×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Stezniki

Elementi 65 do 96 od 175 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Obsessive Flameria Corset & Thong Red

    V tem stezniku vas čaka toliko senzacionalnih trenutkov, da vam niti obe roki ne bosta dovolj, da bi jih prešteli! Njegov šarm je nezgrešljiv in njegova rdeča barva je neskončno zapeljiva. Naj poudari vašo čutnost, prsi in želje!

    91,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Beauty Night Shaquila Corset

    Zelo čuten in provokativen komplet iz serije Shaquila, ki bo čudovito poudaril postavo vsake ženske. Steznik brez navpične kosti ima zadaj vezalke, zaradi katerih se popolnoma oprime telesa. Dva trakova sta na dnu, druga dva pa služita za zategovanje nogavic. Komplet je narejen iz mehkega lateksu podobnega materiala in čudovite čipke. Ob straneh steznika je prišita celo satenasta ročna kravata. V paketu boste našli tudi tangice.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Noir Handmade F130 Powerwetlook Corsage Top with Long Sleeves, Lacing and Tull Inserts Narcissist

    Čudovit top, ki združuje čudovit korzet in navihano mrežico. Popolnoma se prilega vašemu telesu. Ob strani ima skrito zadrgo za enostavno in hitro oblačenje.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Passion Erza Corset Black

    Steznik Ezra je variacija ženstvenosti, užitka in seksi videza! Je klasičnega kroja in okrašena z očarljivo čipko. Sešijte jih iz prosojnega materiala, ki je prijeten na dotik in obrabo ter bo poudaril vaše obline in lepoto. V korzetu Erza boste uživali ob posebnih priložnostih in vikendih!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Casmir Marcelle Corset White

    Ali ne želite prekriti lepote ženskega telesa? Nosite steznik, ki nežno razkrije, kaj se skriva pod njim. Eleganten korzet iz prozornega tila in čipke je spredaj okrašen z vezalkami.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Noir Handmade Cami Suspender Power Wet Look and Leo Velvet 2611457 Black

    Kako bi se vaši erotični scenariji izkazali, če bi nastopili v tem popolnoma seksi stezniku? Odlikuje ga kombinacija elegantnega mokrega materiala in elastičnega tila z žametnim živalskim potiskom. Zaradi elastičnosti je prijeten in udoben za nošenje, stil steznika z okrasnimi vezalkami pa poudari vašo silhueto. Kombinirajte ga s svojimi najljubšimi hlačnimi nogavicami in popolno dopolnite svoj stil!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Obsessive Heartina Corset & Thong Black

    Čudovit korzet oblikovan z ljubeznijo in ustvarjen za ljubezen! Ko ga enkrat oblečete, se boste počutili, kot da ste najlepši spol na svetu. Poudari vaše prednosti in žensko postavo ter vašemu partnerju jemlje dih. Pridite izvedeti več o njem.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Avanua Rayen Chemise Black

    Zapeljivo ali elegantno? Bodite elegantno zapeljivi v tej čipkasti srajci priljubljene blagovne znamke Avanua.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Casmir Marcelle Corset Black

    Ali ne želite razkriti lepote ženskega telesa? Nosite pot, ki se nežno skriva pod njo. Eleganten korzet iz prosojnega telesa in čipke je razprodan z kravatami.

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Obsessive Serafia Corset Black

    Ste razpoloženi za spodnje perilo, ki bo razgrelo ozračje, a nimate v mislih ničesar posebnega? Ne skrbite več! Korzet Serafia je bil narejen za zapeljevanje. Nekonvencionalna kombinacija rahlo prosojnega blaga na prsih z intrigantno cvetlično čipko, ki objema trebušček in hrbet, naredi osupljiv vtis. Črni pasovi za podvezice, ki jih lahko kadar koli snamete, le še dodatno popestrijo. Prosto si dovolite izkusiti užitek.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Passion Mirajane Corset Red

    Originalni kroj in neustavljiva kombinacija tila, mehke tkanine in gume z logotipom Passion, takšen je ta steznik. Je sodoben in klasičen hkrati. Zapenja se s kavlji, trakovi imajo nastavljivo dolžino in odlično poudarijo vaše prednosti. Bodite neskončno seksi in zapeljivi!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Obsessive 828-COR-1 Corset & Thong Black

