×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Elektro stimulatorji

Elementi 129 do 160 od 220 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • E-Stim A-Box 2

    Pomemben vir za igre z elektrostimulacijo, povezane z zvokom. Njegova uporaba je zelo enostavna in hkrati učinkovita. To je izboljšana različica prvega Aboxa in se ponaša z manjšo velikostjo, zaradi česar je lažji, a tudi močnejši, njegov mikrofon pa ima bolj občutljiv odziv.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Estim Remote Teaser Purple

    Radi združujete prijetno s koristnim? Z nošenjem tega stimulatorja v maternici ne boste okrepili le mišic medeničnega dna, ampak boste uživali tudi v vznemirljivih vibracijah in elektrostimulaciji, katere stopnjo lahko izbirate preko krmilnika. Trening medeničnega dna še nikoli ni bil tako zabaven in učinkovit! Ne zadovoljite se z ničemer, želite najboljše.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ElectraStim Maxi Electro Butt Plug L

    Idealen analni čep za vse, kar vpliva na izpolnjevanje revščine in zmanjšuje uporabo moje analne koristi. Elektrostimulacija s tem napadom vas bo popolnoma zadušila!

    229 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim Sleak Freak eStim Vibrator Black

    Klasika z edinstvenimi lastnostmi. Ta čudovit gladek vibrator vam bo dal vse, kar si želite. Je močan in hkrati zelo tih, ponudil vam bo 8 programov vibriranja in 5 neverjetnih načinov elektrostimulacije ter program za trening medeničnega dna. In ko mu zmanjka moči, ga preprosto napolnite preko USB kabla.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Volt Electro Spark Black

    Vibracija plus elektrostimulacija, to je stimulacija, v katero se boste preprosto zaljubili! Ta prilagodljiva igrača vam ponuja 5 funkcij elektrostimulacije in 7 funkcij vibracij za naelektren užitek. Je čudovito prilagodljiv in ga lahko upognete v skoraj katerem koli položaju, tako da lahko udobno dosežete svoje točke užitka. Ste pripravljeni na nekaj novega?

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ElectroShock E-stim Cockcage Black

    Nehajte hrepeniti po bolj intenzivnih BDSM igrah in enkrat za vselej uresničite svoje sanje o moči in trpljenju. Kakovostna polikarbonatna kletka za čistočo je odličen način za nadzor spolnosti vašega partnerja. Ne samo, da preprečuje erekcijo, ampak ima predvsem funkcijo elektrostimulacije. Ne bo potreboval nobenega zunanjega vira, le krmilnik, na katerega povežete kletko in ki bo izbiral intenzivnost.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • E-Stim ElectroRing 50mm

    Zasnovan kot del našega sistema ElectroRing, vendar se lahko uporablja kot enojna monopolna elektroda ali celo kot preprost kovinski petelin.

    64,90 €

    47,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Lead Wire Electro Sex 3004

    Vodilna žica, kot je dobavljena z napajalnikom Rimba ref.7850

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Adaptor Plug 3002 from 2,5mm Female to 3,5mm Male

    Povežite svojo elektronsko spolno igračo NON Rimba (PES, Folsom, Erostek) z eno od enot Rimba power box.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ElectraStim Silicone Noir Flexible Sound 5mm

    Ste izkušen pogumnež in obožujete elektro-seks ter stimulacijo sečnice od znotraj? Ta gibljiva sonda vas bo zelo razveselila! Narejena je iz patentiranega prevodnega silikona in njena naloga je prinašati prijetne elektro-občutke. Ni pomembna oblika in velikost penisa, sonda se popolnoma prilagodi vam, uživali boste v vsakem koščku!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim Cable 4mm Bananajacks

    Okrogli vtič Mystim (moški) → 4 mm banana vtič (moški)

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • ElectroShock Electrogel 50ml

