×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Bondage kompleti

Elementi 33 do 64 od 213 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Strict Full Sleeve Armbinder

    Stisnite partnerjeve roke skupaj za hrbtom in jih popolnoma omejite za svojo zabavo! Ta polni rokav je edinstven kos opreme za bondage, ki bo vašo sceno učinkovito dvignil na višjo raven. V eleganten in privlačen rokav vstavite roke svojih igralcev, pritrdite vezalke in nastavite vse štiri trakove tako, da bodo ujeti, a udobni ... če je to vaša želja! Z zaklepanjem zaponk lahko še bolj povečate njihovo stisko in zagotovite, da ne bodo imeli upanja za pobeg. D-obroček na dnu vam celo omogoča, da ste ustvarjalni z drugimi pripomočki BDSM. Poslužujte se tega ranljivega telesa, medtem ko se bo zvijalo v bolečini in užitku!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Body Bag Full Cover Straitjacket L

    Bi svojega hitrega podrejenega dvojnika pospravili v torbo? No, kakor želite! Ta prisilni jopič bo izpolnil vaše želje, na katere morda niti pomislili niste. Izdelana je iz kvalitetnega PVC materiala, enostavna za obuvanje, zapiranje na zadrgo, vlečenje s trakom. Ima 2 dihalni odprtini v nosu, tako da je zagotovljena tudi varnost.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Secret Pleasure Chest Black Fantasy

    Privoščite sebi in svojemu partnerju ta vznemirljivi komplet BDSM. V tem 10-delnem kompletu boste našli različne izdelke za bondage in sadomazohistične pripomočke za razburljivo noč v spalnici. Ta komplet je zelo primeren za pare, ki jih zanima BDSM, vendar z njim še nimajo veliko izkušenj.
    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Alive Fury BDSM Kit Black

    Očarljiv nabor vseh potrebščin za navihano BDSM igro. Kaj boste našli v njem? Veselite se lahko 10 kosov, od katerih noben ni neuporaben. Manšete za zapestja in gležnje, ovratnica, povodec, gaga, klofuta, bič, vrv, maska, objemke za bradavice in kocka.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Intense Fetish Erotic Playset 2 With Handcuffs, Blind Mask & Tickler Black

    Erotični komplet INTENSE FETISH je očarljiv ansambel, zasnovan za raziskovanje globin užitka v svetu odraslih. Ta komplet združuje bistvene elemente vznemirjenja in čutnosti: lisice, prevezo za oči in žgečkanje, vse je izdelano iz visokokakovostnega veganskega usnja.

    18,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zado All-over Restraints

    Zelo kvaliteten in močan komplet za lisice znamke Zado. Vključuje ovratnik, manšete za gležnje in roke. Vse je povezano z verigami, ki prehajajo skozi kovinska očesca.

    76,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Hard Limits Bondage Set

    Komplet za omejevanje v postelji, ki vsebuje vse, kar potrebujete za omejevanje celega telesa, vašo posteljo spretno spremeni v igrišče za bondage - ne glede na to, ali ste doma ali na nagajivem vikendu na oddihu.

    80,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Fantasy Limited Edition Spreader Bar

    Kovinski distančnik z dvema odstranljivima neoprenskima manšetama za gležnje. Lisice so s karabinom pritrjene na verigo, napeto v notranjosti palice.

    41,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bad Kitty Harness Set 4-piece Fetish Set 2493071 Red

    Seksi rdeči komplet za vsako vznemirljivo priložnost! Sestavljen je iz pasu, lisic, povezovalnega traku in gage iz visokokakovostnega umetnega usnja. Presenetil vas bo s svojo natančno izdelavo ter kako prijeten in udoben bo za nošenje. Gag lahko uporabite tudi kot modni ovratnik in z njim dopolnite vsako zapeljivo obleko. Pripravite se na strastno noč!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zado Leather Neck and Hand Cuffs

    Kakovosten, močan in nastavljiv usnjeni ovratnik z usnjenimi lisicami znamke Zado.

    61,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zado Andreaskreuz BDSM Cross

    Ali še vedno nekaj pogrešate, da bi vaše bdsm igre dvignile na profesionalno raven? Prisluhnili smo vašim željam in vključili ta edinstven križ, posebej zasnovan, da poudari vse vaše grobe igre in jim zagotovi raven, ki si jo zaslužijo!

