×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Halje

Elementi 33 do 64 od 92 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Penthouse Hypnotic Power Black

    Občutek nežne čipke na koži, tekoča mrežasta tkanina, ki se ovija okoli oblin - komu to ni všeč? Ta kimono z nežno čipko na trepalnicah bo v hipu zapeljal vašega ljubimca! Sugestivne črte na čipkastem robu in široki trobojni rokavi dajejo halji igriv pridih. Kimono lahko spredaj zapnete s pasom za zavezovanje iz mrežice. Komplet vključuje tudi vrvico, ki se ujema s kimonom in dopolnjuje obleko.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Obsessive Estiqua Peignoir

    Čutni in zapeljivi dolgi kopalni plašč iz kolekcije Estiqua je izjemno seksi in eleganten. Zavijte svoje telo v seksapil v obliki mehkega prosojnega materiala in se prepustite užitkom v objemu ljubljene osebe. Želite uresničiti svoje najbolj skrite fantazije? To je pravi čas!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Anais Taisha Peignoir

    Kaj pomeni, da se nocoj spremeniš v seksi zver? Zadošča vam ta kratka leopardova ogrinjala, ki bo pokazala več kot pokrila. Ima enostavno zapenjanje med prsi in dolge rokave, ki se širijo. Narejen je iz finega, prijetnega materiala in v njem vam bo popolnoma udobno!

    139 €

    50,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Beauty Night Samira Peignoir Black

    Čudovit, ekskluziven kimono iz finega sijočega satena. Dolgi široki rokavi ustvarjajo edinstven vtis in dodajo celoti veliko seksipila in miline. Ne pozabite obleči tudi spodnjic, ki so priložene paketu.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Passion Lovelia Peignoir Black

    Popolnoma mehak in zračen kopalni plašč za vroče poletne večere in strastne trenutke v dvoje. Sešite so iz zelo prijetnega prozornega tila. Se želite počutiti izjemno seksi? S tem kopalnim plaščem ne bo težav. Popolnoma se prilega in poudari vaše prednosti. Moden in brezčasen kroj bo podprl žensko silhueto, podaljšani rokavi pa bodo dodali romantiko. Češnja na torti je nežen srček na rokavih in na izrezu.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kissable Exclusive Style Kimono 2760509 Red

    Ekskluziven, eleganten stil z zlato lesketajočo se čipko!

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Anais Inezza One Robe

    Najboljši kos v vaši garderobi! Ta romantičen in hkrati zelo eleganten kopalni plašč z vzorcem srca vam bo všeč. Ima zavezovanje v pasu, ki poudari vaš pas, poleg tega pa je kopalni plašč izdelan iz kakovostnega, koži prijaznega satena. Primeren je za večer in jutro, pravzaprav ga brez problema nosite ves dan.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Beauty Night Delight Dressing Gown Black

    Želite, da vaša jutranja kava in večerni kozarec šampanjca izžarevata čutnost in eleganco? Ta kopalni plašč vam bo vedno na voljo, da vas spremeni v graciozno kraljico zapeljevanja. Narejena je iz visokokakovostnega satena, njeni rokavi in vratni izrez pa so okrašeni s čudovito čipko. V pasu je všita elastika in pas za zavezovanje. V paketu boste našli tudi tangice.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Penthouse Midnight Mirage Rose

    Ste sredi romantičnega večera in ste poskrbeli za vse podrobnosti. Večerja, vino, seksi spodnje perilo ... naslednje jutro pa se zbudite po fantastični noči in si oblečete prešito haljo, ki vam jo je dala mama, ko ste odhajala na fakulteto. Čarobnost izgine. Zakaj ne bi oblekli elegantnega in čutnega kimona in erotiko podaljšali še za nekaj časa?

