×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Keglove kroglice

Elementi 129 do 160 od 191 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Satisfyer Yoni Power 2 Light Blue

    Okrepite medenično dno in doživite globoke orgazme z Satisfyer Yoni Power 2. Zahvaljujoč trem različnim velikostim te vaginalne kroglice iz medicinskega silikona omogočajo postopno treniranje mišic.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LateToBed Fitty 2 Dumbell Kegel Balls Fuchsia 52g

    Ste že slišali, da krepitev medeničnega dna prinaša dragocene koristi? Sem spadajo na primer intenzivnejši orgazmi ali preventiva pred inkontinenco. In kako okrepiti medenične mišice? Samo redno nosite te žogice, ki so mehke in prožne, in kmalu boste opazili prve razlike. Poleg tega imajo žogice v sebi manjšo, težjo žogico, ki bo med gibi udarjala ob zunanje stene in vam tako prinašala zelo prijetno in nežno stimulacijo.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush B Yours Gleam Stainless Steel Kegel Ball

    Ali želite pridobiti boljši nadzor nad svojim medeničnim dnevom in tudi svojim užitkom? Nošenje vaginalnih kroglic ni novost, je relativno starodavna tehnika, v kateri uživajo ženske po vsem svetu.Pri prijetni stimulaciji in hkrati krepitvi mišic medeničnega dna, uživajte v tej kombinaciji kadarkoli in kjerkoli!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Smartballs Teneo Uno White-Indy Red

    PAMETNE ŽOGLE je idealno orodje za ljubitelje mladih. Te vaginalne kroglice (znane kot Venerine kroglice) so namenjene predvsem začetnikom.

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Noir Stainless Steel Kegel Balls

    Si želite odkriti svoje telo, navdušenje in užitek? Preizkusite te kakovostne kroglice iz nerjavečega jekla, ki so zasnovane za povečanje prijetnih občutkov. So gladke, trde in jih uporabljajo za užitek in orgazmično moč, sprašujete kako? Odgovor je v nošenju v nožnici, kjer učinkovito krepi mišice medeničnega dna. Uživajte v najbolj prijetni vadbi doslej!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fuck Green Sphere Balls Pink

    Vaginalne kroglice za vse dame, ki skrbijo za okolje! Počaščeni smo, da vam lahko predstavimo nov izdelek v našem asortimanu – Fuck Green balls. Je 100% biorazgradljiv izdelek iz PLA plastike na osnovi škroba. Z nošenjem žogic učinkovito krepite mišice medeničnega dna in uživate v prijetni stimulaciji, zato pridite in naredite to ekološko!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Engily Ross Leigh Kegel Ball Silicone Purple

    Si želite okrepiti medenično dno in uživati v vseh prednostih, ki jih prinaša? Kar daj! Ta silikonska žoga s praktično zanko na koncu bo učinkovit pomočnik. Okrepite svoje orgazme in preprečite inkontinenco z nošenjem te žoge vsaj 30 minut na dan!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Easytoys Wiggle Duo Soft Double Kegel Balls Purple/White

    Predstavljajte si, da greste ven in nosite te ljubke žogice. Njihova protiutež bo z notranje strani udarjala v stene kroglic in vas tako prijetno stimulirala ob vsakem vašem silovitem gibu. Toda kaj je najboljše? Z nošenjem žogic boste okrepili mišice medeničnega dna in dosegli intenzivnejše orgazme ter preventivo pred inkontinenco.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Engily Ross Kelly Kegel Balls Silicone Set Purple

    Si želite okrepiti medenično dno in uživati v vseh prednostih, ki jih prinaša? Kar daj! Ta komplet silikonskih žogic s praktično zanko na koncu bo učinkovit pomočnik. Okrepite svoje orgazme in preprečite inkontinenco z nošenjem te žoge vsaj 30 minut na dan!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LateToBed Geisha Double Kegel Balls Fuchsia 70g

    Ste že slišali, da krepitev medeničnega dna prinaša dragocene koristi? To vključuje na primer intenzivnejše orgazme ali preprečevanje inkontinence. In kako potiriti medenične mišice? Samo redno nosite žogice, ki so mehke in prožne, in kmalu boste opazili prve razlike. Poleg tega imajo žogice v sebi manjšo, težjo žogico, ki bo med gibi udarjala ob zunanjo steno in vam tako prinesla zelo prijetno in nežno stimulacijo.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Loveline Silicone Kegel Balls Training Set Carambola

