×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Klinični pripomočki

Elementi 33 do 64 od 340 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Blush Stay Hard Beef Ball Stretcher Snug X Long Black

    Iščete novo vrsto zabave? S to modno nosilko se lahko igrate z rogljički in uživate v prijetni izkušnji. Vaša moč se bo spreminjala in vaša intenzivnost se bo povečala s samozadovoljstvom ali ljubeznijo. Preizkusite akrobacije in težko modo!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sport Fucker Silicone Cock Plug Black

    Spoznajte Cock Plug od šampionov prek moških erotičnih pripomočkov podjetja Sport Fucker in mu dajte novo raven z igranjem s svojim penisom. Gre za čep, namenjen sondiranju, torej stimulaciji sečnice od znotraj.

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rebel Glans Ring Silver

    Nakit in erotične igre grlo! Ta odprt prst iz neravnega jekla vas bo očaral s svojima 2 vranama in ga tako obrezanega okrasil kot neobrezan penis. Takojšnje delovanje in njegova tesnost bo povzročila hitro kvarjenje tega blaga, kar bo otežilo in otipljivo na dotik. Preizkusite tudi, kako stimulirajo uzdo in nosite prstan za zabavo, vadbo in okras!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Urethral Sound Dilator Beads 8 Pcs Set

    Ta zvok rožnega popka je zelo primeren za igranje v sečnici.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Seven Creations Vaginal Speculum

    S tem fantastičnim spekulumom prestavite igranje vlog zdravnikov in medicinskih sester na višjo raven. Izkusite boljši dostop za boljši oralni seks in raziskovanje.

    24,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Triune Evil Ball Crusher And Presser Stainless Steel

    Ta brutalna igrača bo vdihnila življenje vašim CBT fantazijam. Rekorder in drobilnik testisov hkrati, samo kombinacija! Zajebeš jih na to neizprosno napravo in jim daš zasluženo kazen. Vsaka školjka ima 13 nevarnih vijakov, paket pa vključuje tudi 2 ključavnici za preprečevanje puščanja. Prepustite se ekstremni igri!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Triune Vice Grip Urethral Stretcher

    Nosilec za sečnico z 2 palicama, ki raztegneta vašo sečnico. Uživajte v malo prijetni bolečini! Napravo položite na želod in s pomočjo mamic začnite počasi odmikati palčke druga od druge ter tako razširite sečila. Igrača iz nerjavečega jekla, zasnovana za CBT, bolj grobe igre, a tudi pogumne moške!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Triune Ring Speculum Stainless Steel

    Prstan iz nerjavečega jekla - za ekstremno analno raztezanje, ki si ga želijo ekstremni analni igralci! Velika, odprta luknja! S tem posebnim spekulumom, boste zagotovo dobili popoln vpogled v njegovo ali njeno rit. Posebni spekulum odpre ritko v ŠIROKEM KROGU in jo popolnoma razkrije.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sinner Gear Long Hollow Silicone Penis Plug 096

    Ta zatič je namenjen popularnemu geodetskemu pregledu in tako spodbuja košnjo od znotraj navzven. Narejen je iz visokokakovostnega silikona, vendar je glavnik zelo trd in gladek.

    18,90 €

    14,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • easyCARE Nitrile Gloves Powder-Free Black 100 pack

    Čutno črna in super večnamenska! Te nitrilne rokavice pridejo prav pri različnih zabavah in prepričana sem, da jih pravkar gledate, ker razmišljate o svojem nagajivem erotičnem scenariju, ki jih potrebuje, ali se ne motimo? V paketu jih boste našli 100, izbirate pa lahko med več velikostmi.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Seven Creations Anal Speculum

    Za najbolj zasebne preiskave! Jekleni analni spekulum z nastavljivimi vijaki in vzmetnim delovanjem.

    37,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim Tickleberry Finn Ribbed Sound

    Ta dolg in gladek dilator je popolnoma primeren za posebno stimulacijo penisa.

