0 €
×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Deviški pasovi za moške

Elementi 1 do 32 od 130 skupaj

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • Mystim Pubic Enemy No 2 e-stim Cock Cage

  Celostna kletka Enemy No 2 ima prozorno barvo in ima elektrostimulativne funkcije. Zaklenite partnerjevo burno željo, omejite njegovo svobodo, preprečite erekcijo in se sami odločite, kdaj ga boste spustili ven in predvsem koliko elektrostimulacijskih šokov bo prejel danes. Kletka ima 3 odstranljive prevodne površine, od katerih sta 2 stranski, tretja pa v obliki sondiranja, torej majhnega dilatatorja, ki se vstavi v sečnico.

  149 €

  129 €

  +

  -

  Na zalogi

 • You2Toys Cock Cage Set

  Kje je tvoje gnezdo, ptiček? No, v tem ključu čednosti, ki vam ga bo dala vaša ljubljena oseba, da bo imela vaše vznemirjenje v svoji moči! Da, ta komplet vsebuje vse, kar potrebujete, da ukrotite svojo erekcijo in prevzamete nadzor nad užitkom svojega nasprotnika.

  61,90 €

  37,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Brutus Alpha Cage Chastity Cage Clear

  Zaklepanje penisa! Brutus Alpha Cock Cage je kletka za čistočo iz visoko kakovostnega in trpežnega polikarbonata. Lahko ga prilagodite svoji velikosti in ga udobno nosite dlje časa oziroma toliko časa, kolikor se odloči tisti ali tisti s ključi. Ste se pripravljeni predati?

  34,90 €

  22,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • CB-X CB-6000S Chastity Cage Small Transparent

  Se bojite nezvestobe ali želite le vnesti iskrico v vaš intimni odnos? Želite preizkusiti nove erotične igre, povezane z željo, ki je ne bo mogel zadovoljiti brez vas? Ni boljše rešitve kot zaklepanje.

  189 €

  129 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Oxballs Atomic Jock Cocklock Cock Cage Transparent

  Ta kletka je vrhunec elastičnosti in mehkobe. Omogočil vam bo, da se igrate s čednostjo brez uporabe trde plastike ali težkih kovin, ki jih vedno spremljajo ključavnice. Razvila ga je blagovna znamka Oxballs, katere razvijalci so uporabili popoln TPR material.

  76,90 €

  53,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Kiotos Bizarre Bird Cage

  Kromirana kletka za čistočo priljubljene blagovne znamke Kiotos.

  57,90 €

  37,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Mystim Pubic Enemy No 1 e-stim Cock Cage Black Edition

  Elegantna in črna kletka za čistočo z elektrostimulacijsko funkcijo. Držite ga zaprtega, zatirajte njegove burne želje in omejite njegovo svobodo. V kletki se ne bo mogel navdušiti in vi boste edini, ki boste imeli ključ in s tem vso moč. Še več, ključ ima odstranljive prevodne površine, skozi katere lahko pošiljate električne šoke, trzanje in pulzacije na nasprotnika s točno tako intenzivnostjo, kot si jo zaslužijo.

  229 €

  169 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Mystim Pubic Enemy No 1 e-stim Cock Cage Gold Edition

  Elegantna in zlata kletka za čistočo z elektrostimulacijsko funkcijo. Držite ga zaprtega, potlačite njegove burne želje in omejite njegovo svobodo. V kletki se ne bo mogel navdušiti in vi boste edini, ki boste imeli ključ in s tem vso moč. Še več, ključ ima odstranljive prevodne površine, skozi katere lahko pošiljate električne šoke, trzanje in pulzacije na nasprotnika s točno tako intenzivnostjo, kot si jo zaslužijo.

  229 €

  169 €

  +

  -

  Na zalogi

 • CB-X CB-6000 Chastity Cage Transparent

  Se bojite nezvestobe ali želite le vnesti iskrico v vaš intimni odnos? Želite preizkusiti nove erotične igre, povezane z željo, ki je ne bo mogel zadovoljiti brez vas? Ni boljše rešitve kot zaklepanje

  189 €

  129 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Master Series Detained Soft Body Chastity Cage

  Naj bo vaš partner (ali suženj?) penis pod nadzorom, tudi ko niste doma!

