×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibracijski in erekcijski obročki

Elementi 65 do 96 od 683 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Xocoon Couples Vibrator Ring Green

    Samo s tem vibrirajočim prstanom bo v zraku še več ljubezni, užitka in vznemirjenja! Zahvaljujoč 9 načinom vibriranja, svilnatemu silikonu in razdražljivo trdnemu oprijemu boste uživali v brneči stimulaciji in trdnejši erekciji hkrati. Zato pograbi daljinski upravljalnik in se ljubi še bolj intenzivno!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Ringer Cockring Black 3 pack

    Preprost, a izjemen erekcijski prstan priljubljene blagovne znamke Oxballs v setu 3 kosov za neskončne trenutke navdušenja.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Perfect Fit Armour Tug Lock Black

    Armour Tug lock vključuje obroček Armour Tug, ki je pritrjen na zadnjični čep z obsegom 14 cm za dodatno stimulacijo. Trak uporabniku omogoča neverjetno ločitev penisa in mošnjička, hkrati pa omogoča večji dvig.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Coup!es Choice RC 3 in 1 Vibrator Green

    RC 3 v 1 vibrator Coup!es Choice z daljinskim upravljalnikom. Vibrator za točko G je mogoče sneti z obroča za vibriranje petelina, tako da lahko obe igrači uporabljate ločeno za dodaten užitek. Sestavljeni tvorijo fleksibilen vibrator s klitorisnim stimulatorjem, ki ga lahko nosite tudi v spodnjicah. Večnamenska igrača za raznoliko igro sam ali s partnerjem!

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Stretchy Cock Ring Set Blue

    Ali celoten penis hrepeniš po res trdni erekciji? Nadenite enega od teh 3 prstanov nanj ali vse in opazujte, kako podpira trdnost vaše moškosti in vam daje samozavest. Poleg tega je modra barva okusna in TPE material je čudovito raztegljiv. Odkrijte moč preprostosti na svojem penisu!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Seven Creations Rabbit Vibrating Cockring Purple

    Običajni seks vam ni več dovolj in mislite, da bi potrebovali nekaj več? Vi imate problem in mi imamo rešitev! Poskusite z erekcijskim vibrirajočim obročem, ki zategne penis pri korenu in podpira erekcijo in V GLAVNEM - s svojimi vibracijami bo neustavljivo spodbudil klitoris. Ničesar ni za oklevanje!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos The Strangler Red

    Sanjate o trdnejši in daljši erekciji? Podprite ga s to silikonsko erekcijsko zanko. Primeren je za vse velikosti, poleg penisa pa ga lahko uporabite tudi na modih. Z obročem sami določite silo prenosa. Idealen je za vse, ki hrepenijo po odlični erekciji!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Orion Vibrating Silicone Cock Ring Red

    Vrhunski vibracijski prstan po neverjetni ceni! Zagotovil vam bo več vzdržljivosti in skupnih orgazmov, je to točno tisto, kar iščete? Poleg tega ima prstan obliko ljubečega srca in vdolbine v obliki srca. Je prijetno prožen, vleče penis, kar krepi in podpira erekcijo, hkrati pa vam daje prijetno stimulacijo med penetracijo, zato uživajte.

    14,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Boners 3-Piece Cock Ring Set Grey

    Sanjate o močnejši erekciji in intenzivnejših vrhovih? Ta trio erekcijskih prstanov je kot nalašč za vse moške! Prstani so preprosti, gladki, kakovostni in vsak ima drugačno velikost. Izdelane so iz visokokakovostnega silikona, ki je varen za telo, prijeten za kožo in tudi čudovito mehak, prožen in vzdržljiv.

