×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Bondage kompleti

Elementi 129 do 160 od 213 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Zado Leather Restraint Set 2030659

    Ljubitelji vezanosti pozor! Ta kakovosten usnjeni komplet je točno tisto, kar potrebujete za profesionalne igre. Vsebuje manšete za gležnje in zapestja, ki so na notranji strani gladke, na zunanji strani pa čepke. S pomočjo križa boste uresničili vse svoje fantazije, je robusten in vzdržljiv, nanj pritrdite lisice in uživajte v neverjetnih suženjskih strastih.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Supreme Under The Bed Bindings Kit Black

    Kaj pa, da svojo že tako dolgočasno spalnico spremenite v zabavno igralnico za odrasle? S tem kompletom ne boste zamudili ničesar, kar je potrebno za uživanje v razburljivih igrah, ki lahko škodijo. Ni pomembno, ali ste začetnik ali napreden, kakovostna zasnova pripomočkov vas bo navdušila, razdražila in neskončno navdušila.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Whipsmart Diamond Bed Restrain Kit Black

    Spremenite svojo posteljo v igrišče za ropstva! Pri tem vam bo pomagal ta diamantni komplet, ki vključuje manšete na zapestjih in gležnjih. Tako se lahko vaši udi raztegnejo in pripravijo na jezo glede na vaše vznemirljive fantazije!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Easytoys Under the Bed Restraint System

    Doživite razburljive igre za sužnje s tem univerzalnim zadrževalnim sistemom Easytoys. Zahvaljujoč nastavljivi dolžini trakov se prilega na katero koli vzmetnico. Njena uporaba je zelo enostavna in vam ne vzame več kot nekaj minut, le sistem morate zavarovati pod žimnico in nič vas ne ovira, da svojega nasprotnika zavežete za roke in gležnje ter mu pokažete, kaj vse skrivajo vaše erotične fantazije. . Lisice so tudi nastavljive za popolno prileganje, izdelane so iz robustnega in trpežnega umetnega usnja ter podložene s peno za udobno udobje.
    80,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Liebe Seele Vivid Rainbow Soft Bondage Set 8 Pieces

    Iščete komplet za vezanje? Opaziti! Dodatki iz tega kompleta Laibe Seele vas bodo očarali s svojo nenavadno lepo barvo! Vsak od izdelkov je udoben za nošenje in živahno mavričen. Uživajte v vseh 8 sijočih kosih, ki vam bodo pomagali uresničiti vse vaše BDSM fantazije, ne glede na to, ali ste začetnik ali izkušen ljubimec.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Secret Play Secret Bondage Kit Collection Black

    Vse, kar ste kdaj želeli poskusiti v BDSM-ju, v enem samem kompletu Secret Play! Pridite in uživajte v omejitvah svobode, prevzemu moči in tudi malo bolečine. Vsi dodatki v očarljivi kovinski škatlici so narejeni iz 100% veganskega usnja in bodo uživali tako začetniki kot napredni. Premagajte meje svoje domišljije!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bedroom Fantasies Total Restraint Complete Set Black

    Imate v glavi pogosto poželjive divje fantazije? Spremenite jih v resničnost! Edinstvena kolekcija Bedroom Fantasies bo uresničila vse vaše želje in vam omogočila vrhunsko izkušnjo BDSM igre.
    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Soft Bondage Upperleg to Wrist Cuffs 7003

    Bondage za učinkovito pritrditev zapestja na noge.

    49,90 €

    32,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Bondage Bar Feet

    Robustna jeklena palica, zasnovana za lisice na nogah znamke Kiotos. Palica je zaključena z velikimi obroči, na katere so pritrjene trpežne usnjene manšete za gležnje. Lisice imajo ključavnice, tako da lahko domiselno vklenete svojega sužnja in preprečite premikanje nog. Ali imate vse vrste fantazij, ki bi jih lahko izvajali s to palico? Ne čakajte in jim vdihnite življenje, zdaj ali nikoli!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Label Wooden Pillory Genital Handcuffs

    Nevarni dodatki in pripomočki za BDSM so točno to, kar iščete v naši e-trgovini? Zato imamo to leseno škatlo za tablete za genitalije samo za vas.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Padded Thigh Sling with Hand Cuffs Black

    Ste pripravljeni na užitek naslednje stopnje? Ta sprememba igre vam omogoča, da popolnoma postavite svoje telo za globoko, zadovoljivo penetracijo in se prepustite vznemirjenju omejitev. Z nastavljivimi zapestnimi in stegenskimi manšetami je ta BDSM dodatek popoln za dinamiko izmenjave moči.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Bondage Board 2.0

    Bolečina, ponižnost, očarljive izkušnje. Omejitev svobode, poslušnost, nepozaben orgazem. Si ga želiš? Si želite izpolniti tudi svoje najbolj skrivne sanje in uživati v malce bolj surovi zabavi kadarkoli in kjerkoli? Bondage Board z vsemi dodatki bo vdihnila življenje vsem tvojim fantazijam! Poleg tega je praktičen tudi za potovanja, vedno pripravljen, močan, udoben in večnamenski. Pustite se torej vezati in podlezite ...