  34,90 €

  20,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Mystim Pubic Enemy No 1 Cock Cage

  Elegantna in prozorna kletka za čistočo z elektrostimulacijsko funkcijo. Držite ga zaprtega, zatirajte njegove burne želje in omejite njegovo svobodo. V kletki se ne bo mogel navdušiti in vi boste edini, ki boste imeli ključ in s tem vso moč. Še več, ključ ima odstranljive prevodne površine, skozi katere lahko pošiljate električne šoke, trzanje in pulzacije na nasprotnika s točno tako intenzivnostjo, kot si jo zaslužijo.

  189 €

  149 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Triune The Spiked Chasity Cage Stainless Steel

  Boste vanj vložili vse? Če je tako, vam ne bo žal! Tako je visokokakovostna kletka za pero iz nerjavečega jekla veliko boljša od katere koli druge kletke. Notranji konici povzročajo močno bolečino po celotni dolžini penisa v predelu želoda. Zaklenite ptico v kletki skozi zadrževalni obroč in ji odrežite krila.

  87,90 €

  53,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • CB-X CB6000S Chastity Cage Solid Pink

  Postavite mu rožnato kletko in ga zaklenite kot princeso v stolp! Je popoln pripomoček, v katerega zaklenete njegov penis in se zahvaljujoč rožnati barvi znebite občutka moškosti. Svojemu uporabniku zagotavlja udobje in varnost, saj je izdelan iz polikarbonatnega medicinskega materiala, je lahek, hipoalergen, vzdržljiv in preprečuje samo erekcijo, ne pa tudi fizioloških potreb.

  279 €

  169 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Shots ManCage Chastity Cock Cage 3.5 Inch Model 01 Black

  Ali imate radi igre BDSM? Čas je, da jih popeljete na naslednjo raven! Pri tem vam bo pomagal ta čistostni ključ iz visokokakovostnega polikarbonata, ki je zelo lahek, vzdržljiv in hipoalergenski. Ročaji so sestavljeni iz 3 delov, ki se odlično prilegajo skupaj in tako tvorijo lep, eleganten in okusen dodatek. Pritrdilni obroči so na voljo v 4 velikostih za udobno prileganje, zaradi česar je izdelek udoben in varen. Seveda so na voljo tudi ključavnice, kovinske in plastične, s katerimi lahko potujete in se ne bojite detektorjev kovin. Higiena je nato zagotovljena z odprtino za izpolnjevanje fizioloških potreb. Preprečite, da bi vaš kolega dobil erekcijo, prevzamete nadzor in uživajte v res intenzivnem orgazmu, ki bo sledil po sletenju iz kletke.

  61,90 €

  37,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Kiotos Steel Chastity Cage DeLuxe 8cm

  Ali ga res želite zapreti in preprečiti, da bi se osvobodil? Ta luksuzna kletka vam bo to omogočila! To je kvaliteten izdelek znamke Kiotos iz čudovitega nerjavečega jekla, ki se zaradi roza obročkov prilagaja velikosti penisa. Površina je gladka in tudi dolgotrajna obraba bo udobna. Ujemite ptico v kletki, jo zaklenite in prevzamete oblast nad njenim vznemirjenjem.

  119 €

  76,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Rimba Chastity Briefs with Anal Dildo

  Usnjen pas čistosti z analnim čepom za najbolj poredne nagajive! Izdelan je iz kakovostnega in trpežnega pravega usnja, zatič je snemljiv, velikost pasu pa je nastavljiva na obeh straneh, tako da se odlično prilagaja velikosti pasu.

  169 €

  103,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Kiotos Cock Cage Classic Small

  Če je kletka za penis, potem lepa in kakovostna! Kot ta, ki bo omejil svobodo tvojega sužnja, ki si je še vedno ne zasluži. Njegov penis boste zaklenili v to kovinsko kletko in mu tako preprečili, da bi dosegel erekcijo in zadovoljstvo. V vaših rokah je, imejte svojega sužnja lepo zaklenjenega!

