×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Intimna higiena in britje

Elementi 33 do 64 od 94 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Gentl Woman Intimate Care 50ml

    Ali brijete svoje intimne igre? Še 82 % žensk to počne! Izdelkov za odstranjevanje dlak je veliko, vendar je izdelkov, ki bi koži zagotovili naknadno nego, minimalno. Ena izmed njih je Gent Intimate Care, ki bo pomirila in poskrbela za vašo občutljivo kožo. Pomislite na svoja občutljiva področja tudi po britju!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Angry Beards Antirub Move It Lubrication for Thighs and Underboobs 35g

    Dolgo ste čakali na to, zavidali moškim in nesramno kradli. Tudi naboji na embalaži vas niso odvrnili. Ampak pozor, punce, ta kos je samo za vas! Ženska različica legendarnega Antisticka, ki vas bo zaščitil pred odrgnjenimi stegni in razdraženo podprsnico.

    8,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Orion Balls Shampoo 350ml

    Želite imeti srečne in zadovoljne testise? Privoščite jim posebno nego v obliki tega rumenega šampona v tej očarljivi in praktični 350 ml embalaži. Je sveže rumene barve in vaša jajca bodo po uporabi še bolj mehka kot kadar koli prej. In veš kaj? Prav tako je odlično darilo!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Angry Beards Antirub Move It Lubrication for Thighs and Underboobs 10g

    Dolgo ste čakali na to, zavidali moškim in nesramno kradli. Tudi naboji na embalaži vas niso odvrnili. Ampak pozor, punce, ta kos je samo za vas! Ženska različica legendarnega Antisticka, ki vas bo zaščitil pred odrgnjenimi stegni in razdraženo podprsnico. Ker ko melje, ni nikoli in nikjer dobro. In prav gotovo nočete izgledati kot največja tragikinja, ko greste na zmenek v svojem najljubšem krilu in se svojemu idolu približate v stilu aka raca je pravkar prišla.

    4,59 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Anjoy Intim Care Balm Regenerating Care After Anal Sex 30ml

    Ali vam prtljažna vrata po analni igri postanejo nekoliko neudobna? Da, tudi to se dogaja in treba se je posvetiti zaščiti in regeneraciji. Pri tem vam bo pomagal negovalni balzam Anjoy, ki ščiti, pomirja in regenerira občutljivo, po analnem seksu razdraženo kožo. Njegova visokokakovostna veganska formula je sestavljena iz naravnih hladno stiskanih olj, čistega vitamina E in zeliščnih sestavin. Zaupajte mu in ne bo vam žal!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • BlitzBlank 250ml

    Sanjate o mehki koži brez dlak po celem telesu, vključno z intimnimi deli? Ta depilacijska krema nežno in nežno odstrani dlake, koža pa ostane mehka in urejenega videza. Je enostavna in učinkovita za uporabo in verjemite, en nanos bo dovolj in te kreme ne boste želeli zamenjati za nobeno drugo!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Saloos Bio Natural Deodorant Grep Mint 60g

    Suhe in sveže pazduhe zahvaljujoč trdnemu Bio dezodorantu brez sode s patentirano mineralno komponento CareMagTM D.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Veet Minima Hair Removal Cream Sensitive Skin 400ml

    Ste vedeli, da je odstranjevanje dlak brez britvice enostavno, neboleče in priročno? Preizkusite depilacijsko kremo Veet Minima, ki v le nekaj minutah odstrani vse dlačice in pusti kožo svilnato navlaženo. Uživajte v njegovem prijetnem vonju in takojšnjem učinku!

    26,90 €

    15,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lactacyd Intimate Wash Travel 50ml

    Pralna emulzija Lactacyd je klasičen izdelek Lactacyd, ki deluje v harmoniji z vašim telesom v vseh življenjskih obdobjih. Sedaj v priročnem paketu, ki je primeren za potovanja!

    3,79 €

    2,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mae B IntimateHealth Dual-sided Electric Trimmer

    Zaradi britja z britvico je tudi vam neprijetno in nevarno? Precej boljša izbira je trimer, predvsem za intimna mesta. Ta od Mae B je čudovito diskretna, priročna in praktična. Služil bo tudi kot kozmetični pripomoček, saj lahko zelo enostavno odstrani tudi najmanjše dlačice na telesu ali obrazu. Britje ni treba skrbeti.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Boners Hair Trimmer Shaver

    Se sprašujete, kako se znebiti svojih intimnih delov? Ta brivnik je praktično orodje za gladko britje vseh vaših intimnih mest! Zaobljena in ostra rezila britvice zagotavljajo gladek rezultat, ki vam bo trajal, zasnova britvice pa učinkovito zmanjšuje možnost poškodb. Dodajte enega od 2 podaljškov in nastavite želeno dolžino. Ko končate, brivnik očistite s priloženo krtačo in ga položite v modro vrečko Boners.