    26,90 €

    21,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Canrok Silicone Penis Rings Set Black 7 pack

    Je prezgodnji vrhunec ali šibka erekcija neprijeten del vašega življenja? Ta težava ima enostavnejšo rešitev, kot si trenutno mislite, in to je erekcijski prstan! Oklevate glede velikosti? Ta komplet vsebuje 7 prstanov različnih velikosti, tako da brez skrbi, zagotovo se bo našel takšen, ki je pravi za vas.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY NOS Black

    To so sanje: ti in tvoj partner sta v objemu drug drugega, vajin užitek pa spodbuja užitek drugega. Dosezite izjemno trdno erekcijo, ki naredi še več, ali občutite trepetanje užitka prek klitorisa. Vznemirjenje se nadaljuje, dokler m​a​g​n​a oba hkrati ne doživita orgazma, ob katerem vidita zvezde.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Rocket Ring

    Ta krof je v resnici obroček za penis z veliko željo, da bi vam posladkal ljubezensko življenje. Obroč Satisfyer Ring vaši moškosti nudi čutno nadgradnjo, s m​a​g​n​i​s čimer vam in vašemu partnerju zagotavlja mravljinčaste užitke. Veliki stimulator klitorisa ima širok premer in 10 intenzivnih nastavitev vibracij, ki ljubezenskim kroglicam vaše dame nudijo vznemirljivo stimulacijo s pritiskom na gumb. Toda tudi med parnimi solo seansami vas bo zapeljal s svojimi globokimi vibracijami in vas neomajno katapultiral do vrhunca.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovense Diamo Vibrating Cock Ring

    Prva nosljiva, zunanja moška igrača Lovense

    219 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Ball Stretching Kit

    Kaj pa, če naredite moda nekaj seksi? Poskusite jih nekoliko raztegniti z enim od prstanov iz tega niza dimljenih barv. Vsebuje 3 prstane različnih velikosti, tako da boste lahko izbrali pravega zase. Obroči so izdelani iz posebnega TPR materiala in so zato fleksibilni in močni hkrati. Raztegnite svoje krogle!

    22,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Duelist Blue

    Iščete erekcijski prstan, ki zmore vse? To je Duelist, sanjski prstan za erekcijo! Najboljše pri njem je to, da ga lahko prilagodite svoji velikosti, saj ima nastavljivo oprijem in tako ustreza čisto vsem velikostim. Njegov zmogljiv motor vam bo ponudil 12 zmogljivih načinov in z njim se boste s partnerjem odpravili v raj!

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Boners Liquid Silicone Ball Pouch Grey

    Vaše moške oblike bodo v tej prevleki za moda še bolj moške! Narejen je iz zelo prijetnega in kakovostnega tekočega silikona, ki je fleksibilen in hkrati trdno drži. Nosite ga ob erotičnih večerih, ki bodo še bolj intenzivni, ali celo pod oblačili, da bo vaša bulica med nogami še bolj izrazita.

    30,90 €

    26,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Endless Love Light Blue

    Multifun 1 vas zadovolji s posebno obliko, ki jo je mogoče spretno vključiti v vse vrste ljubljenja. Ima 3 zmogljive motorje: Medtem ko se eden nahaja v glavnem zgornjem delu, se ostala dva nahajata v spodnjem delu in zagotavljata dobre vibracije. To pomeni: Nebesno modri vsestranski pripomoček vas stimulira tako, kot želite, ne glede na to, ali je na vas, v vas, pod vami ali vmes! Oba spodnja motorja lahko upravljate ločeno od glavnega motorja, tako da lahko oba dela vibratorja ponudita 10 vznemirljivih programov vibriranja. Z dvema gumboma lahko ustvarite kar 100 kombinacij.

    45,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Scala Stay Hard Three Rings Black

    Set 3 erekcijskih obročev iz trdnega, a fleksibilnega materiala. Enostavno se raztegnejo, zato se udobno prilegajo, njihova tekstura pa obljublja različna ljubeča doživetja. Nosite samo eno ali vse naenkrat!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos The Triple Strangler Red

    Sanjate o trdnejši in daljši erekciji? Podprite ga s to trojno silikonsko erekcijsko zanko. Primeren je za vse velikosti, poleg penisa pa ga lahko uporabite tudi na modih. Z obročem sami določite silo prenosa. Idealen je za vse, ki hrepenijo po odlični erekciji!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Malesation 8 Ring

    Ali želite zagotoviti večjo zmogljivost? Ogrejte se s tem dvojnim erekcijskim prstanom! Zahvaljujoč njemu bosta s partnerjem uživala v trdnejši erekciji in daljši vzdržljivosti, zakaj ne bi poskusila?

