×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Stezniki

Elementi 97 do 128 od 176 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Cottelli Bondage Set 2632977 Black

    Iščete oblačila, s katerimi bi lahko brez besed izrazili svoje strasti? Ta seksi kos znamke Cottelli Bondage bo govoril sam zase! Izdelan je iz prijetnega in prožnega prozornega materiala v kombinaciji z naramnicami iz mat materiala. Detajli v srebrni barvi bodo še dodatno popestrili celoten učinek in prav gotovo boste svoje roke radi in z veseljem vtaknili v lisice s pripetimi verižicami.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Casmir Denerys Corset Black

    Iščete seksi in čutno spodnje perilo? Ne smete zamuditi izdelkov vrhunske blagovne znamke Casmir, ki se ponašajo s kakovostnimi materiali, zapeljivimi kroji in sodobnimi modeli.

    99,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Casmir Lauren Corset Black

    Se želite počutiti čutno in seksi? Čas je za nakup oblačil, v katerih se boste neustavljivi! Steznik Casmir je izdelan iz elastičnega črnega satena, ki se ujema s čudovito elegantno črno čipko. Hkrati se saten prilagodi vaši postavi in jo prijetno oblikuje ter tako poudari prednosti. Oblecite si ta klasičen steznik s sodobnim pridihom in občutite svojo spolnost!

    80,90 €

    29,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Obsessive Viranes Corset Black

    Ustvarite uporniški slog! Pritegnite samo komplimente in se počutite seksi kot še nikoli prej. Korzet Viranes je izjemno pikantno perilo, ki kljub minimalistični obliki ponuja veliko.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Noir Handmade Exclusive Strapless Stretch Lace Corset 2611473 Black

    Ekskluziven stil iz nežne raztegljive čipke!

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Passion Hera Corset Black

    Zapeljiv steznik evropske znamke Passion. V paketu ne boste našli le steznika s čutno oblikovanim delom čez prsi, temveč tudi očarljive tangice v kombinaciji črne in rdeče. Oba kosa sta okrašena z modernimi seks trakovi z neverjetno paradižnikovim učinkom! S tem perilom boste maksimalno ogreli svoje erotično življenje!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Passion Lovelia Corset White

    Ali želite, da imajo moji pripravniki urin za prebujanje družbe in usposabljanje žensk? Ta romantična pot iz Passiona ima moderne kostume in romantičen srčni vzorec. Kot je običajno na cestah, si lahko nataknete noge in pripravite tangice!

    87,90 €

    31,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Casmir Clarisse Corset Black

    Iščete spodnje perilo, ki bo govorilo namesto vas? Ta korzet predstavlja eleganco in čutnost! Šivanje je iz finega elastičnega satena, tila in čudovite čipke, ki je kombinacija, ki bo poudarila vaše prednosti. Steznik čudovito poudari vašo postavo in pritegne pozornost s svojim edinstvenim in izjemno seksi videzom.

    61,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Obsessive Amor Blanco Corset White

    Klasična čipka, zapeljivo zavezovanje in prefinjen kroj - to je očarljiv, seksapilen, neverjetno ženstven in koketen korzet iz kolekcije Amor Blanco. Prijetno bo objel vaše telo, poudaril vse njegove prednosti in vam vlil samozavest. Ta korzet Amor Blanco je idealna ponudba za bodočo nevesto. Tudi ljubiteljice nežne bele barve v kombinaciji z drznim krojem ne bodo razočarane.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Obsessive Lacrisia Corset

    Seksi korzet iz kolekcije Lacrisia je pravi dragulj spodnjega perila. Čutni kroj razkriva telo in ustvarja izjemno pikanten videz, odprte tangice pa spodbujajo poredne užitke. Udobno zavezovanje na hrbtni strani omogoča popolno prileganje obliki telesa. Pozornost si zasluži tudi edinstveni čoker, ki čudovito krasi vrat in dekolte.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Beauty Night Shaquila Corset

    Zelo čuten in provokativen komplet iz serije Shaquila, ki bo čudovito poudaril postavo vsake ženske. Steznik brez navpične kosti ima zadaj vezalke, zaradi katerih se popolnoma oprime telesa. Dva trakova sta na dnu, druga dva pa služita za zategovanje nogavic. Komplet je narejen iz mehkega lateksu podobnega materiala in čudovite čipke. Ob straneh steznika je prišita celo satenasta ročna kravata. V paketu boste našli tudi tangice.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Passion Melania Corset Black