    129 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Urethal Bendable Beads 8mm

    Ni veliko uterialnih pripomočkov, ki bi bili prilagodljivi, a ta je eden izmed njih. Ta edinstveni pripomoček se upogiba. S svojimi 6 in 8 mm kroglicami iz nerjavnega jekla lahko vsebuje to lastnost. Tako je res narejen iz jekla, vendar je še vedno prožen za dodaten občutek. Super gladko poliran. Zaradi njegove dolžine 20 cm kroglic, ki jih je mogoče priključiti, se lahko neizmerno zabavate.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs SQUEEZE Ball Stretcher Hot Pink

    Želite vedeti, kje je vaša moda postala briljantna in drugačna? Novi Squeeze iz Oxballs je zasnovan tako, da udobno loči vaše oreščke od telesa. Takšna moč in estetski jug bosta partnerju omogočila, da vam bo omogočila, da na svojo naravo in piko gorile gledate tako kot na izbrano jajčece.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Collection Anal Spreader

    Nastavljiv čep za spekulum za analne ventilatorje!

    80,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots ManCage Model 15 Chastity 3.5" Cage with Silicone Urethal Sounding

    Ta model je opremljen z dilatatorjem za zvok sečnice. Narejen je iz gladkega, prožnega medicinskega silikona, ki se zaskoči na dno naprave in se vstavi v odprtino sečnice. Skupna dolžina dilatatorja je 20,5 cm (8,07"), dolžina za vstavljanje je 20 cm (7,87"), premer pa 3,5 mm (0,137")

    91,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sinner Gear Silicone Dilator Set Small 090 - Set of Silicone Dilators 4 pack

    S tem kompletom silikonskih dilatatorjev odkrijte svoje najgloblje in najbolj občutljive točke. Komplet je kot nalašč za moške, ki želijo premikati svoje meje. Začnite z majhnimi in počasi nadaljujte z največjim dilatatorjem.

    45,90 €

    19,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Dark Rod Sounding Dilator Black

    Čudovit vibrirajoči dilator, zasnovan za vse bolj priljubljeno sondiranje, torej stimulacijo penisa od znotraj.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Boners Liquid Silicone Ball Splitter Grey

    Silikonski razdelilnik za moda za še bolj očarljiv videz vaše moškosti! Penis bo potisnil naprej, moda pa čutno navzdol in narazen. Ustvarja zelo provokativen videz in prijetne občutke. Narejen je iz mehkega in fleksibilnega silikona, ki vas bo udobno obkrožil in se prilagodil vašim razmerjem.

    30,90 €

    29,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Rosebud Urethral Sound 8mm

    Sijaj in eleganca, ki izžarevata neizpodbitno jeklo, sta ga sijajno oblikovala v desno, zasnovano tako, da stimulira kobilico od znotraj. Je gladka, kvalitetna in kapsulirana s soljo, ki sledi telesu in premera 3 mm. Sodelujte v preizkusu kakovosti zvoka iz čudovitega materiala.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ElectroShock E-Stimulation Vibrating Urethral Sounding Plug Black

    Ta elektronska sonda doseže impresivnih 12 000 vrtljajev na minuto v načinu vibracij in elektrošokov ter je zelo tiha, saj znaša manj kot 50 dB. Daljinski upravljalnik uporablja eno samo baterijo AAA (priložena).

    139 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Steel Power Tools Mini Fucker Penisplug 8mm

    Eleganten in sodoben vtič za penis iz kolekcije Stell Power Tools bo vaš najljubši pripomoček za igre, povezane s stimulacijo sečnice. Opremljen je s končno zanko za enostavno rokovanje. Njegova reliefna silhueta je genialno zasnovana, da vas prijetno draži. Ta dodatek je popolnoma varen za telo in zagotavlja dolgo obstojnost.

