×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibracijska jajca

Elementi 129 do 160 od 204 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Svakom Elva Vibrating Egg Violet

    Luksuzna vibrirajoča jajca vrhunske kakovosti, pod katero je podpisana blagovna znamka Svakom! Uživajte v njih v 25 razburljivih izkušnjah + pametno delo z vsemi kot bonus. Uživajte v kadetih Elva in v vsem, kar iščete, da se vaše glavne fantazije uresničijo!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Estim Remote Teaser Purple

    Radi združujete prijetno s koristnim? Z nošenjem tega stimulatorja v maternici ne boste okrepili le mišic medeničnega dna, ampak boste uživali tudi v vznemirljivih vibracijah in elektrostimulaciji, katere stopnjo lahko izbirate preko krmilnika. Trening medeničnega dna še nikoli ni bil tako zabaven in učinkovit! Ne zadovoljite se z ničemer, želite najboljše.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish Bnaughty Deluxe Unleashed Blue

    Bnaughty Deluxe Unleashed iz B Swisha bo zabaval oba partnerja. Nekoč sta bila zaljubljena v kogar koli in kogar koli, in to sta samo vidva in se vsi radi skrivamo! Z daljinskimi upravljalniki je mogoče izbrati s 6 možnimi funkcijami, da ta silikonski predvajalnik vibrira v vašem telesu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Magic Motion Magic Sundae App Controlled Love Egg Red

    Pametno in ljubeče vibrirajoče jajce! Čudovita škatlica in v njej skrit rdeč dragulj iz svilnato mehkega silikona, takšen bo prvi vtis s Sundae. Drugi bo vznemirljiv in čuten! Vibrirajoče jajce ima zelo zmogljiv motor, ki vas bo dražil s svojimi vibracijami. Prenesite aplikacijo na svoj mobilni telefon in dovolite, da vaš partner prevzame nadzor nad vami z drugega konca sveta!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oninder Nairobi Vibrating Egg Black

    Ste v koraku s časom in želite nekaj več kot le preprosto vibrirajočo igračo? Blagovna znamka Oninder prihaja s kolekcijo luksuznih in kakovostnih pripomočkov, predvsem pa z aplikacijo, nabito z različnimi možnostmi upravljanja za samostojne igre in igre v paru ter morda celo spogledovanje z nekom do sedaj neznancem. To jajce vsebuje super močan motor in bo svoje vibracije usmerilo na vašo točko G. Uživajte v izjemno intenzivnih orgazmih in ne pozabite deliti tudi svojega užitka!

    189 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Perifit App Controlled Pelvic Floor Trainer Lime green

    A veste, kako je bila šola prilagojena? In kje mešanje mediane dna postane igra? Perifit je orodje, namenjeno odpovedi bakrenega dna z uporabo mobilnih iger. Načelo je preprosto. Perifit usposabljajo zdravstveni delavci in ga priporočajo vsem ženskam, ki želijo pokriti svoje mediativno dno ne le za zabavo, ampak tudi za spremembo.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • XouXou Super Soft Silicone Love Ball Purple

    Čudovite vibracije za vašo maternico! To vibrirajoče jajce ima prijetne stimulativne žlebove in je kot nalašč za učinkovit trening mišic medeničnega dna, saj tehta 83 g. Uživajte v dotiku mehkega silikona in napolnite jajce prek kabla USB.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tardenoche Shove Thrusting and Vibrating Egg with Remote Control Black

    Ali želite spremeniti svoje spolno življenje na bolje? Preizkusite to vibracijsko jajce Shove, izdelano iz najkakovostnejšega silikona z osupljivo končno obdelavo. Poleg klasičnih tresljajev vas bo razveselila udarna funkcija, ki je zelo uau! To gibanje navzgor in navzdol vam bo pokazalo super vznemirljivo raven stimulacije, od vas pa je odvisno, ali boste daljinski upravljalnik obdržali v roki ali ga predali partnerju!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Luna Smart Bead Pink

    LUNA Smart Bead™ meri vaš potencial za orgazem in prilagodi vaše vadbe. Napredovali boste skozi 5 stopenj vibracij in uživali v daljših in močnejših orgazmih kot kdaj koli prej.

    149 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • GoGasm Vibrating Pussy & Ass Balls Purple

    Je vaš anal pogosto ljubosumen na jajce v vaši nožnici? Zdaj je konec! Na voljo sta 2 kroglici GoGasm, povezani s fleksibilnim silikonom. Večja kroglica se bo usedla v nožnico in, če želite, boste lahko v pomožnih kontrolah prebudili čutne vibracije. Manjša pa se zaljubi v analno, ker njena notranja težja gibljiva žogica vznemirljivo udarja ob stene. Nosite žoge kadarkoli in kjerkoli in uživajte tudi v najbolj dolgočasnih delovnih dneh!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FeelzToys Remote Controlled Motion Love Balls Twisty

