×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Keglove kroglice

Elementi 65 do 96 od 193 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Adrien Lastic Kegel Vibe Purple

    Združite prijetno s koristnim! Te žogice lahko čutno vibrirajo, kar bo za vas vznemirljivo prijetno, z njimi pa boste okrepili tudi medenično dno, kar bo posledično koristilo vašemu zdravju. Zato zgrabite krmilnik in izberite raven vibracij!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Seven Creations Metal Balls Gold

    Se poigravate z idejo, kako bi bilo poskusiti Venerina jajca? Te so kot nalašč za to! Skrijejo drugo kroglico, ki se premika sem ter tja in ustvarja prijetno spolno stimulacijo. Naložba vanje je minimalna, zato pridite in preizkusite razburljiv trening medeničnega dna.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Cannes Vibrating Balls Purple

    Ste že slišali za prednosti krepitve mišic medeničnega dna? To so intenzivnejši orgazmi, občutek ožje nožnice in tudi preventiva proti inkontinenci. Zdaj lahko okrepite svoje medenično dno na resnično razburljiv način! Te žogice znamke Rimba vam bodo dajale čutne tresljaje, ki jih boste izbirali preko daljinskega upravljalnika. Zato naredite nekaj za svoje zdravje in užitek hkrati!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Inner Goddess Kegel Toner Balls 78g

    Želite okusiti moč vznemirjenja tako kot junaki strastnega romana Petdeset odtenkov sive? Okrepite svoje želje in orgazme z Venerinimi kroglicami, ki ne bodo samo okrepile mišic medeničnega dna, ampak vam bodo zahvaljujoč notranjim kroglicam dale tudi čutno stimulacijo. Eleganten črno-srebrn dizajn vas bo očaral na prvi pogled, pustite se očarati!

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Luna Beads Noir

    LUNA Beads™ Noir so elegantna in zapeljiva različica najbolje prodajanih kroglic Ben Wa, ki prinašajo neustavljive užitke med predigro in po njej.

    49,90 €

    39,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Paris Kegel Ball Purple

    Želite trenirati mišice medeničnega dna in povečati spolni užitek? Ugrizni v tisto jabolko, ki ti bo, če ga redno nosiš v nožnici, pomagalo doseči svoj cilj. Poleg tega skriva kovinsko kroglico, ki bo ob strmejših gibih udarila ob stene in vas zelo prijetno stimulirala. Izkusite moč maksimalnega orgazma zahvaljujoč okrepljenemu medeničnemu dnu!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Performance Pleasure Balls Black

    So vam bile všeč analne igre in želite poskusiti nekaj novega v tej smeri? Kaj pa analne kroglice? Te perle znamke Blush imajo gladko površino, v notranjosti pa se skriva še težja kroglica, ki bo na zunanji strani udarila v stene kroglice in tako prijetno stimulirala. Pridobite Pleasure Balls in uživajte v izjemno vznemirljivih izkušnjah!

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Inner Goddess Mini Silver Pleasure Balls 85g

    Želite okusiti moč vznemirjenja tako kot junaki strastnega romana Petdeset odtenkov sive? Okrepite svoje želje in orgazme z Venerinimi kroglicami, ki bodo učinkovito okrepile mišice medeničnega dna in poskrbele za preprečevanje inkontinence. Te žoge so pomanjšana različica najbolje prodajanih žogic Petdeset odtenkov sive in jih bodo cenili predvsem začetniki. Poskusite jih tudi vi!

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Joydivision Joyballs Secret Pink & Black

    Te inovativne kroglice Venus imajo patentirano izvlečno zanko, ki je med nošenjem diskretno skrita v notranjost telesa. Lahko jih nosite povsod, tudi ko plavate. Poleg tega jih je zaradi zanke zelo enostavno vstaviti in enostavno izvleči.