    379 €

    309 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Submissive Bondage Collar & Wrist Cuffs Body Restraint Set Black

    FETISH SUBMISSIVE nastavljiv zadrževalni pas za vrat in zapestje je prefinjena izbira za tiste, ki iščejo pristno in varno čutno izkušnjo. Izdelan iz visokokakovostnega veganskega usnja brez niklja, zagotavlja vzdržljivost in preprečuje draženje kože.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Luxury Spreader Bar Black

    Si želite med ljubezensko zvezo imeti neomejen dostop do intimnih predelov svojega kolega? Ta palica z manšetami za gležnje vam bo uredila. Je robusten, kovinski in ima lisice za popolno poredno zabavo. Lisice bodo udobne za uporabnika, njihov seksi diamantni vzorec pa ustvarja razkošen vtis. Igrajte se z luknjami svoje polovice po svojih vznemirljivih zamislih!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Strict Padded Thigh Sling with Wrist Cuffs Black

    Maksimalna zadržanost in maksimalno udobje hkrati! Sistem za lisice Thing Sling ima oblazinjenje, zahvaljujoč kateremu se boste počutili udobno tudi med ostrimi BDSM praksami, tudi če imate občutljivo kožo. Poleg tega bo vaše telo v položaju za zadovoljujoč in globok prodor, ki ga sicer težko dosežete. Lopajte z nogami v zraku in rokami za glavo!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zado Bed Cuffs Set Black

    Elegantna pritrditev na posteljo! Ta komplet prestižne znamke Zado spremeni vašo posteljo v profesionalno suženjsko igrišče. H-sistem ima nastavljive tekstilne naramnice, ki so odporne na trganje in se prilegajo vsaki vzmetnici. Usnjene lisice in noge se zataknejo s 4 karabini in to je to!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Vac Rack

    Nevarno vznemirljiv in neskončno intenziven je Vac Rack proizvajalca Master B. Dajte svojim igračam iz lateksa novo dimenzijo, sestavite okvir in zaprite svojega sužnja v vrečko iz lateksa. Nato preprosto uporabite sesalnik za izsesavanje zraka in ustvarite čuten sesalnik za še bolj čutna doživetja. Tega še ni bilo tukaj in vemo, da vam bo všeč!

    549 €

    349 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bad Kitty Bed Shackles 0516716

    Ali imate radi, ko ima nekdo popolno oblast nad vami in lahko počne s tabo, kar hoče? V tem primeru je ta komplet za vas nepogrešljiva nuja! Pasovi so nameščeni pod vzmetnico in nanje pritrjene lisice, nanos je super enostaven in hiter. Uživajte v vseh občutkih, o katerih ste tako dolgo sanjali.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LoveBoxxx 14-Days of Love Gift Set

    Želite svojemu ljubljenemu sopotniku pripraviti ljubeče presenečenje? Ta srčka bo kot nalašč za to! Vsebuje 14 vznemirljivih daril, v katerih boste uživali skupaj. Vsak dan lahko odprete eno okno in skupaj uživate v 14 dneh seksi eksperimentov. Prosim oboje in dajte novo dimenzijo svojemu spolnemu življenju!

    119 €

    79,99 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Alive Supremacy Leg Restraint Black

    Noče, da bi imela svoje noge med seksom čutno razprte brez možnosti, da bi jih sestavila! Ta zadrževalni sistem je udoben in učinkovit. Za vratom ima podlogo, da ne tišči, vaša stegna pa bodo kot bombaž. Narejena je iz visokokakovostnega umetnega usnja in izgleda naravnost čudovito.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Strict Bondage Board Black

    Vsak prostor spremenite v seksualno ječo! Deska za bondage je zasnovana tako, da lahko svoje fantazije vzamete s seboj, kamor koli greste! Preprosto razgrnite desko in nanjo pritrdite sredstva za zadrževanje ter ustvarite vsestranski kos pohištva BDSM. S 14 različnimi točkami za pritrditev z obročki D lahko zlahka dosežete številne spolne položaje in pridobite popoln dostop do partnerjevega ranljivega telesa.

    549 €

    349 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bedroom Fantasies Hogtie with Hand & Ankle Cuffs Black

    Dokončajte svojo igro vezanja s tem zabavnim kompletom! Komplet je sestavljen iz lisic, manšet za gležnje in kravate, ki jih lahko uporabljate poljubno. Manšete so pritrjene na kravato s sponkami, tako da jih lahko enostavno snamete in uporabite ločeno ali jih pritrdite na druge igrače za vezanje, kot so pasovi ali ovratnice.
    34,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Alive Secret Desires BDSM Kit Black 8pcs

    Vse, kar potrebujete za izpolnitev svojih erotičnih sanj, v enem seksi kompletu! Za vašo seksi zabavo bodo poskrbele manšete za zapestja in gležnje, ovratnik, povodci, gag, bič, maska za oči in vrv. Česa se torej najbolj veselite?

