×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Bondage kompleti

Elementi 97 do 128 od 213 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • California Exotics Boundless Bed Restraint Black

    Pripnite se v posteljo za dolge večere doma in odkrijte svoje želje in strasti! Ta igrača za odrasle ni nič drugega kot komplet za privezovanje zapestja in gležnja na posteljo. Opremljen je s priročnim ježkom za univerzalno in udobno uporabo. Nastavljivi naramnice se prilegajo skoraj vsaki velikosti vzmetnice in vam bodo prinesle obilo seksi erotičnega napetostnega užitka.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Submissive Bound 4-Way Hogtie Vegan Leather

    Fetish Submisive predstavlja kolekcijo čudovitih in kakovostnih BDSM dodatkov iz veganskega usnja! Ste si zaželeli strastnega večera, ko si s soigralcem delite vloge in spoznavate skrivnosti čutnega suženjstva? Vsekakor ne smete zamuditi Hogtie Crossa!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Shibari Ring Tri

    Prstan za Shibari vezavo. Razdeljen je na 3 segmente, ki vam bodo odprli vrata neskončnim možnostim vezanja. Izdelan je iz visokokakovostnega nerjavnega jekla in je dovolj robusten, da je njegova uporaba popolnoma varna.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Xtreme Belt with Vibrator Holder Black

    Ali želite zadovoljiti svojega partnerja in obdržati nadzor nad njegovimi orgazmi? Ta pas ima držalo za prstan iz visokokakovostnega PU usnja, ki je zasnovano za pritrditev zmogljive masažne palice, ki jo drži ob njihovi vagini.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Pleasure Overload Sweet Sensations

    Izkusite moč vznemirjenja, pa tudi junake strastnega romana Petdeset odtenkov sive! Zgodba, polna BDSM-ja, je postala tudi navdih za to škatlo s 7 okni, od katerih vsako obljublja neverjetno čutno izkušnjo. 7 dni celo v tednu, zato pridite doživite najbolj seksi teden svojega življenja, ne bo vam žal!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Blaze Bed Restraint Set

    Se radi igrate z lisicami in vsem ostalim, kar spada zraven? Ta komplet bo slišal vaše želje in izpolnil vaše strastne želje! Trakove vstavite pod vzmetnico in jo enostavno in hitro prilagodite določenim dimenzijam. Nato si nadenite manšete iz umetnega krzna, ki so mehke in zračne ter se prepustite strasti.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Complete Arm Restraints Black

    Ta popolna omejevala za roke vam dajejo popolno oblast nad partnerjevimi rokami, zaradi česar se ne morejo premikati. Ta hud jermen za suženjstvo se ovije okoli njihovih nadlahti in hrbta ter drži njihove roke varno na mestu.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Masters St. Andrew's Cross Black

    Ali sanjate, da vas nekdo pribija na križ in nato muči? Ali pa, nasprotno, želite biti tisti, ki nekoga muči? Tako ali tako brez križa ne bo šlo! Kaj pa ta Andrejev križ? Je prijetno podložena in primerna tudi za manjše prostore. Sestavljen je iz 5 ločenih kosov in ga lahko enostavno in hitro sestavite po svojih željah, le vzemite vrtalnik za pomoč.

    1.049 €

    649 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Bondage Plugs with 10m Rope

    Očarljivo plug-play za izkušene strokovnjake za BDSM! Poleg čepkov ima ta komplet tudi vrv dolžine 10 m. Uporabite vaginalni in analni čep, dodajte vrv in poskrbite, da ostanejo na mestu!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Bondage Set BDSM Starters Kit

    Začni svoje pustolovščine v suženjstvu s tem privlačnim začetnim kompletom, ki ima vse!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • InToYou Shining Line Glow in the Dark Bondage Set 5pcs

    Intoyou Shining Line na novo opredeljuje osebni izraz in užitek, zasnovan za tiste, ki svojo seksualnost in fetišizem sprejmejo s popolno intenzivnostjo.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Liebe Seele Vivid Sakura Soft Bondage Set 8 Pieces

    Iščete komplet za vezanje? Opaziti! Dodatki iz tega kompleta Laibe Seele vas bodo očarali s svojo nenavadno lepo barvo! Vsak od izdelkov je udoben za nošenje in je naravno rožnat. Uživajte v vseh 8 sijočih kosih, ki vam bodo pomagali uresničiti vse vaše BDSM fantazije, ne glede na to, ali ste začetnik ali izkušen ljubimec.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Kennel Adjustable Bondage Cage