    Ta pisani rumeni komplet za vadbo s silikonskimi Keglovimi žogicami je zasnovan za treniranje in izboljšanje mišic medeničnega dna, s čimer izboljša vaše splošno dobro počutje in prijetne izkušnje. Odkrijte neskončne trenutke veselja in presenečenja s tem kompletom za vadbo Loveline.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Engily Ross Garbo Double Kegel Ball Silicone Purple

    Si želite okrepiti medenično dno in uživati v vseh prednostih, ki jih prinaša? Kar daj! Ta dvojna silikonska žogica s praktično zanko na koncu bo učinkovit pomočnik. Okrepite svoje orgazme in preprečite inkontinenco z nošenjem te žoge vsaj 30 minut na dan!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rithual Deva Pelvic Training Green

    Ali najdete način, kako učinkovito popraviti dno bakrenega dna? Rithual Deva je skupek idej za ples in napredek. Njegov seksi dizajn se prilega vašemu videzu, mehak silikonski material pa se prilega vašemu dotiku. Vključuje univerzalna, dvojna očala in dodatno zamenljivo žabico, ki ima 5 različnih tekmovanj, s katerimi pa bo začetnik postal napredno telo s super intenzivnimi orgazmi!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Minds of Love TrainBalls Gym Set 5 pack

    Čudovit komplet 5 stimulacijskih kroglic, ki vam bodo pomagale učinkovito krepiti mišice medeničnega dna. Z njihovo krepitvijo boste pridobili veliko koristi, ne samo, da bo vaša nožnica bolj čvrsta in ožja, temveč bodo predvsem vaši orgazmi intenzivnejši, poskrbeli pa boste tudi za preventivo pred neprijetno inkontinenco. Vsaka žogica ima drugačno težo, zato je ta komplet popolnoma idealen za dolgotrajen trening. Kroglice so narejene iz svilnato mehkega silikona, ki je higienski in varen za telo.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Brilly Glam Vibrating Kegel Beads with Remote Black

    Brilly Gram obljublja, da bo vaše vsakdanje intimne trenutke spremenil v nepozabna doživetja! Poskrbel bo za vaše potrebe, vas poslušal in razvajal. Ni pa namenjena izključno samostojni igri, zagotovo boste uživali v paru!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • La Gemmes Yoni Egg Jade L

    Jade jajce za vaše boljše življenje. Nosite ga okoli vratu, žepa, modrčka ali nožnice in odkrijte blagodejne energijske učinke mineralov. Z Yoni bosta okrepili tudi mišice medeničnega dna, ki vaju bodo nagradili z intenzivnejšimi orgazmi in se povezali s svojo žensko naravo. Meditacija, harmonija, sprostitev, ženstvenost! Neverjetne učinke Yoni Eggs odkrivajo ženske po vsem svetu, odkrijte jih tudi vi!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Panthra Panthra Zane Geisha Balls

    Želite doživeti intenzivnejše orgazme? Z žogicami Zane si boste okrepili medenično dno in kmalu boste dosegli želene sanje. V paketu boste našli tudi očarljivo leopard vrečko, v katero lahko shranite kroglice ali pa jo uporabite kot vrečko za ledvice. Nosite žoge vsaj 20 minut vsak dan in uživajte v stimulaciji zaradi premične notranje teže.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Inner Goddess Glass Pleasure Balls 77g

    Želite okusiti moč vznemirjenja tako kot junaki strastnega romana Petdeset odtenkov sive? Okrepite svoje želje in orgazme z Venerinimi kroglicami, ki bodo učinkovito okrepile mišice medeničnega dna in poskrbele za preprečevanje inkontinence. Kombinacija prvovrstnega stekla in silikonskih materialov je primerna tudi za dolgotrajno nošenje, preizkusite jih!

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Playboy Put in Work Purple

    Kaj pa, če bi doživeli intenzivnejše orgazme in imeli več nadzora nad medeničnim dnom in s tem nad svojim užitkom? Le s tem kompletom boste enostavno, hitro in prijetno okrepili medenično dno in uživali v prednostih tega treninga. 4 gladka silikonska jajčka različnih velikosti so vse, kar potrebujete za vadbo, zato jutri začnite z najlažjim!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Je Joue Ami+ Purple

    Ami+ bo pomagal še okrepiti mišice medeničnega dna. Za večjo občutljivost in lažji orgazem. Ami+ je majhna, težka žoga za izkušene uporabnike.

