×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vakuumske črpalke

Elementi 129 do 160 od 229 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Pipedream Pump Worx Max Boost Pro Flow Blue/Clear

    Izkusite moč samodejnih rezultatov, medtem ko potencialno povečate močnejšo, močnejšo in dolgotrajnejšo erekcijo s črpalko za penis Max Boost Pro Flow! Ta revolucionarna črpalka ima popolnoma vodoodporno oceno IPX6, kar pomeni, da jo je za razliko od drugih črpalk na trgu mogoče uporabiti pod prho, če se lahko z ali masažnim bazenom celo napolnite z vodo, ne da bi morali ročno povečati tlak.

    119 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Pump Box M Cylinder 5.1cm

    Lepo in zelo priročno ohišje iz trde plastike. Kaj se skriva v njem? Zmogljiva vakuumska črpalka preverjene znamke Mister B.

    169 €

    139 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos 2 Twist Cups S 20mm

    Iščete priseske idealne velikosti ne samo za bradavice? Ti o Kioto imajo notranji premer prijetnih 2 cm in jih lahko uporabljate tako na bradavicah kot na katerem koli drugem delu telesa. Z vrtljivim gibanjem ustvarite podtlak v prozornem cilindru in se tako pripravite na čudovit vznemirljiv občutek. Prebudi maksimalno občutljivost v bradavicah!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bathmate Hydro Vibe

    Nova raven zmogljivosti za vašo najljubšo črpalko Bathmate! Če redno uporabljate črpalko Bathmate, zagotovo dobro veste, kakšne fantastične rezultate prinaša vašemu penisu, zdaj pa ga lahko s HydroVibe okrepite in naredite še bolj prijetnega. HydroVibe sta dva vibratorja, z dodajanjem katerih boste okusili popolnoma novo dimenzijo procesa povečanja penisa.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson Kink Pumped Rechargable Automatic Vibrating Pussy Pump

    Spolno vzburjenje in vizualna stimulacija se maksimalno povečata, ko zunanjost vagine obkroži ta črpalka iz kolekcije Doc Johnson Kinky. Doživite močnejše orgazme zahvaljujoč povečani občutljivosti, ki jo povzroča črpanje, in lahko opazujete, kako se skrivnosti vaših partnerjev spreminjajo v realnem času, zahvaljujoč prozornemu materialu. Dodajte k črpanju vibracije, ki jih orodje ponuja v 7 načinih, in po potrebi uporabite funkcijo takojšnjega sproščanja.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Passionate Lover

    Pretty Love prihaja na trg z novo kolekcijo luksuznih igrač, ki vključuje tudi ta vakuumski stimulator za klitoris, pa tudi za prsi. Narejen je iz prvovrstnega in za telo varnega silikona. Z njim boste doživeli povsem novo vznemirljivo izkušnjo, saj boste doživeli tako prijetno sesanje, vakuum in sproščanje kot tudi dražilne tresljaje. Oblika priseska je premišljena od začetka do konca, kjer je daljinski upravljalnik nameščen za kar največ udobja.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Nipple Suckers with Ring 8098

    Ste odkrili razburljivo čarobnost vakuuma? Ti Rimba priseski za bradavice iz visokokakovostnega medicinskega silikona delujejo po principu vakuuma, ki lahko prebudi živčne končiče v bradavičkah in jih nekoliko muči. Poleg tega imajo tudi kovinske prstane, ki jih lahko uporabite po želji!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Magic Pump

    Naj vaša posoda nabrekne in postane večja! Ta čarobna, elegantna in učinkovita vakuumska črpalka vam bo pomagala, saj bo na prijeten način povečala vaš penis in okrepila erekcijo. Je enostaven in udoben za uporabo, notranji del pa je tesen in teksturiran, tako da se lahko veselite vznemirljive stimulacije.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Frohle Intimate Vacuum Cups

    Skoraj klasična vakuumska črpalka za ženske. Izkusite igre s pritiskom in razburljiv vakuum. S pomočjo črpalke lahko prenesete natanko toliko vznemirjenja, kot ga boste občutili v danem trenutku. Podprite svojo spolnost s kakovostnim izdelkom preverjene blagovne znamke, ki je specializirana za medicinsko-tehnične erotične pripomočke.

