×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!
Cottelli Bra Set for Bondage Games 2212684
  • Cottelli Bra Set for Bondage Games 2212684
  • Cottelli Bra Set for Bondage Games 2212684
  • Cottelli Bra Set for Bondage Games 2212684
  • Cottelli Bra Set for Bondage Games 2212684
  • Cottelli Bra Set for Bondage Games 2212684

Cottelli Bra Set for Bondage Games 2212684

Očarljiva obleka! Ta eleganten črn komplet sestavljajo modrček, vrvica s pasovi, dva satenasta trakova in dušilec z verigo - ni primeren le za začetnike v bondageu. Modrček z odprto skodelico s tankimi naramnicami oriše vaše seksi prsi, pod prsmi pa je prav tako širok trak čudovite čipke. Naramnice modrčka je mogoče prilagoditi, tako da se popolnoma prilega.

Proizvajalec

Cottelli

57,90 €

33,90 €

Na zalogi

Podrobnosti

Osupljiva obleka!
Ta elegantni črni komplet je sestavljen iz modrčka, vrvice s pasovi, dveh satenskih trakov in dušilke z verigo - ni primeren le za začetnike bondage. Modrček z odprto skodelico s tankimi naramnicami oriše tvoje seksi prsi, pod prsmi pa je prav tako širok trak čudovite čipke. Naramnice modrčka je mogoče prilagoditi, tako da se popolnoma prilega.


Priložena dušica ima zaponko s kavljem in zanko ter obroček. Na ta obroček in obročke na modrčku je mogoče pritrditi tri verižice s kaveljčki. Seveda se lahko nosijo tudi samostojno. Vrvica wetlook z naramnicami je v predelu mednožja vabljivo odprta - edina stvar, ki gre čez mednožje, je vznemirljiva kovinska verižica, ki je na sprednji in zadnji del vrvice pritrjena z zaskočnimi kaveljčki. Dva pasova z naramnicami spredaj in dva zadaj je mogoče nastaviti. Priloženi satenasti trakovi (dolžine približno 130 cm) so pritrjeni na obroče na obeh straneh vrvice in so tam zato, da vas lahko vaš partner erotično zveže. 92 % poliester, 8 % elastan, čipka 90 % poliamid, 10 % elastan. ta elegantni črni komplet sestavljajo modrček, vrvica z naramnicami, dva satenastega traku in dušilec z verižico - ni primeren le za začetnike bondage. Modrček z odprto skodelico s tankimi naramnicami oriše vaše seksi prsi, pod prsmi pa je prav tako širok pas čudovite čipke. Naramnice modrčka je mogoče prilagoditi, tako da se popolnoma prilega.


Priložena dušica ima zaponko s kavljem in zanko ter obroček. Na ta obroček in obročke na modrčku je mogoče pritrditi tri verižice s kaveljčki. Seveda se lahko nosijo tudi samostojno. Vrvica wetlook z naramnicami je v predelu mednožja vabljivo odprta - edina stvar, ki gre čez mednožje, je vznemirljiva kovinska verižica, ki je na sprednji in zadnji del vrvice pritrjena z zaskočnimi kaveljčki. Dva pasova z naramnicami spredaj in dva zadaj je mogoče nastaviti. Priloženi satenasti trakovi (dolžine približno 130 cm) so pritrjeni na obroče na obeh straneh vrvice in so tam zato, da vas lahko vaš partner erotično zveže. 92 % poliester, 8 % elastan, čipka 90 % poliamid, 10 % elastan.

Dodatne informacije

Blagovna znamka Cottelli
Barva črna
Vrsta odprte hlačke
Material elastan
Lastnosti čipkasto, kompleti, na obešalnikih, odprt modrček, z nastavljivimi naramnicami, zapenjanje na kavlje zadaj
Za za ženske
Kategorije Kompleti, Cottelli

Napiši svoje lastno mnenje

Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.