    Se želite malo poigrati sami s seboj ali pa celo želite, da se vaš partner igra z vami KOD KOLI? Te žogice bodo na ukaz kontrolorja zaplesale v vas in vas bodo mikale, spodbujale in vznemirjale. Krmilnik ima doseg 15 m in njihove vibracije so diskretno tihe, kaj to pomeni? Pojdi ven z njimi!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots Toys 10 Speed Remote Vibrating Egg Medium Black

    Vas mika, da bi kjerkoli uživali v razburjenju? To srednje veliko vibrirajoče jajce se usede v nožnico in krmilnik lahko zaupate svojemu partnerju. Nato bo izbral med 10 načini vibriranja in vas pripravil na eksplozivno strasten večer!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Viotec Oliver Pro Wearable Vibrator with App Control Gold & Wine Red

    Vas privlači kombinacija inovativnosti in čutnosti? Predstavljamo Viotecovo kolekcijo luksuznih spolnih igrač z edinstveno tehnologijo, ki vam omogoča, da brez težav povečate ali zmanjšate intenzivnost s preprostim potegom prsta po zaslonu telefona. To vključuje tudi to prijetno mehko vibrirajoče jajce Oliver Pro z 9 + 5 stopnjami vibriranja. Povežite ga z aplikacijo v telefonu in odkrijte priročno interaktivno okolje!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Slay SpinMe Pink

    Si želite nekaj več kot le vibrirajoče jajce? Ta igrača s čutno teksturo vas bo navdušila s svojo edinstveno funkcijo vrtenja! Odličen je za samostojno uporabo in uporabo v paru, saj se funkcije krmilijo preko krmilnika z dosegom 10 m. Zato sprostite svojo domišljijo!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy I'm so Eggcited Remote Egg Turquoise

    Ste pripravljeni na orgazmične užitke? I'm So Egg-cited boža vaše erogene cone ne le z močnimi vibracijami, temveč tudi s pulzirajočimi funkcijami ob konicah. Jajce se ponaša z visoko kakovostjo, 7 načini stimulacije in pulziranja s preprostim upravljanjem. Všeč vam bo dotik mehkega silikona in daljinski upravljalnik vam bo ponudil nove možnosti. Privoščite si razburljivo zadovoljstvo in vrhunsko priročno igračo!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oninder Tokyo Vibrating Egg Black

    Ste v koraku s časom in želite nekaj več kot le preprosto vibrirajočo igračo? Blagovna znamka Oninder prihaja s kolekcijo luksuznih in kakovostnih pripomočkov, predvsem pa z aplikacijo, nabito z različnimi možnostmi upravljanja za samostojne igre in igre v paru ter morda celo spogledovanje z nekom do sedaj neznancem. To vibrirajoče jajce je opremljeno s super močnim motorjem in zagotavlja globoke in močne vibracije. Peljite ga na zmenek in ga spremenite v vznemirljivo predigro!

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish Bnaughty Deluxe Unleashed Purple

    Brezžično vibrirajoče jajce Bnaughty Deluxe Unleashed iz B Swish bo zabavalo oba partnerja. Uživali boste v vznemirjenju z njim kadarkoli in kjer koli in to bo samo med vama dvema, ja, vsi imamo radi skrivnosti! Z daljinskim upravljalnikom lahko izbirate med 6 zmogljivimi funkcijami, ki to silikonsko igračo vibrirajo kar v vašem telesu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Magic Motion Vini Orange

    Uživajte v vznemirjenju svojega ljubljenčka, ne glede na to, ali je z vami ali na drugem koncu sveta prek aplikacije Magic Motion. Vibracije, nadzorovane na daljavo ali blizu, lahko nato razvajajo vašo nožnico in klitoris, odvisno je od vas, kako uporabljate jajčece. V močne vibracije in kasnejše orgazme se boste še bolj zaljubili, kaj torej še čakate?

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Leshy Purple

    Želite vsak dan naročiti nekaj posebnega? To ne bo problem z vibrirajočim jajcem. Ponuja neverjetnih 12 funkcij vibriranja, med katerimi lahko izbirate na daljinskem upravljalniku. Ali ga boste prejeli ali zaupali nasprotniku? Senzacionalna predigra se lahko začne tudi v javnosti!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Wristband Remote Curve Black

    Sanjate o strastni pustolovščini? Ta domiselno oblikovana črna vibrirajoča stvar bo skrita v nožnico, kjer bo hitela za vami v ritmu, ki ga določite z diskretno uro. Ali pa daš to uro na roko svojega partnerja? Vrata čutne zabave se odpirajo, stopite desno!

    99,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Oninder Tokyo Vibrating Egg Pink

    Ste v koraku s časom in želite nekaj več kot preprosto vibrirajočo igračo? Blagovna znamka Oninder prinaša zbirko luksuznih in visokokakovostnih dodatkov, predvsem aplikacije, polne različnih možnosti upravljanja za samostojne igre in igre v paru ali morda celo gledanje z nekom, ki ga še ne poznate. To vibrirajoče jajce je opremljeno s super močnim motorjem in zagotavlja globalne in močne vibracije. Peljite ga na zmenek in ga spremenite v razburljivo predigro!