    Zapeljiv steznik, ki izpolnjuje pričakovanja tudi najzahtevnejših žensk. Združuje prozoren material tila, ki udobno obdaja telo, očarljivo čipkasto dekoracijo in klasičen kroj. Na najbolj privlačen način poudari lepoto vašega telesa, mašnica na hrbtu pa daje stezniku očarljiv ženstveni značaj.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Passion Praline Corset Black

    Sladek in hkrati neverjetno zapeljiv steznik evropske znamke Passion. Njegov črno-roza barvni dizajn je na prvi pogled srčkan, a ko ga pogledate na drugi pogled, boste opazili, kako popolnoma seksi steznik deluje!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • STD Shiny Wetlook Lingerie Set 3 pcs Black

    Očarljiva kombinacija plenilstva in lepote je bistvo tega edinstvenega steznika. Je prefinjen kos, ki poudari vaše želje in strasti. Popolnoma bo poudaril vašo silhueto in pritegnil pozornost na romantičen okras med vašimi ključnicami. Ne oklevajte in bodite v središču pozornosti s tem očarljivim steznikom iz wetlook materiala in vstavki s cvetličnim vzorcem.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Obsessive Sherila Corset & Thong Black

    Neustavljiv na pogled, za vaše največje zaupanje in neskončno skušnjavo. Ta steznik ni kot noben drug! Prebuja domišljijo in izstopa z detajli, ki ji dajejo dozo pikantnosti, naramnicami, nežnimi resicami in minimalističnimi čipkastimi robovi. Nežen prosojen material se z izjemno lahkoto oprime vašega telesa. Oblecite ga in si privoščite nepozabne trenutke.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Obsessive Chic Amoria Corset & Thong Black

    Če imate radi minimalizem s pridihom, vam bodo steznik in tangice Chic Amoria ukradli srce. Samo poglejte te geometrijske črte – kako lepo poudarijo vašo postavo! Skupaj s prozorno mrežico ustvarijo vročo kombinacijo, ki je ni mogoče prezreti. Zahvaljujoč snemljivim naramnicam lahko temu kompletu kadar koli dodate seksi nogavice. Izbira je vedno vaša!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Beauty Night Lauren Corset Black

    Zelo ekskluziven, a tudi čuten in provokativen steznik iz čudovite čipke in tila. Popolnoma se prilega in lepo poudari vašo postavo zahvaljujoč lepo oblikovanim košaricam in občutljivi vezalki. Zapenja se s kljukicami zadaj, v paketu pa boste našli tudi tangice, zato jih ne pozabite obuti.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Anais Meredith Corset Red

    Oblecite si ta steznik in se pripravite na nepozabna doživetja! Njegov edinstven kroj iz zapeljivih in elastičnih naramnic pusti prsi izpostavljeno in poudari vašo silhueto. Uporabljeni materiali so kakovostni in prijetni na dotik, zato uživajte v oblačilih, ki vas resnično razgrejejo!

    49,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Obsessive Meshlove Corset & Thong

    Kombinacija čipke in vezalk je neustavljiv dragulj, ki ga boste želeli nositi vedno znova. Ta steznik je izjemno seksi! Njegov prozoren material bo prijeten do telesa, zahvaljujoč zadnji vezavi pa se vam bo odlično prilegal. Pokažite svoje telo v vsej njegovi lepoti!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Obsessive Diyosa Corset & Thong Black

    Se želite počutiti čutno in zadovoljno s seboj? V tem stezniku boste dobesedno zacveteli! Njegov ženstven kroj, elegantna čipka, naramnice v izrezu in čutno oblikovana hrbtna stran skupaj tvorijo seksi in prijeten kos, ki ga boste želeli nositi vedno znova. Eno je gotovo, v njem boste vedno videti božansko!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Obsessive Laluna Corset & Thong Black

    Kako bo vaš večer? Vsekakor sem navdušen nad steznikom Laluna! Ko si ga enkrat nadenete, vas bo prevzel neskončno seksi občutek in vaša samozavest se bo dvignila do neverjetnih višin. Ste pripravljeni na to?