    799 €

    499 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Door Restraint Set Black

    Kaj pa uživanje v malo vznemirljivem suženjstvu? Ta komplet spremeni vaša vrata v nevarno seksi mesto. Zavežite svojega dvojnika in uživajte po najbolj divjih idejah.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bad Kitty Door/Bed Restraints 538434 Black

    Set za seksi lisice na vrata ali na posteljo! S tem kompletom lahko vsako posteljo ali vrata spremenite v profesionalno suženjsko igrišče doma in na poti. Vključuje 2 dolga trakova, 1 pas za pas in 4 lisice. Trakovi so nastavljivi in trpežni, lisice so zelo udobne in se zapenjajo z ježkom. Nosita jih lahko tako on kot ona!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Xtreme Body Bag with Nylon Straps Black

    Želite zakleniti svojo podmornico in jim pokazati, kdo je glavni? Pozdravi tega negativca.

    80,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Vegan Fetish Bed Restraint Set Black

    Tudi vegani imajo svoje fetiše! In zato blagovna znamka Vegan Fetish prihaja na trg s tem čudovitim kompletom za priklepanje na posteljo z lisicami, ki so videti kot usnjene, a zagotovo niso prešle niti skozi kožo, saj so 100% veganske! Opremite se s popolno dodatno opremo za razburljive igre s sužnji in izpolnite svoje fantazije. Kdaj drugače, če ne zdaj?

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Submissive Bound Neck to Wrist Restraints Vegan Leather

    Fetish Submisive predstavlja kolekcijo čudovitih in kakovostnih BDSM dodatkov iz veganskega usnja! Ste si zaželeli strastnega večera, ko si s soigralcem delite vloge in spoznavate skrivnosti čutnega suženjstva? Vsekakor ne smete zamuditi ovratnice z lisicami na zapestju!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rianne S Kinky Me Softly Black

    Vas mučijo stilski dodatki? Nihče se ne more primerjati s tem čudnim kompletom! Diskretna in lepa torbica vsebuje 7 različnih izdelkov za poredno BDSM zabavo. Idealen za odkrivalce teh iger, bo odprl vrata v svet BDSM na nežen, a strasten način. Ne pustite se prepričevati in odkrijte nove načine vznemirjenja.

    68,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Padded Thigh Sling Black

    Iščete več užitka med vami in vašim partnerjem? Ta podložena zanka za stegna, izdelana iz PU usnja, je zasnovana tako, da zagotavlja največji užitek. Podložena opora za vrat in stegna zagotavlja, da lahko s partnerjem preživita vso noč brez kakršnega koli nelagodja.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Bondage Bar Hands

    Robustna jeklena palica, zasnovana za lisice na rokah znamke Kiotos. Palica je zaključena z velikimi obroči, na katere so pritrjene trpežne usnjene lisice na zapestju. Lisice imajo ključavnice, tako da lahko domiselno vklenete svojega sužnja in preprečite premike rok. Ali imate vse vrste fantazij, ki bi jih lahko izvajali s to palico? Ne čakajte in jim vdihnite življenje, zdaj ali nikoli!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Orion Fetish Bag

    Uživajte v svojih skrivnih fantazijah, ne skrivajte svojega samoljubnega fetiša – ravno nasprotno! Pustite ga ven in ga presenetite! Presenetite ga s tem kompletom, ki je zaradi svoje vsebine po zelo nizki ceni. In kaj se skriva v njem? Ne bomo rekli! Pustite se presenetiti. Če imate radi fetiš in navdušenje, morate imeti radi presenečenja.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Taboom Bondage in Luxury Hogtie Red

    Luksuzna kolekcija elegantnih BDSM dodatkov in Taboom igrač bo navdušila vse tiste, ki me imajo radi lepe, prefinjene in kvalitetne stvari. To vključuje ta križec za lisice, ki bo v kombinaciji z lisicami ustvaril vznemirljivo in seksi pustolovščino. Povečajte svoje navdušenje in se zaljubite v seksi dizajn z očarljivimi zlatimi elementi.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Body Bag

