×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Klinični pripomočki

Elementi 97 do 128 od 340 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Balldo Starter Set Steel Pink

    Izvedite vse o najboljših Balldovih praksah! Ta začetni sklop je omejen na tiste, ki se držijo trga in so v skladu s končnim ringom. In kakšni so rezultati? Enostavno režite v rogljičku! Moraš poskusiti, tvoja modna točka je postala instrument uporabnosti in uporabnosti.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Deluxe Locking Plug 3.0

    Ali želite svojim analnim igram dati nepremagljivo dimenzijo? Ta analni čep iz prvovrstnega kirurškega jekla vam bo dal okus ne le občutka polnjenja, ampak tudi občutka odpiranja. Po vstavitvi v analni del lahko s pomočjo vzvodov razširite zatič in ga pravilno zategnete! Ali resno razmišljate o svojih analnih igrah? Če je tako, ne smete zamuditi tega luksuznega izdelka!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tiemann Urinary Cathether Sterile Curved

    Še en medicinski pripomoček v naši ponudbi! Tokrat gre za orodje, namenjeno tako imenovani kateterizaciji mehurja oziroma vaskularizaciji. Nikoli ne pozabite na varnost med to zabavo, predvsem pa uživajte v svojih zdravnikovih igrah!

    3,79 €

    1,09 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sinner Gear Hollow Silicone Penis Plug with Pull Ring 094

    Votli čep namenjen popularnemu sondiranju, torej stimulaciji sečnice od znotraj. Narejen je iz visokokakovostnega silikona, zaradi česar je zelo prožen in gladek.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Brutus Trembler Silicone Vibrating Sound Black

    Orodje za vse izkušene ljubitelje zvoka, ki želijo svoj užitek dvigniti na novo raven. Tremler ima funkcijo vibriranja, v kateri lahko uživate bodisi v sečnici ali umirjeno na drugih delih telesa. Ste pripravljeni na res intenzivno vibriranje?

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Urethral Plug Elegance 6-12mm

    Ste nori na zvok? S tem vtičem bodo vaše vznemirljive izkušnje še intenzivnejše. Izdelan je iz visokokakovostnega luksuznega nerjavečega jekla. Ima obliko kroglic in končni del za enostavno rokovanje.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fucktools Cock Nails

    Nohti za penis iz visoko kakovostnega silikona! Uživajte v stimulaciji sečnice od znotraj in odkrijte nove občutke. Ti nohti so prožni in zanimivi za uporabo ter zelo enostavni za čiščenje.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mistress by Isabella Sinclaire 3 Prong Anal Speculum Stainless Steel

    Madical play je ena izmed najljubših iger Isabelle Sinclaire. Jih želite poskusiti tudi vi? Ta spekularna naprava v stilu ogledal bo prišla prav. Z enim pritiskom na ročaj se 3 zaobljene šape enakomerno odprejo in vam omogočijo vpogled v skrivno črevesje, zato pridite in ga uporabite po svoje!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Hardware Ball Crusher and Stretcher with Pins

    Ta ultimativna naprava za mučenje žogic je nosilec in drobilec žogic v enem s posebnim elementom za mučenje - bodicami.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Penis Plug 14-Piece Dilator Set

    Luksuzni komplet za vse ljubitelje sondiranja, torej stimulacije sečnice od znotraj. Vsebuje 14 dilatorjev znamke Penisplug iz visokokakovostnega nerjavnega jekla v čudoviti torbici za shranjevanje. Vsi dilatatorji so gladki, polirani in neposredno ustvarjeni za užitek. Vsak od njih ima vgraviran premer za boljši pregled in zagotovo boste cenili zaobljene konice za enostavno vstavljanje in ravne ročaje za enostavno rokovanje.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Heavy Hitch Ball Stretcher Hook with Weights Silver

    Želite vedeti svoje meje? Ta teža moda bo kot nalašč za to! Zemljina gravitacija bo delovala in trpežni kovinski material bo terjal svoj davek. Ali lahko celo dodate končne kroglice verigam? Preizkusite, kam lahko greste zdaj!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • TitanMen Cock Cage Clear

    Izpolnjuje isto osnovno funkcijo kot obroč za petelina, vendar širši in robustnejši, TitanMen zanesljiv Cock Cage vam omogoča, da ostanete močnejši dlje, hkrati pa dodate obseg.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Cock and Ball Crusher

    Se počutite kot malo bolj grobe igre, povezane z drobljenjem mod? Ali hrepenite po majhni bolečini in želite poskusiti, kar zmorete? V tem primeru je ta akrilni pripomoček vaše sanje.

