×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Podvezice

Elementi 65 do 96 od 101 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • NO:XQSE Suspender Belt and Stockings 2340062 Black

    Romantika in erotika hkrati! Ta privlačen komplet vključuje pas za podvezice na vezalke in preproste hlače, ki so udobne za nošenje. Hlače enostavno zapnite v pasu in rezultat? Vaše noge bodo videti res lepe in počutili se boste seksi in samozavestni zaradi svojega velikega pasu!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • René Rofé Lux Lace Lurex Garter & Thong 3pc Set Black

    Se želite počutiti kot boginja? Izbirajte med novo kolekcijo luksuznega in privlačnega spodnjega perila René Rofé! Odkrijte eleganco in čutnost, ki se skrivata v občutku nošenja seksi in udobnega spodnjega perila, ko ga gledate. V nedrčke, tangice in podvezice ter očarljivo čipko se boste zaljubili že na prvi poskus!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Obsessive Lilyanne Garter Belt White

    Ste romantični po telesu in duši? Če je tako, imamo za vas v ponudbi ta francoski pas za podvezice! Sestavljen je iz bele očarljive čipke in nežnih vijoličnih naramnic. Učinkovito bo poudaril vašo zadnjico in noge, počutili pa se boste preprosto dih jemajoče in hkrati udobno.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Obsessive Editya Garter Panties

    Izjemno elegantne in neskončno elegantne spodnjice s pasom za podvezice Editya! Osvojile vas bodo s svojo čutnostjo in ženstvenostjo. Izdelane so iz nežne čipke, ki v kombinaciji z modernim dizajnom ustvarja pregrešno ženstven stil. Udobna zaponka na hrbtni strani zagotavlja popolno prileganje in udobje hkrati.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Obsessive Nesari Garter Belt Black

    Ne morete mimo dodatkov v univerzalnih barvah? Vas klasika najbolj privlači v kombinaciji s sodobnim pristopom? Pas za podvezice Nesari vam bo zagotovo všeč, vaš stajling pa bo popestril na zelo šik način. Črna tkanina bo poudarila žensko postavo, se čutno ovijala okoli bokov, zaradi svoje mehkobe pa se boste počutile izjemno udobno in naravno.

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Leg Avenue Rhinestone Garter Strapps 81634 Black

    Ali želite sijati kot najsvetlejša zvezda na nebu? Nadenite si ta bleščeč pas za podvezice in želja se vam bo nenadoma uresničila. Sestavljen je iz elastičnih trakov, posutih z majhnimi sijočimi kamenčki, ki so povezani s sredinskim obročem in tako ustvarjajo impresivno geometrijsko igro. Nanje pritrdite svoje najljubše spodnje perilo in podžgejte svoje erotične želje!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Cinderella Garter with Bow Tie Vegan Leather Black

    Okrasite se z dodatkom, ki je videti neverjetno seksi in hkrati pokaže vaše želje in strasti. Ta podvezica z nežno pentljo bo vašemu videzu dodala nagajiv pridih in neverjetno poudarila vašo osebnost. Prav bo prišel tako za noči polne strasti kot tudi za zabave in dogodke!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Obsessive Allunes Garter Belt

    Kako se vidite v svoji erotični domišljiji? Ste očarljivi, čutni in samozavestni? In kaj imaš oblečeno? Zelo verjetno je to ta seksi pas s podvezicami znamke Obsessive. Njegovi temno črni naramnice v kombinaciji z leopardovim vzorcem skupaj tvorijo navihan kos, ki bo s prijetnim materialom razvajal vašo kožo. Uživaj!

    49,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Leg Avenue Strappy Wet Look O-Ring Garter Harness KI4036 Black

    Postavite svoje premoženje v središče pozornosti s tem edinstvenim pasom za podvezice Leg Avenue! Ima seksi moker videz in podrobnosti o tangicah ter o-obroče za ustvarjanje videza, ki se popolnoma poda k vsakemu seksi spodnjemu perilu, nogavicam ali goli koži!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Cinderella Garter with 3 Straps Vegan Leather Black

    Okrasite se z dodatkom, ki je videti neverjetno seksi in hkrati pokaže vaše želje in strasti. Ta naramnica s trakovi in jeklenkami bo vašemu videzu dodala nagajiv pridih in neverjetno poudarila vašo osebnost. Prav bo prišel tako za noči polne strasti kot tudi za zabave in dogodke!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Obsessive A769 Garters

    Ali že imate v svoji zbirki čutne podvezice? Če ne, vam predstavljamo model A769, ki vam bo zagotovo všeč! Ta neverjetno zapeljiv dodatek bo dopolnil vsak stajling ter mu dodal seksapil in drznost. Elegantno okrasje bo celotnemu slogu dodalo šik, nastavljivi trakovi pa bodo omogočili popolno prileganje. Se boste odločili zanje?

