×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Deviški pasovi za moške

Elementi 65 do 96 od 230 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Shots ManCage Model 27 Ultra Soft Silicone Chastity Cage Black

    Dvignite svojo BDSM igro na višjo raven in zaklenite stvari! Ne glede na to, ali želite nadzorovati ali biti nadzorovani, je ManCage tukaj, da izpolni vaše želje. Prilagodljiva silikonska konstrukcija zagotavlja dolgotrajno uporabo, medtem ko strateško postavljene odprtine ponujajo mamljiv vpogled v to, kar se skriva znotraj

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sevanda Gold Urethral Chastity Cock Cage

    Imate radi razkošje, eleganco in zlato barvo? V tem primeru je kolekcija erotičnih igrač Sevanda prav za vas! Vključuje tudi to vrhunsko BDSM kletko za nedolžnost penisa, izdelano z največjo natančnostjo in pozornostjo do podrobnosti. Privoščite si nagajivo erotično igračo, ki uteleša vaše strasti in razvajanja.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • CB-X CB6000S Chastity Cage Solid Pink

    Nič ne izpolni vaše potrebe po feminizaciji kot princeska-rožnata ključavnica. CB-6000S v roza barvi je popoln pripomoček, ki vam bo pomagal, da se iz moškega spremenite v sissy.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Cock Cage Snake

    Če je kletka za penis, potem lepa in kakovostna! Kot ta spominjajoča kača, ki bo vašemu sužnju omejevala svobodo, ki si je še vedno ne zasluži. Zaklenete ga v to kovinsko kletko in preprečite, da bi dosegel erekcijo in zadovoljstvo. V vaših rokah je, imejte svojega sužnja lepo zaklenjenega!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Chastity Briefs with Anal Dildo

    Usnjen pas čistosti z analnim čepom za najbolj poredne nagajive! Izdelan je iz kakovostnega in trpežnega pravega usnja, zatič je snemljiv, velikost pasu pa je nastavljiva na obeh straneh, tako da se odlično prilagaja velikosti pasu.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Plastic Chastity Cage Clear

    Ali veste, da želite prepustiti nadzor nad seboj in izgubiti svoj penis, da se dotaknete penisa in dosežete erekcijo? Vzemite ptico v kletko! Ta kakovostna plastična kletka Chastity Cage ima 3 obroče različnih velikosti in pomemben kovinski ključ ter dva ključa za vašo damo. Dokončajte svoje sani!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Label The Pleasure Dome Stainless Steel Chastity Cage

    Želite nekaj več kot le preprosto kletko čistosti? Ta naprava je namenjena veliko bolj naprednim ljubiteljem! Kletka je udobna, če nosilec ni vznemirjen, ob vznemirjenju pa "ugrizne" in tako prepreči vse prepovedano. Konice kletke so tope, zato ne povzročajo poškodb, seveda pa lahko ostanejo odtisi. Kletka ima tudi odstranljiv 7 mm čep za penis z odprtino za urin. Komu torej zaupate ključe od gradu?

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lockdown Chastity Cage Clear Small

    Ste pripravljeni na vznemirljivo izkušnjo suženjstva? Ta kletka čistosti Lockdown uporabniku onemogoča erekcijo. Prozorna kletka še vedno omogoča pogled skozenj. Kletko lahko celo nosite več dni zapored za intenzivno predigro.

    41,90 €

    29,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots ManCage Chastity Cock Cage 3.5 Inch Model 01 Transparent

    Uživate v BDSM igrah? Čas je, da preidete na naslednjo raven! To vam bo pomagalo obdržati visokokakovosten polikarbonat, ki je zelo lahek, vzdržljiv in hipoalergen. Školjke so sestavljene iz 3 delov, ki se različno prilegajo in tako ustvarijo boljši, eleganten in okusen dodatek. Nastavki so na voljo v 4 velikostih za udobno namestitev, vendar je izdelek izdelan in kuhan. Na voljo so tudi obeski za ključe, kovinski in plastični, ki jih zlahka najdete in se ne bojite detektorjev kovin. Nato se zagotovi higiena za izpolnjevanje telesnih potreb. Poskrbite, da bo vaš kolega dobil erekcijo, prevzamete nadzor in uporabite intenziven orgazem, ki mu sledite po kletki.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lockdown Chastity Cage Black Large

    Penis babic si zasluži praskanje, z možnostjo močnega udarca! Vendar ta čistilna kletka zagotavlja, da se penis uporabnika ne zatakne. Pravzaprav lahko traja toliko časa, da njihovi kmetje vodijo pameten higienski boj. In tudi kmet se bo odločil, kdaj bo pravi čas, da ptico odstrani iz kletke.