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Stay Hard Silicone Loop Cock Ring Black

    Želite zagotoviti maksimalno zmogljivost in veste, da bi vam lahko pomagal erekcijski prstan, vendar niste prepričani, katero velikost izbrati? V tem primeru je erekcijska zanka kot nalašč za vas, saj je njena velikost nastavljiva! Poleg tega je izdelan iz udobnega silikona, ki je gladek in mehak.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Yours and Mine - Vibrating

    Skupni užitek in dolgotrajna intenzivna stimulacija za oba partnerja izvira iz tega silikonskega vibrirajočega prstana po vzoru erotične trilogije 50 odtenkov sive.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Perfect Fit Neoprene Snap Cockrings Black

    Iščete najbolj udoben erekcijski prstan doslej? Ne verjamete v silikon ali nove materiale, podobne gumi? Stavite na varnost in izberite Neo Ring, ki je izdelan iz neoprena.

    16,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Steel Power Tools Ballstretcher 45mm

    Uporabite v slaščičarstvu s tem steklenim krokodilskim nosilcem. Teh 195 g je uporabljenih in orodja, ki se uporabljajo za obdelavo penisa, so uporabljena in hitrost je zelo hitra. Obroč je sestavljen iz dveh polovic, ki ju drži vijak, ki se po uporabi trdno prilega s 4 mm imbus ključem (priložen). Nato vstanite in uporabite pri delovanju gravitacije, terenskih uteži, občutljivih napetosti, dvigovanju, vleki ... Kadar koli lahko, se samo usedite.

    53,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Glorious Duo

    Zahvaljujoč svoji kompaktni, obsežni obliki, vibrirajočemu stimulatorju klitorisa in dveh obročkih za penis in moda je Satisfyer Glorious Duo idealen spremljevalec za dolge noči.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Fantasy Elite Double Trouble

    Podvojite užitek in zabavo s tem silikonskim dildom. Oblecite si tega pomočnika in lahko uživate v dvojni penetraciji brez sodelovanja drugega partnerja.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • The Screaming O Monarch Wearable Butterfly Vibe Black

    Občutite metulje ne samo v trebuhu, ampak tudi na svojem najbolj občutljivem mestu. Ta metulj bo dosegel vaš klitoris in ga razveselil z intenzivnimi vibracijami, s katerimi se boste nenadoma dotaknili neba. Metulj vibrira po vsem telesu in je pritrjen na dvojni obroč, ki se razteza okoli korena penisa in tudi okoli mod. Vzletite na metuljevih krilih do novih višin užitka!

    41,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Malesation Power Ring M

    Še niste našli pravega erekcijskega obroča samo zase, ki bi vam pomagal okrepiti in podaljšati erekcijo ter hkrati okrepiti vrhunec? Dajte priložnost Malesationu, ki se ponaša z inovativno ergonomsko obliko in silikonom najvišje kakovosti!

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Perfect Fit SilaSkin Cock & Ball Black

    Po letu razvoja in testiranja prihaja na trg nepremostljiva novost - super prilagodljiv Cock & Ball. Pričakovano kot mehak in rafiniran izdelek. Prvič vam bo vse uspelo. In z njim morda ne boste želeli izgubiti erekcije.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Winni 2 App Controlled Penis Ring Black

    Udobno se usedite, namestite prstan Winni 2 na svoj penis in prepustite aplikaciji Svakom! Ta razkošni prstan je združljiv z modno aplikacijo, s katero boste raziskovali vibracije in njihove možnosti.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Cocksling-2 Red

    Po mnenju Oxballsa je Cocksling-2 absolutno najboljši erekcijski prstan, kar so jih kdaj izdelali. Razumno za seks, špricanje, oralni seks, tvorijo neustavljiv srp v vaših žlezah ...

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rebel Glans Ring Silver

    Nakit in erotične igre grlo! Ta odprt prst iz neravnega jekla vas bo očaral s svojima 2 vranama in ga tako obrezanega okrasil kot neobrezan penis. Takojšnje delovanje in njegova tesnost bo povzročila hitro kvarjenje tega blaga, kar bo otežilo in otipljivo na dotik. Preizkusite tudi, kako stimulirajo uzdo in nosite prstan za zabavo, vadbo in okras!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 683 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.