×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Keglove kroglice

Elementi 97 do 128 od 193 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Magic Motion Crystal Duo Smart Kegel Vibrator with Weight Set

    Pri krepitvi medeničnega dna je najbolje združiti prijetno s koristnim. In točno to predstavlja Crystal Duo! To so vibracijske žoge z utežmi, ki jih upravljate preko aplikacije, ki vam bodo prinesle neomejeno zadovoljstvo, ter tečaj Keglove vadbe, ki je v aplikaciji na voljo brezplačno. Dovolite svojemu nasprotniku nadzor nad tresljaji žog preko svojega pametnega telefona ali uporabite klasično ročno upravljanje!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Intimina Laselle Kegel Routine

    Poiščite svojo notranjo moč z utežmi, enostavnimi za uporabo, ki vašo vadbo medeničnega dna dvignejo na višjo raven. Tako kot uteži v telovadnici, Laselle Weighted Exerciers zagotavljajo enostavno in varno vadbo z uporom za medenično dno, tako da hitro pridobite moč in ton. Moč v medenico!

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sweet Smile Remote Controlled Rotating Love Balls Purple

    Ko vibracije niso dovolj, je čas, da dodate vrtenje! Te očarljive venerine kroglice združujejo prijetno s koristnim. Na neverjetno seksi način se v vas zvijajo in vibrirajo, kar ne le uživa v prijetnih izkušnjah, ampak tudi krepi mišice medeničnega dna. Zgrabite nadzor, okrepite, stimulirajte in uživajte!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Elegance Dual Vibrating Toy Purity Black

    Elegantno vibrirajoče jajce na daljinskem upravljalniku, ki tudi vibrira! Odkrijte neskončne možnosti z Toy Purity. Uživajte v javnosti, zaupajte krmilnik partnerju, se navdušite ali z kontrolorjem intenzivno stimulirajte klitoris. Tako jajce kot krmilnik vsebujeta super zmogljiv motor F1 z močjo 9500 in 6800 vrt/min.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LateToBed Misha Double Kegel Balls Silicone Purple

    Ste že slišali, da krepitev medeničnega dna prinaša dragocene koristi? Sem spadajo na primer intenzivnejši orgazmi ali preventiva pred inkontinenco. In kako okrepiti medenične mišice? Samo redno nosite te žoge v mehkem silikonskem etuiju in kmalu boste opazili prve razlike.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Smartballs Teneo Duo White-Purple

    SMARTBALLS DUO je preprost in učinkovit način za vadbo mišic medeničnega dna med običajnim vsakodnevnim delom. dejavnosti.

    30,90 €

    23,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sweet Smile Kegel Training Balls Pink

    Le kdo ne bi rad združil prijetnega s koristnim? Okrepite svoje mišice medeničnega dna na vznemirljiv način s tem kompletom kroglic Venus za začetnike in napredne. Imajo popolno obliko in trening z njimi bo res učinkovit! Pridite, uživajte v intenzivnejših orgazmih in naj bo vaša vagina tako napeta kot v mladosti!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • La Gemmes Yoni Egg Set Rose Quartz L-M-S

    3 rožnata jajca za boljše življenje. Nosite jih okoli vratu, v žepu, modrčku ali vagini in odkrijte njihove blagodejne učinke. Z njimi boste okrepili mišice medeničnega dna, ki vas bodo nagradile z intenzivnejšimi orgazmi, povezale pa se boste s svojo ženstveno naravo. Meditacija, harmonija, sprostitev, ženstvenost! Neverjetne učinke Yoni Eggs odkrivajo ženske po vsem svetu, odkrijte jih tudi vi!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Maia Toys Kegel Balls Neon Pink

    Silikonske kroglice Venus s svilnato gladko površino za neskončen užitek s svojim ljubimcem ali samostojno zabavo. Z njimi boste učinkovito utrdili medenično dno in ker nimajo vrvice, boste prisiljeni sprejeti izziv in jih potisniti iz sebe! Drzni se!

    12,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Vibio Clara Vibrating Kegel Balls Purple

    Želite, da je vaša nova erotična igrača močna in moderna? V tem primeru vam bodo morda všeč Clarina jajca. Idealne so za vznemirljiv trening mišic medeničnega dna in jih lahko združite z aplikacijo, ki jo lahko nato upravljate na daljavo. Odkrijte prednosti močnega medeničnega dna s Claro!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Seven Creations Vibratone Duo Balls Silver Blistercard

    Vas mika, da bi preizkusili, kakšen je občutek vaginalnih kroglic? Pojdi! Vibratone je par žogic po ugodni ceni, kar vas neposredno spodbudi, da jih preizkusite na lastni vagini. V žogicah je še ena težja žogica, ki bo med vašimi gibi udarjala ob stene in vas prijetno stimulirala. Navdušite se!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Joydivision Joyballs Trend Purple

    Trening mišic medeničnega dna – intenziven, nežen, učinkovit

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Fantasy for Her Kegel Train-Her Set Purple

