×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Bondage kompleti

Elementi 65 do 96 od 213 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Vegan Fetish Restraint Set Black

    Tudi vegani imajo svoje fetiše! In zato blagovna znamka Vegan Fetish prihaja na trg s tem kompletom za vpenjanje za hrbtom iz materiala, ki je videti kot usnje, a zagotovo ni prešel niti skozi kožo, saj je 100% veganski! Opremite se s popolno dodatno opremo za razburljive igre s sužnji in izpolnite svoje fantazije. Kdaj drugače, če ne zdaj?

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Blaze Ultimate Bondage Set

    Ali nameravate začeti BDSM in nenadoma potrebujete ogromno stvari? Prihranite in jih kupite v tem priročnem kompletu, ki vključuje 10 osnovnih stvari: manšete za zapestja, manšete za gležnje, masko za oči, batiško, bič, paralizator, ovratnico za povodec, gazo, sponke za bradavice in vrv.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LoveBoxxx First. Kinky [S]Experience Starter Set

    Ste bili vedno radovedni in želite svojo radovednost poglobiti, ko gre za erotične igre? Tukaj imamo nabor pripomočkov za vse, ki želijo odkrivati igre sužnjev in še nimajo izkušenj. Ta škatla je polna presenečenj in vznemirjenja, uživajte v njeni vsebini v paru in doživite nove izkušnje.

    76,90 €

    49,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Secret Pleasure Chest Pink Passion

    Tako sladko, a hkrati nevarno. Takšen je tale roza komplet BDSM pripomočkov, ki ga bodo cenili ne le romantični pari, ki želijo doživeti nekaj več. 11 vključenih pripomočkov zagotavlja noč, polno strasti, a tudi bolečine, katere obseg boste izbrali sami. Igrajte se in odkrijte nov razburljiv svet.
    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Body Bag Full Cover Straitjacket M

    Bi svojega pohotnega submisivnega dvojnika raje zvezali v vrečo? No, kakor želite! Ta prisilni jopič bo izpolnil vaše želje, na katere morda niti pomislili niste. Izdelana je iz kakovostnega PVC materiala, enostavna za obuvanje, zapenjanje z zadrgo, vlečenje navzdol s trakovi. Ima 2 dihalni odprtini in nos, tako da je zagotovljena tudi varnost.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bad Kitty Satin Ribbon Set

    Kako razburljivo je biti izven nadzora, se vam ne zdi? Poskusite s tistim nežnim kompletom 5 satenastih trakov, ki jih lahko zavežete. Svetleča tkanina bo prijetna vašim očem in koži, rahlo poševni konci pa bodo elegantno zaključili učinek mašnice. Uživajte v čutnem ropstvu.

    37,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sex & Mischief Enchanted Spreader Bar

    Zavežite si zapestja ali gležnje in uživajte v nenavadnih erotičnih igrah za nocoj. Enchanted Spreader Bar je močna in močna palica, ki povezuje udobne lisice, ki bodo vaši koži videti res žametne. Lisice se zelo enostavno zapnejo z Velcro in imajo nastavljivo velikost. Torej, komaj čakate, da daste prostor svoji domišljiji ali dobite nasvet od nas in svojo partnerko vklenete z dvignjeno noto, da ji lahko pokažete raj skozi njeno G-točko?

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Body Harness with Thigh and Hand Cuffs Black

    To bo divja vožnja! Široko razširite noge in primite ta zapestja za resno čudno igro BDSM. Hrbtni trak lahko enostavno nastavite tako, da partnerjeva zapestja dvignejo ali spustijo po hrbtu.

    91,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Submissive Neck, Handcuffs & Leg Belt Vegan Leather

    Fetish Submisive predstavlja kolekcijo čudovitih in kakovostnih BDSM dodatkov iz veganskega usnja! Ste si zaželeli strastnega večera, ko si s soigralcem delite vloge in spoznavate skrivnosti čutnega suženjstva? Vsekakor ne smete zamuditi tega kompleta za vklepanje in iskanje popolnega položaja za penetracijo!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Submissive Ankle and Wrist Cuffs & Hogtie Set Vegan Leather

