadzorovati z aplikacijo.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Top Secret+ Pink

    Skrivnost, ki je ne bi smeli več prejeti ... Prenosni vibrator Top Secret + ima ravna, ergonomska tla, ki omogočajo maksimalno udobje in tudi rebrasto površino za stimulacijo klitorisa.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Rotator Plug 1+ Black

    Hrepenite po nečem več? Mogoče po gromki analni stimulaciji? Rotator Plug je tukaj za vas in vaše neizpolnjene sanje! Opremljen je z dvema motorjema, eden je odgovoren za močne vibracije, drugi pa napaja vrtljive kroglice, ki se nahajajo v spodnjem delu. Kaj drugega? Njegove funkcije lahko upravljate prek aplikacije!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Embrace Me Turquoise

    Ta zajčji vibrator Embrace Me stimulira klitoris in točko G hkrati z uporabo tresljajev dveh močnih motorjev. Zahvaljujoč zadrževalnemu obroču vibrator združuje praktično rokovanje s popolno stimulacijo točk užitka.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Penguin Holiday Edition

    Potopite se v blaženost z našo Penguin Holiday Edition! Ta priljubljeni vibrator Satisfyer s tlačnimi valovi, ki je vedno pripravljen na priložnost, je oblekel svojo praznično obleko, da vam dvigne razpoloženje. Bodisi kot poslastica zase ali kot darilo za koga drugega – Satisfyer Penguin Holiday Edition je tukaj, da izpolni vse vaše želje.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Men Vibration+ Connect App Black

    Satisfyer Men je s svojimi vibracijami osvojil moške po vsem svetu, zdaj pa prinaša še nekaj novega - vibracije lahko nadzorujete prek aplikacije! Seveda ostajata ohranjena eleganten dizajn in ergonomska oblika, ki zelo udobno leži v roki. Vhodna odprtina je narejena iz kvalitetnega in prijetnega silikona, zato pohitite.

    91,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Vibes Power Flower

    Naj mehki cvetni lističi Power Flower plešejo okoli občutljivih predelov, medtem ko vas vibracije svilnate silikonske gredi pripeljejo v ekstazo. Odlično za potopitev v zaklade svojega telesa in za prebujanje erogenih con!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Power Masturbator Black-Silver

    Želite nekaj več? Ta vibrirajoči masturbator proizvajalca Satisfyer je bil zasnovan z občutkom za absolutno popolnost! Z njim boste doživeli čisto blaženost, zaupajte nam. Njegovo prožno telo in predvsem notranja stimulativna tekstura bosta pobožala vaš penis do orgazmične norosti, lahko pa ga kombinirate tudi s priročno aplikacijo Satisfyer Connect, zato uživajte!

    109 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Triple Lover Pink

    3 motorji, 2 funkciji, velika moč: spoznajte Satisfyer Triple Lover! Čudovito ljubezenski igralec lahko uporabi kot zajčji vibrator za intenzivno stimulacijo G-točk in klitorisa ali kot masažer za čutno masažo celega telesa.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Women Disinfectant Spray 300ml

    Vibratorji Satisfyer so narejeni tako, da vas z nepozabnimi intenzivnimi orgazmi vedno popeljejo v sedma nebesa. Nič čudnega, da si vedno želiš imeti s seboj svoj mali čudež valovanja. Ob takšni porciji zabave morate razmišljati o rednem in temeljitem čiščenju, da bo vaša vedeževalka ostala čim dlje kot nova.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology, Vibration and Bluetooth/App Black

    Ste pripravljeni na nov val užitkov? Tu je Satisfyer Pro 2 Generation 3, najnovejša izdaja ikoničnega Satisfyer Air Pulse! Izstopa z edinstveno tehnologijo Liquid Air, ki ustvarja občutek čutnega navala vode. Veselite se 11 načinov tlačnih valov, 12 programov vibriranja in tudi upravljanja preko aplikacije!

    109 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Trendsetter Light Green

    Satisfyer Trendsetter, ki se lahko uporablja v obliki jezika in zmogljivega motorja, lahko doseže vse prednosti vaše koristi in bo uporabljen tudi za analno pridobivanje. Aplikacija Satisfyer Connect je enostavna za uporabo v različnih igrah.

    68,90 €

    27,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Satisfyer Mono Flex Vibration Mauve

    Zahvaljujoč 2 zmogljivim motociklom, brezhibnemu dizajnu iz polnega silikona in hkratni stimulaciji G-točke in klitorisa bo model Mono Flex postal zvezda vsake kolekcije pripomočkov. Celoten vtis dopolnjujeta eleganten dizajn in nadzor nad aplikacijo.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology Lilac

    Ste pripravljeni na nov val ugodnosti? Tukaj je Satisfyer Pro 2 Generation 3, najnovejša izdaja ikoničnega Satisfyer Air Pulse! Iztopa je opremljena z edinstveno tehnologijo Liquid Air, ki ustvarja občutek oprijemljivega curljanja vode. Uživajte v 11 načinih tlačnih valov in 12 programih vibriranja!