    57,90 €

    39,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • CB-X CB-6000 Chastity Cage Chrome

    Elegantno podrejeno igro boste okusili le, če boste imeli ptico zaprto v elegantni svetleči kletki. Njegova robustna oblika vam pristaja tako, da vašo moškost oblikuje v popolne oblike. Zahvaljujoč odprtinam ne preprečuje fizioloških potreb, je prezračen in primeren tudi za dolgotrajno nošenje. Zato ne čakajte, začnite jemati svojo podrejenost resno!

    279 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Kiotos Steel Cruve Torture Chastity Device

    Je mučenje penisa vaša najljubša disciplina? Torej je ta kletka za čednost prava za vas! Združuje bolečino in užitek in je namenjen predvsem naprednim ljubiteljem BDSM-ja. Njegova uporabna velikost je 6 do 8 cm, na notranji strani pa ima 2 točki, s katerimi lahko s priloženim imbus ključem povečate stopnjo bolečine.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba P-Cage PC03 Penis Cage Size S Pink

    Kolekcija Rimba P-Cage vsebuje različne vrste kletk za penis. Te kletke za čistost, izdelane iz visokokakovostnega ABS materiala, nudijo udobno prileganje, hkrati pa zagotavljajo dolgotrajno vzdržljivost. Kletka čistosti uporabnika omejuje pri erekciji.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots ManCage Chastity Cock Cage 3.5 Inch Model 02 Black

    Uživate v BDSM igrah? Čas je, da preidete na naslednjo raven! Visokokakovostni polikarbonatni čistilni ključ, ki je zelo lahek, vas bo varoval in zagotavljal hipoalergenost. Školjke so sestavljene iz 3 delov, ki se različno prilegajo skupaj in tako ustvarijo boljši, eleganten in okusen dodatek. Nastavki so na voljo v 4 velikostih za udobno namestitev, vendar je izdelek izdelan in kuhan. Na voljo so tudi obeski za ključe, kovinski in plastični, ki jih zlahka najdete in se ne bojite detektorjev kovin. Nato je zagotovljena higiena za izpolnjevanje telesnih potreb. Poskrbite, da bo vaš kolega dobil erekcijo, prevzamete nadzor in uporabite močan orgazem, ki mu sledite po kletki.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Plastic Chastity Cage Black

    Ali veste, da želite prepustiti nadzor nad sabotažo in izgubiti dejstvo, da se dotaknete penisa in dobite erekcijo? Vzemite ptico v kletko! Ta kakovostna plastična kletka Chastity Cage ima 3 obroče različnih velikosti in pomembno kovinsko tipkovnico ter dva ključa za vašo damo. Dokončajte svoje sani!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots ManCage Model 16 Chastity 4.5" Cage with Silicone Urethal Sounding

    Ko ptica ujame, je zanič! Ampak to ni samo kletka, v posvetnem imajo bonus dilator. Dilatator je izdelan iz težkih, ognjevzdržnih medicinskih silikonskih in polikarbonatnih kletk, ki so primerne za obrabo. Pripravite se, da boste pogrešali svojo ptico!

    91,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots ManCage Chastity Cock Cage 4.5 Inch Model 04 Transparent

    Uživate v BDSM igrah? Čas je, da preidete na naslednjo raven! Visokokakovostni polikarbonatni čistilni ključ, ki je zelo lahek, vas bo varoval in zagotavljal hipoalergenost. Školjke so sestavljene iz 3 delov, ki se različno prilegajo skupaj in tako ustvarijo boljši, eleganten in okusen dodatek. Nastavki so na voljo v 4 velikostih za udobno namestitev, vendar je izdelek izdelan in kuhan. Na voljo so tudi obeski za ključe, kovinski in plastični, ki jih zlahka najdete in se ne bojite detektorjev kovin. Nato je zagotovljena higiena za izpolnjevanje telesnih potreb. Poskrbite, da bo vaš kolega dobil erekcijo, prevzamete nadzor in uporabite intenziven orgazem, ki mu sledite po kletki.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots ManCage Model 18 Chastity 3.5" Silicone Cage Ballsplitter Black

    Ali imate radi igre BDSM? Čas je, da jih popeljete na naslednjo raven! Pri tem vam bo v pomoč ta ključ za čistočo iz visokokakovostnega polikarbonata in silikona, ki je zelo lahek, vzdržljiv in hipoalergen. Ročaji so sestavljeni iz 3 delov, ki se odlično prilegajo skupaj in tako tvorijo lep, eleganten in okusen dodatek.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Chastity Cage DeLuxe 8cm

    Ali bi si želeli, da bi ga lahko dobesedno tesno in varno zaprli? Ta kletka čistosti iz nerjavečega jekla bo poskrbela, da se bo zdelo, da pripada vam!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Collection Cock Cage II