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Obsessive Serena Love Corset & Thong Black

    Si želiš biti kraljica nocojšnjega večera? Vstopite v spalnico s tem steznikom Serena Love znamke Obsessive in uživajte v tem, kako njegov romantični vzorec vzbuja erotično vzdušje in kako njegov klasičen kroj tanjša postavo. Poleg lepo izdelanega steznika boste v paketu našli tudi tangice, zato jih ne pozabite obuti.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Taboom Bondage Couture Belt Black

    Taboomova luksuzna zbirka stilskih BDSM dodatkov in igrač bo navdušila vse, ki imate radi lepe, prefinjene in kakovostne stvari. Sem spada tudi ta osupljivi kos oblačila, ki bo zagotovo naredil vtis. To je robusten pas iz veganskega usnja, ki bo poudaril vaše obline in pritegnil pozornost. Nosite ga le v spalnico, ampak ga poskusite kombinirati tudi z obleko za izhod!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Obsessive Amor Cherris Corset & Thong Red

    Potreben je le en pogled, da ugotovite, zakaj rdeče perilo velja za izjemno seksi. Steznik Amor Cherris je ognjevita kombinacija gladkega blaga s čipkastimi vložki, v katerem se boste počutile samozavestno in ženstveno. Klasičen kroj bo objel vaše telo in poudaril obliko vaših bokov in derriere. Ta mamljiv komplet dopolnjujejo nastavljivi trakovi, na katere lahko pritrdite svoje najljubše nogavice.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Passion Beth Corset Black

    Steznik je tako seksi, da se vam bo zvrtelo v glavi! Ima čudovite vezalke in je narejena iz seksi mrežastega materiala v kombinaciji z minimalističnimi naramnicami. Tej kombinaciji se preprosto ni mogoče upreti! Poleg tega so v paketu tudi tangice, zato jih ne pozabite nositi.

    99,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Obsessive Rosenty Corset

    Se želite počutiti opojno zapeljivo? Izberite oblačila, ki izražajo vaše želje na najbolj čuten način! Tak je primer tega steznika Rosenty! Njegov spogledljiv dizajn iz erotične mreže in čipkastega cvetličnega vzorca bo zagotovo podprl vašo ženstvenost. Privoščite si neverjeten občutek samozavesti, ki vam bo pomagal postati kraljica zapeljevanja!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Casmir Denerys Corset Beige

    Iščete seksi in čutno spodnje perilo? Ne smete zamuditi izdelkov vrhunske blagovne znamke Casmir, ki se ponašajo s kakovostnimi materiali, zapeljivimi kroji in sodobnimi modeli.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Obsessive Strapelie Corset & Thong

    Želite poskusiti nekaj drznega? da? Trenutno si ogledujete popolnoma idealno perilo, v katerem vas bo čakala noč, polna neverjetnih občutkov. To je ponudba, ki ni zavrnjena. Strapelie je vroč model, ki bo poudaril vaš temperament, bo eleganten in hkrati popolnoma zapeljiv.

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Passion Lovelia Corset Black

    Se strinjate, da imajo stezniki dih jemajočo moč, da prebudijo spolnost in poudarijo žensko lepoto? Ta romantični steznik iz Passiona ima moderne kroje in romantičen srčni vzorec. Kot je običajno pri steznikih, lahko nanj pritrdite nogavice in zagotovo oblečete tangice!

    87,90 €

    31,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Beauty Night Joanna Corset

    Obožujete luksuzno seksi spodnje perilo? Ta komplet iz Noči lepote vas bo navdušil! Sestavljen je iz steznika in spodnjic z očarljivimi pisanimi cvetličnimi vezeninami in elementi iz sijočega materiala. Vas čaka posebna priložnost? Zato ne pozabite, da takšni trenutki zahtevajo posebna oblačila, kot je ta, ki jo gledate!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Beauty Night Monica Corset Black

    Absolutna eleganca! Ta zapeljivi steznik Beauty Night je narejen iz mehkega tila in materiala, ki je na otip podoben žametu. Seksi kroj odlično poudari vašo postavo, vodoravno razporejene naramnice pa neverjetno pašajo za oči. Tudi tangice niso priložene v paketu, zato jih ne pozabite obuti.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Obsessive Brasica Corset

    Iščete minimalistično seksi spodnje perilo? Črni steznik Brasica znamke Obsessive je preprost, a izjemno zapeljiv in eleganten. Njegovi rožnato-zlati detajli bodo pritegnili poglede, nežen material tila pa bo spodbudil domišljijo. Steznik učinkovito poudari pas, prstan na vratu pa poskrbi za neposredno naelektren vtis!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 97 do 128 od 176 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.