×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Masturbatorji

Elementi 65 do 96 od 1333 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Pipedream Extreme Elite Deluxe Mega Bator

    Deluxe Mega-Bator je edini prostoročni masturbator na svetu, ki opravi vse delo namesto vas, zato lahko doživite popoln užitek brez uporabe rok! Inovativni Deluxe Mega-Bator združuje vrtenje brez rok in potiskanje, ki ga lahko izvajate v 10 edinstvenih vzorcih za popolnoma prilagodljive masturbacijske seanse. Uživajte v najboljšem iz obeh svetov!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Fantasy Suck N’ Stroke Head Pump

    Uživajte v intenzivni simulaciji fafanja z neverjetno črpalko za glavo Suck N' Stroke. Ta dražilnik konic, ki ga je enostavno uporabljati, ustvarja močno sesanje, ki stimulira občutljive živčne končiče pod glavico penisa in okoli nje.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Extreme Fuck Me Silly Mega Masturbator

    Vedno si sanjal o tem, da boš seksal s tako vročo bejbo, kaj torej čakaš? Vzemite svojo bejbo iz škatle, vzemite brezplačen lubrikant in jo nategujte, dokler je ne poseksate do onemoglosti! Ta mega masturbator je najbolj realističen kos riti, kar ste jih kadarkoli seksali - in z več kot 20 kilogrami mehkega, fantastičnega mesa, ki pogoltne in masira vašega kurca, se ta plišast kos pičke počuti bolje kot resnična stvar!

    459 €

    349 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fleshlight Quickshot Alien Lady & Butt

    Alien Quickshot je pristal in s seboj prinaša nezemeljsko spolno izkušnjo. Bolj kompaktna različica naše standardne Alien Freak Fleshlight, ki jo je enostavno shraniti, ta mali modri babec lahko prodre skozi nožnico ali zadnjično odprtino – odločite se!

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovebotz The Milker Automatic Deluxe Stroker Machine

    Milker je zasnovan tako, da vse težko delo opravi namesto vas, saj je ta ljubezenski stroj posebej zasnovan za samodejno božanje in sesanje, z dvema valjema za različne občutke.

    1.149 €

    849 €

    +

    -

    Na zalogi

    Novo
  • Satisfyer Men Heat Vibration

    Satisfyer p​h​a​r​e​t​r​a Men Heat Vibration ima inovativno funkcijo toplote, ki poskrbi, da je vaš užitek osupljivo realističen. Toplotno funkcijo lahko nastavite s tremi stopnjami do 40 stopinj Celzija in pustite, da vas prijetna toplota v mehkem in gladkem ljubezenskem tunelu popolnoma očara. Če v ekstazi, polni užitka, zaprete oči in se prepustite le temu, da vas popelje do vrhunca užitka, boste v trenutku pozabili, da ste prišli do tega z igračo! Ne verjamete? Potem jo preizkusite!

    91,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Extreme Fuck Me Silly 2 Mega Masturbator

    Vedno si sanjal o tem, da bi seksal z lepotico s 36DD-ji in super tesnim pasom, tako da na kaj še čakaš? Vzemite to prsato bejbo iz škatle, vzami brezplačen lubrikant in jo udari po tej zaobljeni lepotici, dokler je ne pofuaš do onemoglosti!

    379 €

    349 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Extreme B.J. Betty Oral Sex Love Doll

    Vedno si sanjal o tem, da bi seksal z lepotico s 36DD-ji in super tesnim pasom, tako da na kaj še čakaš? Vzemite to prsato bejbo iz škatle, vzemite brezplačen lubrikant in nategnite to zaobljeno lepotico, dokler je ne poseksate do onemoglosti!

    269 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fleshlight Quickshot Turbo Blue Ice

    Turbo napolnite svoje spolno življenje! Predstavljamo Quickshot Turbo, popolnoma novo različico našega najbolje prodajanega kompaktnega Fleshlighta. Ta moški masturbator žepne velikosti, izdelan s tehnologijo Turbo Tech, je bil zasnovan tako, da vam nudi občutek udobja, sesanja in oprijema, kakršnega še niste občutili.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Perfect Toys Masturbator Male Ass with Penis Skin

    Iščete seksi fanta, ki bi vas noč za nočjo popeljal v sedmo nebo? Ta masturbator predstavlja vse, kar potrebujete od takega fanta, da vas popolnoma zadovolji. Ima analno luknjo in tudi očarljiv penis, dolg 17,5 cm. Vaše seksi sanje ne bodo čakale, izpolnite jih zdaj!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zero Tolerance Let It Slide Black

    Ste pod stresom? Samo pustite, da drsi! Zgrabite zajeten ergonomski ročaj na tem edinstvenem bobnu, pritisnite gumb in že ste v deželi domišljije. Pustite, da gibanje zdrsne in drsi okoli vas, medtem ko se vi sprostite in uživate v 3 hitrostih božanja, da ne omenjamo mehke notranjosti, ki ob poti doda okusen teksturiran občutek. Hitro očistite tako, da izvlečete mehko in raztegljivo bobo in jo operete s čistilom za igrače in vodo. Možnost polnjenja preko USB.

