×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Elektro stimulatorji

Elementi 33 do 64 od 220 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • ElectroShock E-Stimulation Vibrating Urethral Sounding Plug Black

    Ta elektronska sonda doseže impresivnih 12 000 vrtljajev na minuto v načinu vibracij in elektrošokov ter je zelo tiha, saj znaša manj kot 50 dB. Daljinski upravljalnik uporablja eno samo baterijo AAA (priložena).

    139 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Volt Electro Beads Black

    Naelektrite svoje čute s to vznemirljivo igračo za elektrostimulacijo! Je čudovito prilagodljiv in vam ponuja 5 funkcij elektrostimulacije in 7 funkcij vibriranja. Upognite ga, kot želite, in ustvarite dih jemajočo stimulacijo zahvaljujoč kroglicam.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • KinkLab NeonWand Violet Wand Purple

    Spodbudite svoje spolno življenje s to fantastično novo vijolično paličico - končno je enostavna za uporabo in cenovno ugodna!

    229 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim Slim Finn e-stim Urethral Sound

    Slim Finn je tanek in gladek dilatator sečnice za elektroseks. Popolnoma se prilega za posebno stimulacijo penisa.

    95,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Volt Electro Fury Black

    So klasične žebljičke malo za tvojo rit? Naelektrite svoje čute z vznemirljivim zatičem za elektrostimulacijo Volt. Je daljinsko voden in ima 5 funkcij elektrostimulacije in 7 možnosti vibracij. Njegova elegantna oblika bo razumela vaše telesne obrise in potrebe. Zato poskusite nekaj novega!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Crush Electro Ball Press CBT Board

    Intenzivni občutki, neizmerna bolečina in neskončno vznemirjenje, vse dobite s to izjemno napravo za drobljenje mod z 10 elektrificiranimi načini za ritmično stimulacijo. Prihaja z blagovno znamko Master Series in za razliko od drugih drobilnikov mod se odlikuje po svoji sposobnosti, da vaše mode zadovolji z električnimi impulzi, ki so na voljo v 6 intenzivnostih. S pomočjo vijakov lahko svobodno izbirate pritisk na moda preko trpežnih plastičnih plošč.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim Pubic Enemy No 1 Cock Cage

    Elegantna in prozorna kletka za čistočo z elektrostimulacijsko funkcijo. Držite ga zaprtega, zatirajte njegove burne želje in omejite njegovo svobodo. V kletki se ne bo mogel navdušiti in vi boste edini, ki boste imeli ključ in s tem vso moč. Še več, ključ ima odstranljive prevodne površine, skozi katere lahko pošiljate električne šoke, trzanje in pulzacije na nasprotnika s točno tako intenzivnostjo, kot si jo zaslužijo.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim Pure Pete Corona Strap

    Pure Pete prinaša mravljinčenje električnih impulzov na konico penisa, objame celoten želod in se z njim odlično igra. Očara najbolj občutljive točke na moškem telesu, njegova velikost pa je popolnoma nastavljiva, tako da pristaja čisto vsem.

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim Daring Danny eStim Vibrator Black

    Elektrostimulacijski vibrator vam bo omogočil, da boste hkrati uživali v vznemirljivi elektrostimulaciji v kombinaciji s klasičnimi vibracijami in tako resnično božali vse živčne končiče vaših intimnih delov. Ne boste potrebovali več kablov ali napajalnikov, saj bo Mystim Daring Danny kar sam trepetal za vas. Ima učinkovita prevodna področja in vas bo stimulirala tako v vagini kot na klitorisu v enem samem trenutku.

    169 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Electric Shock & Vibro Bullets Pink

    Naj vaša vagina in bradavičke zaskelijo od vznemirljivega užitka s temi sponkami za bradavice in vibrirajočim jajčkom znamke Pretty Love! Udobno prileganje in elegantna izdelava so lastnosti, ki vas bodo popolnoma očarale. In ko dodate 7 funkcij vibriranja in 1 funkcijo ter 3 stopnje elektrostimulacije, vam bodo kolena zašibala od navdušenja!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Cock Shock Remote CBT Electric Cock Ring

    Se vam pogosto zdi, da vas mora poredni partner ustrezno kaznovati? Ta prstan za petelina ga bo naučil poslušnosti! On bo pod vašim maksimalnim nadzorom in samo vi boste določili, kdaj bo dobil elektrošok neposredno v svoj penis. Vsaka stroga dama ali strogi gospod potrebuje to potrebno orodje za svojega porednega moškega!