    26,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Woomy Taradiddle Kegel Ball Magenta

    Izravnajte mišice medeničnega dna s Keglovimi žogami Taradiddle iz Wooomyja!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Feelz Toys FemmeFit Pelvic Muscle Training Set 6 pack

    Ta komplet za vaginalno vadbo bo okrepil mišice medeničnega dna, zaradi različnih uteži pa ga lahko uporabljajo tako začetniki kot bolj izkušeni uporabniki. Začnite z najlažjo barvno utežjo in po želji uporabite vodni lubrikant za udobnejše vstavljanje.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish bfit Basic Orchid

    Krepitev mišic medeničnega dna bo zabavna z Bswish bfit Basic. Ali veste, da lahko z njim zagotovite intenzivnejše orgazme, občutek ožje nožnice in tudi preventivo pred inkontinenco? Poleg tega boste uživali pri nošenju samih žogic, saj se v njihovem črevesju skrivajo manjše kroglice, ki bodo ob strmejših gibih udarile v stene zunanjih žogic in vas nežno stimulirale.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Nova Kegel Balls Purple

    Kroglice SVAKOM Nova Ben Wa so narejene iz silikona, ki je 100-odstotno vodoodporen. V skladu s teorijo o Keglovih vajah smo te vadbene tečaje zasnovali posebej za pomoč tistim, ki imajo po porodu ohlapno nožnico. Trije kompleti kroglic Nova imajo tri postopoma povečane teže za različne potrebe vadbe. Učinkovita Keglova vadba pomaga okrepiti žensko PC-mišico, izboljša zdravje, hkrati pa prinaša spolne koristi in zadovoljstvo. Za vsakodnevno vadbo ali okrevanje po porodu so kroglice SVAKOM Nova popolna izbira za vas.

    64,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • XouXou RC Vibrating E-Stim Love Balls Black

    Elektrostimulacija in vibracije – vse v eni vrhunski igrači! Luksuzne RC Vibrating E-Stim Love Balls proizvajalca XouXou zagotavljajo globoko, naelektreno vaginalno stimulacijo in vznemirljivo vadbo medeničnega dna.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Yoni Power 1 Red

    Z Satisfyer Yoni Power 1 sta potrebovali le 15 minut na dan, da so izgubili svoje povprečne zadnjice, in da bi to storili, so doživljali intenzivnejše orgazme. Različne velikosti vaginalnih kroglic omogočajo neprekinjeno in postopno obremenitev bremena.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Luna Beads

    Luna kroglice so za ženske, ki cenijo svojo čutnost - kombinirani sistem za užitek in fitnes, ki ženskam in njihovim partnerjem omogoča, da povečajo svoje občutke za dolga leta. Kroglice Luna so bile razvite kot elegantna in diskretna alternativa tradicionalnim "gejša kroglicam", ki krepijo vaginalno steno in mišice PC z učinkovitejšo Keglovo vadbo.

    68,90 €

    56,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sweet Smile 4-Piece Kegel Balls Exercise Set Purple

    Vse, kar potrebujete za krepitev medeničnega dna in za vznemirljivo zbadanje v javnosti, doma ali kjer koli. Ta komplet vsebuje 4 različne žoge različnih velikosti in s tem tudi teže. Primeren je tako za začetnike kot za napredne uporabnike. Okrepljeno medenično dno prinaša številne prednosti in če boste za ta trening izbrali te žoge, verjemite, da se boste zelo zabavali!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pillow Talk Frisky Pleasure Balls Set Green

    Najboljši divjačinski rogljički na svetu! Obloženi s čudežnim kristalom Swarovski imajo očarljiv videz, barvo in točko za uporabo košare. Uporabljali so jih za pokrivanje dna bakrenega dna, s čimer so pospešili težje telesne navade in jih tudi nosili v nežni stimulaciji. A ne čakajte, združite prijetno z uporabo in se razveselite.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY B BALLS White-Purple

    B BALLS je originalna analna naprava, ki se lahko neposredno odzove na vsak vaš gib ali na partnerjevo gibanje med ljubljenjem ali predigro.

    41,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Gvibe Gballs 3 App Petal Rose

    Želite učinkovito krepiti mišice medeničnega dna in hkrati imeti popoln nadzor nad treningom? Pri tem vam bo pomagal Gvibe Gballs 3! Predstavljajo napredno usposabljanje z upravljanjem s pametnim telefonom. Bo enostavno in igrivo!