    53,90 €

    32,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tracy's Dog Vacuum Penis Pump with Masturbator Sleeve

    Razburljiv trening za vaš penis! Ta avtomatska vakuumska črpalka je sestavljena iz prozornega cilindra s skalo, tako da boste lahko na lastne oči videli svoj neverjeten napredek v velikosti. Ali pa se raje malo zabavate? Postavite silikonski masturbator v valj in uživajte v dodatni stimulaciji.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • InToYou Boost Manual Penis Pump with Valve PSX03 Crystal

    Imate težave z erekcijo in se vam ves čas vrti? Blagovna znamka Boost Pumps je tukaj samo za vas! Mislite predvsem na zadovoljstvo s penisom in to vam bo pomagalo doseči erekcijo, o kateri že dolgo sanjate. To je povezano tudi z izboljšanjem odnosov in ljubezenskega življenja. Naročite ga znova in počutite se veliko bolje!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson Automatic Pussy Pump Pink

    Naj vaša roža cveti. Mehke krivulje avtomatske vibrirajoče pussy pumpe z gladkim silikonom objamejo vaše občutljive predele za vrhunsko čutno izkušnjo.

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Universal Silicone Sleeve for Vacuum Pumps

    Imate poškodovano manšeto na vaši najljubši vakuumski črpalki? Manšete ni treba takoj vreči v smeti, le zamenjajte manšeto s to novo in popolnoma univerzalno. Primerno za vse črpalke za penis z zunanjim premerom 6,8 cm ali več. Uživajte v dotiku prijetnega silikona in vseh svojih najljubših igrah z vakuumsko črpalko.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Vibrating Vagina Pump

    Večja občutljivost, zapeljivost in stimulacija? Ja! Vse to bo pokazala vakuumska črpalka vaše rože. Vakuum bo povečal pretok krvi in tudi občutljivost, enostopenjski vibrator pa bo nato božal ne le klitoris, temveč tudi njegovo okolico. Uživajte v skrivnosti vakuuma.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Fantasy For Her Manual Pussy Pump Purple

    Napihni se! Ta Pleasure Pump izkorišča moč intenzivnega sesanja, kar povzroča večjo občutljivost, vznemirjenje in orgazme. Prozoren zgornji del se prilega vašim intimnim delom kot ulit in ustvarja nepredušno tesnilo, ki ne pokvari.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Fantasy Limited Edition Super Suckers Black-Clear

    Oblecite jih, zavrtite in doživite vroče sesalne občutke! Za njegove ali njene bradavice. Sesalci bradavic z izjemno močnim sesanjem, zahvaljujoč zasučnemu mehanizmu.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga Vacuum Max Vacuum Controller II

    Napredna vakuumska tehnologija v kombinaciji z optimalno oblikovano skodelico za največji užitek.

    199 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • 665 Super Silicone Nipple Suckers with Travel Case Black

    Priseski za bradavice iz čistega silikona! Zagotavljajo vam intenzivno sesanje in njihova uporaba je zelo enostavna. Vse kar morate storiti je, da jih stisnete, položite na bradavice in iztisnete zrak. In kaj potem? Bradavice bodo nenadoma neverjetno občutljive!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • 665 Super Silicone Nipple Suckers Large Black

    So ljubezenske igre s palicami vaša najljubša? Všeč vam bodo te sesalke za bradavice! Preprosto jih stisnite, da iztisnete zrak, in jih položite na bradavice. In kaj še?

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Enlarge Viking Pump Black

    Bi radi večji penis in prijetna doživetja? Za to boste potrebovali to pametno vakuumsko črpalko! Je programabilen in samodejen, zato vas uporaba ne bo stala nič truda, ne manjka mu številčna lestvica za spremljanje napredka, v paketu pa dobite tudi dve manšeti, eno klasično iz upogljivega silikona in drugo z notranjo stimulacijsko teksturo, ki se lahko uporablja kot masturbator. Zahvaljujoč praktičnemu zaslonu dobite popoln nadzor nad vsem, kar doživite s črpalko.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Temptasia Intense Pussy Pump System

    Kaj pa če bi poskusili nov način erotične stimulacije vulve? Ta komplet z ročno tlačilko in prozorno akrilno skodelico za vulvo vam bo pokazal, kako je, ko občutljivost vašega klitorisa in njegove okolice doseže največjo moč zaradi povečanega krvnega obtoka. Postavite skodelico na ustnice, primite sprožilec in poskusite nenehno sesati ali izmenično črpati in sproščati.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Fantasy For Her Pleasure Pump Kit Purple

    Prozorni nastavek namestite na intimne predele, pritisnite gumb in začudeno opazujte, kako se vaša vulva povečuje in postaja občutljivejša! Ta vzpon bo popoln uvod ali celo čuten trenutek ljubezni do samega sebe. Izbirajte med 3 hitrostmi sesanja in uživajte v orgazmu, ki trka na vrata.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Velvets Nipple Suckers