    Poseben elektrogel za vaše najljubše elektro-stimulativne igre. Lahko ga nanesete na kožo ali igračo in z njim povečate izkušnjo elektrostimulacije zahvaljujoč njegovi prevodnosti. Majhna količina bo zadostovala, saj vsebuje mlečno kislino in soli, ki učinkovito povečajo prevodnost. Še intenzivneje uživajte v elektrostimulaciji!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim Y-Adapter Cable for Sultry Sub

    Mystim 2 v 1 vtič 2 mm, ki ga lahko priključite neposredno na naprave E-Stim. Adapter 2-v-1 preusmeri okrogli konektor na dve 2 mm vtičnici. Primerno tudi za vse druge naprave.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Luxurous Electro Clamps Uni-Polar 7861 2 pack

    Objemke za bradavice same po sebi obljubljajo veliko zabave. So večnamenski, saj jih lahko pritrdite na druge kraje kot na bradavice, kot so ustnice ali moda, tradicionalno ni omejitev. Vendar so terminali Rimba Luxurous Electro Clamps Uni Polar nekoliko boljši od običajnih terminalov. Se sprašujete zakaj? Ker so elektrostimulirajoči!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim Cable Female Mystim to Female 2mm Bananajacks

    Okrogli vtič Mystim (ženski) → 2 mm vtič (ženski)

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • E-Stim Vyper 2 Cock Torture Board

    Ali obožuje CBT igre? Ta vrhunska igrača vas bo najprej zelo zanimala, nato pa se boste tudi zabavali! Gre za elektrokompresijsko napravo s 4 pozlačenimi kontaktnimi ploščicami, nameščenimi na dveh kompresijskih ploščah. Namestite Vyper 2 na svoj penis in uživajte v drobljenju in električnem užitku.

    299 €

    179 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Electro Leather Penis Article Bi Polar 7884

    Raztegnite moda, pritisnite penis pri korenu in vztrajajte, saj šele prihajajo vznemirljivi elektrostimulacijski šoki! Potrebovali boste le to usnjeno orodje Rimba in seveda električni vir. Velikost tega pripomočka je nastavljiva, zapenja se na zadrgo in je bipolarna.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Volt Electro Charge Black

    Vibracija plus elektrostimulacija, torej stimulacija, ki bi vam bila všeč! Ta združljiv predvajalnik vam ponuja 5 funkcij električne stimulacije in 7 funkcij vibracij za električno uporabo. Je čudovito prilagodljiv in ga lahko enostavno uporabljate kadarkoli, tako da lahko svoje prednosti dosežete na udoben način. Ste pripravljeni na nekaj novega?

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • XouXou E-Stim G-Spot Vibrator Black

    Luksuzni eG-Spot vibrator iz XOUXOU za električno vaginalno stimulacijo, ki doseže tudi G-točko. Je čudovito ukrivljen, rahlo prožen in v valoviti obliki za intenzivno intimno masažo.

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim Extra Spiny Spencer Pinwheel 5 Wheels

    Na prvi pogled je videti bolj kot nekaj, kar sodi v kuhinjo. Res je nasprotno! Ta neverjetna elektrostimulacijska igrača z majhnimi koleščki vam bo prinesla eno najbolj prijetnih razburjenja na vašem telesu.

    129 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zeus Electrosex E-Stim Panty Vibe with Remote Control Black

    Samo s to vibrirajočo in elektrostimulativno igračo boste vedno in kjerkoli ječali od užitka! Je diskreten užitek, ki se skriva v vaših spodnjicah, medtem ko vi ali vaš partner primete za daljinski upravljalnik in izbirate intenzivnost ne samo vibracij, ampak tudi intenzivnih elektrostimulacijskih impulzov. Nakapajte lubrikant na vodni osnovi in uživajte v še močnejših občutkih!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Adaptor Wire 3007

    Povežite svojo elektro seks igračo iz Oriona ali Mystima z eno od napajalnih omaric Rimba.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ElectraStim Kix Electro Sex Stimulator