    Ali želite svojega podrejenega kolega spraviti točno tam, kjer si zasluži biti? Ja, govorimo o kletki in vaše želje se lahko končno izpolnijo. Nastavljiva kletka z oblazinjeno ploščo in pozicionirnimi palicami bo podpirala vašo ustvarjalnost. Ali pustiš, da ti glava štrli? Boste kaznovali svojega ljubljenčka? Ali ga podpirate v kakšnem posebnem položaju? S to kakovostno kletko lahko poskusite karkoli!

    1.149 €

    919 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Sweet Anticipation Spreader Bar with Cuffs

    Se želite podati na razburljivo potovanje in odkrivati nova doživetja? Samo z lepimi in kakovostnimi orodji znamke Fifty Shades! Te očarljive lisice z ojnico imajo čudovit črno-rdeč dizajn, ki vas bo očaral na prvi pogled. Oblecite jih svojemu nasprotniku in prisluhnite svojim željam!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Submissive Bondage Adjustable Harness Torso & Arms Black

    FETISH SUBMISSIVE nastavljiv pas za fiksiranje trupa in roke je popolna izbira za tiste, ki iščejo pristno in varno izkušnjo v igrah dominacije in podreditve. n.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Secret Play Secret Bondage Kit Collection Purple

    Vse, kar ste kdaj želeli poskusiti v BDSM-ju, v enem samem kompletu Secret Play! Pridite in uživajte v omejitvah svobode, prevzemu moči in tudi malo bolečine. Vsi dodatki v očarljivi kovinski škatlici so narejeni iz 100% veganskega usnja in bodo uživali tako začetniki kot napredni. Premagajte meje svoje domišljije!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Intermediate Bondage Kit Black

    Nič vas ne peče tako kot BDSM igre? In ali imate vse, kar potrebujete? S tem kompletom boste svoje strasti raziskovali še intenzivneje, saj vsebuje vse potrebno v kakovostnem in zapeljivem dizajnu. Pridite, uživajte v vsem naenkrat!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • InToYou BDSM Line Diannia Bondage Breast Harness Black

    Ali veste, kakšen je občutek, če se počutite privlačno in močno? Lahko poskusite s tem prsnim pasom Diannia! Naredil vas bo še bolj dominantnega in dinamičnega ter vaše bedno dolgočasno spolno življenje spremenil v nekaj, na kar boste lahko ponosni!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bad Kitty Neck-Wrist-Ankle Restraint 0538540 Black

    Za učinkovito vklenitev celega telesa! Ta kombinirana naramnica znamke Bad Kitty se prilega vašemu vratu in se poveže z manšetami za gležnje in zapestje. Prijetno polnilo z mehkim plišem zagotavlja maksimalno udobje in močne velcro zadrge ter popolno prileganje. Trakovi, ki vodijo do manšet na gležnju, se lahko nastavijo na želeno dolžino, zapestne manšete pa so s pomočjo karabinov odstranljive. V paketu je tudi maska za oči!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Under The Bed Binding Restraint Kit Black

    Ko vaše želje nenehno zahtevajo izpolnitev, jim prisluhnite! Ali sanjate o lisicah? Spremenite svojo posteljo v razburljivo kraljestvo in se prepustite čudovitemu občutku, ki ga boste doživeli šele, ko boste uresničili svoje skrite erotične fantazije.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Easytoys Thigh and Wrist Cuff Set Black

    Poseben set lisic za vse tiste, ki obožujete bondage! Samo s temi lisicami lahko povežete zapestja in stegna ter dosežete nove seksi položaje. Prevzemite popoln nadzor nad erotično BDSM situacijo in uživajte v občutku, ko je usoda vašega podrejenega partnerja samo v vaših rokah!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Sweet Anticipation Under Mattress Restraint Set

    Se želite podati na razburljivo potovanje in odkrivati nova doživetja? Samo z lepimi in kakovostnimi orodji znamke Fifty Shades! Te očarljive lisice s povezovalnimi trakovi pod vzmetnico imajo čudovit črno-rdeč dizajn, ki vas bo očaral na prvi pogled. Oblecite jih svojemu nasprotniku in prisluhnite svojim željam!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bedroom Fantasies Total Restraint Complete Set Black

