×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Stezniki

Elementi 33 do 64 od 175 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Obsessive Ingridia Corset & Thong Red

    Ste se kdaj vprašali, kaj na rdečem spodnjem perilu sproži toliko čustev? Odgovor boste izvedeli takoj, ko si boste nadeli steznik iz kolekcije Ingridia! Klasičen kroj se bo odlično prilegal vašemu telesu in vas presenetil s svojo mehkobo. Nastavljive naramnice in zapenjanje na vezalke zagotavljajo visoko stopnjo udobja, za nameček pa bodo zaključki z rastlinskim motivom poskrbeli, da bo pozornost usmerjena le na vas. Pustite se očarati in začutite, kako vam srce bije hitreje!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Noir Handmade F137 Lace with Ecoleather Corsage with 6 Suspenders Princess

    Kontrastni steznik, ki združuje nevaren črni material in romantično čipko. Poudarite svojo postavo in verjemite, da boste v tem stezniku v vseh okoliščinah res ponosni in samozavestni.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Passion Hellen Corset Black

    Oblecite se v spodnje perilo iz delavnice pravih mojstrov znamke Passion in se pripravite na noč, polno strasti brez primere.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Avanua Fabio Corset Black

    Luksuzen ženski komplet Fabio Avanua iz čudovite čipke in finega tila. Zgornji del ima nastavljive naramnice in nastavljive naramnice za nogavice.

    37,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Level Vinyl Basque 2840600 Black

    Izjemno erotičen in zapeljiv videz! Ta seksi kos bo poudaril vaš dominanten jaz in dal svetu vedeti. Narejen je iz črnega sijajnega vinila in ima vgrajene oblikovalne kosti za čudovito silhueto. Zadrga na sprednji strani omogoča enostavno obuvanje in sezuvanje, nastavljiva vezalka zadaj pa pritegne pozornost.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Level Vinyl Basque 2840553 Black

    Pokažite svoje prsi v tej čudoviti obleki! Ta provokativen kos bo razkril vaše oprsje in jih postavil v središče pozornosti. Košarice z žicami bodo pomagale oblikovati vaše oprsje, prožne naramnice pa bodo pritegnile pozornost. Sprednji del je iz svetlečega vinilnega materiala in mreže. Fleksibilna hrbtna podloga poskrbi za udobno prileganje, zadrga pa olajša oblačenje in slačenje.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Avanua Tiffany Corset Black

    Čudovit ženski korzet Tiffany korzet Avanua iz kombinacije elastičnega materiala in čipke. Na sprednji strani je vezava za steznik, zahvaljujoč kateri se steznik odlično prilagodi telesu in ga lepo poživi.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Noir Handmade F159 Corset with Lace and Powerwetlook with Detachable Straps

    Popoln steznik s čipkastim dizajnom za vaš popoln pas. Zapira se na kavlje in je šivan iz zelo prijetnega in kakovostnega materiala. Naramnice so odstranljive, naramnice pa imajo nastavljivo razdaljo za maksimalno udobje. Prenesite vezalko po svojih občutkih in povejte svetu, da ste ženska akcije!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Noir Handmade F193 PVC Corset with Adjustable Lacing on The Back

    Ta osupljiv steznik iz sijočega in udobnega PVC materiala bo razkril lepoto vašega telesa. Na hrbtni strani ima odlično vezalko, s katero lahko nastavite ustrezno zategovanje pasu. Kombinirajte korzet z drugimi kosi iz te kolekcije ali pa ga preprosto nosite, je odvisno od vas!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Cottelli Matt Satin Corset 2611465 Black

    Želite poudariti svoje obline? Samo v tem seksi stezniku znamke Cottelli! Izdelan je iz mehkega mat satena in ima všitih 7 palic za oblikovanje, zahvaljujoč katerim zagotavlja popolno udobno prileganje in graciozno silhueto. Sprednja zadrga poskrbi za hitro in enostavno oblačenje in seveda tudi slačenje. In najboljši del - zavezovanje na hrbtu! Podložen je z blagom, tako da koža ne bo vidna, korzet pa lahko kombinirate s čimer koli iz vaše garderobe.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Noir Handmade F211 Women's Lacquered Eco Leather Corset Wit Fishbones

