×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Elektro stimulatorji

Elementi 97 do 128 od 220 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • E-Stim Python Ball Torture Board

    2 pozlačeni električni kontaktni blazinici in nastavljiv pritisk, kaj mislite, kaj bo to naredilo s penisom in modi? Samo predstavljajte si! Python lahko odlično stisne in še vedno daje elektrostimulativne udarce. Je nevarno orodje, zato bodite previdni, da ne boste večno mučili svojega ponosa ali nasprotnika!

    369 €

    229 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Impulse Intimate E-Stimulator Petite Wand

    Zbirka erotičnih igrač Impulse Intimate je tu, da vas razstavi ne le z dokazanimi vibracijami, temveč tudi z vse bolj priljubljenimi funkcijami elektrostimulacije. Tako vam bo ta vibrator ponudil 5 strastnih načinov elektrostimulacije in 7 vibriranja z ločenim nadzorom. Upajte si doživeti elektro-razburjenje!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots ElectroShock Rabbit Vibrator Black

    Vsaka igrača iz nove kolekcije erotičnih pripomočkov ElektroShock je pripravljena stimulirati vaše živčne končiče z električnimi impulzi, ki vam bodo pokazali povsem novo in edinstveno raven vznemirjenja. Glavna prednost izdelkov ElektroShock, pa tudi tega vibratorja s klitorisnim stimulatorjem, je, da ne boste potrebovali nobenega dodatnega zunanjega vira, tako da lahko brez dodatne opreme uživate ne le v elektrostimulaciji, temveč tudi v vibracijskih funkcijah. Shots Rabbit Vibrator vam ponuja 10 načinov vibriranja in 5 elektrostimulacij in je potencialna prodajna uspešnica, saj ne bo le električno stimulirala notranjost vaše nožnice, ampak tudi tako občutljiv klitoris. Pod črto, ena plus ena pomeni dvojni in neskončno intenziven orgazem!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • E-Stim 2B Power Supply

    Želite izboljšati svoje igre s svojim virom elektrostimulacije E-Stim 2B? Ta napajalnik vam omogoča takojšnje povečanje moči do 30 %, tako da lahko igrate veliko dlje.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Taboom Prick Stick Electro Shock Wand

    Taboomova luksuzna zbirka stilskih BDSM dodatkov in igrač bo navdušila vse, ki imate radi lepe, prefinjene in kakovostne stvari. Sem spada tudi to orodje, s katerim lahko učinkovito kaznujete svojega neposlušnega nasprotnika. Prick Stick ob stiku s kožo glasno poči in se iskri, poleg tega pa tudi lepo piči. Prepuščamo vam, na katerem delu telesa ga želite uporabiti!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • E-Stim Moaner Flanged Electrode

    Elektroda Moaner temelji na naši najbolje prodajani elektrodi Flanged, vendar ima nekoliko daljši vrat in večjo glavo. Tako se imenuje zato, ker je ena od naših testnih ekip dejala, da je zaradi nje stokala!!! Glava omogoča enostavno penetracijo in je ob vstavitvi čutiti, da je velika, vendar ni prevelika za vaginalno in analno uporabo, velika prirobnica pa zagotavlja, da elektroda ne more prodreti predaleč.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zeus Electrosex Amplifier Cock & Ball Strap with Penis E-Stim

    Še vedno iščete nekaj novega, kar bi vas pahnilo na kolena? Pravkar ste ga našli! S to igračo pošljite stimulativno elektriko ne le v koren penisa in moda, temveč tudi v občutljivo sečnico zahvaljujoč fleksibilnemu silikonskemu dilatatorju, ki se prilagaja vašim obrisom. Bipolarna električna stimulacija torej ne bo odstranila le zunanjega dela vaše posode, ampak tudi notranjega. Kako dolgo boš zdržal?

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • XouXou e-Rabbit Vibrator Black

    E-stim in vibracije – vse v eni igrači!

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • E-Stim ElectroRing 45mm

    Zasnovan kot del našega sistema ElectroRing, vendar se lahko uporablja kot enojna monopolna elektroda ali celo kot preprost kovinski petelin.