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Axami Peignoir V-9910 Black

    Zavijte se v lahkoten in prijeten material iz najlepše čipke! Trenutno si ogledujete absolutni biser, mehak kopalni plašč znamke Axami. Je popolnoma razkošen in primeren tudi kot unikatno darilo za nekoga, ki vam je res drag, kar bi zlahka bili vi sami. Poudaril bo lepoto vašega telesa in oblačil, ki jih nosite pod njim. Naj postane vaš najljubši kos oblačila!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Obsessive Celenty Peignoir

    Se radi počutite posebno? V tem edinstvenem kopalnem plašču boste ta občutek doživeli vsakič, ko si ga nadenete. Neverjetna igra barv se odlično poda k udobnemu kroju s širokimi rokavi in elegantnim pasom. Nežno bo božal vašo kožo in vizualno razveselil vaše čute. Odlična je tudi kot darilo in primerna za vse priložnosti, tudi za praznike.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

    Novo
  • Obsessive Maderris Peignoir Black

    Predstavljajte si, da v spalnico vstopite v tem očarljivem in udobnem kopalnem plašču, ki s kakovostnim materialom razvaja vašo kožo, spodnji čipkasti del pa nežno razkriva vaše skrivnosti. Kaj sledi? Vi ste režiser, a kopalni plašč Maderris je ultimativni seksi rekvizit!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Passion ECO Collection Primula Peignoir Black

    Ne glede na to, koliko ste stari, vaša postava ali barva kože, se vsak od nas želi počutiti privlačno in zapeljivo. Edinstven kopalni plašč Primula z elegantnim krojem in čudovito čipko je tu za vse dame, dame in ženske. Uživajte v občutku fenomenalne spolne privlačnosti in poleg udobja uživajte v dobrem počutju, saj je to spodnje perilo izdelano iz recikliranih materialov.

    119 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Obsessive Prima Neve Peignoir White

    Nežen kopalni plašč v kombinaciji finega satena in čudovite čipke. Njegov naelektren očarljiv vtis zagotavlja, da bo idealen tudi kot romantično darilo. Razveselite nekoga, ki vam je mar, ali sebe, če ga nosite, bo izjemna izkušnja.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Anais Roisin Robe & Thong Black

    Iščete lahek kos, ki bi ga lahko odvrgli čez svoje najljubše spodnje perilo ali ga nosili na golo telo? Ta zvezdniška obleka bo popolna! Narejen je iz prijetnega materiala, ki bo razvajal vašo kožo in ima očarljiv zvezdasti vzorec. Zvončasti rokavi vam bodo dali čar in po želji nosite tudi tangice, ki so del paketa.

    109 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Anais Morgan Short Robe

    Ste romantični in želite to pokazati? Nič ni lažjega kot nositi ta osupljiv srček! To je klasična halja z netradicionalnim hrbtnim izrezom in igrivimi trakovi okoli vratu in pasu. Široki rokavi so popolnoma šik in primerni za večerno, jutranjo ali celodnevno nošenje.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Beauty Night Valentina Peignoir Red

    Se želite počutiti prefinjeno in samozavestno? Ta kopalni plašč je pravi! Njegova zapeljiva rdeča barva s čipkastimi detajli bo prebudila vaše očarljive poteze, spodnjice z vezalkami ob straneh pa bodo čutna češnja na torti.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Leg Avenue Marabou Trimmed Robe & String Panty 86111 Red

    Vaša ženstvena lepota bo v tem dolgem rdečem kopalnem plašču neskončno očarljiva. Sešita je iz mehkega materiala, zato bo božala vašo kožo. Svojemu razkošnemu videzu doda tudi mehko dlako, s katero lahko partnerja nežno požgečkate. Nosite tudi tangice, ki so priložene kopalnemu plašču!

    129 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Anais Taya Robe & String Black

    Čudovit kot pravljični plašč, okrašen z očarljivo in moderno čipko. Ali nosite bodi ali se tako reče vašemu najljubšemu spodnjemu perilu? V vsakem primeru lahko to vidite čudno! Ustavite se v spalnici, uživajte v nošenju in dajte prostor svoji strašni vožnji.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Anais Morgan One Robe

    Najlepši kos v tvoji garderobi! Ta romantičen in hkrati zelo eleganten kopalni plašč z vzorcem srca vam bo všeč. Ima pas za zavezovanje, ki poudari vaš pas, kopalni plašč pa je izdelan iz visokokakovostnega, koži prijaznega satena. Primeren je za večer in jutro, pravzaprav ga brez težav nosite ves dan.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Beauty Night Summer Peignoir Burgundy

    Lahka kot peresce in idealna ne le za poletje. Njegova elegantna bordo barva vam bo preprosto pristajala, čudovit material pa bo razvajal vašo kožo. Čipkasti detajli so češnja na torti!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Obsessive Allunes Peignoir

    Kako se vidite v svoji erotični domišljiji? Ste očarljivi, čutni in samozavestni? In kaj imaš oblečeno? Zelo verjetno je to ta seksi kopalni plašč znamke Obsessive. Njegova temno črna barva v kombinaciji z leopardovim vzorcem skupaj tvorita navihan kos, ki bo s prijetnim materialom razvajal vašo kožo. Uživaj!