    To je bila njena majhna skrivnost. Čeprav je sprva začela z najlažjo žogo, je imela še vedno manjše pomisleke. Sprva se je zdela precej težka, a po vstavitvi v nožnico je bila prepričana, da bo morda zdržala tudi večje uteži! Mehek in mehak silikon je bil prijeten njeni koži, še bolj prijetne pa so bile reakcije telesa na napravo, za katero je vedela samo ona. Čutila je majhno tremo navdušenja, vlažnosti in želje, kako bi prijatelj izgledal tako? Po 2 tednih je žogo zamenjala za težjo, komaj je čakala, da gre z njo ven in jo preizkusila tudi na svoji redni uri joge, kjer je doživela pravo navdušenje v različnih položajih! Čutila je, da so se njene mišice krepile, uživala je v intenzivnejših orgazmih, prav tako pa tudi njen fant, saj je bila njena nožnica res ožja in čvrstejša. V trenutku, ko je prišel čas za najtežjo žogo, je vedela, da ne bo nobenih težav, in se veselila vseh prednosti, ki ji jih je prinesel ta razburljiv trening.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Je Joue Ami Black

    Ami je inovativen komplet kroglic Venus, ki niso zasnovane v lastno korist. Ami je opisan za plazenje medularnega protina, za težave z inkontinenco ali za poporodno ogrevanje.

    57,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rosy Gold Nouveau Ben Wa Balls

    Ste zahtevni in hrepenite po nečem lepem in elegantnem? Zaljubili se boste v novo kolekcijo čudovitih erotičnih igrač Rosy Gold s popolnimi funkcijami! Te kovinske kroglice Venus bodo vaš najljubši pripomoček pri vadbi! Z njimi boste okrepili mišice medeničnega dna in si tako zagotovili ožjo nožnico in intenzivnejše orgazme. Veselite se in si naredite čudovito luksuzno igračo!

    61,90 €

    54,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Je Joue The Nice and Naughty Gift Set

    Čudovita darilna škatla, v kateri se skriva zaklad, ki bo pričaral nasmeh na obraz vsake ženske. To je preprosto več kot le darilo! To je ljubeča gesta in obljuba, da boste preživeli veliko vznemirljivih trenutkov z osebo, ki jo imate radi. Razvajajte nekoga posebnega (ali sebe) s tem darilom v omejeni izdaji.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • La Gemmes Yoni Egg Pure Amethist L

    Mineralno jajce ametist za boljše življenje. Nosite ga okoli vratu, v žepu, v modrčku ali v nožnici in odkrijte blagodejne energijske učinke mineralov. Z Yoni bosta okrepili tudi mišice medeničnega dna, ki vaju bodo nagradili z intenzivnejšimi orgazmi in se povezali s svojo žensko naravo. Meditacija, harmonija, sprostitev, ženstvenost! Neverjetne učinke Yoni Eggs odkrivajo ženske po vsem svetu, odkrijte jih tudi vi!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Wristband Remote Soft Kegel Black

    Ste pripravljeni na najbolj vznemirljiv trening v svojem življenju? Te vibrirajoče žoge bodo okrepile vašo vadbo in njihovih 12 vibrirajočih funkcij vas bo zares segrelo. Stopnjo vibracij izbere diskretna ura, ki jo imate vi ali vaš partner pri roki. Naredite nekaj ne samo za svoje zdravje in imejte čvrsto medenico in tu tudi ožjo nožnico in intenzivnejše orgazme!

    119 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lust Love Balls Pink

    Iščete lepo igračo za intenzivno razburjenje? Preizkusite te kroglice s praktično končno zanko. V vašo maternico bodo zdrsnili kot maslo in vam dali čisto ekstazo. Omogočajo vam izbiro 10 načinov vibriranja, med katerimi boste preklapljali prek krmilnika z dosegom 25 metrov.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots Toys Ben Wa Balls Set Silver

    Mišice medeničnega dna potrebujejo trening, in če ste že začeli z njim in želite poskusiti nekaj novega, je ta komplet za vas! Vsebuje 3 pare prostih žogic, ki vas bodo v notranjosti prijetno spodbudile, hkrati pa boste še bolj okrepile mišice medeničnega dna.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Loveline Silicone Kegel Balls Training Set Carambola

    Ta pisani rumeni komplet za vadbo s silikonskimi Keglovimi žogicami je zasnovan za treniranje in izboljšanje mišic medeničnega dna, s čimer izboljša vaše splošno dobro počutje in prijetne izkušnje. Odkrijte neskončne trenutke veselja in presenečenja s tem kompletom za vadbo Loveline.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Smartballs Teneo Uno White-Purple

    SMART BALLS teneo uno je idealno orodje za ljubitelje manjših stvari. Te vaginalne kroglice (znane kot Venerine kroglice) so namenjene predvsem začetnikom.