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Urethral Trainer Kit 7 Holow Penisplugs

    Ta komplet za treniranje sečnice iz nerjavečega jekla vsebuje 7 čepov s premerom od 5 mm do 11 mm. Odličen komplet za začetnike fetiša zvočnih ali penisnih čepov. Čepi za penis so votli, zato lahko vaši moški sokovi zlahka izstopijo. Imajo 4 gladke kroglice, s katerimi se boste počutili neverjetno. Z dolžino vstavljanja 42 mm je to popolna dolžina za začetek.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! E-stim Urethral Sounding Set Small Silver

    Želite premakniti meje stimulacije? Če ste že padli na sondiranje, stimulacijo sečnice od znotraj, poskusite nekaj več - elektrostimulacijo! Ta vibrirajoča uretralna naprava zagotavlja neverjeten in edinstven občutek znotraj in zunaj genitalij. Pošilja elektrovalove v penis in sečnico. Ne bojte se in pridite poskusiti!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Stay Hard Beef Ball Stretcher Black

    Iščete novo vrsto zabave? S to modno nosilko se lahko igrate z rogljički in uživate v prijetni izkušnji. Vaša moč se bo spreminjala in vaša intenzivnost se bo povečala s samozadovoljstvom ali ljubeznijo. Preizkusite akrobacije in težko modo!

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Piss Play Sleeve 0555606

    So igre lulanja vaša stvar? Povsem razumemo in z veseljem vas razveselimo s to novico! Svet se spremeni v čudovito mesto v trenutku, ko si ta rokav nadenete na penis in pustite, da vaš urin (ali celo seme) teče skozi dolgo prozorno cev. Kaj bo cilj tega toka? To bomo prepustili vam, vendar nekako mislimo, da bodo to usta vašega nasprotnika!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Screw Dilator Set

    Odvijte svojo ekstazo tako, da s temi vijaki stimulirate sečnico! Komplet 3 izjemno dolgih dilatatorjev vas bo razveselil z različnimi velikostmi in težami. Idealen je za začetnike in napredne, njihova tekstura pa bo še posebej prijetna.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Hidden Desire Extreme Penis Dilator Set Small 4 pcs Black

    Extreme by Hidden Desire ponuja edinstveno zbirko opreme za penis, posebej oblikovano za tiste, ki si upajo premikati meje užitka. Razširjevalci penisa so zasnovani tako, da zagotavljajo dodatno stimulacijo z vsako izboklino, ki zdrsne v vašo sečnico.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Triune Rectal Speculum 3 Way Mechanism

    Se želite igrati zdravnikov ali samo popestriti svoje BDSM zabavo? Triune pripomočki so namenjeni naprednejšim ljubiteljem, so izpostavljeni nevarnostim in so izdelani iz luksuznega nerjavečega jekla. Ta spekulum je sestavljen iz 3 konic, ki skupaj tvorijo okroglo sondo. Boš poskusil z njim?

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Anal Spreader Device

    Odkrijte nove analne izkušnje! S to napravo boste doživeli čutno odpiranje anusa. Vstavite 3 zobce in obračajte matico, dokler se zadnjica ne odpre po želji. Napravo za raztezanje lahko uporabljate tudi vaginalno! Izdelan je iz 100% gladko poliranega nerjavečega jekla.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Label The Humbler Steel BDSM Humility Device

    Sanjate o nevarnem kakovostnem in profesionalnem pripomočku za moda? Humbler Steel BDSM Humility Device je držalo za moda z odstranljivim nosilcem in drobilcem. Ob straneh ima na primer dve praktični očesci za pritrditev vrvi, tako da bo usoda vašega sužnja v vaši moči. Dopolnite svojo BDSM kolekcijo s tem prefinjenim orodjem iz nerjavečega jekla!

