×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vakuumske črpalke

Elementi 65 do 96 od 229 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Bathmate HydroXtreme 5

    S HydroXtreme 5 dobite najmočnejši Bathmate, ki ga lahko ponudi! Njegov edinstven patentiran dizajn ima veliko učinkovitih dodatkov, kot je ročna črpalka, ki deluje z vodo za resnično ekstremne rezultate in prinaša popolno udobje ne le v funkciji nadzora, ampak tudi za vaš penis. Če dvomite v svojo velikost in želite nekaj večjega, je HydroExtreme najboljša rešitev!

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NMC Nippless Silicone Nipple Sucker Set Black 2pcs

    Silikonske sesalke za bradavice so popolne za začetek med predigro, z nežnim občutkom sesanja in vlečenja. Priseski so izdelani iz silikona, ki je varen za telo, in imajo obliko, ki je enostavna za uporabo in so odlični za samostojno igro ali uporabo s partnerjem.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos 2 Twist Cups Black L 31mm

    Priseske za bradavičke, ki jih lahko dejansko uporabite na katerem koli drugem mestu na telesu! Z vrtljivim gibanjem ustvarite podtlak v prozornem cilindru in se tako pripravite na čudovit vznemirljiv občutek. Prebudi maksimalno občutljivost v bradavicah!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Fantasy High Intensity Pussy Pump

    Napnite njeno strast in opazujte njeno muco, kako nabrekne in hkrati, ko se vaš tiča strdi, ker je to res zelo razburljiva izkušnja! Z vsakim pritiskom na črpalko boste partnerju dali neverjeten občutek sesanja, ki bo spodbudil celoten zunanji del nožnice. Za razbremenitev pritiska ima igrača ventil, katerega sprostitev prav tako sprosti pritisk.

    45,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Clear Plungers Silicone Nipple Suckers Transparent Small

    Pustite se premamiti blaženosti, ki jo obljubljajo ti prozorni sesalci. Kot čarobna paličica poveča občutljivost in velikost bradavic. Njihov preprost dizajn in prvovrstni materiali skupaj tvorijo igračo, na katero se lahko zanesete! Uživajte v razburljivem vakuumu!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Executive Automatic Smart Pump

    Maksimirajte svoj pripomoček za užitek z Optimum Series® Executive Automatic Smart Pump™, masivno črpalko za penis, ki omogoča večje in boljše rezultate ob vsaki uporabi. Povečajte moč, izboljšajte vzdržljivost in okrepite svojo palico s 3 edinstvenimi načini vadbe za izboljšanje.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Pump Worx Max Boost White

    Je vaša samozavest na ledu in je za vse kriv vaš penis? Razumemo in ponujamo rešitve! S to vakuumsko črpalko lahko dosežete hitre in zanesljive rezultate. Zagotovite si močnejšo in dolgotrajnejšo erekcijo ter maksimalno samozavest!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bathmate Hydromax 7 Wide Boy Blue

    Zahvaljujoč doslednemu hidravličnemu tlaku, ki je značilen za izdelke Bathmate, lahko enostavno in hitro povečate velikost svojega penisa. Model Wide Boy je nekoliko širši od klasičnega Hydromaxa in je na voljo vsem, ki zaradi svojega premera potrebujete malo širšo črpalko, saj le črpalka, ki se vam popolnoma prilega, lahko izpolni svoj namen.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bathmate Hydromax 5 Clear

    Novi Hydromax 5 iz serije Bathmate ima nekaj drugačnih lastnosti kot Hydromax 7 in 9, vendar je nekoliko manjši in je namenjen moškim in otrokom s penisom, dolgim približno 10 cm.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • 665 Super Silicone Nipple Suckers Large Clear

    Ljubenske igre s palicami so vam torej najljubše? Vsi naivneži bradavic! Enostavno stisnite oko, da zaprete oko in položite oko na bradavico. In kaj še?