    Končno je tu še cenovno ugoden vir elektrostimulacije, primeren za začetnike! Njegovo upravljanje je zelo preprosto, je kompaktno, lahko in se ponaša z zadostno zmogljivostjo. KIX je zabaven, razburljiv in vam ponuja številne funkcije.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • KinkLab NeonWand Flex Capacitor

    Ena najbolj intenzivnih elektro-seks igrač vseh časov! Flex Capacitor iz KinkLaba je dodatek za Neon Wand in vam bo zagotovil do 1,21 gigavata očarljive stimulacije. Flex Capacitor je izdelan iz visoko prevodnega silikona in ponuja zares močno izkušnjo naelektrevanja, saj ima popolnoma prefinjeno obliko in izžareva energijo v reži med konicami, katerih stik z vašim telesom bo za vas nepozaben in zasvoji.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim Adapter Wire 4mm Male Press Button to 2mm Junction Female 2 pcs

    Visokokakovostni adapterji Mystim za varno povezavo vaših najljubših izdelkov. Ta nadomestni adapter je zasnovan za Magic Gloves ali Charming Chuck. Na eni strani je posebno stikalo (žensko), na drugi strani pa 2 mm konektor (ženski), paket vsebuje en par.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ElectraStim Silicone Fusion Viper Cock Shield

    Vam elektrostimulacija ni uspela? Fusion Viper je elektrostimulacijski obroč na penisu, ki vas tesno objame okoli penisa in vam z mravljinčenjem ali intenzivnimi eksplozijami daje okusno elektrostimulacijo. Nosite ga med samozadovoljevanjem, igranjem s partnerjem ali seksom, to bo elektro vožnja!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • E-Stim 2B Accessory Pack

    Ste že zadovoljni lastnik 2B elektrostimulacijske škatle ali šele razmišljate o nakupu? V obeh primerih boste zagotovo cenili njegovo širitev, ki je povezana tudi s širitvijo vseh vznemirljivih doživetij! Ta razširitev vsebuje vse, kar so stranke 2B najpogosteje kupovale.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ElectroShock E-stim Crop Black

    Vsaka igrača iz nove kolekcije erotičnih pripomočkov ElektroShock je pripravljena stimulirati vaše živčne končiče z električnimi impulzi, ki vam bodo pokazali povsem novo in edinstveno raven vznemirjenja. Glavna prednost izdelkov ElektroShock, pa tudi tega biča, je, da ne boste potrebovali nobenega dodatnega zunanjega vira, tako da lahko uživate v funkcijah elektrostimulacije brez dodatne opreme.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Electro Penis Tube Leather 7866

    Oblecite svojega tiča v to neverjetno usnjeno čipko, uživajte v pogledu nanjo in nato zaženite! Vprašaš kaj? Pa elektrostimulacija! To ni le navaden rokav, je genialno poživilo priljubljene znamke Rimba.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • E-Stim ElectroRing 55mm

    Zasnovan kot del našega sistema ElectroRing, vendar se lahko uporablja kot enojna monopolna elektroda ali celo kot preprost kovinski petelin.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ElectraStim Exo Rogue Prostate Massager

    Ali želite uživati v močni elektrostimulaciji, o kateri boste razmišljali še en teden? Rogue je tukaj, da preseže vsa vaša pričakovanja. Njegovo kreativno asimetrično oblikovanje prihaja iz sodobne delavnice tlačnega litja. Prozoren polikarbonat je sestavni del celotne oblike, prozorna podlaga pa je prijetna za oko. Pridite izvedeti več!

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Electro Plug Big Bi-Polar 155mm 7868

    Silikonski zatič iz mehkega Rimba silikona. Ima 2 črni prenos, ki sta poslala najbolj sprejemljive elektrostimulacijske šoke na vaša spodnja področja. Ta vtič je bipolarni in je opremljen s kablom z 2,5 mm konektorjem. Ne ubijajte, če ga ne vzamete z užitki vzmeti, ne bo šlo. Izbirate lahko med modeli 7850, 7880 in 7890.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 129 do 160 od 220 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.