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Automatic Soft Silicone Masturbator with 4 Thrust Functions and Vibrations

    To je tvoj novi "brat", s katerim tvoje samozadovoljevanje nikoli več ne bo isto. Brat zna vznemirljivo suniti in bo namesto vas prevzel vse "delo". Vse, kar morate storiti, je, da se udobno namestite in uživate v tem, kako drsi gor in dol, tako intenzivno, da se vam bo zvrtelo v glavi in se bodo ob orgazmu zrušila tla pod vami!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Realistic Masturbator Lifelike Pocket Pussy Brown

    Kaj pa, če bi vas dan za dnem, večer za večerom doma čakala ljubka mala nožnica, ki bi komaj čakala na vaš penis? Ali bi želela, da jo zgrabiš, potisneš svoj trup vanjo in jo jahaš gor in dol, dokler je ne preplavijo tvoji sokovi užitka? In kaj, če je bil z vagino tudi tesen anal? Ni časa za izgubljanje, ta zapeljiva muca iz Paloquetha bo to razburljivo fantazijo spremenila v čudovito resničnost!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Extreme Elite Moto Bator

    Doživite vrhunsko izkušnjo brez uporabe rok! Intenzivno sesanje in močan potisk z batnim delovanjem vam omogočata intenzivnejše orgazme in največji užitek! V sesanju in potisku lahko uživate skupaj in ločeno!

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Men One

    Ste pod stresom v službi? Sprostite se s Satisfyer Men. Z napravo Satisfyer Men preprosto sami nastavite raven pritiska. Inovativni notranji regulator tlaka ustvari močan ali nežen podtlak, odvisno od tega, kako vam je všeč. Seksi učinek: Satisfyer Men praktično pogoltne vaš penis. Občutek, ki vas bo pripeljal do intenzivnega vrhunca.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Elizabeth Grainy Realistic Skin Sex Doll Brown 2.7kg

    Realistični moški masturbator, ki se vrti. Elizabeth ima napeto polno rit, seksi gnezdo v pasu in privlačne trebušne mišice. Zaradi vaše intenzivne penetracije Elizabethina kurja polt na rjavi zadnjici izraža vznemirjenje in užitek, ki ji jo prinašate. Vse vznemirljive podrobnosti o masturbatorju pičke in riti so v razmerju 1:1 obnovljene v resnično vroče dekle iz nočnega kluba, zaradi česar je težko ugotoviti, ali ste v domišljijski igri ali v resnici!

    72,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zero Tolerance Cyclone Black-Clear

    Vrteče se tresljaji prinašajo čisto ekstazo s tem mehkim strokerjem, ki je zasnovan za slasten življenjski občutek, začenši z realističnim vstopom v obliki ust. Upravljajte vsak motor posebej, da prilagodite svoj užitek, ne glede na to, ali želite izkusiti močno kroglo na dnu kanala ali občutiti vrtenje tulca vse okoli sebe – ali oboje hkrati za vrhunsko sprostitev.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fleshlight Girls Kazumi Kumzumi

    Kazumi AVN je 25-letna vsestransko nadarjena ženska in pionirka v industriji spolnega dela. Kljub temu, da so jo vzgajali strogi filipinski starši v Los Angelesu, je opustila filmsko šolo in delala kot kuharica Shake Shack, preden se je posvetila spolnemu delu. Kazumi je hitro zaslovel na OnlyFans in v manj kot treh letih postal multimilijonar.

    91,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga Cool Edition Deep Throat Cup

    Deep Throat CUP v obliki peščene ure zagotavlja izjemno tesnost. Posebni ventili ustvarijo navidezni vakuum v skodelici CUP in zagotavljajo neverjeten občutek sesanja.

    16,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fleshlight Fleshlube Water 250ml

    Fleshlube™ Water 250 ml - zasnovan za optimalen svilnato gladek občutek za uporabo z izdelki Fleshlight® in s partnerjem.

    22,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Alive Masturbator Heineken Vagina

    ŽIVI MASTURBATOR ZA MOJCE VAGINA 16cm - Super realističen moški masturbator. Njegova oblika vagine, prožnost in tekstura pomagajo doseči realistična doživetja. Za izjemno vlažno noč uporabite priloženo lubrikant.

    14,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Fleshlight Flight Pilot

    Novi Flight je eleganten, kompakten in diskreten. Ključne značilnosti telefona Flight so novo elegantno ohišje, prefinjena tekstura in kompaktna zasnova.