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Nova Kegel Balls Green

    Kroglice SVAKOM Nova Ben Wa so narejene iz silikona, ki je 100-odstotno vodoodporen. V skladu s teorijo o Keglovih vajah smo te vadbene tečaje zasnovali posebej za pomoč tistim, ki imajo po porodu ohlapno nožnico. Trije kompleti kroglic Nova imajo tri postopoma povečane teže za različne potrebe vadbe. Učinkovita Keglova vadba pomaga okrepiti žensko PC-mišico, izboljša zdravje, hkrati pa prinaša spolne koristi in zadovoljstvo. Za vsakodnevno vadbo ali okrevanje po porodu so kroglice SVAKOM Nova popolna izbira za vas.

    64,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mr Boss Dumas Vibrating Kegel Beads with Remote Purple

    Mr Boss prihaja z novo kolekcijo neverjetnih vibratorjev in rotatorjev, katerih motorji dosegajo osupljivo visoko zmogljivost in so hkrati izjemno vzdržljivi! Sem spadajo te čudovite vibrirajoče žogice Dumas, ki vam bodo pomagale okrepiti medenično dno in doživeti boljše spolno zadovoljstvo. Izbirajte med 10 načini vibriranja in prepustite se moči zmogljivega motorja!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Kegel Training Set Mango

    Okrepite mišice medeničnega dna na prijeten, preprost in eleganten način. Njihova krepitev ima veliko prednosti! Uživali boste v intenzivnejših orgazmih in vaš partner bo zagotovo cenil vašo namočeno ožjo nožnico. Ta komplet je primeren za začetnike, narejen je iz mehkega silikona in vam bo dal srečo in zdravje.

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rithual Deva Pelvic Training Orquidea

    Iščete način za učinkovito krepitev mišic medeničnega dna? Rithual Deva je komplet idealen za natančno in postopno vadbo. Njegov seksi dizajn pritegne vaš vid, mehak silikonski material pa pritegne vaš dotik. Vključuje enojno, dvojno žogo in še eno dodatno zamenljivo žogico, ki je 5 različnih uteži, s katerimi vsak začetnik postane napreden telovadec s super intenzivnimi orgazmi!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sweet Smile 3 Kegel Training Balls Purple

    Vas motijo šibke mišice medeničnega dna? Okrepite jih s pomočjo tega kompleta in uživajte v nežni stimulaciji. V paketu boste našli 3 kroglice različnih velikosti in tež z značilno teksturo. Uživajte v gibanju notranje teže in uživajte v vseh prednostih, povezanih s čvrstim medeničnim dnom!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Kegel Training Set Lemon

    S temi limonami prijetno, enostavno in v stilu okrepite mišice medeničnega dna. Njihova krepitev ima veliko prednosti! Uživali boste v intenzivnejših orgazmih in vaš partner bo zagotovo cenil vašo namočeno ožjo nožnico. Ta komplet je primeren za začetnike in vmesne, narejen je iz mehkega silikona in vam bo dal srečo in zdravje.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dorcel Love Balls Vibrating Kegel Balls with Remote Control Plum

    Toda ali je treba krepiti mišice medeničnega dna? Iz Dorcel Love Balls je preprosto in prijetno! To so vibrirajoče kroglice, ki med drugim vsebujejo majhno magnetno kroglico, katere samodejno gibanje je zelo vznemirljivo in orgazmično. Zahvaljujoč končnemu repu se žogice zlahka odstranijo, njihova ovalna oblika pa omogoča preprosto vstavljanje. Namesto tega vzemite daljinski upravljalnik in izbirajte med 10 načini vibriranja in 7 načini samodejnega premikanja notranje krogle.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sweet Smile Love Balls Remote Controlled Pink

    Pridite in uživajte v čutnih vibracijah v svoji maternici in okrepite mišice medeničnega dna! Te vibrirajoče kroglice ponujajo 7 intenzivnih načinov, ki jih lahko izberete s krmilnikom. Ga boste obdržali v rokah ali ga zaupali sogovorniku? Združite prijetno s koristnim in okrepite svoje medenično dno na neustavljivo vznemirljiv in živahen način!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • L'amourose Mya Beads Lite

    Mya Beds Lite Venus Balls so elipsasto oblikovane Venus krogle (paketi vsebujejo eno ali dve krogli), v vsaki od njih je jeklena krogla, ki prenaša tresljaje pri gibanju.

    76,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Pretty Love Kegel Tighten Up II Purple

    Si želite na vznemirljiv način okrepiti mišice medeničnega dna? Rešitev je lažja, kot si mislite, samo nosite te vaginalne kroglice! Vsebujejo druge prosto gibajoče se kroglice, ki udarjajo ob zunanje stene in povzročajo nežno stimulacijo. Silikonska prevleka je prijetna na dotik in odstranljive kroglice poskrbijo za enostavno čiščenje, ugodna cena pa vas neposredno spodbuja, da jih preizkusite, zato se pustite skušnjavi!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 97 do 128 od 193 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.