    61,90 €

    49,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lactacyd Precious Oil 200ml

    Gel za umivanje intimne higiene Lactacyd®Precious Oil zagotavlja do 8 ur vlaženja.

    8,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Saloos Bio Natural Deodorant Litsea Cubeba 60g

    Suhi in sveži sofiti zamastijo trdni Bio deodorant brez sode s patentirano mineralno komponento CareMagTM D.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mae B IntimateHealth IPL Hair Removal Device

    Luksuzna naprava za enostavno odstranjevanje dlak iz Mae B. Vaša koža bo neverjetno gladka, posebna tehnologija pa bo zmanjšala rast dlak tako na telesu kot na obrazu. Naprava uporablja IPL tehnologijo, ki je nežna in učinkovita ter se lahko uporablja za večino tonov kože. Najboljše, kar lahko storite za svoje telo!

    339 €

    209 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots S-Line Pussy Soap

    Več ko ga boste uporabljali, manjši bo! Potrkaš se po čelu, kakšna neumnost je to? To ni navadna vagina, je vagina kot milo. Torej, to je najbolj dišeča muca, ki jo lahko dobiš v roke. Operite ga, spenite in uživajte v občutku, da vse to držite v roki, oh!

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Veet Cold Wax Strips for Sensitive Skin 40 pcs

    Sanjate o dolgoročno gladkih nogah? Preizkusite Veet voskaste trakove, obogatene z mandljevim oljem in vitaminom E. Zahvaljujoč dejstvu, da dlačice odstranite s koreninami, bodo vaše noge res dolgo časa gladke. Uživajte v občutku in prijetnem vonju!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lactacyd Intimate Cleansing Wipes Femina 15pcs

    Praktično pakiranje vlažnih robčkov za intimno higieno. Nežno skrbijo za intimno območje in ga ščitijo pred neprijetnimi občutki. Vsebujejo naravno mlečno kislino L-mlecno, ki pomaga vzdrževati pH ravnovesje občutljivih intimnih mest, ter alantoin, ki je znan po svojih pomirjujočih lastnostih. Prtički so 100% biološko razgradljivi.

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lactacyd Intimate Cleansing Wipes Fresh 15pcs

    Praktično pakiranje vlažnih robčkov za intimno higieno. Nežno negujejo intimne predele in jih hkrati osvežujejo. Primerni so tudi za vsakodnevno uporabo, v svoji sestavi pa bodo zagotovo cenili naravno mlečno kislino L-mlečna in kompleks Deo Active, zahvaljujoč kateremu boste dolgotrajno uživali v občutku svežine. Prtički so 100% biološko razgradljivi.

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Angry Beards Antiperspirant Urban Twofinger 150ml

    Antiperspirant je rešitev pod pritiskom za prekomerno potenje in osnova kozmetike vsakega moškega. Vonj po funtu ni kul. Tudi če se danes da smrad rešiti z enim pljuskom. Upoštevajte, da so se najbolj prepoteni skanki v naši državi potrudili za antiperspirant engrybird. Zato s ponosom izjavljam, da je to ena redkih starodobnikov, ki so jo dejansko oblikovali in do smrti testirali najbolj profesionalni. Brezkompromisno funkcionalna kompozicija, zaključena s kapljico dišave Urban Twofinger.

    9,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Saloos Bio Natural Deodorant Lavender 60g

    Romantična sivka daje občutek umirjenosti v vsakodnevnem vrvežu. Uživajte v suhih in svežih pazduhah zahvaljujoč Bio deodorantu brez sode s patentirano mineralno komponento CareMagTM D.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Veet Minima Hair removal Cream Dry Skin 400ml

    Ste vedeli, da je odstranjevanje dlak brez britvice enostavno, neboleče in priročno? Preizkusite depilacijsko kremo Veet Minima, ki v le nekaj minutah odstrani vse dlačice in pusti kožo svilnato navlaženo. Uživajte v njegovem prijetnem vonju in takojšnjem učinku!