    169 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim His Ringness The Earl Polished 48mm

    Obroč za penis je izdelan iz 100% kirurškega jekla iz nerjavečega jekla in ni le erotični kos nakita: lahko tudi podaljša in okrepi seks.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim Electric Eric eStim Vibrator Black

    Električni vibrator Eric priljubljene blagovne znamke Mystim združuje učinkovite vibracije in priljubljeno električno stimulacijo v eni napravi. Vibrira, mravljinči, utripa, vse v enem!

    169 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • E-Stim ElectroPebble Electrobox

    Dobrodošli v ElectroPebble® je tisto, kar se zgodi, ko vzamete vse naše izkušnje z e-stimulacijo, prisluhnete našim strankam in nato nekaj časa razmišljate o tem. Nastane odličen nov izdelek, ki je škatlica za elektro užitek za vsakogar.

    339 €

    229 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim Self Adhesive Electrodes 4 pack

    Samolepilne elektrode priljubljene blagovne znamke Mystim.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zeus Electrosex E-Stim Pro Silicone Prostate Vibe with Remote

    Doživite vznemirjenje elektrostimulacije s tem šokantnim in vibrirajočim stimulatorjem prostate, ki vam bo pokazal vrhunec moškega užitka. Je neverjetno igriv, narejen iz visokokakovostnega silikona in opremljen s funkcijo elektrostimulacije, za katero ne boste potrebovali nobenega vira energije, saj bosta dva močna notranja motorja poskrbela za vse. Zato pograbite krmilnik in se pustite "žgečkati".

    159 €

    99,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Electro Contact Gel 250ml

    Electro Contact je mazalni gel na vodni osnovi, ki izboljša izkušnje z elektrostimulacijo. Podpira intenzivnost prenosa šokantnih impulzov med igračo in vami. Poskusite in doživite še več navdušenja s svojimi najljubšimi igračami.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim Thin Finn e-stim Urethral Sound

    Thin Finn je dolg in gladek dilatator sečnice za elektroseks. Popolnoma se prilega za posebno stimulacijo penisa.

    95,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim Big Bend-It Silicone Bi-Polar Plug Black

    Inovativni bipolarni stimulator prostate impresivne oblike. Njegovo telo je sestavljeno iz 3 ovalnih kroglic, ki zagotavljajo res intenzivno draženje. Velika prednost je prilagodljivost igrače, saj je izdelana iz 100% medicinskega silikona.

    109 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba 4 Channel Electro Power Box Set with LCD Display 7900

    4-kanalni napajalnik Rimba # 7900 ima zaslon LCD in lahko hkrati napaja 4 različne bipolarne dodatke. Vse 4 kanale lahko upravljate posamično s pritiskom na gumbe. Na zaslonu sta prikazana intenzivnost posameznega kanala in izbrani program v diagramu. Ta napajalnik se lahko napaja z običajnim napajalnikom (AC 110V - 240 V / DC) in s 3 baterijami AAA.

    249 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zeus Electrosex E-Stim Pro Silicone Cock Ring Vibe with Remote

    Doživite vznemirjenje elektrostimulacije s tem šokantnim in vibrirajočim prstanom za petelina, ki vam bo pokazal vrhunec moškega užitka in naredil vašo erekcijo še močnejšo. Je neverjetno igriv, izdelan iz visokokakovostnega silikona in opremljen s funkcijo elektrostimulacije, za katero ne boste potrebovali nobenega vira energije. Okusite seksi udarce z vsakim sunkom in vibracije bodo prišle!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ElectraStim Long Self Adhesive Pads

    Samolepilne elektroprevodne blazinice so najbolj vsestranske elektrode, ki so na voljo. Idealne so za igre v dvoje, lahko pa služijo tudi za spodbujanje vzburjenja med samozadovoljevanjem. Imajo daljšo in tanjšo obliko kot kvadratne blazinice, zato lahko z njimi veliko bolje ciljate na stimulacijo okoli genitalij in zajezic.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ElectraStim Flick Stimulator Pack