    Fetish Submisive predstavlja kolekcijo čudovitih in kakovostnih BDSM dodatkov iz veganskega usnja! Ste si zaželeli strastnega večera, ko si s soigralcem delite vloge in spoznavate skrivnosti čutnega suženjstva? Vsekakor ne smete zamuditi kompleta za zadrževanje rok in nog!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Submissive Luxury Multi-Function Bed Binding Set with Adjustable Rings Vegan Leather

    Fetish Submisive predstavlja kolekcijo lepih in kakovostnih BDSM dodatkov iz veganskega usnja! Ste si zaželeli strastnega večera, ko si s soigralcem delite vloge in spoznavate skrivnosti čutnega suženjstva? Vsekakor ne smete zamuditi tega kompleta za zadrževanje postelj!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Bound to You Spreader Bar

    Se želite podati na razburljivo potovanje in odkrivati nova doživetja? Samo z lepimi in kakovostnimi pripomočki znamke Fifty Shades! Ta ročno izdelan veganski usnjeni distančnik je dokončan z 2 x 2 vrtljivima zlatima vponkama in bo izpolnil vaše hlapčevske ljubezenske želje. Je lepa in trpežna hkrati in vsekakor ne sme manjkati v vaši zbirki navihanih igrač.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Luxury Bondage Set with Case Burgundy

    Čudovit BDSM set v luksuznem bordo dizajnu! V njej boste našli vse, kar potrebujete, da ste prava gospodarica ali pravi gospodar. Vse je shranjeno v praktični in diskretni torbici, ki spominja na potovalno torbo ali aktovko, opremljena pa je tudi z zanko za lažji oprijem.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Introductory Bondage Kit #1 Black

    3 nujne stvari za vse, ki želijo počasi, a zanesljivo začeti odkrivati svet BDSM! Sveta Trojica - ukori, poraščene lisice in maska za oči vam bodo dale okus novih izkušenj. Kdo od vas bo podrejen in kdo dominanten? Začnite uresničevati svoje erotične želje!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Collection Cuffs & Plug

    Lisice in zadnjični čepki blagovne znamke Fetish Collection, ki točno ve, kaj vam nagajivo srce poželi! Zatič je povezan z lisicami z verigami in zahvaljujoč 3 ključavnicam, uporabnik ne bo mogel pobegniti! Poskusite kovinski žebljiček pred uporabo segreti v topli vodi ali ohladiti v hladilniku in odkrijte še več razburljivih doživetij!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Soft Bondage Under The Mattress Soft Restraint Set 7006

    Komplet za privezovanje pod posteljo ali na vzmetnici, v mehki vezavi z enostavnim velcro zapenjanjem.

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zado Bondage Set

    Pas za popolne igre z ropstvom! Seksi ovratnik, lisice, verige, vponke, različne uporabe in kakovostna izdelava, kaj bi si še želeli? Ovratnik in lisice so iz usnja, imajo nastavljivo dolžino in se vam zato čudovito prilagajajo.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Frisky 4 Cuff Adjustable Hog Tie Restraint Strap

    S tem prefinjenim sistemom zadrževanja zapeljite svojega partnerja v seksi položaj kravate, v katerem bosta oba uživala.

    26,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Taboom Vogue Hogtie Black-Gold

    Predajte se v stilu s TABOOM Hogtie. Ta privlačen dodatek vam omogoča, da zadržite roke in noge za hrbtom, kar Domu omogoča popoln nadzor in povečuje užitek Suba do novih višin.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Bondage Bar Hands and Feet

    Robustna jeklena palica, zasnovana za vpenjanje rok in nog blagovne znamke Kiotos. Palica ima ušesce in vponke, ki so pritrjeni na trpežne usnjene manšete za zapestja in gležnje, ki so del paketa. Lisice so črno-rdeče, udobno prileganje pa je rahlo podloženo. Ali imate vse vrste fantazij, ki bi jih lahko izvajali s to palico? Ne čakajte in jim vdihnite življenje, zdaj ali nikoli!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LateToBed BDSM Line 7 Bondage Pieces Set Black

    Linija, namenjena ljubiteljem najbolj intenzivnih in tematskih užitkov, vstopite v Latetobed Bdsm Line in uživajte v svoji spolnosti kot še nikoli doslej.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Temptasia Safe Word Bondage Kit With Suitcase Black

    Čudovit črno-zlat kovček, ki vsebuje vse, kar potrebujete, da se prepustite svoji najljubši BDSM skušnjavi! Odprite razkošno aktovko in občudujte pregledno razporejene vzdržljive dodatke iz visokokakovostnega veganskega usnja. Zaklenite svojo aktovko, da ne bo kršena vaša zasebnost.