    30,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Penis Plug Sperm Stopper 0518433

    Vstavite gibljiv modri čep v sečnico in uživajte v občutkih, ki vam jih bo dal vaš novi ljubimec. Za varno rokovanje se konča s kroglico in je izdelan iz 100 % fleksibilnega in udobnega silikona, ki ne vsebuje ftalatov in je v skladu s strogimi predpisi EU REACH.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rebel Glans Masturbator with 3 attachable Dilators Black

    Želite razveseliti konico penisa znotraj in zunaj? To je kompakten in zelo enostaven za uporabo mastrubator. Ponudil vam bo vznemirljive vibracije in nežne stimulativne pike, ki bodo razveselile želod in uzdo. Ali hočeš več? Dodajte enega od 3 prožnih dilatatorjev in uživajte v stimulaciji sečnice od znotraj.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Dip Stick Wand Trainer 6-15mm

    Predstavljamo našo palico Dip Stick Wand iz nerjavečega jekla, vsestransko uporabno palico za dilatacijo, zasnovano za vaše udobje in napredovanje. Ta palica je debela 15 mm in zagotavlja naprednejšo vadbeno izkušnjo. S skupno dolžino 223 mm ponuja celovit, a nadzorovan pristop k vaši vadbeni poti.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Steel Power Tools Cockring RVS 8mm - 45mm

    Blagovna znamka Steel Power Tools, svetovno znana blagovna znamka. Je eleganten in moderen opomnik iz najkakovostnejšega nerjavnega jekla. Njegov glavni namen je okrepiti in povečati gnusnost vaše erekcije, tako da trije trajajo, kolikor želite, in vaš glavni orgazem nesramno oslabi.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • PoweRing Super Flexible Resistant Ring 5cm PR11 Clear

    Odkrijte moč tega posebnega erekcijskega obroča! Uporablja se med penisom in modi ali pri korenu penisa. Izdelan je iz kakovostnega TPE materiala in prihaja iz delavnice blagovne znamke Powering. Naj vam pomaga povečati vašo zmogljivost in tudi okrepiti vrhunec.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Penis Extender Black

    Uresničite svoje sanje o večjem penisu s to sofisticirano napravo blagovne znamke California Exotics. Trpežen silikonski trak drži napravo na mestu, medtem ko v nekaj sekundah z maticami natančno privijete celotno konstrukcijo, da jo je mogoče raztegniti. Zahvaljujoč oblazinjenju in uporabljenim materialom vam ni treba skrbeti za vaše udobje in lahko nastavite Extender natančno tako, da ustreza vašim zahtevam. Paket vključuje tudi 4 odstranljive podaljške.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim Slim Finn e-stim Urethral Sound

    Slim Finn je tanek in gladek dilatator sečnice za elektroseks. Popolnoma se prilega za posebno stimulacijo penisa.

    95,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Crush Electro Ball Press CBT Board

    Intenzivni občutki, neizmerna bolečina in neskončno vznemirjenje, vse dobite s to izjemno napravo za drobljenje mod z 10 elektrificiranimi načini za ritmično stimulacijo. Prihaja z blagovno znamko Master Series in za razliko od drugih drobilnikov mod se odlikuje po svoji sposobnosti, da vaše mode zadovolji z električnimi impulzi, ki so na voljo v 6 intenzivnostih. S pomočjo vijakov lahko svobodno izbirate pritisk na moda preko trpežnih plastičnih plošč.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Silicone Plug & Cock Ring Set Urethral Sounding Black

    Vas pritegne odkrivanje novih izkušenj ali ste že poskusili sondiranje in se ga ne naveličate? S tem čepom boste še bolj raziskali svojo sečnico, saj nima le impresivne teksture, temveč tudi odstranljiv obroč za udoben oprijem želoda. Doživite največji užitek s pomočjo super občutljivih živčnih končičev v sečnici.

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sinner Gear Small Silicone Penis Plug with Pull Ring 095

    Ta zatič je namenjen popularnemu geodetskemu pregledu in tako spodbuja košnjo od znotraj navzven. Narejen je iz visokokakovostnega silikona, vendar je glavnik zelo trd in gladek.

    18,90 €

    14,99 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 33 do 64 od 340 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.