×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Penis etui

Elementi 33 do 64 od 278 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Paloqueth Dual Motor 3in1 Penis Enhancer & Vibrating Ring with Remote Control Black

    Vibrator z unikatnim dizajnom, seks igračka za pare: seks igračka s petelininim obročem za moške je ergonomsko oblikovana pod popolnim kotom, ima dva raztegljiva obročka, enega za telo in enega za torbo, ki vas močno stimulirata in upočasnita vašo kri tok, zaradi katerega vaš veliki fant takoj zraste v dolžino in obseg dlje kot kdaj koli prej, tako da spodbujate popolno spolno izkušnjo z prstanom spolne igrače za pare izjemno spolne.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Evolved Adam's Extension

    Sanje postanejo resničnost in končno ste lahko veliko večji in močnejši. To je Adamova navada penisa, ki vam bo dala moč, dolžino, obseg in samozavest. In kaj bo to prineslo vašemu partnerju, kajne? Je mehak, elastičen in njegova tekstura je točno takšna, da ga bo vaš kolega oboževal.

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Performance Maxx Clear Extension 5.5 Inch

    Izkusite Performance Maxx™ Clear Extension 5,5" in povečajte svoj užitek z dodatno dolžino in obsegom. Ta podaljšek je zasnovan tako, da vam poveča velikost in zaupanje.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LoveToy Vibrating Drip Knights Ring with Scrotum Sleeve

    Ali želite med ljubljenjem uživati še bolj čutne občutke? Poskusite s tem rokavom! Je neverjetno prijeten na dotik (tako znotraj kot zunaj), vibrira, njegova nazobčana tekstura pa bo ugajala tako njemu kot njej. Doživite močne valove stimulacije in celo sočasne orgazme!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nature Skin 2in1 Extension & Masturbator Large 23.8cm

    Nasičujoči in resnični občutki rokovanja!

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Good Vibes Lust Fingers

    Komplet dveh pokrovčkov za prste različnih barv za stimulacijo klitorisa ali nožnice. 1x z utori in 1x z izboklinami. Gel material.

    4,90 €

    3,69 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sono No.32 Stretchy Penis Extension Transparent

    Iščete le nekaj centimetrov več na najbolj udoben način? Potem je to točno to, kar potrebujete! Debel rokav je zasnovan tako, da vašemu penisu doda 2,5 cm, vašemu obodu pa 0,4 cm.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sleeve X-tra Lust

    Penis rokavi opravljajo dve osnovni nalogi - povečajo penis po volumnu in dolžini ter bistveno večjo stimulacijo notranjih sten nožnice.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Crystal Penis Sleeve with Extension and Ball Ring

    Podaljšajte penis in okrepite stimulacijo, ljubljenje s tem rokavom bo neprimerljivo! Ta prozoren vibrirajoči tulec za penis proizvajalca Crystal Clear je izdelan iz mehkega in prožnega materiala, ima zaželeno realistično obliko in bo zadovoljil oba partnerja. Oprime se vašega penisa, podpira erekcijo, zahvaljujoč obročku za moda pa bo vedno ostal na mestu. Oblecite ga torej in razveselite svojega partnerja z daljšo dolžino in značilno teksturo!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LoveToy Pleasure X-Tender Vibrating Double Penis Sleeve Flesh

    Okrepite užitek za oba in takoj dodajte centimetre z vibracijskim rokavom X-tender! S krogličnim trakom, ki se tesno ovija okoli vas, boste podaljšali ejakulacijo za najbolj eksploziven vrhunec, kar ste si jih kdajkoli zamislili. Vaš partner bo s 3-palčnim podaljškom na konici užival v globlji penetraciji, medtem ko boste zaradi izjemno živopisane gredi za 50 % debelejši po vsem telesu. Ta realistični podaljšek je izjemno raztegljiv, da se prilagodi večini velikosti, dovolj tesen, da vam pomaga trajati dlje, izjemno mehak material pa se zdi kot druga koža - le boljši!