    45,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Obsessive A764 Garter Belt Golden

    Kaj pa odkrivanje novih izkušenj? Bi radi? Toda za to so potrebni tudi novi dodatki! Odprite paket Obsessive in bodite navdušeni nad njegovo vsebino! Ta zlati usnjeni podvezni pas je popolnoma pikanten! Vas bo to premamilo?

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Cinderella Garter with Bow Tie Vegan Leather Red

    Okrasite se z dodatki, ki izgledajo neverjetno seksi in hkrati pokažejo vaše želje in stiske. Ta podvezica iz mehke čipke bo vašemu videzu dala oster pridih in neverjetno poudarila vašo osebnost. Dejansko je prihajal na noči, polne bede, pa tudi na zabave in dogodke!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Cinderella Garter with Heart and Ruffles Vegan Leather Black

    Okrasite se z dodatkom, ki izgleda neverjetno seksi in obenem pokaže vaše želje in strasti. S kovinskim srcem, nežnimi volančki in bodicami bo ta podvezica vašemu videzu dodala romantično-nevaren pridih in neverjetno poudarila vašo osebnost. Prav bo prišel tako za noči polne strasti kot tudi za zabave in dogodke!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Leg Avenue Rhinestone Garterbelt 8885 Black

    Ali želite sijati kot najsvetlejša zvezda na nebu? Nadenite si ta bleščeč pas za podvezice in želja se vam bo nenadoma uresničila. Sestavljen je iz elastičnih trakov, posutih z majhnimi sijočimi kamenčki, ki so povezani s sredinskim obročem in tako ustvarjajo impresivno geometrijsko igro. Nanje pritrdite svoje najljubše nogavice in podžgejte svoje erotične želje!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Obsessive Amor Cherris Garter

    Brezčasen in edinstven! Takšna je ta podvezica, ki je sestavljena iz klasične čipke in traku. Je zelo mehak in bo resnično izstopal na vašem stegnu. Iščete odlično darilo za bodočo nevesto? Garter Amor je idealna znamka!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Allure Adore 4ever Yours Panty Black

    Neverjetno seksi tangice z naramnicami za podvezice! Se želite počutiti samozavestno, udobno in seksi hkrati? V tem čudovitem spodnjem perilu je vse mogoče! Vsebuje moderne naramnice, ki poudarijo pas, in zlate detajle, ki dodajo pridih elegance. Dodajte svoje najljubše nogavice in večer užitkov se lahko začne!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kotek G002 Garter Belt Black

    Nikoli ne moreš imeti dovolj seksi spodnjega perila, se strinjaš? Če je tako, se sploh ne čudimo, da je vašo pozornost pritegnil ta čudovit pas za podvezice, in verjemite, v živo je še lepši kot na fotografijah! Izdelana je iz kombinacije elegantne čipke in prijetnega tila, oba materiala pa sta čudovito mehka in udobna za nošenje. Nastavljivi trakovi zagotavljajo popolno prilagodljivo prileganje in nič vam ne bo preprečilo, da bi se počutili samozavestni in zapeljivi.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Baci Sexy Strappy Leg Harness

    Čas je, da postavite svoja stopala v središče pozornosti! Ti neverjetni pasovi v stilu podvezic se z dvema trakovoma ovijejo okoli vaših stegen, poleg tega pa lahko pritrdite svoje najljubše nogavice. Nosite jih same ali z drugimi dodatki in podprite svojo neskončno privlačnost!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Obsessive Jagueria Garter Belt

    Živalski potisk nikoli ne gre iz mode! Zagotovo je seksi, dokaz za to pa je ta čudovit pas za podvezice, ki razkriva mednožje in zadnjico. Zato pridite in uresničite svoje vroče fantazije, saj je v seksi spodnjem perilu najboljše!

    45,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Cinderella Garter with Heart and Ruffles Vegan Leather Red

    Okrasite se z dodatki, ki izgledajo neverjetno seksi in hkrati pokažejo vaše želje in stiske. S kovinskim srcem, nežnimi volančki in bodicami bo ta podvezica vašemu videzu dala romantično-nekuhan pridih in neverjetno poudarila vašo osebnost. Dejansko je prihajal na noči, polne bede, pa tudi na zabave in dogodke!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Obsessive Garter Stockings S821 Black

    Oblačila za prosti čas ali posebne priložnosti? Ne glede na to, kje nosite te imitacije nogavic s podvezico, ste lahko prepričani, da boste izstopali! Imajo zelo moden asimetričen dizajn, kjer je ena noga narejena iz živalskega vzorca z divjim karakterjem. Poleg tega so zelo prilagodljivi in udobni za nošenje in ko jih enkrat nadenete, se boste vanje zaljubili!