    Ali želite prevzeti popoln nadzor nad svojim sužnjem? Ta prefinjena spalna vreča vam bo to omogočila! Ne bo se mogel premakniti in na vas bo, da se ukvarjate z njegovim obrazom, ki edini gleda iz spalne vreče. Kiotos Body Bag je izdelana iz trdnega materiala, zadrga in zaponke so iz usnja. Lahko ste prepričani v prvovrstno kakovost in izdelavo.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Hook Up 10-Piece Plush Bondage Set Black

    Vse, kar potrebujete, da svojo BDSM igro dvignete na višjo raven! Manšete na gležnjih in na zapestjih s prijetnim krznom in PU usnjem se vam bodo udobno prilegale in težko boste našli bolj udobno. Ovratnica s povodcem vzbuja želeno spoštovanje in to zagotovo še ni vse!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Introductory Bondage Kit #4 Black

    Se vaše erotične fantazije vrtijo okoli podložnosti in prevlade? Izpolnite svoje sanje, življenje je kratko! In ta komplet je kot nalašč za to, pomagal vam bo zapeljati, določiti svoje vloge in prisluhniti svojim strastem. Zahvaljujoč lepi embalaži je komplet primeren tudi kot darilo in verjemite, da bo nepozabno darilo, ki se ne bo le dolgočasilo!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bad Kitty Hanging Strap Cage Black

    Naj vaš podrejeni nasprotnik zadiha v tej kletki! Znamka Bad Kitty se je domislila genialne novosti – viseče kletke iz trakov. Je čudovito močan in ne ponuja možnosti pobega. Zahvaljujoč karabinu ga lahko pritrdite na trdno okroglo leseno podlago. Štirje navpični trakovi iz blaga so odporni na trganje in pritrjeni na karabin, ki ga lahko obesite na stropni kavelj (ni priložen) ali celo na drevo, kot želite!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bad Kitty Fetish Set Glow in the Dark

    Ali želite priti na vrh svojih erotičnih fantazij? Za to bo nujna kakovostna fetiš oprema! In če še vedno elegantno sveti v temi, bo vaše potovanje postalo cilj! Ta komplet Bad Kitty vsebuje vse, kar potrebujete za vaše BDSM igre - lisice, masko za oči in klofuto!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Bed Bindings Restraint Kit Black

    Ko vaše želje nenehno zahtevajo izpolnitev, jim prisluhnite! Ali sanjate o lisicah in vročem vosku ali mravljinčenje? S tem kompletom vaše sanje postanejo resničnost, pustite se, da vas prevzame čudovit občutek, ki ga boste doživeli šele, ko boste uresničili svoje skrivne erotične fantazije.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Speader Bar for Dildo & Ankle Cuffs

    Za nekatere kos kovine, za druge izpolnitev njihovih erotičnih fantazij! Ta popolna naprava za mučenje bo všeč vsem BDSM navdušencem! Izdelan je iz visokokakovostnega nerjavečega jekla z opojnim sijajem. Svoj najljubši dildo pritrdite z priseskom in manšetami za gležnje in mučna praksa se lahko začne.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bad Kitty Bondage Barrel Black

    Ali vaša želja po suženjstvu ne pozna meja? Spoznajte s tem očarljivim kompletom Bondage Bareel iz Bad Kitty. Vsebuje vse, kar potrebujete za uživanje v prijetnih in razburljivih bondage igrah in različnih spolnih položajih.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Bow Luxury BDSM Set with Travel Bag

    Obožujete vznemirljive BDSM igre in hkrati luksuzne dodatke? Ta čudovit komplet osnovnih stvari vas bo očaral na prvi pogled. Vsebuje številne čudovite predmete iz kakovostnega veganskega usnja v seksi rdeče-črno-zlati barvi in z elegantnimi navihanimi pentljami. V paketu je tudi očarljiva torbica za shranjevanje, ki bo praktičen dom za vse izdelke v kompletu.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Bondage Couture 6 Piece Kit Blue

    Boste obudili svoje skrite želje in iščete prava orodja? V Bondage Couture se boste zaljubili! Izdelane so iz prvovrstnih materialov in imajo čudovite detajle, ki skupaj tvorijo popolnoma eleganten komplet. Prepustite se temu, kaj in kako želite uporabiti, možnosti je veliko!

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 129 do 160 od 213 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.