    359 €

    219 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Liebe Seele Bound You Bondage Set Black 12 Pieces

    Vse, kar potrebujete, da uresničite svoje BDSM sanje! Ta komplet je idealen za vse novince, pa tudi za bolj izkušene ljubitelje, ki morajo zamenjati opremo. Dodatki so elegantno črni in v kompletu jih boste našli 12. S čim boste začeli?

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bad Kitty Bed Restraint Set Red

    Komplet za vznemirljive trenutke očarljive strasti! Primeren je za radovedne začetnike in tudi izkušene profesionalce, ki imajo radi vklenjene lisice. Nastavljiv križni trak položite pod vzmetnico in svojo posteljo nenadoma spremenite v S/M igrišče! Privežite svoje gležnje in zapestja iz imitacije usnja in začnite igrati, kolikor bo vaša domišljija dopuščala.

    41,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zado Floor Pillory

    Popoln set zabojnikov za tabletke ne le za začetnike! Set je postavljen na tla in je zelo enostaven za sestavo. Nato le pritrdite ovratnik ter manšete za zapestje in gležnje. Okvir je nastavljiv po dolžini tako kot vse lisice, ki imajo zaponko. Uresničite svoje nevarne sanje!

    619 €

    379 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zado Leather Waist Belt with Hand and Leg Cuffs Black

    Očarljiv način za uresničitev vaših BDSM fantazij. Ta pas z odstranljivimi manšetami je v celoti izdelan iz visokokakovostnega usnja. Lisice so nastavljive in opremljene s karabini. Zgoraj omenjeni pasovi ali stegenski trakovi zagotavljajo trdno podlago. Prilagodite ga svojim potrebam in uresničite svoje sanje!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos BDSM Luxury 9 Item Kit Black

    Vse, kar potrebuje, da izpolni vaše vznemirljive BDSM želje! Ta luksuzni komplet vas bo očaral s svojim čudovitim in elegantnim dizajnom. Diskretna črna torbica vsebuje klofuto, ovratnico, zatič, masko za oči, križ s kravato, povodec ter manšete za roke in gležnje. Vse je skrbno izdelano s pozornostjo do detajlov in s poudarkom na razkošju in funkcionalnosti.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Submissive Soft Spreader Bar Vegan Leather

    Fetish Submisive predstavlja kolekcijo čudovitih in kakovostnih BDSM dodatkov iz veganskega usnja! Ste si zaželeli strastnega večera, ko si s soigralcem delite vloge in spoznavate skrivnosti čutnega suženjstva? Tega kompleta lisic vsekakor ne smete zamuditi!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Xtreme Zip-up Full Sleeve Arm Restraint Black

    Stopite v svet intenzivnega BDSM-ja s tem oklepajem za roke s polnimi rokavi.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bad Kitty Bed Shackles Set 0527955

    Ali je treba koga od vas kaznovati? Uporabite tudi ta trpežen komplet, ki se pritrdi pod vzmetnico. 4 lisice iz mehke pene bodo prijetne za vaše gležnje in zapestja in osredotočili se boste lahko le na razburjenje. Aplikacija je enostavna, cena pa ugodna, kaj torej še čakate?

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bad Kitty Fetish Set 7 pieces

    Veliki začetni set!

    41,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Triune Auto Bondage Ice Ball Lock Stainless Steel

    Lepa, sijoča in nevarna žogica iz nerjavečega jekla. Deluje na principu topljenja ležanja in je idealen za samozavezovanje. Napolnite ga z vodo, vstavite drugi del in ga dajte v zamrzovalnik. Po zmrzovanju bo odvisno od temperature okolice, kdaj se bo ključavnica začela odpirati, običajno pa je to po 2,5 urah pri temperaturi okoli 20 °C. Končne ušesce potem služijo le nastavkom.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 213 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.