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Allure Adore Please Me Garter with G-String Black

    Čudovit in razkošen pas za podvezice, sestavljen iz sijočih trakov! Objame in poudari vaše boke in ženstvene obline. Naramnice so nastavljive za popolno prileganje, celoten pas pa se zapne s kljukico. V paketu so tudi ujemajoče tangice, zato jih ne pozabite obuti.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kotek G001 Garter Belt Black-Beige

    Nikoli ne moreš imeti dovolj seksi spodnjega perila, se strinjaš? Če je tako, nas sploh ne preseneča, da je vašo pozornost pritegnil ta čudovit dvobarvni pas za podvezice, in verjemite, v živo je še lepši kot na fotografijah! Sestavljena je iz kombinacije elegantne čipke in prijetnega bež tila, oba materiala pa sta čudovito mehka in prijetna za nošenje. Nastavljivi trakovi zagotavljajo popolno prilagodljivo prileganje in nič vam ne bo preprečilo, da bi se počutili samozavestni in zapeljivi.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Obsessive Bianelle Garter Belt White

    Podvezni pas s čipkastim okrasjem iz kolekcije Bianelle. Na otip prijetni materiali in elastični trakovi lepo objamejo postavo in poudarijo njene prednosti. Obesek s srebrnim nakitom na sprednji strani dodaja čar in eleganco. Udobna zaponka na hrbtni strani omogoča popolno prileganje telesu. Podvezice je mogoče prilagoditi za še večje udobje in priročnost. Gre za zelo ženstven in čuten dodatek, ki vam bo dal seksapil in samozavest v spalnici in vsak dan.

    49,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Obsessive Marrbel Garter Belt Black

    Super čuten pas za podvezice Marrbel bo ustrezal vsem nam, zato zagotovo tudi vam. Lepo se prilagaja telesu in njegovim proporcem ter vas bo odlično okrasila s svojo nežno, a moderno in zapeljivo. Kombinirajte ga s svojimi najljubšimi hlačnimi nogavicami in povečajte svojo samozavest do maksimuma!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Obsessive A760 Garter White

    Čutna podvezica nedolžne bele barve. Je drzna kombinacija naramnic in z njeno izbiro boste pritegnili pozornost na svoje stopalo. Okrašena je z pentljo in ustvari takojšen "wow" učinek. Udobno se prilega in se prilagaja vašemu stopalu.

    14,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Obsessive Donarella Garter Belt Black

    Bi radi ta vikend nosili nekaj šik in izjemno čutnega? Ta črn pas za podvezice bo popoln dodatek! Zasnovan v duhu minimalizma, vas bo navdušil z domiselnimi detajli. Preverite, kako odlično bo videti z vašimi najljubšimi nogavicami!

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • René Rofé Lace Garter Belt White

    Klasičen čipkasti pas Renéja Roféja z puloverji, hiter dodatek k vaši garderobi, kar pomeni, da imate slasten okus in ga boste radi naredili posebnega.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Obsessive Elianes Garter Red

    Saj veste, da so detajli tisti, ki naredijo celoten stajling edinstven, kajne? Pripravite se na romantičen večer in presenetite svojo drugo polovico z minimalističnim dodatkom, ki se skriva pod vašo najljubšo obleko. Podvezica iz kolekcije Elianes v intenzivno rdeči barvi bo popolna izbira! Elastična tkanina se zapeljivo ovije okoli stegna, klasičen konektor v obliki srca pa pritegne pozornost. Odprite se novim izkušnjam!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Obsessive Ingridia Garter Red

    Kaj pravite na resnično edinstven dodatek, ki ga zlahka skrijete pod oblačila? Želite svojo drugo polovico presenetiti ob pravem trenutku? Podvezica Ingridia je popolna izbira za vas! Medtem ko se rdeč pašček mamljivo ovija okoli stegna in dodaja spolno privlačnost, bo zlata verižica najboljša osrednja točka, ki bo vašo lepoto postavila v središče pozornosti. Privoščite si nekaj seksi zabave!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • STD Harness Thigh Belt Eco Leather Black

    Očarljiva kombinacija moči in lepote, to je bistvo tega stegenskega pasu. Je prefinjen kos, ki izraža vaše želje in hkrati prijeten dodatek. Primerna je za spodnje perilo, golo telo, pa tudi za obleko ali pod krilo. Prilagodite ga svojim potrebam in uživajte v lastni samozavesti, ki jo pas učinkovito krepi.

    30,90 €

    22,90 €

    Ni na zalogi

Elementi 65 do 96 od 101 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.