×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibracijski in erekcijski obročki

Elementi 97 do 128 od 690 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Oxballs Cocksling-2 Red

    Po mnenju Oxballsa je Cocksling-2 absolutno najboljši erekcijski prstan, kar so jih kdaj izdelali. Razumno za seks, špricanje, oralni seks, tvorijo neustavljiv srp v vaših žlezah ...

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Anal Fantasy Ass-Gasm Cockring Plug

    Uživajte v najbolj eksplozivnih ejakulacijah doslej z vtičem Ass-Gasm Cockring Plug.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Menzstuff Dual Power Ball Play Sleeve

    Se želite prepustiti razburljivemu intimnemu trenutku, povezanemu s stimulacijo testisov? V tem primeru ni nič lažjega, kot da se usedete v ta rokav in jim pošljete odmerek tresljajev, ki vam bo prav prišel. Žični daljinski upravljalnik obljublja udobno upravljanje, vodotesnost pa vam omogoča tudi igranje v kadi. Poslušajte, kaj vam šepetajo vaša jajca in izpolnite njihove skrivne želje.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Malesation Diamond Cock Ring Set

    Set treh erekcijskih obročev inovativnega dizajna s premerom 2,6, 3 in 3,5 cm iz visoko kakovostnega silikonskega materiala.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Winni 2 App Controlled Penis Ring Black

    Udobno se usedite, namestite prstan Winni 2 na svoj penis in prepustite aplikaciji Svakom! Ta razkošni prstan je združljiv z modno aplikacijo, s katero boste raziskovali vibracije in njihove možnosti.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Tri-Snap Ball Spreader Black

    Podaljšajte svoje navdušenje in zadovoljstvo s tem silikonskim dodatkom. Zasnovan je tako, da podpira vzdržljivost, vzdržuje trdo erekcijo in podaljšuje intimni užitek. Je izjemno prilagodljiv, ima nastavljiv erekcijski obroč, je enostaven za rokovanje in udoben za nošenje. Primeren je tako za začetnike kot za izkušene uporabnike.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Tor 2 Black

    TOR 2 je prvi polnilni in vodotesen moški erekcijski prstan na svetu. TOR 2 se ponaša s 100 % močnejšimi vibracijami kot njegov predhodnik in kateri koli drug obroč podobnega tipa na trgu.

    169 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Stay Hard Vibrating Tongue Ring Blue

    Okrepite svojo izkušnjo ljubljenja in si zagotovite ta vibrirajoči prstan z jezikom, ki bo pokazal klitoris vašega partnerja. Poleg tega obroč zategne penis pri korenu, kar zagotavlja daljšo in močnejšo erekcijo. Mini vibrator lahko nato uporabite ločeno, saj je odstranljiv, tako da lahko pogumno dražite katero koli občutljivo področje na telesu. Uživajte v intenzivnih orgazmih, uživajte v 10 različnih načinih vibriranja in se zabavajte ne samo v spalnici, ampak tudi v kopalnici.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Boners Liquid Silicone Ball Splitter Grey

    Silikonski razdelilnik za moda za še bolj očarljiv videz vaše moškosti! Penis bo potisnil naprej, moda pa čutno navzdol in narazen. Ustvarja zelo provokativen videz in prijetne občutke. Narejen je iz mehkega in fleksibilnega silikona, ki vas bo udobno obkrožil in se prilagodil vašim razmerjem.

    30,90 €

    29,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zado Men Leather Harness with Metal Cock Ring 2010259 Black

    Pas iz črnih usnjenih trakov z jeklenkami in jeklenih povezovalnih obročev. Možno ga je prilagoditi zahvaljujoč zaponkam. Petelin/kroglica (Ø 5 cm) drži IT pod nadzorom. Visokokakovostna, vzdržljiva kakovost.

    109 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Cocksling-2 Black

    Po mnenju razvijalcev iz Oxballsa je Cocksling-2 absolutno najboljši erekcijski prstan, ki so ga kdajkoli izmislili. Primerno za seks, igrice picanja, oralni seks, ustvari neustavljivo izboklino v vaših hlačah ...

    37,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Mighty One Ring

    Podarite svoji moškosti trenutek nenadzorovanega užitka z našim vibratorjem Mighty One. Prijeten gibljiv obroček se prilagodi poljubni velikosti, obkroži vaš penis in vam zaradi učinka ustavljanja krvnega obtoka omogoča daljši užitek in izjemno vzdržljivost.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Perfect Pair 3 Green

    Satisfyer Perfect Pair 3 je priročen vsestranski! Navdušil vas bo s hrupnimi vibracijami, lahko ga namestite na penis ali celo na prst in uživate v čutnem božanju.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • The Screaming O The Ohare XL Black

    Dvojni vibrirajoči obroč z mehkimi ušesi spremeni vašega partnerja v najljubšo vibrirajočo igračo, ki je ne boste pustili kar tako ležati. Črn, vodoodporen XL Ohare se udobno prilega in je mehak kot žamet. Motor s 4 funkcijami vibracij je izjemno močan in zaradi porednih ušes učinkovito stimulira klitoris. Silikonski obroč pomaga tudi pri ohranjanju trdne erekcije. Zato ne čakajte in poskusite z njim!

