×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibracijski in erekcijski obročki

Elementi 33 do 64 od 683 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Paloqueth Dual Motor Vibrating Ring Black

    Si želite med ljubljenjem doživeti še več užitka? Ta vibrirajoči prstan ima nekaj zanj in zanjo. Pomaga podaljšati vzdržljivost in erekcijo ter hkrati z vibracijami stimulira klitoris. Nosite ga na penisu med seksom, lahko pa ga uporabite tudi med predigro in z njim pobožate občutljive dele telesa. Pridobite igračo, ki bo zabavala oba!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Royal One Ring

    Z našim kraljevskim pripomočkom Royal One nadgradite svojo moškost s čutnostjo. Prijetno prilagodljiv obroček se prilagodi vsem velikostim in objame vaš penis ter ustvari učinek zastajanja krvi za daljši užitek in čutno vzdržljivost.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Ringer Cock Ring Multi-Color 3 pack

    Set 3 debelih in učinkovitih erekcijskih obročev priljubljene blagovne znamke Oxballs. So dovolj močni, močni in vzdržljivi, da vam nudijo najboljše, kar lahko ponudijo erekcijski obroči. Izdelane so iz materiala FLEX-TPR, ki se raztegne do 5-kratne prvotne velikosti.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Feel it Baby!

    Gladek silikonski obroček z neverjetno močnimi vibracijami Feel it, Baby! je obvezna igrača za pare.

    26,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Pivot

    Vstopite v ring in odkrijte nov svet intimnih užitkov. Pivot iz We-Vibe zagotavlja udobje, stabilnost in predvsem neskončno vznemirjenje in osupljiv orgazem. Uporabite ga med seksom, deloval bo kot erekcijski obroč in vaša erekcija bo veliko močnejša. Hkrati bo z intenzivnimi tresljaji spodbudil partnerjev klitoris, katerega nivo si nastavite sami.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Butterfly Wings Vibrating Penisring Purple

    Želite še bolj uživati v skupni ljubezni? Preizkusite erekcijski obroč, ki bo s svojimi močnimi tresljaji in nazobčanim delom dražil klitoris in hkrati krčil penis ter tako podprl njegovo erekcijo in kulminacijo. Zaljubite se v njegov prožen material in se na metuljevih krilih odpravite v deželo užitkov!

    7,90 €

    2,69 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Epic Duo

    Dve zanki za penis in moda ustvarjata impresiven učinek zadrževanja krvi, medtem ko stimulator klitorisa zagotavlja dodatno stimulacijo. Vibracije naprave Satisfyer Epic Duo lahko upravljate tudi prek aplikacije Satisfyer Connect.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • 64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Perfect Fit Speed Shift Black

    Obroč Speed Shift je eno veliko presenečenje. Odlikuje ga nastavljiv sistem, znotraj katerega lahko izbirate med 17 velikostmi. Enostavno ga je obleči in sleči, zahvaljujoč nastavljivi velikosti pa bo res ustrezal vsem.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Renegade Vitality Rings Black

    Stisnite in ukrotite, prav v tem uživajo vsi, ki so odkrili čarobnost erekcijskih prstanov. Podaljšajte svojo vzdržljivost tako, da na penis ali moda namestite enega od elastičnih erekcijskih obročev in rahlo preprečite pretok krvi.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bad Kitty Cock Ring 4er Black

    Kvartet obročev za močne erekcije. Trije obročki tesno obkrožajo penis za vznemirljive spolne dogodivščine. Obroček za moda pa čutno zoži vašo moškost. Raztegljivi obročki so povezani z dvema nazobčanima stimulacijskima palicama. Vsak obroček je debel 8 mm. Skupna dolžina 6,5 cm. Dimno črne barve. Material: TPE. Obročki za penis imajo premer 2,3 cm, obroček za moda 4,3 cm.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream King's Rings Black

    Želite močnejšo in daljšo erekcijo? Poskusite z erekcijskim prstanom! Te znamke Pipedream so narejene iz fleksibilnega silikona in so tako popolnoma varne za telo. Paket vsebuje 3, zato izberite pravo velikost samo zase!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Admiral Perineum Massager Blue