    Sanjate o čudovitem spodnjem perilu, ki bi še dodatno podprlo vašo spolnost? Ta steznik je okrašen z navihano in neverjetno ženstveno čipko ter sijočimi kamni in izgleda popolnoma osupljivo. Razveselite se z oblačili, ki jih boste z veseljem nosili in vas bodo vsakič, ko se boste pogledali v ogledalo, spomnili, kako lepi in edinstveni ste.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Beauty Night Leonela Corset Black

    Želite svojo garderobo obogatiti z zapeljivim kosom, v katerem vas čakajo najboljša erotična doživetja? Izberite ta steznik Beauty Night! Odlikuje ga mamljiva kombinacija materialov, čipke in naramnic, ki bo povečala vaš glamur in spolno privlačnost. Pritegnite vso pozornost nase in odkrijte občutek kraljice večera!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Obsessive Stormea Corset & Thong Black

    Želiš biti na prvi pogled malo dominanten? Nič več iskanja, pravkar ste našli pravega! Ogledate si Stormejev steznik, v katerem boste določali pravila ljubezenskih iger. Pustite se, da vas odnese trenutek in v sebi prebudite erotično energijo, ki ne pozna meja!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Passion Amanda Corset Black

    Čuten erotični steznik evropske znamke Passion. Sestavljen je iz kombinacije umetnega usnja in zapeljive mreže, ki elegantno podpira ženske oblike. Spodnje perilo je okrašeno z zlatimi prstani, ki ustvarjajo seksi učinek križanja in so tudi lep okras. Oblecite si ta seksi steznik in podprite svojo spolnost!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Avanua Rayen Chemise Red

    Toplo ali elegantno? Zelo elegantna znamka Avanua je v tej čipki zelo elegantna.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Beauty Night Alena Corset Black

    Se sprašujete, kako najbolje poudariti svoje zapeljive lastnosti in željo po strasti? Nosite ta luksuzni steznik Beauty Night! Izdelane so iz kakovostnih in prijetnih materialov, izstopajo pa predvsem s čudovito čipko. Vezalke na hrbtu zagotavljajo udobno prileganje, vezalke v predelu prsi pa bodo pritegnile pozornost za vsako ceno. Uživajte v občutku seksi in samozavestne!

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Passion Mirajane Corset Black

    Originalni kroj in neustavljiva kombinacija tila, mehke tkanine in gume z logotipom Passion, takšen je ta steznik. Je sodoben in klasičen hkrati. Zapenja se s kavlji, trakovi imajo nastavljivo dolžino in odlično poudarijo vaše prednosti. Bodite neskončno seksi in zapeljivi!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Avanua Hessa Corset Black

    Paradižnikov korzet znamke Avanua za vse strastne princeske! Združuje zapeljiv sijajni material, romantično čipko in domiselno postavljene izreze, tako da boste v njem videti zares neustavljivo. Poleg steznika, ki elegantno razkriva hrbet, paket vsebuje tudi čudovite hlačke. Izberite oblačila, ki bodo poudarila vaš šarm!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Casmir Blanchet Corset Black

    Eleganten satenasti korzet, okrašen z zapeljivo čipko priljubljene blagovne znamke Casmir.

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Obsessive Lanelia Corset

    Radi nosite čutne steznike? Ta ne sme uiti vaši pozornosti! Ko si ga enkrat nadenete, bo vsak vaš vsakdanji večer spremenil v poseben trenutek, poln vznemirjenja. Korzet Lanelia je nežen, a pikanten in izgleda resnično fenomenalno. Poudaril bo vaše obline in poskrbel, da boste videti izjemno seksi!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Beauty Night Shaina Corset Black

    Izjemno eleganten, a tudi izjemno čuten steznik Beauty Night. Čudovito poudari čare ženskega telesa. Navdušila vas ne bo le s svojim resnično erotičnim materialom in krojem, ampak tudi z očarljivim luksuznim vezenjem na delu pod oprsjem. Unikatne skodelice pritegnejo poglede, češnja na torti pa je vezalka nad spodnjim delom.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Passion Angelica Corset Black