    34,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Penis Enlargement Bigger Man Skin

    Povsem prijeten in realističen tulec za penis! Njegova zunanjost je super pristna, samo poglejte ta čudoviti želod in žile! Medtem ko je notranji del neverjetno teksturiran in vam daje vznemirljivo stimulacijo. Uporabite ga za igro v dvoje ali kot masturbatorja, vedno vam je pripravljen ugoditi.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Realistic Penis Sleeve Skin

    Obožujete spremembe? Ta tulec bo preoblikoval vaš penis, vibrator ali dildo in mu dodal nekaj dodatnih centimetrov. Ima popolnoma osupljivo popolno realistično teksturo, graciozen želod in čutne žile. Narejena je iz super fleksibilnega materiala, ki se prilagaja vašim proporcem.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Get Real Extension Sleeve Medium

    Dodajte dolžino, debelino in užitek s tem edinstvenim natikačem znamke ToJoy. Je čudovito mehka in tudi tukaj prijetna za nošenje. Izdelan je iz visokokakovostnega TPE materiala in se prilagaja vašim proporcem. Preizkusite ta odličen način za popestritev vaših ljubezenskih iger.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Power Penis Sleeve Set Clear

    Komplet 6 elastičnih rokavov za penis, ki bodo ugajali tako njemu kot njej. Narejeni so iz fleksibilnega TPE materiala in vsak od njih ima drugačno obliko in teksturo. Seveda so ti prstani varni za telo in so tudi vodoodporni. Raziščite svoj užitek z ToyJoy Manpower.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LoveToy Vibrating Spiral Knights Ring

    Ali želite med ljubljenjem uživati še bolj čutne občutke? Poskusite s tem rokavom! Je neverjetno prijeten na dotik (tako znotraj kot zunaj), lahko vibrira, njegova tekstura prstana pa bo ugajala tako njemu kot njej. Doživite močne valove stimulacije in celo sočasne orgazme!

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Stay Hard Cock Sleeve 01 Clear

    Poceni in enostaven način za odkrivanje novih izkušenj. Ta rokav za tiča ali dildo vam bo pokazal drugačno raven užitka. Je prilagodljiv, zato se prilega vsaki veliki igrači in je zelo enostaven za uporabo. Stane nekaj kron, zato ne razmišljajte po nepotrebnem in ga takoj dodajte v voziček!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Selopa Choose Your Adventure Smoke

    Dodajte svojemu članu dolžino in obseg s 5 edinstvenimi dizajni rokavov, ki izboljšajo vsako spolno izkušnjo z mamljivimi teksturami in intenzivnimi vibracijami.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LoveToy Vibrating Drip Knights Ring

    Toda ali želite med ljubljenjem uživati še bolj čutne občutke? Preizkusite ta rokav! Je neverjetno prijeten na dotik (tako znotraj kot zunaj), zlahka vibrira, tekstura prstana pa bo všeč tako njemu kot njej. Doživite močno stimulacijo valov in celo sočasne orgazme!

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Size Matters Really Ample Penis Enhancer Skin

    Podaljšajte svojo dolžino, dodajte obseg in podvojite erekcijo s tem resnično realističnim rokavom za penis telesne barve.

    41,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LoveToy Pleasure X Tender Penis Sleeve LV1052 Add 2" Flesh

    Za vas imamo prevleko za penis, ki bo izpolnila vaše želje! Je super realističen, ima odlično modeliran želod in žile. Podaljšal bo vaš penis in povečal njegov obseg za 30%! Izdelan je iz mehkega in udobnega TPE materiala visoke kakovosti, ki se hitro segreje na telesno temperaturo.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Menzstuff Dual Power Ball Play Sleeve

    Se želite prepustiti razburljivemu intimnemu trenutku, povezanemu s stimulacijo testisov? V tem primeru ni nič lažjega, kot da se usedete v ta rokav in jim pošljete odmerek tresljajev, ki vam bo prav prišel. Žični daljinski upravljalnik obljublja udobno upravljanje, vodotesnost pa vam omogoča tudi igranje v kadi. Poslušajte, kaj vam šepetajo vaša jajca in izpolnite njihove skrivne želje.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LoveToy Vibrating Silk Knights Ring with Scrotum Sleeve

    Ali želite med ljubljenjem uživati še bolj čutne občutke? Poskusite s tem rokavom! Je neverjetno prijeten na dotik (tako znotraj kot zunaj), lahko vibrira, njegova gladka tekstura pa bo ugajala tako njemu kot njej. Doživite močne valove stimulacije in celo sočasne orgazme!