    Prepustite se vrhunskemu užitku z Admiral® Liquid Silicone Vibrating Perineum Massager & Ring, silikonskim ojačevalcem vibriranja in masažo za umazanijo, ki združuje različne funkcije za zagotavljanje nepozabne izkušnje.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • EXS G-Lover - Vibrating G-Spot

    EXS G Lover je vibracijski obroček, ki vibrira znotraj telesa vašega partnerja, večina konkurenčnih vibracijskih obročkov vibrira le zunaj telesa in so za enkratno uporabo, trajajo približno 40 minut, zato so okolju neprijazni!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Cock Ring Set Pack of 2

    Za dolgotrajnejše in intenzivnejše vrhove! Ta par erekcijskih obročev je narejen iz silikona z žametno mehko površino. Zahvaljujoč mehki površini jih je enostavno obuti in premikati. Je tesen in obenem neverjetno prožen, naj podpirajo vašo erekcijo!

    3,79 €

    1,89 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Boners Boners Silicone Cock Ring and Ball Stretcher Grey

    Želite doživeti še bolj intenzivno stimulacijo in neverjetna doživetja? Te igrače ne smete zamuditi! Je silikonski erekcijski obroč in obenem za raztegovanje mod, ki podaljšata in okrepita vašo erekcijo. Narejen je iz mehkega in fleksibilnega silikona, ki je prijeten in udoben. Uživajte v popolnem užitku!

    18,90 €

    15,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Play with Me King Of The Ring 6 pack

    Očarljive barvice za vašo neskončno erekcijo! Z enim od teh nežnih prstanov ne boste le okrasili svoje narave, temveč si boste zagotovili tudi res čvrsto in dolgo erekcijo. Postavite ga okoli penisa ali moda, se oblecite in se igrajte znova in znova.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Stay Hard Donut Rings Oversized Red

    Zbudi žrebca in pokaži najboljšo številko v postelji! Ta preprost dodatek k vašemu bednemu večeru bo okrepil vaš penis ter popestril vašo erekcijo in intenziven orgazem. Paket vsebuje 2 obročka, ki ju lahko nosite za kratek čas ali za penis, drugi pa modno. Ali želite trg kot peč? Kdo ne!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Do-Nut 2 Large Ice Blue

    Izjemoma bo obroč za erekcijo urina naredil vaš penis večji in vlažnejši. Izdelan je iz zelo fleksibilnega materiala FLEX TPR, ki je na voljo do 5-krat večje velikosti. In ji ni dodana nobena nova blagovna znamka Oxballs.

    11,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Selopa 3 Ring Circus Black

    Podaljšajte in okrepite svojo erekcijo z mehkimi in raztegljivimi silikonskimi obročki za penis, ki nežno omejujejo pretok krvi za edinstveno čutno izkušnjo. Vsaka velikost zagotavlja drugačno intenzivnost.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Stay Hard Cock Ring and Ball Strap Black

    Želite v postelji pokazati največjo zmogljivost in res uživati? Ta dvojni erekcijski obroč nataknete na moda in na penis, ki se zategne pri korenu in tako podpira, krepi in podaljšuje erekcijo. Poleg tega bo vaš vrhunec večkrat intenzivnejši! Pripravite sebi in svojemu partnerju nepozabno izkušnjo.

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Ball Spreader Black

    Podaljšajte svoje navdušenje s tem silikonskim distributerjem za moda iz California Exotics. Njegova minimalistična oblika obljublja udobno nošenje med predigro in seksom. Je mehka, prožna in zelo elastična, bo podpirala vašo erotično izkušnjo in vam prinesla maksimalno zadovoljstvo.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Velvets Couple's Vibrator

    Za hkratne vrhunce! Vibrator za pare iz Black Velvets je obroček za penis/žogico z vibratorjem in vibro-stimulatorjem klitorisa. Obroček za penis in kroglice je treba namestiti tako, da se vibrator prilega penisu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Boners Triple Cockring Blue