    Super seksi korzet iz eko usnja primeren za vsako priložnost! Potegnil vas bo navzdol, tako da boste imeli osi pas, poleg dih jemajoče vezalke pa ima ob strani tudi diskretno zadrgo.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Latex Play Corset with Zipper in Front Black

    Vas mika, da bi nosili ta seksi steznik iz lateksa z zadrgo spredaj? Če boste to storili, boste svojo silhueto in značaj poudarili na nevarno seksi način! Kaj je naslednje? Odvisno je od vas, a gotovo je, da vam bo steznik pomagal uresničiti vaše fantazije in domišljijo o lateksu. Izdelan je iz kakovostnega lateksa, je prožen in se dobro prilega. Privoščite si učinek lateksa, ki dela čudeže.

    229 €

    139 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Noir Handmade F195 Powerwetlook and Lacquered Eco Leather Corset Minidress

    Super zapeljive korzetne mini obleke iz sijočega ekološkega usnja bodo vaša druga koža, ki je ne bo mogoče ne občudovati. Popolnoma se prilegajo, saj vas potegnejo navzdol in poudarijo prsi, ki zagotavljajo potrebno oporo. Zapenjanje je na zadrgo.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Avanua Rayen Set Red

    Zapeljiv komplet spodnjega perila iz zelo udobnega materiala priljubljene blagovne znamke Avanua.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Grey Velvet Corset

    Korzet je klasičen kos erotične garderobe! Odlično prebuja domišljijo, razvnema čute, oblikuje silhueto in krepi samozavest. Če izberete tega s čudovitim cvetličnim vzorcem iz sivega žameta, ste lahko prepričani o kakovosti izdelave. Steznik ima lahek izkoščenec, zapenjanje na hrbtu in nastavljive trakove za podvezice. Z njim poudarite svojo osebnost in postanite kraljica zapeljevanja!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Anais Meredith Corset Black

    Podajte se na pot in se pripravite na nepozabna doživetja! Njegova edinstvena obleka z zadrgo in elastičnimi trakovi omogoča, da so vaše prsi izpostavljene in poudari vašo silhueto. Uporabljeni materiali so kakovostni in prijetni na dotik, a uživajte v oblačilih, ki vas resnično pogrejejo!

    49,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Passion Katriss Corset Black

    Seksi steznik, ki združuje dva priljubljena materiala - črno prosojno in črno sijajno.

    34,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Avanua Eden Corset

    Svetlo modri korzet iz finih mikrovlaken, ki ga dopolnjujejo čipkaste tangice. Okrašena z nežno belo čipko, ki daje celotnemu kompletu neustavljiv čar.

    45,90 €

    32,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Obsessive Lovica Corset & Thong Red

    Ljubezen postane še bolj zanimiva, s čudovitim perilom. Lovica jr kot nalašč za vroče noči! Zakaj torej ne bi bili lepi in sijoči?

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Obsessive 838-COR-3 Corset & Thong Red

    Rdeča mreža, očarljiva čipka, zapeljivi trakovi in koketirajoče vezalke. Aww, da! Ta korzet je popolnoma fantastičen in... popolnoma popoln za vas! Želite ga preveriti? Veste, kaj morate storiti. Priskrbite si ga zdaj in uživajte v vseh neverjetnih občutkih, ki jih prinaša!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Avanua Daiva Chemise White

    Nežna bela čipkasta srajca znamke Avanua. Njegova kratka dolžina bo poudarila vaše noge in morda še kaj, če ne nosite majhnih tangic, ki so del paketa. Srajca bo primerna kot darilo, ki ga seveda lahko podarite sami. Njegovi naramnice imajo nastavljivo velikost za udobno prileganje.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Obsessive Emperita Corset & Thong Black

