×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Keglove kroglice

Elementi 33 do 64 od 191 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • We-Vibe Bloom Coral

    Zabavajte se, odkrijte in kar je najpomembneje okrepite svoje mišice medeničnega dna z Bloom iz We-Vibe. Zahvaljujoč vibracijam ta krepitev ne bo le učinkovita, ampak tudi prijetna in vznemirljiva. Poleg tega je z We-Connect raven vibracij lahko v rokah vašega partnerja, ki je zlahka na drugem koncu sveta. Ste pripravljeni na močnejše orgazme?

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Feelz Toys Desi Love Balls - Venus Purple Beads

    Čudovite kroglice Venus z blagovno znamko Feelztoys Desi Love Balls, pakirane v elegantni škatli. Vse lastnosti teh kroglic venus jih uvrščajo v sam vrh izdelkov, so prijetno mehke in upogljive brez vonja, neporozni material - čisti silikon. So hipoalergeni in zelo enostavni za vzdrževanje, testirani na ftalate. Zelo učinkovito in primerno za krepitev vaginalnih mišic.

    26,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Vibe Therapy Fascinate Pink

    Duo kroglice, zelo domiselna in ergonomska zasnova, higiensko vrhunski medicinski silikon.

    28,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Inner Goddess Silver Jiggle Balls 67g

    Najbolj priljubljeni izdelki iz te serije so navdihnili štiri popolnoma nove kolekcije. Kolekcija Inner Goddess zagotavlja diskretno notranjo stimulacijo z različnimi elegantnimi Keglovimi igračami.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Luna Beads Mini

    Venus kroglice Luna mini združujejo užitek in vadbo hkrati. Poleg prijetnega in vznemirljivega draženja krepijo tudi nožnične mišice in krepijo medenično dno. Luna je bila razvita kot modularna naslednica tradicionalnih "geisha-ball", vendar je veliko bolj trpežna. Ne samo, da njena vibracija deluje zelo prijetno, ampak ob redni nošnji učinek tako imenovanih "Kegelovih vaj" očitno preprečuje inkontinenco.

    68,90 €

    56,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fun Toys Gballs 2 Pink

    Gballs 2 je zabaven način za treniranje mišic medeničnega dna. Vaš osebni trener ima 6 tečajev usposabljanja, daje glasovna navodila, postavlja cilje in nagrajuje. Gballs 2 z integriranimi senzorji zagotavlja odziv mišic.

    129 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Sweet Smile Remote Controlled Love Balls Purple

    Razburljiv trening mišic medeničnega dna! Te vibrirajoče kroglice skrivajo tih motor z 10 načini vibracij za intenzivno stimulacijo in krepitev medeničnega dna. Upravljate jih preko daljinskega upravljalnika z dosegom 5 metrov in od vas je odvisno, ali boste daljinski upravljalnik zaupali svojemu kolegu ali svoje zadovoljstvo obdržali zase.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Le Wand Crystal Yoni Eggs Black

    Prebudite svojo notranjo moč z jajci Le Wand Crystal Yoni! Gre za komplet 2 jajčkov iz naravnega kristala - črnega obsidijana. Odkrijte vse telesne in spolne prednosti, ki jih prinaša nošenje (zanje so vedeli že v stari Kitajski). Krepitev medeničnega dna ima več koristi, kot si sploh lahko predstavljate!

    219 €

    80,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Seven Creations Supersoft Duotone Orgasmus Balls Black

    Se poigravate z idejo, kako bi bilo poskusiti Venerina jajca? Te črne mehke vinilne kroglice so kot nalašč za to! Skrijejo drugo kroglico, ki se premika sem ter tja in ustvarja prijetno spolno stimulacijo. Naložba vanje je minimalna, zato pridite in preizkusite razburljiv trening medeničnega dna.

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Feelz Toys Desi Love Balls Pink

    Vaginalne kroglice za vsakodnevno uporabo. Izdelki Feelz Toys so narejeni iz 100-odstotnega medicinskega visokokakovostnega silikona.