    87,90 €

    31,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Beauty Night Samira Peignoir Burgundy

    Čudovit, ekskluziven kimono iz finega sijočega satena. Dolgi široki rokavi ustvarjajo edinstven vtis in dodajo celoti veliko seksipila in miline. Ne pozabite obleči spodnjic, ki so priložene paketu.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Passion Amberly Peignoir Black

    Prijeten dotik in zagotovljena zapeljivost! Ta kopalni plašč znamke Passion vam bo všeč zaradi njegovega čudovitega kroja, zaradi katerega bo vaše telo videti ne le elegantno, temveč tudi skrivnostno. Fina kvalitetna čipka okoli izreza in na rokavih je naravnost zapeljiva in elegantna ter bo pritegnila pozornost radovednih pogledov. Nosite kopalni plašč zjutraj, zvečer ali kadar koli želite!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Passion ECO Selaginella Peignoir Black

    Ni pomembno, koliko ste stari, kakšna je vaša postava ali barva kože, vsaka izmed nas se želi počutiti privlačno in zapeljivo. Unikaten kopalni plašč Selaginella elegantnega kroja in čudovite čipke je tu za vse dame, dame in dame. Uživajte v občutku fenomenalne seksipilnosti, poleg udobja pa se tudi dobro počutite, saj je to perilo narejeno iz recikliranih materialov.

    119 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Penthouse Hypnotic Power White

    Občutek nežne čipke na koži, tekoča mrežasta tkanina, ki se ovija okoli oblin - komu to ni všeč? Ta kimono z nežno čipko na trepalnicah bo v hipu zapeljal vašega ljubimca! Sugestivne črte na čipkastem robu in široki trobojni rokavi dajejo halji igriv pridih. Kimono lahko spredaj zapnete s pasom za zavezovanje iz mrežice. Komplet vključuje tudi vrvico, ki se ujema s kimonom in dopolnjuje obleko.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Beauty Night Samira Peignoir Silver

    Čudovit, ekskluziven kimono iz finega sijočega satena. Dolgi, široki rokavi poskrbijo za edinstven vtis in vsemu skupaj dodajo veliko seksipilnosti. Ne pozabite obleči spodnjega perila, ki je priloženo paketu.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Obsessive Yassmyne Peignoir Blue

    Iščete nenavadno seksi perilo, ki bi odlično poudarilo ne le vaše fizične prednosti, temveč tudi vašo osebnost in pregrešne misli? Oblecite si to zapeljivo domačo obleko Yassmyne in poletite v očarljivo vesolje, polno močnih in čutnih strasti!

    76,90 €

    27,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Obsessive Flowlace Peignoir

    Neverjetno čutna modra čipka bo pobožala vašo kožo in spodbudila domišljijo vašega kolega. Ta kopalni plašč je nepogrešljiva igra cvetličnih detajlov ter prijetnih in kakovostnih materialov, v katere se boste zaljubili. Oblecite ga in odkrijte svojo neskončno spolnost.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Beauty Night Samira Peignoir Red

    Čudovit, ekskluziven kimono iz finega sijočega satena. Dolgi, široki rokavi poskrbijo za edinstven vtis in vsemu skupaj dodajo veliko seksipilnosti. Ne pozabite obleči spodnjega perila, ki je priloženo paketu.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Beauty Night Marissa Peignoir Black

    Ali v svoji omari pogrešate seksi kopalni plašč? Če se odločite zanj, bo vašo kožo razvajal sijoč lahek material, prijeten na dotik. Rokavi trenčkota so široki in narejeni iz očarljive cvetlične čipke. S pasom zavežite tuniko v pasu in poudarite svojo silhueto.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Beauty Night Sherie Peignoir Black

    Obožujete luksuzne seksi kose? Ta eleganten kopalni plašč Beauty Night vas bo navdušil! Njegov material bo razvajal vašo kožo, čipkasti detajli pa dodali prefinjenost. Vas čaka posebna priložnost? Zato ne pozabite, da takšni trenutki zahtevajo posebna oblačila, kot je ta, ki jo gledate!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 33 do 64 od 92 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.