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Inflatable + Remote Controlled Love Balls Black

    Priročna in kakovostna igrača za čutno polnjenje, užitek in trening mišic medeničnega dna. Te kroglice imajo močno stimulativno teksturo in jih je mogoče napihniti, tako da jih boste dobesedno polni! Predstavljajo učinkovit trening medeničnega dna in vam ponujajo tudi 7 načinov vibracij. Navdušite se in okrepite se hkrati!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots Toys Vibrating G-spot Egg Medium Black

    Naj se to jajce nežno vlije na vašo g-točko kadarkoli in še posebej kjerkoli želite! Je super diskretna in jo upravljate prek brezžičnega daljinskega upravljalnika z dosegom do 20 metrov. Njegova površina je svilnato mehka in daje jajcu razkošen videz. Daljinski upravljalnik ima nato elemente iz nerjavečega jekla, majhna vponka pa neposredno spodbuja pritrditev na ključe. Igra se lahko začne, pojdite na razburljiv sprehod!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Romance Daisy Red

    Razkošen videz, značilna rubinasto rdeča barva in dih jemajoče zmogljivosti, to je kolekcija Romance. To vključuje to elegantno in romantično vibrirajoče jajce z močnim motorjem s 3 hitrostmi in 7 načini vibriranja. Njegova oblika vam bo dala vznemirljivo stimulacijo, moč tresljajev boste izbirali z daljinskim upravljalnikom in na prvi dotik se boste zaljubili v mehak silikonski material. Dobro delajte s sodobnim jajcem z neustavljivimi lastnostmi.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bang! Remote Control 28X Silicone Plush Egg Purple

    Ste pripravljeni na vznemirljiv užitek in zadovoljstvo kadarkoli in kjerkoli? To priročno vibrirajoče jajce bo postalo vaša najljubša igrača tako v postelji kot na sprehodu. Ima žametno mehko površino in močne vibracijske funkcije. Zgrabite daljinski upravljalnik ali ga zaupajte svojemu partnerju in se z jajcem v nožnici podajte na čutno potovanje navdušenja.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Lechies Purple

    Želite vsak dan naročiti nekaj posebnega? To ne bo problem z vibrirajočim jajcem. Ponuja neverjetnih 12 funkcij vibriranja, med katerimi lahko izbirate na daljinskem upravljalniku. Ali ga boste prejeli ali zaupali nasprotniku? Senzacionalna predigra se lahko začne tudi v javnosti!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Javida RC Knocking Love Ball Purple

    Trening medeničnega dna in veliko razburjenja in zabave! To vznemirljivo srečo odlikuje funkcija "trkanja" gibljivega dela, ki vas bo na neverjeten način božal. Vključuje tudi krmilnik z dosegom 5 metrov, s katerim boste intenzivnost izbrali sami ali pa jo zaupali svojemu ljubljenčku in mu pustili, da prevzame nadzor nad vami.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Javida Rotating Love Ball Purple

    Trening medeničnega dna in veliko razburjenja in zabave! Ta razburljiva sreča skriva kroglice z možnostjo vrtenja v 8 načinih. Vključuje tudi krmilnik z dosegom 5 metrov, s katerim boste intenzivnost izbrali sami ali pa jo zaupali svojemu ljubljenčku in mu pustili, da prevzame nadzor nad vami.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Ivy Lily Remote Egg Pink

    Tako lepa in tako priročna! Vibrirajoče jajce za daljinsko upravljanje IVJ iz ToyJoy je čudovito mehko in prijetno na dotik. Pripravljen je izpolniti vaše želje in spodbuditi vašo strast do maksimuma, kjer koli in kadarkoli! Njegove bujne oblike bodo razumele proporcije vašega telesa in odločitev o tem, kdo ima krmilnik v roki, bo vaša.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Anne's Desire Egg Watchme Wireless Technology Black-Gold

    To jajce vas bo presenetilo bolj kot Kinder jajce! Je diskreten, močan, mehak in priročen. Oblikovan je natančno po obrisih vašega telesa in v njegovo žametno mehko silikonsko površino se boste zaljubili na prvi dotik. Ima tudi WATCHME tehnologijo, ki omogoča preprosto in udobno kontrolo tresljajev skozi uro in uživali boste v vibratorju kot takem, tako pri draženju klitorisa. Pridite izvedeti več!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • OhMama Remote Control Rotating Egg 7 Patterns Pink

    Predstavljajte si, da vaš partner s tem vrtečim se jajčkom nadzoruje vaš užitek in vam pripravi super razburljivo predigro. Bi ga želeli doživeti? 7 načinov vrtenja je kot nalašč za vašo zabavo in zahvaljujoč dejstvu, da je jajce super diskretno, lahko uživate v tej nepozabni predigri v javnosti.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Phoenix Neo 2 Red

    Ali ste radi pametni? Z igračo Pleonix Neo 2 in vašim pametnim telefonom je to samo vožnja! Upravljate ga lahko prek aplikacije z drugega konca sveta, ga sinhronizirate z vašimi najljubšimi 2D interaktivnimi videi ali spletno kamero. Pustite se prenesti čudovitim vibracijam in se s Phoenixom dvignite v nebeške orgazmične višine.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 129 do 160 od 204 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.