  57,90 €

  33,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Cellmate App Controlled Chastity Device Long

  Prva kletka za čiščenje, ki jo je mogoče nadzorovati z aplikacijami! Ne bo pomembno, če ste s sorodnikom, vedno boste vedeli, da ste pod nadzorom in odvisni boste od tega, kdaj boste svojim pticam dovolili, da odletijo iz kletke. Prenesite aplikacijo na svoj telefon in odkrijte sodoben svet erotičnih naprav.

  309 €

  189 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Lockdown Chastity Cage Black Medium

  Penis babic si zasluži praskanje, z možnostjo močnega udarca! Vendar ta čistilna kletka zagotavlja, da se penis uporabnika ne zatakne. Pravzaprav lahko traja toliko časa, da njihovi kmetje vodijo pameten higienski boj. In tudi kmet se bo odločil, kdaj bo pravi čas, da ptico izpusti iz kletke.

  57,90 €

  49,99 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Anal Fantasy Elite Ass-gasm Cock Blocker

  Ni zaman pravijo - zaupaj, ampak preveri! Ta padec na penis spremeni sužnjevo trpljenje v pravi užitek, saj ima nastavljiv erekcijski obroč. To zagotavlja ves čas varen oprijem in zahvaljujoč temu se kletka prilega kateri koli velikosti penisa. Kaj pa presenečenje na drugi strani? To je češnja na torti - analni čep!

  76,90 €

  45,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • The Vice Mini Black

  Ali radi letite pod nadzorom? Ali imate veliko izkušenj, ki bodo videti dobro in jih boste dolgo nosili, ali imate široko paleto dodatkov, ki vam bodo omogočili, da se prilagodite vašim potrebam? Vaše želje so bile zelo težke, dokler ste svojega ptička dali v kletko. Ampak premisli, ne boš je imel ključ in nič več nazaj!

  279 €

  169 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Black Label Wooden Scrotum Clamp Black

  So bile vaše igre v zadnjem času nekoliko ekstremne? V tem primeru potrebuje tudi ekstremne dodatke, kot sta to dobro izdelano leseno zapestje in moda. Zagotovo ga lahko tudi zaklenete, zato ne oklevajte in vdihnite življenje svojim fantazijam!

  80,90 €

  49,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Rimba Lattice String Made Rings and Straps 7328

  Nenavadne moške tangice iz cepljenih usnjenih trakov. Okrašeni so s kovinskimi obročki in zatiči, naramnice pa je mogoče nastaviti v 7 različnih položajev za udobno prileganje. Uživajte v pogledu na ujetega tiča!

  76,90 €

  45,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Brutus Volt Cage Electro Chastity Cage Clear

  Zaprite ga in šokirajte! Brutus Shock Cock Cage je nastavljiva kletka za čistočo iz trpežnega polikarbonata. Lahko ga prilagodite svoji velikosti in ga udobno nosite dlje časa oziroma toliko časa, kolikor se odloči tisti ali tisti s ključi. Ste se pripravljeni predati?

  76,90 €

  45,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Kiotos Cock Cage Snake

  Če je kletka za penis, potem lepa in kakovostna! Kot ta spominjajoča kača, ki bo vašemu sužnju omejevala svobodo, ki si je še vedno ne zasluži. Zaklenete ga v to kovinsko kletko in preprečite, da bi dosegel erekcijo in zadovoljstvo. V vaših rokah je, imejte svojega sužnja lepo zaklenjenega!

  57,90 €

  33,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Shots ManCage Chastity Cock Cage 3.5 Inch Model 02 Transparent

  Uživate v BDSM igrah? Čas je, da preidete na naslednjo raven! Visokokakovostni polikarbonatni čistilni ključ, ki je zelo lahek, vas bo varoval in zagotavljal hipoalergenost. Školjke so sestavljene iz 3 delov, ki se različno prilegajo skupaj in tako ustvarijo boljši, eleganten in okusen dodatek. Nastavki so na voljo v 4 velikostih za udobno namestitev, vendar je izdelek izdelan in kuhan. Na voljo so tudi obeski za ključe, kovinski in plastični, ki jih zlahka najdete in se ne bojite detektorjev kovin. Nato je zagotovljena higiena za izpolnjevanje telesnih potreb. Poskrbite, da bo vaš kolega dobil erekcijo, prevzamete nadzor in uporabite močan orgazem, ki mu sledite po kletki.