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bathmate Hydromax 7 Red

    Bathmate HydroMax je absolutni vodja na trgu vakuumskih črpalk! Podarite svojemu penisu popolno hidrotehnologijo in zdravje! Ima 35 % več urina in vam bo dal vse boljše rezultate. Sistem Bellows nato zagotavlja mehko tesnilno vezje za zmanjšanje pritiska v penisu in na način. Kot bonus je tudi enostaven za čiščenje in čiščenje.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Nothing but Sensation Nipple Teasers

    Odkrijte nove možnosti vznemirjenja, prebudite svoj bes in zašijte prijetno bolečino v obliki sesanja. Stisnite ali spustite in se prepustite osupljivi občutljivosti.

    20,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Powerfull Automatic Penis Pump with 3D Texture Sleeve Brown

    Črpalka za penis ustvarja vakuumsko sesanje, ritmična nihanja negativnega tlaka, ki napihnejo penis, razširijo kavernozne žile in povečajo pretok krvi ter tako spodbujajo večji, močnejši in močnejši penis. Mehak in realističen žepni moški vakuumski masturbator za sesanje muc, zmogljiva avtomatska vakuumska črpalka sesa zračni tok v skodelico, stisne in razširi notranjost ter sesa penis.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LateToBed Dupper Clitoris & Nipple Manual Pump with 3 Cups

    Dupper je črpalka za klitoris, ki ima tri skodelice različnih velikosti. Dupper je bil ustvarjen za vedno varno stimulacijo klitorisa in bradavic, dveh preobčutljivih predelov telesa.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Butch Nipple Suckers

    Te robustne priseske za bradavice priljubljene znamke Mister B imajo nekoliko večjo odprtino kot večina klasičnih priseskov. Zato so idealne za igro z večjimi ali preluknjanimi bradavicami.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bathmate HydroXtreme 7 Wide Boy

    Bathmate Xtreme 7 Wide Boy je najnovejši Bathmatejev izdelek. Ta vrhunska črpalka je zasnovana tako, da je celoten proces hitrejši in nudi trdno udobje.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Easytoys Finger Grip Penis Pump Clear

    Povečajte svoj penis in hkrati uživajte v odlični stimulaciji s to črpalko za penis iz kolekcije EasyToys. Črpalka poskrbi, da kri ostane v vašem penisu, zato bo penis otekel, vaša erekcija pa bo močnejša in trajala dlje.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson Bloom Intimate Body Pump Purple-White

    Naj se razcveti vaš cvet. Ta avtomatski prisesek in vibrator ima 4 izmenljive glave različnih velikosti z mehkimi silikonskimi obročki za stimulacijo uporabnikovega klitorisa, vulve in bradavičk. Skodelice so oblikovane tako, da sledijo naravni krivulji ženskega telesa, ročaj pa je ergonomsko oblikovan za udobno uporabo.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Maximum Results Pump Set

    Komplet črpalk Optimum Series® Maximum Results™ vsebuje 2 zmogljivi sesalni črpalki, snemljivo cev in ročaj črpalke Master Grip™ za enoročno uporabo, ki zagotavlja maksimalne rezultate pri vsakem črpanju. Z vsakim pritiskom enoročne črpalke Master-Grip™ se lahko veselite močnega povečanja obsega in dolžine.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bathmate Hydro 7 Red

    Boste je začel povečevati penis, tako da morate poskusiti s psicami? Ta model Bathmate Hydro 7 bo idealen za vas. Dosegli so vidne rezultate v dolžino in širino, dodali stroške in energijo! Hydro 7 je gentleman in izdelek za napredovanje na cesti.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots Pumped Classic Penis Pump Black

    Se sprašujete, kako doseči večji penis? Vakuumska črpalka je najboljša rešitev! Vakuum, ki ga ustvari črpalka, bo okrepil erekcijo in pomagal tudi tistim nesrečnim ljudem, ki jih ne prizadene. Dolgotrajna uporaba vodi do povečanja penisa, daljše erekcije, izboljšane spolne zmogljivosti ali povečanja ravni testosterona.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fröhle Real Penis Pump Professional Crystal Clear PP014 L

    »To se mi ne sme nikoli več zgoditi!« Je tudi tebi prišel ta stavek na misel? Poskusite orodje, ki vam bo pomagalo. Gre za posebno vakuumsko črpalko z batno črpalko, vključno z regulatorjem tlaka in cevjo s priključkom na realističen cilinder, v katerega lahko vstavite moda. In potem brez skrbi, ne bo se več ponovilo, veš kaj ...