    Z Boners Triple cockringom boste uživali v čudoviti stimulaciji! Igračo držite tako, da je del z gumbom za vklop na vrhu. Petelinji obroč namestite okoli penisa in ga počasi potisnite proti dnu, ko je v ohlapnem stanju. Med erekcijo se bo obroč tesno prilegal penisu in zmanjšal pretok krvi.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Steel Power Tools Ballstretcher 33mm

    Uživajte v razkošju s tem jeklenim nosilcem kroglic. Tehta 195 g in je priljubljeno orodje, ki se uporablja za ločevanje mod od penisa in jih hkrati rahlo raztegne. Obroč je sestavljen iz dveh polovic, ki držita vijak skupaj, ki ga po uporabi trdno zategnete s 4 mm imbus ključem (priložen). Nato vstanite in uživajte v delovanju gravitacije, polni teži prstana, slastnih občutkih napetosti, zibanja, vlečenja… In ko vam je dovolj, preprosto znova sedite.

    49,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Easytoys Bunny Vibe Ring Black

    Uživajte v dodatni stimulaciji skupaj s svojim partnerjem z obročkom Bunny Vibe Ring! Ta obroček poskrbi, da erekcija uporabnika traja dlje in je močnejša. Tudi orgazmi bodo intenzivnejši. Obročku je priložen stimulator bunny z vibrirajočo kroglo, ki partnerju zagotavlja tudi dodatno stimulacijo.
    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Bull Shape Dual Soft Silicone Erection Ring Black

    S tem dvojnim erekcijskim obročkom boste končno doživeli dolgotrajno močno erekcijo in pridobili nadzor nad svojim vrhuncem. Poleg tega je okrašena z bikovimi rogovi, ki dokazujejo, da ste pravi samec, ki se ne boji ničesar!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Endless Joy Pink

    TheMultifun 2 poteši vaš libido s posebno obliko, s tremi zmogljivimi motorji v notranjosti, ki jih lahko spretno vključite v vaše ljubljenje: Medtem ko je eden od njih v voluminoznem, zgornjem delu glavnega telesa, vsak od ostalih v spodnjem delu dveh ukrivljenih rok užitka zagotavlja vznemirljive vibracije. To pomeni: rožnati vsestranski pripomoček vas stimulira tako, kot potrebujete! Oba spodnja motorja lahko upravljate ločeno od zgornje glave, tako da lahko oba dela vibratorja ponujata 10 različnih programov vibriranja. Z dvema gumboma lahko ustvarite kar 100 kombinacij.

    45,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Cocksling-2 Transparent

    Po mnenju Oxballsa je Cocksling-2 absolutno najboljši erekcijski prstan, kar so jih kdaj izdelali. Razumno za seks, špricanje, oralni seks, ti tvorijo neustavljiv srp v očeh ...

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zero Tolerance Ring My Bell Smoke

    Obročki za petelin zdrsnejo do dna penisa, da ustvarijo močnejše in dolgotrajnejše erekcije, v tem vsestranskem kompletu pa lahko izbirate med štirimi različnimi oblikami in teksturami. Preizkusite klasične debele prstane ali prstane v obliki diamanta ali pa požgečkajte svojega partnerja z izboklinami za užitek na obliki kolesa ali mehkimi ušesi na obliki zajčka. Uživajte v teh igračah varno pod vodo in jih v hipu očistite s čistilom za igrače in izpiranjem s toplo vodo.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Seven Creations Stretchy Cockring Clear

    Erekcijski obroč je preprosta, varna in učinkovita rešitev za močnejšo in dolgotrajnejšo erekcijo. Dolgotrajen intenziven užitek za oba partnerja.

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Do-Nut 2 Large Red

    Izjemno močan erekcijski obroč, s katerim bo vaš penis večji in močnejši. Narejen je iz zelo fleksibilnega materiala FLEX TPR, ki se razteza do 5-krat večje velikosti. In z njim na trg ne pride nihče razen priljubljene znamke Oxballs.

    11,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 33 do 64 od 683 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.