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sono No.32 Stretchy Penis Extension Black

    Bi radi dodali nekaj centimetrov v velikost na najbolj udoben način? Imamo točno tisto, kar potrebujete. Ta debel rokav je zasnovan tako, da vam omogoča 2,5 cm v dolžino in 0,4 cm v obseg. Njegova iznajdljiva oblika vam bo nato zagotovila optimalno stimulacijo in zaradi očesa, ki ga ujamete za moda, bo vedno ostala na mestu.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Fantasy X-tensions Perfect 2" Extension

    S pomočjo neverjetnega sistema Fantasy X-tensions spremenite svoj penis v takojšen stroj za užitek. Zdaj ste lahko moški, kot ste, in zadovoljite svojo partnerko s tem ojačevalcem erekcije, ki ga je enostavno uporabljati.

    53,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zero Tolerance Vibrating Girth Enhancer Black

    Želite prijetno presenetiti svojega partnerja? S tem orodjem bo vaš penis večji in tudi vibriral, kar bo zagotovo všeč vaši dragi polovici. Nastavek se na penis pritrdi z dvema elastičnima zankama in podpira celoten zgornji del, kar poveča širino. Z daljinskim upravljalnikom boste narekovali jakost tresljajev dvema motorjema, od katerih je eden zadolžen za notranjo stimulacijo, drugi pa za zunanjo stimulacijo. Uživajte v nečem več, veliko več v postelji!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Power Stretchy Sleeve Blue

    Se sprašujete, kaj bi lahko doživeli s tem rokavom? Verjemite, veliko je! Lahko ga položite na penis in podpirate erekcijo, lahko ga uporabite na prstu za stimulacijo partnerja ali pa ga uporabite za nadgradnjo svojega najljubšega vibratorja. In cena? Ta večnamenski pripomoček ne sme manjkati v vašem vozičku!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lybaile Men Extension Sleeve Vibrating Flesh

    Bi ga želeli imeti še malo daljšega in tudi vibrirajočega, da se lahko kosa z vsemi partnerjevimi pomočniki? Ta odlična priloga vam bo pomagala! Vaš penis podaljša za 3 centimetre, ima naravno realističen videz in se zahvaljujoč končnemu obroču, ki se razteza do moda, ne premika. Nato samo dodajte vzdušje in uživajte v užitku vas in vaše drage polovice!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Monstar Sleeve 11

    Vas dolgočasijo rokavi, ki realno spominjajo na človeški penis in sanjate o nečem nagajivem in nenavadnem? Kiotos Monstar vas bo spravil na kolena in v raj. Gre za serijo neverjetno impresivno dovršenih vibratorjev in tulcev penisa, kot je tale. Navdušuje s svojo obliko, ki je videti kot nekakšna pošast. Vstavljanje v nožnico ali anus je velik užitek, zato ga ne zamudite.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Oscar Penis Sleeve Clear

    Vas muči prezgodnji vrhunec in ne verjamete v gele ali tablete? Ta pametna ločitev je učinkovit trik za podaljšanje ljubezni in s tem izboljšanje kakovosti vajinega skupnega življenja. Njen čar je v tem, da v celoti prekrije glavo, s čimer zmanjša stimulacijo njegovih občutljivih predelov in tako odloži vrhunec. Hkrati tudi rahlo zmanjša pretok krvi in okrepi erekcijo. Preprosto ga namestite na svoj penis in uživajte v maksimalnem dolgotrajnem užitku.

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Get Real Extension Sleeve Large

    Dodajte dolžino, debelino in uporabnost s tem edinstvenim natikačem ToJoy. Je čudovito mehak in tudi prijeten za nošenje. Izdelan je tudi iz visokokakovostnega TPE materiala in se prilagaja vašim proporcem. Preizkusite ta odličen način za popestritev vaših ljubezenskih iger.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Butch Cocksheath Clear

    Pri OXBALLS® nas le malo stvari tako vzburja kot močan penis tovornjakarja... in zdi se, da imajo butasti fantje z modrimi ovratniki vedno najboljše izbočine.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Vibrating Triple Cock Ring Sleeve Extender with 9 Vibration Modes Black

    Obroč za petelin ima 9 močnih načinov vibriranja z različnimi hitrostmi, nenehno prilagajajte hitrost za vadbo penisa, trenirajte svojo občutljivost za večjo vzdržljivost, občutite zabavo različnih vibracij, naredite se močnejši, močnejši in trajnejši.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 33 do 64 od 278 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.