    26,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Le Wand Crystal Yoni Eggs Pink

    Prebudite svojo notranjo moč z jajci Le Wand Crystal Yoni! Gre za set 2 jajčkov iz naravnega kristala - rožnatega kremena. Odkrijte vse telesne in spolne prednosti, ki jih prinaša nošenje (zanje so vedeli že v stari Kitajski). Krepitev medeničnega dna ima več koristi, kot si sploh lahko predstavljate!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Layla Peony Double Vaginal Dumbbell Purple

    Z Leylo Pivoňka boste združili prijetno s koristnim. Nošenje vam bo zagotovilo prijetne občutke, povezane z nežno stimulacijo, predvsem pa krepi mišice medeničnega dna. In zakaj je dobro krepiti medenično dno? Ožili boste nožnico (kar bo vaš partner še posebej cenil) in v prihodnje preprečili neprijetno spontano uhajanje urina, cenili boste tudi njihovo delovanje po porodu.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Nova Kegel Balls Pink-Red

    Kroglice Venus znamke Svakom so narejene iz prvovrstnega silikona, ki je 100% vodoodporen. Ta komplet je učinkovit tečaj za vse ženske, ki imajo po porodu težave z zategnjenostjo nožnice, želijo okrepiti mišice medeničnega dna, okrepiti orgazme ali preprečiti inkontinenco. S tem kompletom boste postopoma povečevali težo žog in tako učinkovito krepili ne le mišice medeničnega dna, temveč tudi svoje zdravje in spolno zadovoljstvo.

    64,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Kegel Tighten Up I Pink

    Se želite pohvaliti z okrepljenim medeničnim dnom? Čas je, da začnete trenirati! Te silikonske kroglice skrivajo še bolj gibljive kroglice, ki povzročajo nežno, a prijetno stimulacijo. Združite prijetno s koristnim in okrepite svoje medenično dno na vznemirljiv način!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Velvet Balls Black

    Štiri kroglice za vaš užitek! Te črne kroglice so opremljene tudi z notranjimi kroglicami, ki pri gibanju zadenejo stene in povzročijo prijetno stimulacijo. Praktična končna zanka bo olajšala odstranjevanje, z dodajanjem mazalnega gela na vodni osnovi pa boste poskrbeli za udobno vstavljanje.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Dark Desires Virginia Thrusting Egg Black

    Ali veste, kako zadovoljiti žensko? Zbirka igrač Dark Desires vam bo povedala. Čutne erotične igrače, ki so del tega, so najboljše za raziskovanje fantazij in iskanje zakladov v deželi samoljubja. Zaljubite se v to vibrirajoče jajce s funkcijo presenečenja, s katerim boste odkrivali močno vznemirjenje v paru in sami, doma in v javnosti.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dorcel Training Balls Remote Controlled Geisha Balls

    Dorcel vas vabi k revoluciji v svetu gejš s kompletom zamenljivih kroglic, ki je bil zasnovan posebej za 40. obletnico blagovne znamke.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nomi Tang IntiMate Kegel Set Red-Purple

    Ali morate okrepiti mišice medeničnega dna? IntiMate predstavlja elegantne, diskretne vaginalne kroglice luksuzne znamke Nomi Tang. Učinkovite so pri izvajanju Kegelovih vaj - za krepitev vaginalnega in medeničnega področja. Pomagajo povečati kasnejše uživanje v spolnem odnosu in hkrati zagotavljajo vznemirljivo stimulacijo intimnih predelov. Združite torej prijetno s koristnim!

    37,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Red Revolution Metis

    Bi radi bili zadovoljni z vznemirljivimi vibracijami v vagini? To visokokakovostno, temno rdeče vibrirajoče jajce ne bi smelo uiti vaši pozornosti. Dala vam bo izjemno intenzivno vibracijo 7 ritmov in 3 stopenj, ki jih boste izbrali z gumbom na koncu repa. Jajce je vodoodporno in bo z veseljem vaš spremljevalec v kopeli ali bazenu. Zaupajte mu svoje veselje in ne bo vam žal.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Joydivision Joyballs Secret Violet & Black

    Največja skrivnost Joyballs brez vrvic - najbolj diskretne ljubezenske kroglice na svetu!

    26,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Velvet Balls Purple

    Zmogljiv trio žogic za čuten užitek! Vsaka od žogic skriva še eno težjo žogico, ki bo z vsakim gibom udarila v stene zunanje in vas prijetno razdražila. Praktični končni rep zagotavlja udobno izvleko in v silikonsko površino se boste zaljubili že na prvi dotik.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Smartballs Teneo Duo White-Indy Red

    SMARTBALLS DUO je preprost in učinkovit način za vadbo mišic medeničnega dna med običajnim vsakodnevnim delom. dejavnosti.