    26,90 €

    15,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Veet Minima Hypoallergenic Wax Strips Bikini and Underarm 16 pcs

    Kako ravnati z dlakami na občutljivih mestih, kot so bikini linija ali pazduhe? Preizkusite Veet trakove z voskom, zasnovane posebej za te predele! Vaša koža bo po njihovi uporabi neverjetno gladka in še dolgo! Formula gela s tehnologijo Easy-Gelwax odstranjuje dlake s koreninami in zagotavlja gladkost do 28 dni. Zaupajte svojo kožo posebni formuli z mandljevim oljem in vitaminom E!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lactacyd Intimate Wash Fresh 200ml

    Lactacyd Fresh je gel za intimno umivanje, ki zagotavlja dolgotrajno svežino in pomaga preprečevati neželen vonj. Priporoča se uporaba med menstruacijo in po aktivnostih, kot so šport, plavanje ali obiski savne. Gel za umivanje je primeren za vsakodnevno uporabo.

    8,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lactacyd Pharma Prebiotic Plus 250ml

    Pralna emulzija Lactacyd® Pharma Prebiotic Plus je namenjena krepitvi naravne mikroflore vaših intimnih predelov.

    13,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Veet Minima Hair Removal Cream Normal Skin 100ml

    Ste vedeli, da je odstranjevanje dlak brez britvice enostavno, neboleče in priročno? Preizkusite depilacijsko kremo Veet Minima, ki v le nekaj minutah odstrani vse dlačice in pusti kožo svilnato navlaženo. Uživajte v njegovem prijetnem vonju in takojšnjem učinku!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lactacyd Pharma Antibacterial 250ml

    Lactacyd Pharma Antibacterial je losjon za intimno umivanje z antibakterijskimi lastnostmi, ki pomaga ublažiti nelagodje v primeru bakterijske okužbe*. Losjon za umivanje je priporočljiv za uporabo med menstruacijo, nosečnostjo in po porodu, pa tudi kadar obstaja večja nevarnost okužbe (ozka oblačila, plavanje, šport,...)

    13,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lactacyd Intimate Wash Sensitive 200ml

    Lactacyd Sensitive je izjemno blag losjon za umivanje za resnično nežno čiščenje vaših intimnih predelov. Priporočljivo je za ženske z občutljivo kožo ali z občutljivostjo na parfume. Ta nežni losjon za umivanje je primeren za vsakodnevno uporabo.

    8,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lactacyd Girl Ultra Mild Intimate Cleansing Gel 200ml

    Lactacyd® Girl Washing Gel omogoča izjemno nežno umivanje, prilagojeno nežni in občutljivi koži punčk. Vsebuje naravno L-mlečno kislino, izvleček breskve in aloe vero, ki pomagajo pomiriti in navlažiti kožo. Ne vsebuje mila ali alkohola.

    11,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Veet Cold Wax Strips with Argan Oil 12 pcs

    Sanjate o dolgoročno gladkih nogah? Preizkusite Veet voščene trakove, obogatene z borovo smolo, vključno z robčki z naravnim arganovim oljem za vlažilne učinke. Zahvaljujoč dejstvu, da dlačice odstranite tudi pri korenu, bodo vaše noge res dolgo časa ostale gladke. Uživajte v občutku in prijetnem vonju!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Veet Minima Hair Removal Cream Dry Skin 100ml

    Ali veste, da je odstranjevanje dlak brez britvice lahko neboleče in priročno? Preizkusite to depilacijsko kremo Veet Minima, ki v samo nekaj minutah odstrani vse dlake in kožo naredi svilnato navlaženo. Uživajte v njegovem prijetnem vonju in takojšnjem učinku!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lactacyd Intimate Cleansing Wipes Sensitive 15pcs

    Vlažni robčki Lactacyd Sensitive so primerni za vsakodnevno higieno in zaščito vaših intimnih delov.

    5,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Veet Gen Z Wax Strips Nectarine 10 pcs

    Sanjate o dolgoročno gladkih nogah? Preizkusite Veet voščene trakove z gelasto teksturo in čudovitim vonjem nektarine. Zahvaljujoč dejstvu, da dlačice odstranite tudi pri korenu, bodo vaše noge res dolgo časa ostale gladke. Uživajte v občutku in uživajte v okusnem vonju nektarin!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 33 do 64 od 94 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.