    64,90 €

    47,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • E-Stim ElectroRing 30mm

    Zasnovan kot del našega sistema ElectroRing, vendar se lahko uporablja kot enojna monopolna elektroda ali celo kot preprost kovinski petelin.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • E-Stim Adaptor 2mm to 4mm

    S tem kompletom prilagodite svoj napajalnik ElectraStim, zahvaljujoč kateremu boste nato lahko priključili takšne naprave, ki imajo 4 mm vhod.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zeus Electrosex E-Stim Pro Silicone Vibrating Egg with Remote Control

    Doživite vznemirjenje elektrostimulacije s tem šokantnim in vibrirajočim jajčkom za zunanjo in notranjo stimulacijo! Je neverjetno igriv, narejen iz visokokakovostnega silikona in opremljen s funkcijo elektrostimulacije, za katero ne boste potrebovali nobenega vira energije, saj bosta dva močna notranja motorja poskrbela za vse. Zato pograbite krmilnik in se pustite "žgečkati".

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim Pearly Pete Corona Strap

    Odkrijte užitke, ki jih skrivajo te 3 pozlačene kroglice in jih pustite, da se poravnajo okoli konice penisa. Vaš želod bodo preplavili utripajoči in mravljinčni impulzi, ki vam bodo s svojo intenzivnostjo zagotovili popolno električno stimulacijo.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • E-Stim ElectroRing 40mm

    Zasnovan kot del našega sistema ElectroRing, vendar se lahko uporablja kot enojna monopolna elektroda ali celo kot preprost kovinski petelin.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Adaptor Wire 3001

    Povežite svojo elektro seks igračo Rimba z drugimi napajalniki, kot sta Orion ali Mystim.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim Real Deal Neal eStim Vibrator Black

    So ti všeč pravi fantje? Potem vam bo všeč Real Deal Neal! Njegovo seksi telo skriva močan motor z 8 programi vibriranja, 5 načini elektrostimulacije in posebnim programom za vadbo medeničnega dna. Če slučajno zmanjka soka, ga preprosto napolnite preko USB kabla. Uživajte v njegovem razburljivem dizajnu in funkcijah!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ElectraStim Silicone Noir Rocker Large Butt Plug

    Analni čep ElectraStim je zasnovan za izjemno prihranek prostora. Ima vgrajen pokrov in 2 mm spodnje zastavice, ki omogočajo pritrditev na katerikoli virus ElectraStim.

    159 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim Lead Wires for Self-Adhesive Electrodes 2mm Plug 120cm

    Kabli Mystim, s katerimi povezujete samolepilne elektrode ali igrače z 2 mm priključkom drugega proizvajalca z viri Mystim. Ta kabel ima na eni strani priključek Mystim, na drugi strani pa par 2 mm priključkov. Paket vsebuje 2 kabla.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ElectroShock Cock Ring C-spot Massager Black

    Vsaka igrača iz nove kolekcije erotičnih pripomočkov ElektroShock je pripravljena stimulirati vaše živčne končiče z električnimi impulzi, ki vam bodo pokazali povsem novo in edinstveno raven vznemirjenja. Glavna prednost izdelkov ElektroShock, kot tudi tega erekcijskega obroča, je, da ne boste potrebovali nobenega dodatnega zunanjega vira, tako da lahko uživate v funkcijah elektrostimulacije brez dodatne opreme.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • XouXou Remote Controlled Vibrating E-Stim Butt Plug Black

    Želite odkriti nove občutke za svojimi zadnjimi vrati? Ta žebljiček vas bo očaral s funkcijo elektrostimulacije in tudi z vibracijami. Ima značilne utore, robusten ročaj in raven funkcij, ki jih narekujete preko krmilnika. Zaljubite se v dotik mehkega silikona in znorite od veselja in navdušenja, potem ko doživite funkcijo elektrostimulacije.

    99,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ElectraStim Electro Sex Adventure Pack With Pads

    V tej elegantni aktovki boste našli najpomembnejšo stvar, ki jo potrebuje vsak začetnik, da začne z vznemirljivimi elektrostimulacijskimi igrami. Poleg enokanalnega vira stimulacije EM32 vsebuje ElectraStim Electro Sex Adventure Pack tudi 4 samolepilne prevodne elektrode, 9V baterijo in povezovalni kabel, vse shranjeno v trdni in diskretni torbici, v kateri bodo vaši zakladi popolnoma varni. .

