×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!
  • Durex Surprise Mix 40 pack
  • Durex Surprise Mix 40 pack
  • Durex Surprise Mix 40 pack

Durex Surprise Mix 40 pack

Paket Durex Suprise Mix predstavlja najboljše in najbolj priljubljeno iz Durexa. Prepustite se intenzivnim občutkom in izkušnjam, ki vam jih bo prineslo ljubezen s temi kondomi.

Proizvajalec

Durex

37,90 €

22,90 €

Na zalogi

Podrobnosti

Paket Durex Suprise Mix predstavlja najboljše in najbolj priljubljeno iz Durexa. Prepustite se intenzivnim občutkom in izkušnjam, ki vam jih bo prineslo ljubezen s temi kondomi.
10 kosov Durex Feel Thin Extra Lubricated

Feel Thin Extra Lubricated kondomi so dodatno podmazani za bolj gladek občutek. Če vam ni všeč seks, pri katerem čutite kondom iz močnejšega materiala, poskusite naše kondome Feel Thin in doživite popolnoma drugačen občutek. Čeprav zagotavljajo večjo občutljivost med seksom, zagotavljajo enako raven zanesljivosti, kot bi jo pričakovali od katerega koli kondoma Durex. Poleg tega so dodatno podmazani za bolj gladek občutek – za vas in vašega partnerja.

10x Durex Extra Safe
Kondomi Durex Extra Safe so zasnovani tako, da vam nudijo maksimalno zaščito med seksom. Izdelane so iz nekoliko debelejšega lateksa in mazane s silikonskim mazalnim gelom. Kondomi Extra Safe nudijo občutek večje varnosti, ne da bi se odrekli užitku. Sprostite se in pojdite.
10x Durex Pleasuremax

Kondomi Durex Pleasuremax so zasnovani z mislijo na to. Strateško postavljeni utori in izbokline v spodnjem delu kondoma povečajo fizično stimulacijo in s tem okrepijo njegovo doživljanje.

10x Durex Arouser

Si želite kondomov, ki se vam jih ne bo treba sramovati, pa boste v njih še malo uživali? Durex Arouser prihajajo v igrivem paketu in njihova uporaba bo igriva. Opremljeni so s stimulativnimi grebeni in izboklinami, zato bo navdušenje večkrat močnejše!

Dodatne informacije

Blagovna znamka Durex
Kategorije Mešani kondomi, Darila za oba, DUREX AKCIJA, Durex, Akcijski paketi kondomov, Akcijski paketi kondomov

Write Your Own Review

Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.