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Ball Buster Testicle Vice

    Igrača, ki vas bo zmečkala, navdušila in zagotovo ne bo razočarala.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Powersling Cocksling & Ballstretcher Black

    Omejena izdaja dodatnega orodja za vaš izdelek! Mehak, prejet in preizkušen material FlexTPR bo podprl vaše prednosti, jim dal sprejemljive poglede in spol. Uživajte v blagovni znamki Oxballs v kakovostnem dodatku in se zabavajte s tabo in svojim kolegom!

    45,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Cadence Extreme Vibrating Sound

    Vibracijski dilatator, zasnovan za vznemirljivo stimulacijo sečnice od znotraj. Uživajte v njegovi super dolgi dolžini in prvovrstnem fleksibilnem silikonu, ki se bo popolnoma prilegal vašemu telesu in hkrati odlično prenašal vibracije po igrači. Izbirate lahko med 7 pulzirajočimi načini in 3 hitrostmi, da odkrijete strast, ki se skriva v vašem penisu.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fist It Silicone Stimulation Glove Black

    Predstavljajte si, kako bi bilo imeti eno erotično igračo namesto vsakega prsta! S to spodbudno rokavico bo FISTIT imel prednost v spalnici. Vsakemu prstu bo dal drugačno vznemirljivo obliko in teksturo za draženje vagine in analnega dela. Preizkusite vsakega od petih prstov in prebudite svoje občutljive točke v strasti!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Extreme Ballstretcher 60mm

    Pritrjen je modni nosilec iz luksuznega jekla za nekadilce, blagovna znamka Kiotos.

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sinner Gear Unbendable Hollow Metal Penis Plug 006

    Če želite poskusiti nekaj novega, je ta igrača idealna rešitev. Vstavi se v penis, ki bo stimulirala vašo sečnico od znotraj, z njim boste uživali v neverjetnih občutljivih in popolnih orgazmih. Poleg tega je votla, tako da lahko sperme udobno prehajajo skozenj. Z njim je enostavno rokovati, lahko samo segrejete ali ohladite v topli ali hladni vodi in okusite še bolj raznolika doživetja.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • easyCARE Latex Gloves Powder-Free Transparent 100 pack

    Tako lahek in tako vsestranski! Te rokavice iz lateksa pridejo prav na različnih zabavah in dal sem jih sem, da jih gledaš prav zdaj, ker razmišljaš o svojem vročem erotičnem scenariju, ki ga potrebuje, ali se ne motimo? V južnem paketu boste našli 100, enostavno lahko izbirate med več velikostmi.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots ManCage Model 16 Chastity 4.5" Cage with Silicone Urethal Sounding

    Ko ptica ujame, je zanič! Ampak to ni samo kletka, v posvetnem imajo bonus dilator. Dilatator je izdelan iz težkih, ognjevzdržnih medicinskih silikonskih in polikarbonatnih kletk, ki so primerne za obrabo. Pripravite se, da boste pogrešali svojo ptico!

    91,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Penisstick Dilado 2

    Ta dilator je izdelan iz visokokakovostnega nehlapnega jekla in je namenjen testiranju dražljaja od znotraj. Fine izobline okrepijo stimulacijo, material je zelo stroškovno učinkovit. Nadaljujte z nepoznanim okusom!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Frisky Petal Pusher Silicone Labia Spreader Pink

    Kakšen pripomoček je to, se sprašujete? Z veseljem vam razkrivamo to sladko skrivnost! Je poseben dodatek, namenjen ženskemu telesu in njegovemu užitku. Po potrebi ga upognite, tako da izboklina na sredini pomaga stimulirati točko G, medtem ko prožni trakovi raztegnejo sramne ustnice. Vaši intimni deli bodo popolnoma razgaljeni za občudovanje, vagina bo odprta, kaj se bo zgodilo naprej, pa je odvisno od vas.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 97 do 128 od 340 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.