    Imate v glavi pogosto poželjive divje fantazije? Spremenite jih v resničnost! Edinstvena kolekcija Bedroom Fantasies bo uresničila vse vaše želje in vam omogočila vrhunsko izkušnjo BDSM igre.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Bondage Board

    Bolečina, ponižnost, očarljive izkušnje. Omejevanje svobode, poslušnost, nepozaben orgazem. Ali ga želite? Si želite izpolniti tudi najbolj skrivne sanje in uživati v malo bolj ostri zabavi kadarkoli in kjerkoli? Bondage Board z vsemi dodatki bo vdahnil življenje vsem vašim fantazijam! Poleg tega je praktičen na cesti, vedno pripravljen, trden, udoben in večnamenski. Pustite se torej zvezati in podleči ...

    489 €

    309 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Brutus Sling Stand Kit

    Ali želite znova in znova doživeti najboljši seks svojega življenja? Samo s tem Brutovim zamahom. To je popoln komplet, ki vključuje vse, kar potrebujete za popoln užitek. Ni vam treba vrtati v stene ali strop, ne boste slišali žvenketanja verig, veselite se minimalnega hrupa in s tem diskretnosti. Še več, nastavitev je hitra in zelo priročna, zato izvolite!

    1.229 €

    689 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Xtreme Lace-up Full Sleeve Arm Restraint Black

    Od Ojej! Xtreme, močan opornik za roke po celi dolžini z vezalkami in trakovi. Primeren tako za začetnike, ki želijo preizkusiti intenzivnejše vezanje, kot za bolj izkušene, ki želijo razširiti svojo zbirko.

    57,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Strict Arm Binder

    Svojemu sužnju tesno zavežite roke za hrbet in mu spretno preprečite premikanje, pri tem vam bo pomagal Strict Arm Binder, ki ustreza svojemu imenu in ni le strog, ampak tudi brezkompromisen! Pas je opremljen s praktičnimi zaponkami, zaradi katerih se bo prilegal popolnoma vsem, ne glede na velikost bicepsa in podlakti. Postavite novo raven v svojo igralno izkušnjo, jo naredite nepozabno in uživajte v kakovosti in edinstvenem dizajnu tega izdelka.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Label Wooden Pillory Genital Handcuffs

    Nevarni dodatki in pripomočki za BDSM so točno to, kar iščete v naši e-trgovini? Zato imamo to leseno škatlo za tablete za genitalije samo za vas.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sport Fucker Adjustable Travel Sling

    Ali veliko potujete in vam je všeč? Ne smete zamuditi tega čudovitega dodatka, ki so ga izkusili izkušeni strokovnjaki iz Sport Fuckerja. To orodje je kompaktno, se prilega v kovček ali nahrbtnik in je tudi neverjetno zmogljivo, praktično in z njim se boste zelo zabavali.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sportsheets Edge Hand Grip Wrist Cuffs

    Lisice iz kravje kože, pritrjene na ročaje in vponke z nosilnostjo do 90 kg. Privoščite si ta učinkovit dodatek in napolnite svoje seksualne igre. Celoten izdelek se odlikuje po visoki kakovosti, saj je bila pri izdelavi uporabljena samo goveja koža in tudi kovina brez niklja. Velikost lisic je nastavljiva.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sportsheets Saffron Thigh Sling

    Sanjate o nepozabnih erotičnih doživetjih? Treba jih je pripraviti in opremiti! Ta izdelek bo zagotovo primeren dodatek za zajemanje v popolnih položajih za najbolj slastne kote prodora. Sestavljen je iz mehkega naslona za vrat in oblazinjenih opor za noge. Držala bo vaše noge pokonci, kljub svobodi gibanja pa vam bo dala možnost čutno globokih prodorov.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos BDSM Bowties 10 Item Kit Pink

    Predstavljamo komplet BDSM metuljčkov z 10 predmeti v roza barvi, modno zbirko, zasnovano za popestritev vaših BDSM izkušenj. Ta komplet vključuje torbo za shranjevanje, bič, ovratnico, zaščito za usta, prevezo za oči, povodec, lisice, manšete za gležnje, perje za žgečkanje in par objemk za bradavičke, vse je izdelano s skrbno pozornostjo do podrobnosti in s poudarkom na slogu, udobju in užitku.

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 97 do 128 od 213 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.