×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibracijska jajca

Elementi 33 do 64 od 205 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • California Exotics Impulse Intimate E-Stimulator Remote Kegel Exerciser

    Impulse Intimate E-Stimulator Remote Kegel Exerciser uporablja stimulatorske blazinice iz cinkove zlitine, ki samodejno tonizirajo in krepijo medenične mišice, odgovorne za vzburjenje in vrhunec. Naša mravljinčasta Keglova utež ima 7 funkcij vibriranja, 5 elektrostimulacijskih blazinic in prilagodljivo vrvico za priklic. Tonizirajte, krepite in zategujte mišice medeničnega dna, medtem ko vi ali vaš ljubimec s priročnim daljinskim upravljalnikom izbirate močne občutke na razdalji do 10 m (32,5').

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Elva Vibrating Egg Plum Red

    Luksuzno vibrirajoče jajce vrhunske kakovosti, pod katerim je podpisana blagovna znamka Svakom! Z njim uživajte v 25 vznemirljivih izkušnjah + inteligentni način Svakom kot bonus. Uživajte v jajcu Elva kadarkoli in kjer koli, z njim se bodo uresničile vaše poredne fantazije!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Lyla 2 Black

    Najzmogljivejši daljinsko vodeni vibrator Bullet na svetu.

    149 €

    139 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Hula Beads Blue

    HULA Beads™ so prve daljinsko vodene kroglice za užitek na svetu, ki se hkrati vrtijo in vibrirajo. Zagotavljajo popolnoma nove občutke.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish Bnaughty Classic Unleashed Wireless Vibrating Egg Pink

    Svoja intimna skrivališča delite s svojo ljubeznijo doma ali v javnosti. Ni problema s tem vsakodnevnim vibrirajočim jajcem! Možna je njegova najsodobnejša montaža, zelo diskretno delovanje motorja in njegove različne uporabe, ki lahko zagotovijo tudi vaginalno stimulacijo do nežnega čiščenja klitorisa, bradavic ali drugih erogenih stožcev katerega koli telesa.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Lyla 2 Cerise Red

    Najzmogljivejši daljinsko vodeni vibrator Bullet na svetu.

    149 €

    139 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Alive Magic Egg 3.0 Black

    Ergonomsko, kompaktno in tiho jajce ljubezni z brezžičnim daljinskim upravljalnikom.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Dark Desires Virginia Thrusting Egg Black

    Ali veste, kako zadovoljiti žensko? Zbirka igrač Dark Desires vam bo povedala. Čutne erotične igrače, ki so del tega, so najboljše za raziskovanje fantazij in iskanje zakladov v deželi samoljubja. Zaljubite se v to vibrirajoče jajce s funkcijo presenečenja, s katerim boste odkrivali močno vznemirjenje v paru in sami, doma in v javnosti.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adrien Lastic Palpitation Vibrating Egg Pink

    Jajce je ergonomsko, njegova skrbna zasnova pa s funkcijo ultravaginalne vibracije hkrati stimulira točko G.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adrien Lastic Smart Dream III + App Purple

    Spoznajte aplikacijo Smart Dream 3 + Vibrirajoče jajce v obliki črke U, ki vam omogoča popoln nadzor s kul aplikacijo! Predstavljajte si igračo, ki ni samo izjemno udobna, temveč ponuja tudi dvojno dozo užitka, enega notranjega za točko G in enega zunanjega za klitoris.

    72,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fluid Lasso Egg Vibrator Rose

    Iščete vibro jajce na daljinsko upravljanje po ugodni ceni? Laso je idealen tudi kot prva vibrirajoča igrača! Ima več stopenj vibriranja, med katerimi lahko izbirate s kolescem. Začnite z blagim in se povzpnite do najvišje in morda najbolj prijetne moči!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Bloom Coral

    Zabavajte se, odkrijte in kar je najpomembneje okrepite svoje mišice medeničnega dna z Bloom iz We-Vibe. Zahvaljujoč vibracijam ta krepitev ne bo le učinkovita, ampak tudi prijetna in vznemirljiva. Poleg tega je z We-Connect raven vibracij lahko v rokah vašega partnerja, ki je zlahka na drugem koncu sveta. Ste pripravljeni na močnejše orgazme?