    Bradavice, na katere morate biti pozorni! Ta dva črna priseska sta tam, da naredita vaše bradavice dovolj pokončne, da bo lopa še bolj očarljiva in občutljiva. Stisnite jih, oblecite in ustvarite vakuum. Izdelane so iz prijetno gladkega silikona in svojemu šarmu dodajo kovinske prstane. Ne pustite, da vaše bradavice sedijo v kotu, igrajte se z njimi!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Temptasia Nipple Pump System

    Ali želite razširiti svoje erotične igre? Pripeljite to vakuumsko črpalko k svojim bradavičkam, čutno boste povečali svoje bradavice in podprli njihovo občutljivost. Prozorni akrilni valjčki vam omogočajo ogled celotnega dogodka in v tej zabavi boste lahko uživali s partnerjem ali celo sami. Zgrabi črpalko in greš!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Quentin Purple

    Zagotovljen klitoralni orgazem? Samo skozi sesanje! Ta stimulator podjetja Pretty Love bo resnično razumel vaš klitoris in se bo udobno prilegal vaši roki. Njegova mehka silikonska usta mu bodo ponudila 12 načinov sesanja in mu bodo ugajala, dokler ga ne boste imeli dovolj. Razveselite svoj biser strasti z neverjetno stimulacijo!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Pump Worx XXL Maximizer Pump

    Maksimalna erekcija, največji užitek, maksimalna vakuumska črpalka! Maximizer črpalka XXL zagotavlja rezultate, ki si jih želite. Vsak pritisk na ročaj vam bo dal prijeten občutek in hkrati nekoliko večji penis. Napolnite svoje pripomočke v fleksibilno PVC luknjo in odkrijte dodatno erekcijo, ki si jo lahko zdaj privoščijo tudi večji penis s to črpalko.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson Bloom Intimate Body Pump Red

    Naj vaša roža cveti. Pri tem vam bo pomagala ta rdeča vakuumska črpalka s 4 zamenljivimi glavami, mehkimi silikonskimi robovi in kakovostno izdelavo, ki jo predstavlja znamka Doc Johnson. Zasnovan je tako, da razume vaše telo in njegove obline. Izbirajte med 7 vzorci vibriranja in 7 funkcijami sesanja in odkrijte neverjeten užitek.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Easytoys Nipple & Clit Suckers Small 2 pcs

    Želite izkusiti, kako je imeti izjemno občutljive bradavice? Za to so idealne tudi te ventuze, ki jih lahko uporabite ne samo na bradavicah, ampak tudi na klitorisu, ki nenadoma postane izjemno občutljiv. Priseski se prilepijo na prsi ali klitoris in z njimi ustvarijo vznemirljiv podtlak, so zelo enostavni in učinkoviti za uporabo. Navdušite se nad novimi izkušnjami.

    26,90 €

    24,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Pump Worx Max Boost Black

    Je vaša samozavest na ledišču in je za vse kriv vaš penis? Razumemo in ponujamo rešitve! S to vakuumsko črpalko lahko dosežete hitre in zanesljive rezultate. Privoščite si močnejšo in dolgotrajnejšo erekcijo ter maksimalno samozavest!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LoveToy Bondage Fetish Silicone Comfort Nipple Suckers Black

    Povečajte občutljivost svojih bradavic in jih pripravite na naslednje igre! Ti priseski so idealni za začetnike in njihova uporaba je zelo intuitivna. Udobno se prilegajo, njihov silikonski material pa vam olajša rokovanje. Uporabite lahko tudi majhno količino mazalnega gela na vodni osnovi.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Otouch Macho Work1 Penis Pump

    Želite okrepiti svojo erekcijo in izboljšati vzdržljivost? Samo s to črpalko Otouch boste dosegli najboljše rezultate. Za razliko od navadnih črpalk uporablja tehnologijo gladkega sesanja, ki ni samo vznemirljiva, ampak tudi izjemno učinkovita. V hipu boste občutili in videli, kako se vaš penis povečuje! Naj črpalka poveča pretok krvi in uživajte v čvrsti in močni erekciji.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Size Matters Premium Gauge Pump

    Premium ročna črpalka z udobnim ročajem in profesionalnim manometrom za spremljanje tlaka v jeklenki. Na cilinder se povezuje preko varnih konektorjev in ima kvalitetno cev, ki je gibka in robustna ter ima gred za hitro sprostitev vakuuma. Uporabite ga za bradavice, penis ali klitoris, vaše spolno življenje bo bolj zabavno in kraji užitkov malo večji.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 129 do 160 od 229 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.