    30,90 €

    23,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Titanica Extreme Steel Orgasm Balls

    Velike in težke jeklene kroglice iz serije Master, si drznete? Če je tako, boste doživeli intenzivne občutke, nepozabne orgazme in občutek prijetne izpolnjenosti. Vaše mišice medeničnega dna bodo z njimi doživele najintenzivnejši trening vseh časov in potem boste upravičeno ponosni nase!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Tighten and Tense Silicone Jiggle Balls

    Združite prijetno s koristnim, okrepite mišice medeničnega dna in hkrati uživajte v prijetnih občutkih premikajočih se notranjih kroglic.

    34,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • CoverMe Kegel Kit Purple

    Ne glede na to, ali si želite intenzivnejše orgazme ali krepite mišice medeničnega dna, da preprečite inkontinenco, bo izdelek, ki ga gledate, kot nalašč za vas. Eleganten videz, material ne le prijeten na dotik, ampak tudi varen za telo, nežna stimulacija in pravi rezultati, vse od CoverMe kroglic, ki jih lahko pričakujete.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Fantasy for Her Remote Kegel Excite-her Purple

    Odkar ji je prijateljica povedala, da po krepitvi mišic medeničnega dna doživlja veliko intenzivnejše orgazme, to počnem tudi jaz. Ampak malo drugače, na bolj razburljiv način. Pomaga ji narediti to ljubko vibrirajoče jajce, s katerim se večinoma igra sama, včasih pa krmilnika zaupa svoji prijateljici.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Rimini Kegel Ball Training Set Purple

    Sanjate o popolnih orgazmih in občutku ožje nožnice, a ne želite trenirati? Naredite si destinacijo in uživajte v vznemirljivi vadbi, ki jo lahko dopolnite z omamnimi vibracijami. Trajalo bo nekaj minut na dan in kmalu boste videli rezultate. Preizkusite na lastni vagini!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Power Balls 3 pack

    Kdor ohranja kondicijo, ima več svojega življenja. Mimogrede, to velja tudi za ljubezensko življenje! S Satisfyer Balls lahko trenirate za svoj maraton užitka. S tem, ko te kroglice nosite približno 15 minut na dan, krepite mišice medeničnega dna – mišice, ki vam omogočajo, da doživite dih jemajoče orgazme. Vendar s tem treningom naredite nekaj dobrega ne samo zase, ampak tudi za svojega ljubljenčka. Čvrste mišice medeničnega dna bodo vašemu partnerju omogočile popoln občutek zategnjenosti, te kroglice vas bodo tako hitro popeljale v prvo fazo zaljubljenosti, da si ne boste želeli raztrgati rok!

    37,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Novo
  • Black Velvets Love Balls

    Več kot le stimulacija! Te žogice Black Velvets boste z veseljem uporabljali za krepitev mišic medeničnega dna. Z njihovim nošenjem združite prijetno s koristnim, saj kroglice skrivajo še težje kovinske kroglice, ki se čutno zaletavajo v stene zunanjih kroglic in tako povzročajo prijetno stimulacijo. Uživajte v usposabljanju, ki vam bo prineslo razburljive koristi.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Magic Motion Smart Kegel Master Balls Pink

    Edina igrača, ki zmore vse! S Kegel Master Balls lahko uživate v urah vznemirljive zabave in erotičnega draženja, medtem ko krepite mišice medeničnega dna z Magic Motion. Razburjenje, čutna vibracija in zdrava krepitev z igro!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Javida RC Love Balls with 2 Functions Vibration & Thrusting Purple

    Trening, stimulacija, vibracije in sunki, je lahko še kaj več? Te Javidove vaginalne vaginalne žogice RC Love Balls za ponovno polnjenje vam bodo všeč. Funkcija Peak Impact vas bo popolnoma zazibala, 10 tihih, a intenzivnih načinov utripanja pa bo vse to dodatno podprlo. Zato zgrabite krmilnik razdalje 5 metrov in pripravite najboljšo predigro vseh časov!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • XouXou RC Vibrating E-Stim Love Balls Black

    Elektrostimulacija in vibracije – vse v eni vrhunski igrači! Luksuzne RC Vibrating E-Stim Love Balls proizvajalca XouXou zagotavljajo globoko, naelektreno vaginalno stimulacijo in vznemirljivo vadbo medeničnega dna.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 33 do 64 od 191 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.