    91,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Orca

    Ali je čas za zamenjavo pingvina? Prihaja njen elegantni naslednik, ki vas ne bo razočaral tako kot vse Satisfyer igrače. Ima igriv dizajn in dovršene funkcije: vibriranje in ikonično funkcijo utripanja zraka, ki bo nežno ali intenzivno božala vaš klitoris. Izbirajte med 12 nastavitvami vibriranja in 11 jakostmi tlačnih valov!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Mini Wand-er Blue

    Želite ugoditi klitorisu ali zmasirati utrujene mišice? S to mini vibrirajočo glavo podjetja Satisfyer je vse mogoče! Ima praktično zaobljeno konico, ravno obliko in eleganten videz. Zahvaljujoč vzmetenemu zgornjemu delu je njegova glava popolnoma prilagodljiva in se prilagaja vašim željam. Uživajte v neverjetno močnih vibracijah in masaži celega telesa!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Plug-ilicious 1 Petrol

    Želite uživati v vznemirljivih zabavah, povezanih z analno stimulacijo, na nov in še boljši način? Le seznanite se s Plug-ilicious 1 pin, ki se ne odlikuje le zaradi izjemno močnih tresljajev, temveč tudi zato, ker ga lahko upravljate prek aplikacije na telefonu, tablici ali Apple Watch. In to ni vse, kar bi morali vedeti o njem!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Curvy Trinity 1 Red

    Ali trpite za neodločnostjo (kot večina ljudi) in se ne morete odločiti, ali bi izbrali vibrator ali igračo z možnostjo stimulacije z zračnimi valovi pod pritiskom? Satisfyer Curvy Trinity 1 zmore oboje, zato ga izberite, saj le z njim lahko uživate v slastnem sesanju klitorisa s pritiskajočimi valovi, božate klitoris z tresljaji in zdrsnete v notranjost, kjer bodo tresljaji dražili G-točko. .

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Trendsetter Black

    Zahvaljujoč konici v obliki jezika in zmogljivemu motorju Satisfyer Trendsetter, ki ga upravljate prek aplikacije, doseže vse užitke vašega užitka in poskrbi tudi za analni užitek. Zahvaljujoč aplikaciji Satisfyer Connect lahko uživate v še večji raznolikosti pri igranju iger.

    68,90 €

    27,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Satisfyer Heat Climax+

    Heat Climax + s svojim ukrivljenim stimulatorjem stimulira prostato in občutljivo perinealno tkivo. Dva motorja aktivirata močne vibracije, funkcija silikonskega ogrevanja pa zagotavlja realistične občutke.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Men Sleeve Lusty Tongues

    Lusty Tongues je snemljiva notranja podloga za vaše najljubše Satisfyer Men. Zahvaljujoč svojim prožnim stenam čutno absorbira vaš penis in simulira nepozaben oralni seks. Uživajte v divjem vrhuncu in užitku, o katerem niste niti sanjali. Bo Lusty Tongues postala vaša najljubša notranja tekstura?

    26,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Rotator Plug 1+ Red

    Hrepenite po nečem več? Morda po gromki analni stimulaciji? Rotator Plug je tukaj za vas in vaše neizpolnjene sanje! Opremljen je z dvema motorjema, eden je odgovoren za močne vibracije, drugi pa krmili vrtljive kroglice, ki se nahajajo v spodnjem delu. In kaj več? Njegove funkcije je mogoče nadzorovati prek aplikacije!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Sunray Pink

    S Satisfyer Sunray lahko uporabite kratko G-točko in stimulacijo klitorisa, da vibrirate in potiskate val. Ta silikonski vibrator Rabbit je opremljen z nastavljivim zaklepnim spojem, ki se zlahka prilega vašemu telesu.

    91,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Satisfyer Teaser Finger Vibrator Light Blue

    Satisfyer Teaser je kot nalašč za različne stimulacije vseh erogenih con, kot so klitoris ali prsi. Prstni vibrator je zaradi prilagodljive odprtine zelo enostaven in intuitiven za upravljanje.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Masturbator Egg Fierce

    No, res imate dolgo časa in veste, kako lahko izboljšata svoje ljubezenske razmere? Preizkusite masturbatorja, drek v jajcu, prestižno znamko Satisfyer! Je nenavadno utrjen, mehak in težko stimulira celoten penis. Toda ne omahajte in si umijte dlani s tem teksturiranim pomočnikom in odkrijte novo raven masturbacije!

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Elastic Game Dark Blue

    S silikonsko igro Satisfyer Elastic Game jih je mogoče uporabiti na najbolj prilagodljiv način: z 2 motorjema in udobnim bivanjem v notranjosti lahko ta univerzalni monitor uporabite kot aplikacijski vibrator, erekcijski obroč ali partnerski vibrator.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 97 do 128 od 307 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.