    57,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga Air-Tech Regular

    Odkrijte občutek aerostimulacije. Po številnih povratnih informacijah potrošnikov in trgovcev je podjetje TENGA končno zasnovalo higieničen masturbator za večkratno uporabo v slogu CUP!

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fleshlight Girls Nicole Aniston Fit

    Fit je naša najnovejša senzacija, ki jo odlikuje tehnologija SuperSkin z rebrastimi vozliči, ki je ustvarjena za vzdržljivostno intervalno vadbo. Zasnovan je za največjo spolno zmogljivost, zato boste zagotovo kurili kalorije, medtem ko vas bo tekstura Lady s podpisom Nicole Aniston bičala v formo.

    119 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson The Mangina Skin

    Mangina je zgornji in spodnji del. Odličen zmenek in vzvišena avantura za eno noč. Idealna igrača za solo igranje in čisti užitek, če si jo delite s partnerjem. Intenzivne notranje teksture! Uživajte v stimuliranju reber ob vstopu, vznemirljivih masažnih kroglicah, ko se penis potopi globlje, in udarjanju ob izboklino za užitek za popolno Mangina doživetje.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Arcwave Pleasure Pair Set Ion + Womanizer Premium 2 Black

    Končna blaženost tehnologije Pleasure Air. Arcwave Ion prvi na svetu Pleasure Air stroker in Womanizer Premium 2 Pleasure Air stimulator klitorisa.

    429 €

    309 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LoveToy Streetgirl's #5 Black

    Spoznajte svoje novo dekle! Ima čudovite rožnate ustnice in čutno raztegnjeno vagino. Je šarmantna in je kot prava in čvrstih oprsij ji ne manjka samo za roko. Privoščite si pristna doživetja s tem elegantnim koščkom ženskega telesa, ki ga boste božale, božale in poljubljale.

    61,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Electric Thrusting & Rotating Masturbator with 7 Modes and Realistic 3D Channel Green

    7 načinov in zasnova orgazma z enim gumbom: Ta električni masturbator ponuja 7 načinov teleskopske funkcije in vrtljive masažne funkcije, spolne igrače za moške, ki stimulirajo penis, boste občutili drugačno stimulacijo pri 7 frekvencah vibriranja. Masturbator moški skodelica za prostorno telefoniranje, oblika orgazma z enim gumbom vam omogoča neprekinjeno stimulacijo, masturbator v najmočnejšem načinu sesanja in vibriranja, tako da sesa, vaš penis sesa in vibrira.

    109 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fleshlight Girls Eva Lovia Spice

    Zadnjica Eve Lovie. Eva Lovia je prva zmagovalka Digital Playground Star za leto 2015 in je skoraj preveč vroča, da bi ji lahko verjeli. Pri višini 180 cm je eksotična mešanica japonščine in španščine, ima neverjetno popolnoma naravno telo, prodorne naravne joške, dolge vitke noge in fantastično ritko, da ne boste mogli verjeti svojim očem!

    119 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Extreme Mega Fuck Slut Mega Masturbator

    Predmet vaših sanj - popolna in poslušna ženska, prsi, okrogli boki in tesen pas. Pridite, spremenite te sanje v resničnost! Za vas imamo enega, po katerem ste hrepeneli. Neverjetna je, vse ji bo všeč in komaj čaka, da izve vse vaše najljubše položaje in najbolj skrivne fantazije.

    1.149 €

    939 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Hidden Desire Bangers Fat Ass Fucker Vibrating

    Imate radi velike, drzne in zelo realistične masturbatorje? Potem vam bo všeč vibracijski masturbator Fat Ass Fucker iz kolekcije Bangers podjetja Hidden Desire! Ta anatomsko oblikovan masturbator ponuja bližnjo in osebno izkušnjo, ki privlači vse čute. Izdelan je iz kakovostnega TPR, je mehak na dotik in trpežen, kar omogoča neskončne seanse intimnih igric.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zero Tolerance Riley Reid Movie Download With Realistic Body Stroker

    Držite se za užitek svojega življenja s tem fantazijsko izpolnjujočim strokerjem z dvojnim vhodom, ki vam omogoča ves dostop do sprednjih in zadnjih vrat, ki jih lahko obvladate - z življenjsko težo in občutkom, ki je resnično ustvarjen za zadovoljitev! Seksi oprijemala na stegnih vas ohranjajo na pravi poti in osredotočene na intenzivno slavo dvojnega vstopa, medtem ko zdrsnete v realističen vaginalni kanal in izjemno tesen analni kanal, ki se raztezata in premikata tako kot prava stvar! Navdihnite se z brezplačno prenesenim filmom nenasitne hardcore kraljice Riley Reid, da bo vaša fantazija še bolj vroča.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 1333 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.