    33,90 €

    29,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FeelzToys FemmeFit Advanced Pelvic Muscle Training Set 3 pcs

    Ste že napredovali pri krepitvi mišic medeničnega dna in želite iti še dlje? Ta komplet rožnatih kroglic Venus v čudoviti škatli je samo za vas. Preprečite inkontinenco in intenzivnejše orgazme na prijeten način in mimogrede dvignite samozavest!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Kegel Training Set Strawberry

    Okrepite mišice medeničnega dna na prijeten, preprost in eleganten način. Njihova krepitev ima veliko prednosti! Uživali boste v intenzivnejših orgazmih in vaš partner bo zagotovo cenil vašo namočeno ožjo nožnico. Ta komplet je primeren za začetnike, narejen je iz mehkega silikona in vam bo dal srečo in zdravje.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rewolution Rewobeads Vibrating Balls Remote Control with Watchme Technology Purple

    Da bi uživali v prednostih močnih mišic medeničnega dna, morate začeti trenirati. Morda si tega ne želite preveč, še vedno ga iztrebljate in vaše spolno življenje je medtem padlo v ledino. Dovolj! S tem kompletom žogic boste s krepitvijo mišic medeničnega dna uživali in se zabavali, zato pridite!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Joydivision Joyballs Trend Magenta

    Trening mišic medeničnega dna – intenziven, nežen, učinkovit

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lust Love Ball Pink

    Majhen čudež, ki prinaša veliko veselja! To vibrirajoče jajce s praktično končno zanko bo vaš najljubši ljubimec. Z njim boste doživeli čisto ekstazo! Ima žametno mehko silikonsko površino in vam ponuja 10 različnih načinov vibriranja, med katerimi boste preklapljali preko krmilnika z dosegom 25 metrov.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Love To Love Per'Fit Kit Kegel Balls Set Pink

    Ali želite živeti v bolj intenzivnih in vročih orgazmih? In kdo ne! Ključ je preprost - pokriti globoko bakreno dno. V pomoč vam bo komplet Venus kroglic različnih velikosti in tež. Začnite z najmanjšim vlakom in se stisnite v najtežjega.

    87,90 €

    31,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Sweet Smile Kegel Training Balls with Extra Weights

    Te žogice vam bodo všeč ne le zaradi njihovega elegantnega in razkošnega videza, ampak tudi zaradi rezultatov, ki jih boste z njimi dosegli v predelu medeničnega dna. Imajo zamenljive uteži in so primerne tako za začetnike kot strokovnjake. V mehak silikonski material nastavka se boste zaljubili že na prvi dotik, končni "rep" pa bo olajšal rokovanje. Nosite žogice redno in poskrbite ne le za prijetno stimulacijo, ampak hkrati tudi za učinkovito krepitev medeničnega dna!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mae B Intimate Health Pelvic Floor Exercise Trainer 3 pack

    Si želite zagotoviti močnejše orgazme in hkrati preprečiti inkontinenco? Prevzemite nadzor nad svojim medeničnim dnom! Ni nič drugega kot mišica, ki jo lahko tako kot druge mišice v telesu okrepite in nato uživate v rezultatih, ki vam jih bo prinesla krepitev. Te tri uteži so popolnoma idealne za tak trening. Zato ne čakajte več in začnite z najlažjo težo že danes!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Wellness Kegel Training Kit Purple

    Ali morate okrepiti mišice medeničnega dna, ker želite intenzivnejše orgazme, ožjo nožnico in se želite zavarovati pred inkontinenco? Ta komplet je kot nalašč za to! Z njim boste sestavili 9 različnih možnosti obremenitve in pomagal vam bo zagotoviti, da bo vaš trening natančen in ustreza posebnim zahtevam vašega telesa. Okrepite se, trenirajte in uživajte.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Intimina Laselle 28g

    Poiščite svojo notranjo moč z utežmi, enostavnimi za uporabo, ki dvignejo vašo vadbo medeničnega dna na višjo raven. Tako kot uteži v telovadnici, Laselle Weighted Exerciers zagotavljajo enostavno in varno vadbo z uporom za medenično dno, tako da hitro pridobite moč in ton. Moč v medenico!

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fuck Green Sphere Balls Green

    Vaginalne kroglice za vse dame, ki skrbijo za okolje! Z veseljem vam predstavljamo nov izdelek v naši ponudbi – Fuck Green balls. Je 100% biorazgradljiv izdelek iz PLA plastike na osnovi škroba. Z nošenjem žogic učinkovito krepite mišice medeničnega dna in uživate v prijetni stimulaciji, a dodajte in počnite ekološko!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Joydivision Joyballs Trend Single Magenta

    Trening mišic medeničnega dna – intenziven, nežen, učinkovit

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 129 do 160 od 191 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.