    Idealen in nepogrešljiv izdelek za vse, ki se želite začeti z vznemirljivimi elektrostimulacijskimi igrami. Gre za najnovejši model nujnega vira za elektro-seksualne pripomočke, ki je polnilni, majhen, tanek in tudi nekoliko bolj zapeljiv od svojih predhodnikov. Svojim uporabnikom ponuja 7 različnih nastavitev tempa, vključno z naraščajočimi pulzirajočimi vzorci in 24 nastavitvami intenzivnosti, med katerimi lahko vsak izbere svoje. Da je stvar še hujša, je ta vir patentiral tehnologijo Flick, ki vam bo na podlagi gibov rok prikazala ritmično stimulacijo.

    249 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Impulse Intimate E-Stimulator Wand

    Zbirka erotičnih igrač Impulse Intimate je tu, da vas loči od preizkušenih vibracij, pa tudi od močno izboljšanih funkcij elektrostimulacije. Na ta način vam bo vibrator ponudil 5 bolečih akcij električne stimulacije in 7 vibracij s fiksnim nadzorom. Uživajte v življenju z elektrodestrukcijo!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ElectraStim Flick Duo Stimulator Multi-Pack

    So vam všeč elektrostimulacijske igre in bi radi uporabljali dve igrači hkrati? V tem primeru bo ta dvokanalni vir Electrastim Flick Duo postal vaše nepogrešljivo orodje in hkrati boste lahko s partnerjem uživali v elektrostimulacijskih igrah. Ker je dvokanalni, vam omogoča, da povežete 2 igrači naenkrat, ali pa vi in vaš kolega lahko vzamete eno elektrodo in postanete del električnega tokokroga, bodo medsebojni dotiki čutni, mravljinčni in vznemirljivi.

    519 €

    329 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zeus Electrosex WE E-Stim Vibrating Wand Massager

    Ali vaše spolno življenje potrebuje iskrico, dobesedno? Ta neverjetna Zeusova glava vam bo ponudila ne le intenzivne vibracije, ampak tudi poživljajočo elektrostimulacijo. Veselite se trenutkov, polnih nepozabnega vznemirjenja in novih doživetij!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • E-Stim Electro Egg Medium

    Dobrodošli v srednjem elektro jajcu. Enako lepo oblikovano kot majhno električno jajce, vendar tokrat z nekoliko večjim rdečim izolacijskim obročem, ki ločuje 2 zrcalno polirani polovici jajca in je očitno večje od svojega manjšega brata. Toda koliko večji?

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ElectraStim Axis High Specification Electro Stimulator

    Axis iz ElectraStim je zelo specifičen vir elektrostimulacije z 2 izhodoma. Prav tako je prvi, ki vključuje več vhodnih senzorjev za prilagodljivo izkušnjo elektrostimulacije! Upravljali ga boste z gumbi, gibanjem zapestja ali pa bo zadostoval le mahanje z roko ali zvok ali glas. Z Axisom dobite igre svobode in elektrostimulacije točno takšne, kot jih želite!

    619 €

    379 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ElectraStim Conductive Gel 60ml

    Poseben gel, ki je zasnovan za uporabo z orodji za elektroseks. Z uporabo tega gela boste izboljšali prevodnost in med igrami boste občutili veliko bolj intenzivne občutke kot običajno.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • XouXou RC E-Stim G&P-Spot Vibrator Black

    E-stimulacija in vibracije – v eni vrhunski igrači!

    87,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Impulse Conductive Gel for E-stim Products 59ml

    Poseben prevodni gel brez glicerina. Poveča prevodnost in s tem intenzivnost elektrostimulacijskih iger. Združljiv je s silikonskimi igračami, narejenimi v ZDA in primeren tudi za vegane. Ne vsebuje parabenov, soli ali barvil.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • E-Stim A-Box Audio Stimulator

    Elektrostimulativne in seksualne igre postajajo mainstream za vse, ki iščejo nekaj novega, edinstvenega, drugačnega in maksimalno vznemirljivega. ABox je edinstvena naprava, zasnovana posebej za erotično zvočno električno stimulacijo. ABox je nadzorovan z zvokom, ki ga lahko sprejme bodisi vgrajeni mikrofon bodisi priključen MP3 predvajalnik.

    319 €

    209 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija

Elementi 33 do 64 od 220 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.