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Optimum Power Vibro Air Pump Black

    Predstavljamo zračno črpalko Optimum Series® Vibro Air Pump, prvo tlačno aktivirano vibracijsko črpalko na svetu, zasnovano za dvig vašega užitka in zagotavljanje neprimerljive izkušnje.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Pleasure Pumps Vibrating Nipple Teasers Black

    Ali stimulacija bradavic dela čudeže za vas? Poskusite si torej predstavljati, kaj vam bodo naredili ti vibrirajoči sesalci za bradavice! Izdelane so iz silikona, zato so prijetno mehke in vpijejo vaše čute. Nato dodajte vibracije in se pustite odnesti v drug svet.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson Automatic Pussy Pump Pink

    Naj vaša roža cveti. Mehke krivulje avtomatske vibrirajoče pussy pumpe z gladkim silikonom objamejo vaše občutljive predele za vrhunsko čutno izkušnjo.

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bathmate Shower Strap

    Črpalke Bathmate lahko uporabljate pod tušem in s tem priročnim pasom tudi brez uporabe rok. Združljiv je z vsemi modeli črpalk, je udoben in se nosi okoli vratu.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fröhle Vagina Set Solo Extreme Professional VP003

    Zadovoljite željo svoje rože in ji dodajte to črpalko. Nato zgrabite črpalko in ustvarite vakuum, ki lahko doseže neverjetnih 600 Mbar. Intenzivna izkušnja sesanja ne bo le super vznemirljiva, ampak bo tudi povečala prekrvavitev in naredila vaš cvet popolnoma občutljiv, vlažen in seksi povečan. Izkusite moč in učinke vakuuma s to razkošno profesionalno črpalko!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Full Coverage Pump Pink

    Moderna in zmogljiva vakuumska črpalka za stimulacijo vaše rože. Uživajte ne le v 3 stopnjah sesanja, ampak tudi v 12 čudovitih stopnjah vibracij, vse ob prisotnosti vznemirljivih dražljajev. Črpalka je prijetno prožna in mehka, saj je izdelana iz higienskega in visokokakovostnega silikona. Povečajte svojo občutljivost in odkrijte povsem nov val orgazmičnega užitka.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Penispump Deluxe

    Usposobite svoj penis s to črpalko znamke You2Toys, ki je preprosta za uporabo! S to edinstveno napravo lahko preprosto ustvarite vakuum, v katerem se vaš penis poveča na neverjetno velikost, in ker je valj prozoren, si lahko vse skupaj ogledate na lastne oči. Vakuum lahko preverite z manometrom, katerega indikator kaže, koliko je vaš penis zrasel.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • MrBoner Automatic Masturbation Pump 5402352

    Trening, zabava in moč za penis!

    91,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adam & Eve Adam's Rechargeable Penis Pump

    Povečajte in utrdite erekcijo z najnovejšo tehnologijo črpalk. Dosezite svoj polni zmogljivostni potencial, merite svoj napredek in natančno prilagodite nastavitev črpalke, ki je prava za vas! Drsite v mehak silikonski rokav in z enostavnim pritiskom na gumb varno in postopoma poskrbite za cirkulacijo v gredi.

    91,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NMC Nippless Silicone Nipple Sucker Set Pink 2pcs

    Silikonske sesalke za bradavice so popolne za začetek med predigro, z nežnim občutkom sesanja in vlečenja. Priseski so izdelani iz silikona, ki je varen za telo, in imajo obliko, ki je enostavna za uporabo in so odlični za samostojno igro ali uporabo s partnerjem.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 229 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.