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pillow Talk Frisky Pleasure Balls Set Pink

    Najlepše venerine kroglice na svetu! Zaključeni so s čudovitim kristalom Swarovski, imajo očarljivo obliko, barvo in bodo za vas res uporaben kos nakita. Z njimi boste krepili mišice medeničnega dna, zahvaljujoč notranji težji žogi pa boste ob nošenju uživali tudi v nežni stimulaciji. Zato ne čakajte, združite prijetno s koristnim in se razveselite.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Velvet Balls Red

    Dve rdeči ljubezenski kroglici z žametno mehko površino in praktično končno zanko. Ampak to niso navadne kroglice! Še vedno skrivajo notranjo premikajočo se žogo, ki bo z vsakim vašim gibom udarila v stene in vas tako prijetno spodbudila. Po nošenju uživajte v vznemirljivih občutkih pri nošenju in okrepljenem medeničnem dnu.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Medium Weight Ben-Wa-Balls Silver

    Si želite z vsakim gibom prepustiti intenzivno izkušnjo? Te razkošne jeklene kroglice se bodo naselile v vaši nožnici, kjer bodo zaradi gladke površine zelo enostavno drsele in se na vaše gibe odzvale na vznemirljiv način. In kaj z njimi učinkoviteje krepi mišice medeničnega dna in ne dosežete le močnejših orgazmov, ampak tudi učinkovito preprečevanje inkontinence, kdo si tega ne bi želel?

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Yoni Power 2 Black

    Pokrijte srednje dno in doživite globoke orgazme s Satisfyer Yoni Power 2. Te vaginalne medicinske silikonske skodelice s tremi različnimi velikostmi omogočajo temeljito vadbo hrbtenjače.

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Satisfyer Yoni Power 1 White

    S Satisfyer Yoni Power 1 boste potrebovali le 15 minut na dan za vadbo mišic medeničnega dna in zahvaljujoč temu boste doživeli še intenzivnejše orgazme. Različne velikosti vaginalnih kroglic omogočajo počasno in postopno povečevanje obremenitve.

    30,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Perifit Care+ Pelvic Floor Trainer App Controlled Lilac

    Dame, bodite iskreni, kakšen je vaš odnos do vaše vagine in kakšen je vaš medenični dno? Če vaš odgovor ni veliko ali celo zelo napačen, bodite pozorni, ta neverjetni pomočnik Perifit Care+ je prav za vas! Pomagal vam bo obnoviti, regenerirati in okrepiti medenično dno, se povezati s seboj in uživati v čutnem užitku, po katerem hrepeni vsak izmed nas. Pridite izvedeti več!

    429 €

    269 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Royal Fantasies Iduna

    Si želiš močnejših orgazmov? S temi vibrirajočimi kroglicami jih lahko dosežete na res vznemirljiv način, saj so idealne za učinkovito krepitev mišic medeničnega dna, hkrati pa vas bodo razveselili čudoviti tresljaji. Pridobite nove izkušnje z najbolj nadležnim treningom vseh časov!

    109 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Evolved Twistin The Night Away Turquoise

    Izjemna igrača z možnostjo vrtenja in vibriranja na najbolj zadovoljiv način! Upravlja se z daljinskim upravljalnikom in vam ponuja 9 hitrosti in funkcij vibriranja ter 3 stopnje vrtenja. Uživajte v čutnih doživetjih kadarkoli in kjer koli, to jajce vas bo zares ogrelo in je lahko razburljiva predigra, ki jo boste začeli zunaj in nadaljevali le v spalnici.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Seven Creations Heavy Metal Duo Spheres Metal

    Iščete nekaj težjega za vašo vagino ali anal? Te kroglice so narejene iz kovine in predstavljajo intenzivne uteži za napredne. Teža 250 gramov vsekakor ni majhna in zahteva pogum!

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Je Joue Ami Fuchsia

    Ami je inovativen komplet kroglic Venus, ki ni zasnovan samo za užitek. Ami je odličen za krepitev mišic medeničnega dna, za težave z inkontinenco ali za poporodno okrevanje. S tremi žogami različnih velikosti, oblik in tež boste uživali v vadbi.

    57,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • L'amourose Mya Beads Pro

    Venus kroglice Mya Beds Pro so eliptično oblikovane kroglice Venus (paket vsebuje eno ali dve krogli), v vsaki od njih je jeklena krogla, ki med premikanjem prenaša tresljaje. Žoge različice Pro so težje.

    76,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • You2Toys King Size Balls

    Dodatna velikost za dodaten užitek! Te kroglice vas bodo primerno napolnile, zahvaljujoč notranjim kroglicam pa vas bodo tudi prijetno razdražile. Uživajte v vseh fantastičnih občutkih in redno nosite žoge. Nošenje bo okrepilo mišice medeničnega dna in zagotovilo intenzivnejše orgazme.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 193 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.