×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibracijska jajca

Elementi 65 do 96 od 204 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Pretty Love Abner Pink

    Želite imeti veliko razburljive zabave? Z vibrirajočim jajcem z nadzorom aplikacije bo enostavno. Je diskreten, gladek in obljublja natančno stimulacijo kadarkoli in kjer koli. Dajte svojemu ljubezenskemu življenju novo dimenzijo in uživajte v vibracijah, ki jih upravljate s pametnim telefonom.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rosy Gold New Vibrating Egg

    Vibro jajce Rosy Gold je vibracijsko jajce z razredom. Razkošen videz je prva stvar, ki jo boste opazili, vendar je ta igrača posebna ne le zaradi svojega videza. To vibrirajoče jajce lahko daljinsko upravljate s priloženim daljinskim upravljalnikom. To omogoča enostavno nastavitev desetih hitrosti in vzorcev vibriranja.

    61,90 €

    59,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adrien Lastic Smart Dream II with Remote

    Smart Dream II je vibracijsko jajce z daljinskim upravljanjem in zunanjim stimulatorjem klitorisa, ima hipoalergeno teksturo in ponuja dvojno stimulacijo: notranjo j​u​s​t​o in zunanjo za klitoris. Jajce Smart Dream II je izdelano iz mehkega silikonskega materiala in ima odličen svilnato gladek dotik. To posebno vibrirajoče jajce ustvarja odlično stimulacijo, ki cilja na erogene cone. Opremljeno je z dvema zmogljivima in tihima motorjema, zato bo navdušilo tudi najzahtevnejše uporabnike.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Magic Motion Fugu Green

    Iščete igro, ki bi vam naredila družbo, ki je vaš partner nima, ali pa vam bo postregla tudi s skupnimi igrami? Magic Motion Fugu je vibrirajoče mehko teksturirano jajce, ki ga lahko upravljate s katerim koli kodirnikom prek aplikacije! Poleg tega lahko zvečer odidete z njimi ven in pustite, da vaše vibracije rastejo za noč, ki ste jo opazovali doma. Kdo bo prevzel nadzor nad vibracijami in nadzoroval jajca?

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Intimina KegelSmart 2

    KegelSmart je revolucionaren nov način izvajanja Kegelovih vaj. Tako kot osebni trener nastavi rutino, ki je preprosta za sledenje, varna za uporabo in popolnoma prilagojena vašim individualnim potrebam. KegelSmart je najlažji in najpametnejši način za vključitev redne Keglove vadbe v svoj urnik, ki bo hitro pridobila moč in korenito spremenila vaše življenje.

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Phoenix Neo App Controlled Red

    Ali si rad pameten? Z igračo Pleonix in vašim pametnim telefonom bo vožnja! Preko aplikacije ga lahko upravljate z drugega konca sveta, ga sinhronizirate s svojimi najljubšimi 2D interaktivnimi videoposnetki ali spletno kamero. Pustite se, da vas prevzamejo čudovite vibracije in se s Phoenixom povzpnite v nebeške orgazmične višave.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LateToBed Orio Huevo Vibrating & Telescopic Up & Down Movement Remote Control Purple

    Iščete nekaj več kot navadno vibrirajoče jajce? Poskusite nekaj več z živo vijoličnim jajčkom Orio, ki ima 7 funkcij teleskopskega gibanja gor in dol ter seveda tudi 7 funkcij vibriranja. Poiščite najboljšo kombinacijo zase ali pa prepustite svojemu partnerju, da jo najde namesto vas prek brezžičnega daljinskega upravljalnika!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Alive Magic Egg 3.0 Purple

    Bi radi vedeli, koliko zabave in motenj lahko imate z vibrirajočim jajcem? Torej, pogumno, Egg Alive Magic Egg 3.0 je idealna blagovna znamka! Z brezkrtačnim podajalnikom so izbrali 10 vibrirajočih vzorcev in mehka silikonska površina vam bo dala vse na prvi dotik. Vzemite jajca ven, napolnite hranilnik s partnerjem in pojdite domov za nedoločen čas.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream OMG! Bullets #Fun Vibrating Bullet Fuchsia

    Kaj povabiti v spalnico nekaj zabavnega, spogledljivega in neverjetno razburljivega? To majhno in izjemno gladko silikonsko jajce z USB pogonom ima čudovito močne vibracije in tudi praktičen krmilnik, ki vam omogoča udobno preklapljanje med 20 načini vibracij. Uživajte v seksi igrivem dizajnu in vseh teh OMG izkušnjah!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Woomy Dingus Vibration Egg with Remote Control Pink

    Dingus je vibrirajoče jajce iz Wooomyja, narejeno iz izjemno mehkega silikona za globoke, ropotajoče vibracije in vrhunce, ki zvijajo prste na nogah.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oninder Nairobi Vibrating Egg Pink

    Ste v koraku s časom in želite nekaj več kot preprosto vibrirajočo igračo? Blagovna znamka Oninder prinaša zbirko luksuznih in visokokakovostnih dodatkov, predvsem aplikacije, polne različnih možnosti upravljanja za samostojne igre in igre v paru ali morda celo gledanje z nekom, ki ga še ne poznate. To jajce vsebuje super močan motor, ki svoje vibracije usmerja na vašo točko G. Uživajte v izjemno intenzivnih orgazmih in ne pozabite deliti svojih prednosti!