    Zakleni svoj ugajalec! Ta kletka iz kolekcije Fetish ni le videti naravnost odlično, temveč svojemu uporabniku nudi tudi neprimerljive občutke, ki izhajajo iz prisilne spolne abstinence. Nobena skrivnost ni, da kletka preprečuje erekcijo in že najmanjši poskus razburjenja bo zelo bolel!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Modern Chastity Device

    Držite ptico pod ključem s to edinstveno kletko za čistočo. Narejen je iz visokokakovostnega nerjavečega jekla, ima zelo moderen in ekstravaganten videz in bo videti zelo čudovito za nošenje! Njegova uporabna velikost je približno 6,5 cm in ne pozabite, da v njem zagotovo ne boste dobili erekcije.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • CB-X Mini Me Chastity Cage Clear

    Kletka Mini Me ne bo vzela le svobode, ampak tudi prostor! Vaša ptica bo v zelo tesnem zaporu, vi boste nemočni in vaše želje bodo omejene, dokler ne bo bolelo. Tako kot druge kletke za čistočo je tudi ta varna in kakovostna. Zaupajte ključe svoji ljubici ali gospodarju in uživajte v občutku, ko pobeg ni mogoč!

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Steel Teardrop Cock Trap

    Ujemite ptico v past! Ta igrača ima palico za sečnico, ki jo lahko zaklenete, da preprečite uhajanje penisa. Se vam to zdi nevarno? Tako je! Zacvilil boš od bolečega užitka!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots ManCage Model 20 Chastity 3.5" Silicone Cock Cage Black

    Uživate v BDSM igrah? Čas je, da preidete na naslednjo raven! To vam bo pomagalo obdržati ključ v visokokakovostnem polikarbonatu in silikonu, ki je zelo lahek, odporen in hipoalergen. Školjke so sestavljene iz 3 delov, ki se različno prilegajo skupaj in tako ustvarijo boljši, eleganten in okusen dodatek.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots ManCage Model 23 Chastity Cage 2.5" 6,5cm Black

    Občutite ultimativno moč kot ključavnica najbolj intimnih delov vašega partnerja. Doživite najbolj osvobajajoče občutke ob odpiranju ključavnice. Ves nadzor je v rokah vašega Dominanta.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba P-Cage PC02 Penis Cage Size M Pink

    Kolekcija Rimba P-Cage vsebuje različne vrste kletk za penis. Te kletke za čistost, izdelane iz visokokakovostnega ABS materiala, nudijo udobno prileganje, hkrati pa zagotavljajo dolgotrajno vzdržljivost. Kletka čistosti uporabnika omejuje pri erekciji.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Triune The Prison Bird Stainless Steel

    Zaklenite ptico v visokokakovostno kletko iz nerjavečega jekla! Ta kletka za čistočo ima obliko, ki jo je mogoče zakleniti, in nastavljiv obroč v 4 različnih velikostih. S pomočjo sistema plošč in klinov boste ujeli oslabljen penis, ki mu ne bo mogel pobegniti. Pridi gledat, kako ga moti kletka!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots ManCage Spare Lock Black

    Pet rezervnih ključavnic za MenCage.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Cock Tube Cage Chastity

    Ali želite svojo ptico vzeti brezplačno? Ta čudovita kletka za čistočo iz nerjavečega jekla bo pravi dodatek. Je ročno poliran, kar mu daje razkošen videz in ima premer 35 mm, obroček na modih pa 45 mm. Uživajte v svojem najljubšem občutku, ko se preprosto ne morete utrditi.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Fantasy C-Ringz Extreme Silicone Cock Blocker Black

    Zaklenite penis svojega ljubimca v ključe iz visokokakovostnega silikona. Primerna je za dolgotrajno nošenje, saj je lahka, zračna, varna za telo in ima seksi dizajn. Paket vključuje tudi robusten obroč iz nerjavečega jekla z nastavljivo velikostjo. Prevzemite nadzor in si privoščite občutek, ko je njegov kurac samo vaš in samo vaš!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Cock Cage Lion

    Če je kletka za penis, potem lepa in kakovostna! Tako kot ta spominja na leva, ki bo vašemu sužnju omejil svobodo, ki si je še vedno ne zasluži. Zaklenete ga v to kovinsko kletko in preprečite, da bi dosegel erekcijo in zadovoljstvo. V vaših rokah je, imejte svojega sužnja lepo zaklenjenega!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Meatballs Chastity Rings Black

    Ali imate radi dodatke za penis in moda podjetja Oxaballs? V tem primeru vam bodo všeč tudi te mesne kroglice. To je povsem nov način, kako ujeti penis in ga privezati na moda. Ujemite ptico in jo obdržite nemočnega in vezanega s tem iznajdljivim orodjem.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 230 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.