  61,90 €

  37,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Shots ManCage Chastity Cock Cage 4.5 Inch Model 04 Black

  Uživate v BDSM igrah? Čas je, da preidete na naslednjo raven! Visokokakovostni polikarbonatni čistilni ključ, ki je zelo lahek, vas bo varoval in zagotavljal hipoalergenost. Školjke so sestavljene iz 3 delov, ki se različno prilegajo in tako ustvarijo boljši, eleganten in okusen dodatek. Nastavki so na voljo v 4 velikostih za udobno namestitev, vendar je izdelek izdelan in kuhan. Na voljo so tudi obeski za ključe, kovinski in plastični, ki jih zlahka najdete in se ne bojite detektorjev kovin. Nato je zagotovljena higiena za izpolnjevanje telesnih potreb. Poskrbite, da bo vaš kolega dobil erekcijo, prevzamete nadzor in uporabite intenziven orgazem, ki mu sledite po kletki.

  61,90 €

  37,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Brutus Shark Cage Chastity Cage Clear

  Zaklepanje penisa! Brutus Shark Cock Cage je kletka za čistočo iz visokokakovostnega in trpežnega polikarbonata. Lahko ga prilagodite svoji velikosti in ga udobno nosite dlje časa oziroma toliko časa, kolikor se odloči tisti ali tisti s ključi. Ste se pripravljeni predati?

  45,90 €

  26,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Shots ManCage Chastity Cock Cage 3.5 Inch Model 01 Transparent

  Uživate v BDSM igrah? Čas je, da preidete na naslednjo raven! To vam bo pomagalo obdržati visokokakovosten polikarbonat, ki je zelo lahek, vzdržljiv in hipoalergen. Školjke so sestavljene iz 3 delov, ki se različno prilegajo in tako ustvarijo boljši, eleganten in okusen dodatek. Nastavki so na voljo v 4 velikostih za udobno namestitev, vendar je izdelek izdelan in kuhan. Na voljo so tudi obeski za ključe, kovinski in plastični, ki jih zlahka najdete in se ne bojite detektorjev kovin. Nato se zagotovi higiena za izpolnjevanje telesnih potreb. Poskrbite, da bo vaš kolega dobil erekcijo, prevzamete nadzor in uporabite intenziven orgazem, ki mu sledite po kletki.

  76,90 €

  45,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Pipedream Fantasy C-Ringz Extreme Silicone Cock Blocker Black

  Zaklenite penis svojega ljubimca v ključe iz visokokakovostnega silikona. Primerna je za dolgotrajno nošenje, saj je lahka, zračna, varna za telo in ima seksi dizajn. Paket vključuje tudi robusten obroč iz nerjavečega jekla z nastavljivo velikostjo. Prevzemite nadzor in si privoščite občutek, ko je njegov kurac samo vaš in samo vaš!

  57,90 €

  33,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • The Vice Standard Chrome

  Ali ste radi popolnoma pod nadzorom? Ali hrepeniš po kletki za čednost, ki bo izgledala odlično in bo dolgo časa udobna za nošenje, saj ima širok nabor dodatkov, ki ti omogočajo, da jo prilagodiš svojim potrebam? Vaše želje se bodo uresničile, če boste svojo ptico zaprli v to kletko. Ampak premisli, ne boš imel ključev in ne bo več poti nazaj!

  279 €

  169 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Rimba Male Chastity Device with Padlock 7991

  Elegantna moška kletka za čistočo. Ni vam treba več skrbeti zaradi nezvestobe, hkrati pa lahko svojega ljubimca malce namučite.

  57,90 €

  37,90 €

  +

  -

  Na zalogi

Elementi 1 do 32 od 130 skupaj

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.