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Happiness Sunny Side Up and Down Pink

    Ste pripravljeni na orgazmične užitke? Happiness Sunny boža vaše erogene cone z intenzivnimi vibracijami in pulziranji. Jajce se ponaša z visoko kakovostjo in 8 načini stimulacije in pulziranja s preprostim upravljanjem. Všeč vam bo dotik mehkega silikona in daljinski upravljalnik vam bo ponudil nove možnosti. Privoščite si razburljivo zadovoljstvo in vrhunsko priročno igračo!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Ella Vibrating Egg Red

    Sodobne tehnologije so danes daleč in to dokazuje to vibrirajoče jajce Svakom Ella. Nadzira se preko aplikacije, ki si jo naložiš na telefon in nato preko Bluetootha vibriraš jajce po želji. Prepustite se zabavi sodobnega časa in preizkusite čisto novo razburjenje.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fun Toys Gballs 2 Pink

    Gballs 2 je zabaven način za treniranje mišic medeničnega dna. Vaš osebni trener ima 6 tečajev usposabljanja, daje glasovna navodila, postavlja cilje in nagrajuje. Gballs 2 z integriranimi senzorji zagotavlja odziv mišic.

    129 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Bswish Bnaughty Classic Unleashed Wireless Vibrating Egg Purple

    Svoje intimne skrivnosti delite s svojo ljubeznijo doma ali v javnosti. S tem večnamenskim vibrirajočim jajcem to ne bo več problem! Zagotovljena je njegova enostavna montaža, zelo diskretno tiho delovanje motorja in njegova raznolika uporaba, kjer lahko poleg vaginalne stimulacije izvajate tudi nežno draženje klitorisa, bradavic ali drugih erogenih con kjerkoli na telesu.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sweet Smile Remote Controlled Love Balls Purple

    Razburljiv trening mišic medeničnega dna! Te vibrirajoče kroglice skrivajo tih motor z 10 načini vibracij za intenzivno stimulacijo in krepitev medeničnega dna. Upravljate jih preko daljinskega upravljalnika z dosegom 5 metrov in od vas je odvisno, ali boste daljinski upravljalnik zaupali svojemu kolegu ali svoje zadovoljstvo obdržali zase.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Training Pleasure Balls RC Love Ball Purple

    Združite prijetno s koristnim in na vznemirljiv način okrepite svoje medenično dno. Ta polnilna RC Love Ball ima 10 različnih načinov vibriranja, med katerimi boste preklapljali bodisi na zadnji strani bodisi z daljinskim upravljalnikom z dosegom 5 metrov. Poskusite to zaupati svojemu nasprotniku in mu dovolite, da izbere intenzivnost vibracij.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • InToYou App Series Vibrating Egg with App Double Layer Silicone Blue-Pink

    Serija aplikacij Intoyou® predstavlja avantgardno in sodobno linijo, ki brezhibno združuje dizajn in tehnologijo na izjemen način. Potopite se v edinstveno izkušnjo, ki odkriva našo paleto naprednih tehnoloških igralcev.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Magic Motion Fugu Red

    Z našo aplikacijo Magic Motion lahko nadzorujete kjerkoli. Priročen žepni vibrator za stimulacijo klitorisa in vagine, ki ga lahko upravljate z enim samim gumbom. Ta mini vibrator se polni prek USB-ja in vam zagotavlja močne vibracije v razponu 7 vzorcev.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Alive Magic Egg 2.0 Wireless Vibrating Egg 10 functions Pink

    Ergonomsko, kompaktno in tiho jajce ljubezni z brezžičnim daljinskim upravljalnikom.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Realov Irena Smart Egg Pink

    Iščete nekaj za popestritev razmerja na daljavo? Z aplikacijo za pametni telefon Irena 1 lahko vaš partner upravlja vašo igračo ne glede na to, kako daleč je!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Butterfly Remote Rocking Penis Purple

    Zmogljiv, popolnoma kontaktni Venus Butterfly Rocking Penis je mini stimulator, ki zagotavlja maksimalno pokritost vaših erogenih con.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LUV EGG Pink

    Izzovite sebe in svojega partnerja z LUV EGG! To vibrirajoče jajce z daljinskim upravljalnikom je kot nalašč za partnerje, ki iščejo vznemirljivo spolno igračo. Vibracijsko jajce je ovito v mehak silikon, ki je varen za telo, prijeten na koži in ga je mogoče temeljito očistiti. LUV EGG ima izjemno močan motor z 12 nastavitvami vibracij. Jajce je vodoodporno, lahko se polni in uporablja v kombinaciji z lubrikantom na vodni osnovi.