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim Bal(l)Zac Ball Dildo

    Jackpot za analno ali vagino! Ta ekstra dolg dildo iz žogic vas bo navdušil z vsakim globljim vstavljanjem in tudi elektro-stumulacijo. Bal (l) zac je izdelan iz prvovrstnega aluminija in ga lahko enostavno segrejete ali ohladite. Pridite in uživajte v žogi za žogo in edinstvenem užitku, ki ga povzročajo električni šoki.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • E-Stim ElectroRing Accessory Pack

    Rezervni paket adapterjev za sisteme E-Stim ElectroRing System.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim Sultry Subs Receiver Channel 2

    Sultry Subs Receiver je dodatek za Cluster Buster, s katerim lahko uživate v daljinsko vodenih elektro-seksualnih igrah. To je osnova, ki vam omogoča nadzor nad vsemi vašimi najljubšimi elektro-seks igračami iz Mystima. Pustite se razvajati ali mučiti z neomejenim številom orodij, ki jih lahko uporabljate hkrati, zahvaljujoč temu pripomočku. Samo izberite želeni program in se prepričajte, da uporabljate Sultry Subs pod različnimi številkami kanalov (1-8).

    95,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim Flexing Flavio Prostata Stimulator

    Ne glede na to, kateri dan imate in kakšno je vaše razpoloženje, vam bo Flavio vedno na voljo, da vam naredi dobro ali celo bolje. Igral se bo z vašo prostato in zaradi svoje fleksibilnosti izpolnil tudi najbolj skrite želje. Edinstvena tehnologija Flex & Stay zagotavlja, da lahko Flavijo udobno upognete v položaj, ki ga zahteva vaše telo.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim Groovey George e-stim dildo

    Ta ogromen dildo Gloovey George je največji in najmočnejši od celotne blagovne znamke Mystim. Tako vagino kot analno bo stimulirala predvsem zaradi uglednih dimenzij, vsekakor pa tudi zaradi elektrostimulacije.

    189 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zeus Electrosex Bum Shock E-Stim Silicone Anal Plug Black

    Prinesite šokantno elektrostimulativno zabavo v svoj anal! Ta silikonski zatič ima klasično obliko za enostavno vstavljanje in udobno nošenje. S pomočjo žic, ki so del paketa, ga povežete z virom elektrostimulacije in občutili boste mravljinčenje in vznemirljive šoke. Drzni si to storiti!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zeus Electrosex 64X Pro-Shocker Vibrating & E-Stim Prostate Plug Black

    Šokirajte in utripajte svojo prostato s tem Pro-Shockerjem! Pro-Shocker je oblikovan tako, da z močjo stimulira prostato in je poln električne energije za šok in mravljinčenje vašega celotnega analnega predela – kot nalašč za tiste, ki želijo nekaj več kot le običajno vibrirajočo analno igračo. Stožčasta oblika, ukrivljeno steblo in prožna podlaga naredijo ta čep za prostato udoben in izpolnjujoč, saj odpira vrata za igro e-stimulacije večini ravni analnega znanja.

    119 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim Proper Finn Urethral Sound

    Ali radi stimulirate sečnico od znotraj? Kaj pa poskusite z elektrostimulacijo tega mesta? Proper Finn je tanek in gladek stimulator z zaobljeno konico. Izgleda elegantno in vam bo zaradi moči električne energije prinesla grenko-sladki užitek. Drzni se in uživaj!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim Edd Tight Ball Squeezer

    Poznaš kakšne poredne mode, ki jih je treba malo kaznovati? Vemo, kako to storiti! Dajte jih v lisice, stisnite in pokažite, kdo je šef! Ta stiskalnik kroglic je primeren za uporabo v kombinaciji s tipko Pubic Enemy No 1 ali 2.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ElectraStim Solid Metal Cock Ring Set 5 Sizes

    Povečajte svoje orgazme in intenzivnost svojih erotičnih iger s kompletom erekcijskih prstanov ElectraRings. To so unipolarni obroči, ki vam dajejo močne kontrakcije, stimulacijo z oklepom po celotni dolžini penisa in tako odlično dopolnjujejo vašo samozadovoljevanje, predigro, pa tudi oralni seks. Poleg tega imajo nekateri moški tako intenzivne občutke do sebe, da je dovolj, da jih nosijo, da dosežejo orgazem brez rok.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ElectraStim Silicone Noir Rocker Small Butt Plug

    Analni čep ElectraStim je zasnovan za osupljivo prostoročno uporabo. Ima edinstveno ukrivljenost in 2 mm vtičnice na dnu, ki omogočajo povezavo s katerim koli virom ElectraStim.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 97 do 128 od 220 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.