    Steznik je tako seksi, da se vam bo zvrtelo v glavi! Ima čudovito vezalko in tudi očarljiv vzorec v kombinaciji z umetnim usnjem. Tej kombinaciji se preprosto ni mogoče upreti! Poleg tega so v paketu tudi tangice, zato jih ne pozabite nositi.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Level Vinyl Basque 2840731 Black

    Provokativen sijoč stil, ki poudari vašo osebnost! Ta kos iz Black Level pritegne pozornost in je ne pusti iz rok. Njegov globok izrez z nastavljivo vezalko se popolnoma ujema z zgornjim delom s povodci in izpostavljenim hrbtom. Zadrga ob strani omogoča enostavno obuvanje in sezuvanje, 4 nastavljive elastične trakove za podvezice pa omogočajo pripenjanje vaših najljubših nogavic.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Obsessive Denissa Corset and Thong

    Ta steznik predstavlja izpolnitev najbolj vročih fantazij! Odlikuje ga sposobnost spodbujanja spolne privlačnosti, razveseljuje s prijetnim krojem in spletka z zapeljivim vzorcem. Naramnice so obrobljene s fino čipko, ki dodajo eleganco, tangice pa še dodatno pikantnost. Če imate radi drzno spodnje perilo z modernim pridihom, potem je ta steznik popoln za vas.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Casmir Meredith Corset Black

    Elegantno in kvalitetno perilo za vsako priložnost! Steznik Meredit je drzen in je zanimivega asimetričnega kroja, obogatenega s čudovito čipko in klasičnim črnim tilom. Šiv je iz črnega elastičnega satena, ki se prilagodi vaši postavi in jo prijetno oblikuje. Oprsje je okrašeno s seksi modernimi naramnicami, ki poudarjajo erotičnost steznika, v katerega se boste preprosto zaljubili!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Passion Gracia Corset Black

    Bodite romantični, a hkrati neskončno seksi v stezniku Gracia evropske znamke Passion. Gracia združuje mehko čipko, prozoren kakovosten til in očarljive pentlje na sprednji strani steznika. Ima naramnice in trakove za nogavice z nastavljivo dolžino za udobno prileganje. Boste danes kraljica zapeljevanja?

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Obsessive 810-COR Corset & Thong Black

    Eleganten črn steznik, ki simbolizira romantično strast! Ima očarljiv kroj in prijeten material vam bo všeč na prvi dotik. Bogato je okrašena s cvetlično čipko, mehki podloženi kolački pa bodo elegantno poudarili vaš prsi. Uživajte v občutku, ko sta vaša ženstvenost in spolnost poudarjena do konca!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Passion Floris Corset Black

    Čudovit steznik, ki ga ne boste želeli sleči! Je evropske blagovne znamke Passion, ki zagotavlja kakovost izdelka, material pa je prijetno elastičen, zato vam bo pristajal kot druga koža. Brezčasen kroj bo navdušil vse vrste postaj, elegantna čipka, iz katere sestavljajo nedrček in tangice, pa vas bo očarala na prvi pogled.

    61,90 €

    29,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Avanua Valentine Corset Red

    Čuten rdeč korzet znamke Avanua bo vaš najljubši erotični kos. Sešijte jih iz zelo prijetnega in hkrati elastičnega materiala, ki bo razvajal vašo kožo in se boste v njej počutili popolnoma odlično. Kombinacija rdeče in črne je divja in že na prvi pogled spodbudi želje. In kaj je češnja na torti? Očarljive tangice!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Obsessive 810-COR Corset & Thong White

    Čuten bel steznik, ki simbolizira romantično strast! Ima očarljiv kroj in prijeten material vam bo všeč na prvi dotik. Bogato je okrašena s cvetlično čipko, mehki podloženi kolački pa bodo elegantno poudarili vaš prsi. Uživajte v občutku, ko sta vaša ženstvenost in spolnost poudarjena do konca!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Obsessive Belovya Corset

    Rdeče spodnje perilo je vedno korak naprej. Izžareva strast, eleganco in čutnost, se strinjate? Predstavljajte si, kaj bi se zgodilo, če bi si nadeli ta čudovit steznik iz Obsessive? Verjetno bi vaša postava izstopala na dovršen in povsem eleganten način, s čimer bi postali najprivlačnejša kraljica na svetu! To si želite in mi to vemo.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 175 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.