    Zaljubili se boste v razkošno in še posebej seksi perilo znamke Obsessive! V njej se boste spremenili v neustavljivo boginjo in partnerju bo brada padla od začudenja in navdušenja. Obsessive je vodilna evropska znamka erotičnega perila, za katero so značilni kakovostna izdelava, unikatni dizajni in uporabljeni materiali, v katere bo vaša koža vzljubila.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Level Vinyl Basque 2840723 Black

    Kontrasti vladajo svetu in ta seksi kos je dokaz za to! Prihaja iz Black Level in verjemite mi, njegove vroče kontrastne črte bodo poudarile vaše obline. Zapenja se za vratom z ježkom, erotična zadrga spredaj pa olajša oblačenje. Pritrdite svoje najljubše nogavice na 4 kovinske sponke in uživajte v tem občutku popolnoma nevarne privlačnosti!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Obsessive Armares Corset & Thong Black

    Vstopite v svet čutnega užitka z mehko sijočim črnim perilom. Mamljivi izrezi vas bodo opogumili, da zapeljete, kadarkoli se vam zahoče. Steznik Armares bo skupaj z naramnicami za podvezice in klasičnimi tangicami tvoril čudovit komplet, ki bo poudaril vašo postavo in podaljšal vaše noge. Zaprite oči in postanite del te čutne zgodbe.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Avanua Muriel Corset Black

    Neskončno seksi korzet znamke Avanua. Sijajni material vam bo všeč zaradi njegovega čutnega učinka in tudi zaradi dejstva, da bo podpiral vašo zapeljivost. Naramnice so nastavljive za udobno prileganje, v paketu pa so tudi tangice. Poudarite svojo lepoto z upravljanjem izbranega perila!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Casmir Rosalie Corset Pink

    Čudovit roza korzet Rosalie bo podprl vašo čutnost in lepoto! Na prvi pogled je eleganten in romantičen steznik, saj je narejen iz čudovito elastičnega satena in seksi čipke. Torte imajo kosti, zato poudarijo vaše prsi, mehka pentlja pa predstavlja nežen detajl. Pripravite se na strastno noč z vsem!

    61,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Obsessive Flameria Corset & Thong Red

    V tem stezniku vas čaka toliko senzacionalnih trenutkov, da vam niti obe roki ne bosta dovolj, da bi jih prešteli! Njegov šarm je nezgrešljiv in njegova rdeča barva je neskončno zapeljiva. Naj poudari vašo čutnost, prsi in želje!

    91,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Passion Hagar Corset Black

    Naramnice so moderne in seksi! Steznik Hagar združuje fin til in elastične naramnice, ki bodo videti popolnoma mamljivo, če bodo pokukale na primer pod obleko. In kaj, če se potem slečeš, kajne? Del paketa so tudi tangice.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Casmir Marcelle Corset White

    Ali ne želite prekriti lepote ženskega telesa? Nosite steznik, ki nežno razkrije, kaj se skriva pod njim. Eleganten korzet iz prozornega tila in čipke je spredaj okrašen z vezalkami.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Obsessive Norides Corset & Thong Black

    Želite povečati svojo zapeljivost? Za to boste potrebovali seksi spodnje perilo, kot je ta čudovit steznik. Ima očarljiv vzorec in vezalke na hrbtni strani. Zanimiv in moderen je tudi dizajn nedrčka in naramnic v izrezu. V paketu so tudi tangice, zato jih ne pozabite obuti in se pripravite na sprejemanje pohval.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Passion Erza Corset Black

    Steznik Ezra je variacija ženstvenosti, užitka in seksi videza! Je klasičnega kroja in okrašena z očarljivo čipko. Sešijte jih iz prosojnega materiala, ki je prijeten na dotik in obrabo ter bo poudaril vaše obline in lepoto. V korzetu Erza boste uživali ob posebnih priložnostih in vikendih!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Obsessive Heartina Corset & Thong Black

    Čudovit korzet oblikovan z ljubeznijo in ustvarjen za ljubezen! Ko ga enkrat oblečete, se boste počutili, kot da ste najlepši spol na svetu. Poudari vaše prednosti in žensko postavo ter vašemu partnerju jemlje dih. Pridite izvedeti več o njem.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 33 do 64 od 175 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.