    189 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Javida RC Love Balls with 2 Functions Vibration & Thrusting Purple

    Trening, stimulacija, vibracije in sunki, je lahko še kaj več? Te Javidove vaginalne vaginalne žogice RC Love Balls za ponovno polnjenje vam bodo všeč. Funkcija Peak Impact vas bo popolnoma zazibala, 10 tihih, a intenzivnih načinov utripanja pa bo vse to dodatno podprlo. Zato zgrabite krmilnik razdalje 5 metrov in pripravite najboljšo predigro vseh časov!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • InToYou App Series Vibrating Egg with App Double Layer Silicone Orange-Yellow

    Serija aplikacij Intoyou® predstavlja avantgardno in sodobno linijo, ki brezhibno združuje dizajn in tehnologijo na izjemen način. Potopite se v edinstveno izkušnjo, ko odkrijete našo paleto naprednih tehnoloških igrač.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tardenoche Yiggo Vibrating Egg with Remote Black

    Ali v vašem spolnem življenju manjka vznemirljive iskrice? Dajte mu to s tem vibrirajočim jajcem! Ponudil vam bo 10 funkcij vibriranja, med katerimi lahko preklapljate z daljinskim upravljalnikom, kar vam da jasno vedeti, da se lahko z jajčkom odpravite na sprehod in prepustite partnerju, da vam z daljinskim upravljalnikom izbere stopnjo vibriranja. To je videti kot najboljša predigra vseh časov!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Helix Remote Vibrating Egg Purple

    To ni vibrirajoče jajce na daljinskem upravljalniku, to je vibrirajoče jajce Helix z daljinskim vibratorjem! Teksturirana jajca bodo imela vso notranjost vaše vagine. Uporabite v 7 nastavitvah vibracij, prvi sloj lahkega mehkega silikona in vozite s prijateljem v javnosti.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • XouXou Vibrating E-Stim RC Love Ball Black

    Luksuzna RC vibrirajoča E-Stim Love Ball znamke XOUXOU za globoko električno stimulacijo in mravljinčenje, vznemirljivo vadbo mišic medeničnega dna.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FeelzToys Anna Vibrating Egg Remote Deep Green

    Imate pogum, da prevzamete nadzor nad partnerjevim navdušenjem, tudi v javnosti? Ali pa se ne bojite, da bi voznika zaupali temu viru užitka v rokah svojega partnerja in se odpravili na sprehod ali zabavo? Vemo, da imate in da se radi igrate! S tem jajcem iz Freelztoys se lahko igrate kjer koli in kadarkoli.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy My Orgasm Eggsplode Remote Egg Purple

    Ste pripravljeni na orgazmične užitke? My Orgasm Egg boža vaše erogene cone ne le z močnimi vibracijami, ampak tudi z vrtljivo konico. Jajce se ponaša z visoko kakovostjo, 7 načini stimulacije in pulziranja s preprostim upravljanjem. Všeč vam bo dotik mehkega silikona in daljinski upravljalnik vam bo ponudil nove možnosti. Privoščite si razburljivo zadovoljstvo in vrhunsko priročno igračo!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Magic Motion Magic Sundae App Controlled Love Egg Pink

    Pametno in močno vibrirajoče jajce! Je majhen, ljubek in pameten, saj ga lahko združite z aplikacijo na svojem mobilnem telefonu. Njegova mehka in premišljena struktura vas bo neverjetno pobožala in izkusili boste popolne občutke sreče. Poigrajte se z aplikacijo in zaupajte upravljanje jajca svojemu nasprotniku ali pa ga povežite s svojo najljubšo glasbo!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Happiness Knock Knock Eggstavagant Purple

    Ste pripravljeni na orgazmične užitke? Happiness Knock Knock boža vaše erogene cone z intenzivnimi vibracijami in pulziranji. Jajce se ponaša z visoko kakovostjo in 8 načini stimulacije in pulziranja s preprostim upravljanjem. Všeč vam bo dotik mehkega silikona in daljinski upravljalnik vam bo ponudil nove možnosti. Privoščite si razburljivo zadovoljstvo in vrhunsko priročno igračo!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Realov Irena Smart Egg Purple

    Življenje, ki bi ga Irena in tvoja velikost dala v daljavo. In ne gre samo za to, da se mano zlahka uporablja v javnosti, diskretno je, da se nadzorujem prek aplikacij na mobilnem telefonu. Poln sem vode, nepremočljiv in narejen iz čudno mehkega silikona, tvoj meč me bo ljubil, ne verjameš? Oprostite, ne bi vas motil, tukaj je vredno! jaz sem Irena.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Evolved Remote Control Egg