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Leather Slave Collar With Restraints

    Mister B Slave Collar with Restrainsts je kvaliteten in cenovno ugoden komplet preverjene blagovne znamke Mister B. Vsebuje usnjeno ovratnico z lisicami, ki so trdno pritrjene na širok usnjeni pas.

    159 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Bondage Set 0525278 4 pack

    Ali sanjate o vznemirljivih suženjskih igrah? Brez tega kompleta se vaše sanje ne bodo nikoli uresničile! Sestavljen je iz manšet za roke in noge ter 115 cm dolgih trakov z zankami. Vse manšete so mehko podložene in jih je mogoče nastaviti z ježkom. Izdelana iz sintetičnih vlaken, odpornih na trganje. Dajte prostor svoji nagajivi domišljiji!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Submissive Luxury Multi-Function Bed Binding Set Vegan Leather

    Fetish Submissive predstavlja kolekcijo boljših in kakovostnih dodatkov za BDSM iz veganskega usnja! Ste si zaželeli grozne večerje, ki bi jo delili s svojimi priseljenci in spoznali skrivnost prave afere? Sploh ne morete pozabiti tega posteljnega kompleta!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Advanced Bondage Black

    Ta komplet bo zadovoljil tudi najbolj napredne ljubitelje bondage, saj je namenjen tistim parom, ki želijo izboljšati svojo igro bondage. Vsebuje dihajoči žvekalnik, usnjene manšete za roke in noge, satenasto masko za oči, bič, 11-palčni žgečkalec, 10-metrsko japonsko svileno vrv, vezni člen, sponke za bradavičke, usnjeno ovratnico in povodec, 12-palčno veslo, masko za preobrat, seks kocke, gugalnik za vrata in popoln sistem za omejevanje v postelji!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy BDSM Starter Kit

    Začetni komplet BDSM je odlično darilo za ljubitelje avanture. Komplet ponuja vse, kar potrebujete za igrivo in varno odkrivanje. Vključuje masko za oči, bič, zatiče za bradavice, gag, cvetne liste vrtnic in vrv.

    49,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Easytoys Fetish Collection Black Leather Hogtie

    S tem vsestransko uporabnim križem za kravato iz trdega umetnega usnja bodo vaše igrice z vezanjem še bolj razburljive kot kdaj koli prej. Lahko ga povežete na primer z zapestnimi manšetami, gležnji, ovratniki ali različnimi verižicami. Bodite ustvarjalni in pustite, da vas prevzame vaša divja domišljija.
    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LoveBoxxx First. Kinky [S]Experience Starter Set

    Ste bili vedno radovedni in želite svojo radovednost poglobiti, ko gre za erotične igre? Tukaj imamo nabor pripomočkov za vse, ki želijo odkrivati igre sužnjev in še nimajo izkušenj. Ta škatla je polna presenečenj in vznemirjenja, uživajte v njeni vsebini v paru in doživite nove izkušnje.

    76,90 €

    59,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rosy Gold Nouveau BDSM Set

    Ste zahtevni in hrepenite po nečem lepem in elegantnem? Všeč vam bo nova kolekcija čudovitih erotičnih igrač Rosa Gold! Oboževali boste to elegantno 9 delavnico BDSM, saj vam bo omogočila veliko nepozabnih in vznemirljivih izkušenj! Ne oklevajte, prepustite se.
    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bad Kitty Fetish Bag

    Se morate pripraviti na vsako privlačno priložnost? Ta elegantna torba skriva več različnih pripomočkov za fetiš, od lisic do povodca do biča. Zahvaljujoč praktični torbi je komplet primeren ne samo za izlete in obiske. Naj bodo vaši vitalni dodatki lepo urejeni skupaj v diskretni in čudoviti torbici!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Secret Pleasure Chest Pink Passion

    Tako sladko, a hkrati nevarno. Takšen je tale roza komplet BDSM pripomočkov, ki ga bodo cenili ne le romantični pari, ki želijo doživeti nekaj več. 11 vključenih pripomočkov zagotavlja noč, polno strasti, a tudi bolečine, katere obseg boste izbrali sami. Igrajte se in odkrijte nov razburljiv svet.
    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 33 do 64 od 213 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.