    57,90 €

    54,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Electric Shock & Vibro Bullets Pink

    Naj vaša vagina in bradavičke zaskelijo od vznemirljivega užitka s temi sponkami za bradavice in vibrirajočim jajčkom znamke Pretty Love! Udobno prileganje in elegantna izdelava so lastnosti, ki vas bodo popolnoma očarale. In ko dodate 7 funkcij vibriranja in 1 funkcijo ter 3 stopnje elektrostimulacije, vam bodo kolena zašibala od navdušenja!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots Toys 10 Speed Remote Vibrating Egg Big Purple

    To veliko brezžično vibracijsko jajce ima 10 različnih, zelo vznemirljivih nastavitev, ki jih je mogoče prilagoditi z brezžičnim daljinskim upravljalnikom. Od udobnega, nežnega položaja do izjemno močnega vibriranja; z brezžičnim daljinskim upravljalnikom ga lahko upravljate z razdalje do 20 metrov.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Intimina KegelSmart 2

    KegelSmart je revolucionaren nov način izvajanja Kegelovih vaj. Tako kot osebni trener nastavi rutino, ki je preprosta za sledenje, varna za uporabo in popolnoma prilagojena vašim individualnim potrebam. KegelSmart je najlažji in najpametnejši način za vključitev redne Keglove vadbe v svoj urnik, ki bo hitro pridobila moč in korenito spremenila vaše življenje.

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LateToBed Ecoblack Vibrating Egg with Remote Control Black

    Ali se želite prepustiti vznemirljivim vzdušjem čisto kjer koli? To vibrirajoče jajce z 10 neverjetnimi funkcijami je super diskretno in vam lahko dela družbo povsod. Med njegovimi funkcijami boste preklapljali z daljinskim upravljalnikom, od vas pa je odvisno, ali ga boste obdržali na dlani ali pa ga zaupali svojemu sogovorniku.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Butterfly Remote Venus G Pink

    Pripravite se na to, da vas bo Venus Butterfly Silikonski daljinec Venus "G"™ potisnil v svet stimulacije s popolnim stikom. Zdaj svetovno znana kolekcija Venus Butterfly je to ponovno storila z intimno obliko, prilagodljivim masažnikom točke G in 12 intenzivnimi funkcijami vibriranja. Razprite krila in dražite na poti z osupljivim daljinskim upravljalnikom z dosegom do 10 m!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • GoGasm Pussy & Ass Vibrator Black

    Ali lahko obstaja kaj več kot trojna stimulacija, kadarkoli in kjerkoli? Ta igrača GoGasm je vibrator, primeren za hojo za vse 3 vaše občutljive točke. Žogica se bo naselila v anus, vibrator bo veselo šepetal v nožnico, ploščati stimulator pa bo šepetal na klitoris. Zato zgrabite krmilnik in izberite, kar vam je všeč!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LateToBed Ecopink Vibrating Egg with Remote Control Pink

    Ali se želite prepustiti vznemirljivim vzdušjem čisto kjer koli? To vibrirajoče jajce z 10 neverjetnimi funkcijami je super diskretno in vam lahko dela družbo povsod. Med njegovimi funkcijami boste preklapljali z daljinskim upravljalnikom, od vas pa je odvisno, ali ga boste obdržali na dlani ali pa ga zaupali svojemu sogovorniku.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy You Crack Me Up Remote Egg Pink

    Ste pripravljeni na jajčni užitek? You Crack Me Up bo navdušil vaše erogene cone z močnimi vibracijami in vrtečimi se ljubezenskimi kroglicami. To visokokakovostno ljubezensko jajce ima 7 načinov stimulacije in pulziranja ter enostavno upravljanje z enim gumbom na dotik. Ta lepota je izdelana iz telesu varnega silikona, mehkega na dotik, in ima daljinski upravljalnik za prostoročno zabavo. Privoščite si zadovoljstvo z jajčkom te vrhunske zasnove!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 33 do 64 od 205 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.