    Uživajte v čudovitih in vznemirljivih občutkih, ki jih ne bo poznal nihče razen vas in vašega partnerja, ki mu zaupate upravljavca jajca užitka. 10 načinov vibriranja in hitrosti tega silikonskega čudeža vas bo navdušilo kjer koli v vaši nožnici (tudi v javnosti)! Naj se vaš dragi zvečer druži z vami v lokalu in vas ogreje za strastne norčije, ko se vrnete domov!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream OMG! Bullets #Happy Vibrating Bullet Purple

    Kaj povabiti v spalnico nekaj zabavnega, spogledljivega in neverjetno razburljivega? To majhno in izjemno gladko silikonsko jajce z USB pogonom ima čudovito močne vibracije in tudi praktičen krmilnik, ki vam omogoča udobno preklapljanje med 20 načini vibracij. Uživajte v seksi igrivem dizajnu in vseh teh OMG izkušnjah!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dorcel Secret Delight Remote Control Vibrating Egg Black

    Ste poskusili čutno zbadanje v javnosti? Nobeno orodje ni tako idealno kot daljinsko vodeno vibrirajoče jajce. Vendar pa lahko jajce Secret Delight upravljate tudi z glasom! In z njim se ni treba igrati samo zunaj, prav tako bo polepšal ljubezenske trenutke v spalnici. Poskusite nekaj novega in se navdušite na ukaz!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Joanne Purple

    Pripravljamo založbo Želite polepšati vsakdanji dan poseben? To ne bo problem s tem vibrirajočim jajcem. Ponuja neverjetnih 12 funkcij vibriranja, med katerimi lahko izbirate z daljinskim upravljalnikom. Ga boste obdržali ali zaupali svojemu nasprotniku? Čutna predigra se lahko začne tudi v javnosti!

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots GC Wireless Vibrating Egg Black

    Preizkusite novo dimenzijo erotičnih iger v javnosti z vibrirajočim jajcem. Z daljinskim upravljalnikom boste izbrali stopnjo tresljajev in verjeli, da vas bo vseh 10 načinov res raztrgalo. Si predstavljate, kako bi se bilo vrniti domov po navihani igri z vibrirajočim jajcem zunaj?

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Magic Motion FitCute Kegel Rejuve

    Vaš osebni trener medeničnega dna! Kegel Rejuve je še pametnejši, kot pričakujete. Opremljen je z visoko občutljivimi večtočkovnimi senzorji, ki zaznajo tudi najfinejšo mišično moč. Priročna aplikacija Magic Kegel APP vam nato ponudi prilagojene tečaje usposabljanja, oceni vaš napredek in vam svetuje, kako najbolje izboljšati svoje žensko zdravje s krepitvijo mišic medeničnega dna.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream OMG! Bullets #Cute Vibrating Bullet Pink

    Kaj povabiti v spalnico nekaj zabavnega, spogledljivega in neverjetno razburljivega? Ta majhna in izjemno gladka silikonska slušalka z USB pogonom ima čudovito močne vibracije in tudi praktičen krmilnik, ki vam omogoča udobno preklapljanje med 20 načini vibracij. Uživajte v seksi igrivem dizajnu in vseh teh OMG izkušnjah!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LateToBed Hiibo Vibrating & Rotating Egg with Remote Control Pink

    Vnesite Latetobed Love Eggs, vrsto vibrirajočih jajc z različnimi in vznemirljivimi funkcijami.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adrien Lastic Ocean Breeze 2.0 Pink

    Uživajte v prijetnih vibracijah kadarkoli in kjer koli želite! Ta nova izboljšana različica vibrirajočega jajčka Ocen Breeze ima še zmogljivejši motor in zmogljivejše funkcije! Nagrada Breeze 2.0 tukaj je vibrirajoče jajce iz visokokakovostnega silikona, ki vas bo dražilo z vibracijami v 10 načinih, med katerimi boste preklapljali z daljinskim upravljalnikom. Zaupajte tega voznika partnerju in mu dovolite, da prevzame nadzor nad vašim navdušenjem, tudi v javnosti!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Silicone Remote Foreplay Set Black

    Želite uživati v čutni predigri in še bolj vznemirljivi ljubezni s svojim partnerjem? Ta komplet je ustvarjen posebej za pare in njihove vsestranske užitke. Vsebuje privlačen vibracijski stimulator z nadzorom preko zapestnice v obliki ure in vibrirajoči obroč za praktično daljinsko upravljanje. Skupaj doživite novo raven užitka!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LUV EGG Blue

    Izzovite sebe in svojega partnerja z LUV EGG! To vibrirajoče jajce z daljinskim upravljalnikom je kot nalašč za partnerje, ki iščejo vznemirljivo spolno igračo. Vibracijsko jajce je ovito v mehak silikon, ki je varen za telo, prijeten na koži in ga je mogoče temeljito očistiti. LUV EGG ima izjemno močan motor z 12 nastavitvami vibracij. Jajce je vodoodporno, lahko se polni in uporablja v kombinaciji z lubrikantom na vodni osnovi.
    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 204 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.