    26,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zero Tolerance Three Amigos

    Ti trije prijatelji bodo podpirali vašo erekcijo, jo podaljšali in okrepili orgazem. Niste prepričani o velikosti erekcijskega obroča za vaš penis? V tem kompletu ne boste našli 3 velikosti, med katerimi lahko kadar koli izberete pravo.

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Penis-Testicle Straps 7467

    Luksuzen pripomoček iz cepljenega usnja, s katerim bo vaša moškost še bolj zabavna. Zahvaljujoč dvema praktičnima zaponkama se prilagodi vaši velikosti, umakne penis ter obkroži in razdeli moda. Privoščite si kakovostno in učinkovito dekoracijo, ki bo navdušila vas in vašega kolega.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Brutus Hypersoft Ballbag Black

    Uživajte v čudoviti in edinstveni stimulaciji z nošenjem torbe za žogo BRUTUS!

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Cobra Purple

    Želite še bolj uživati v seksu? Oboje? Samo s tem priročnim erekcijskim prstanom! Objame penis pri korenu, s čimer okrepi in podaljša erekcijo ter pomnoži prijetne občutke med vrhuncem. Svilnato silikonsko nabraden del se bo drgnil ob klitoris in ga dražil s prijetnimi vibracijami. Skupaj uživajte v občutkih brez primere.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Steel Power Tools Cockring RVS 8mm - 45mm

    Blagovna znamka Steel Power Tools, svetovno znana blagovna znamka. Je eleganten in moderen opomnik iz najkakovostnejšega nerjavnega jekla. Njegov glavni namen je okrepiti in povečati gnusnost vaše erekcije, tako da trije trajajo, kolikor želite, in vaš glavni orgazem nesramno oslabi.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Vibrating Triple Cock Ring Sleeve Extender with 9 Vibration Modes Black

    Obroč za petelin ima 9 močnih načinov vibriranja z različnimi hitrostmi, nenehno prilagajajte hitrost za vadbo penisa, trenirajte svojo občutljivost za večjo vzdržljivost, občutite zabavo različnih vibracij, naredite se močnejši, močnejši in trajnejši.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • PoweRing Super Flexible Resistant Ring 5cm PR11 Clear

    Odkrijte moč tega posebnega erekcijskega obroča! Uporablja se med penisom in modi ali pri korenu penisa. Izdelan je iz kakovostnega TPE materiala in prihaja iz delavnice blagovne znamke Powering. Naj vam pomaga povečati vašo zmogljivost in tudi okrepiti vrhunec.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sono No.25 Cockring Set Black

    Želite doživeti ekstremen in dolg užitek? Preizkusite ta komplet prstanov! Zagotovo pravite, da je za kaj 3 neuporabno… Res pa je nasprotno! Z njimi zmagajte, postavite na penis ali celo na moda. Upočasni vaš ejakulacijo, okrepi vašo erekcijo in okrepi vrhunec. Narejene so iz prijetno upogljivega silikona, ki je mehak in vas ne bo vlekel za lase.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Boners Large Cock Ring Set

    Uživajte v intenzivni in vznemirljivi izkušnji s tem 3-delnim kompletom erekcijskih prstanov! Prstani so narejeni iz mehkega in fleksibilnega silikona za dobro in udobno prileganje. Ko je penis šibek, postavite obroč okoli korena penisa. Med erekcijo prstan omejuje pretok krvi za težjo in dolgotrajnejšo erekcijo. Posledično so tudi orgazmi bolj intenzivni.
    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Malesation Metal Ring Professional 38

    Profesionalni erekcijski obroč inovativnega in ergonomskega dizajna iz kirurškega jekla najvišje kakovosti s premerom 3,8 cm

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dorcel Power Clit

    Doživite skupni užitek z dorcelovim klitorisom.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Legendary Duo

    Ali želite svojemu ljubljenju dodati sok? Ta prstan je kot nalašč za to! Pomagal vam bo okrepiti erekcijo in jo obdržati čim dlje, saj ne bo le skrčil penisa, ampak bo z drugim notranjim obročkom obkrožil tudi moda. Ne samo, da bo vašemu partnerju všeč 12 močnih načinov vibriranja in skupni vrhovi bodo na dosegu roke!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Cocksling-2 Ice Blue

    Po mnenju Oxballsa je Cocksling-2 absolutno najboljši erekcijski prstan, kar so jih kdaj izdelali. Razumno za seks, špricanje, oralni seks, ti tvorijo neustavljiv srp v očeh ...

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Performance Silicone Glo Cock Ring

    Narejen tako, da je udoben in žari v temi! Ker je med seksom pomembno udobje, erekcijski obroč, ki vleče in stiska, pa bo seveda naredil več škode kot koristi. Blush Performance Glo je izdelan iz prijetnega mehkega silikona, je čudovito prožen in popolnoma učinkovit.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Vibrant Penis Ring Silicone 10 Functions Black

    Samo dodajte ščepec vibra in nenadoma bo vaše ljubljenje polno še bolj veselih izkušenj! Ta silikonski vibrirajoči prstan Pretty Love bo poskrbel za užitek za oba partnerja. S svojim teksturiranim delom bo nežno vibrirala klitoris in z enim obročkom umaknila njegov penis ter tako okrepila in podaljšala erekcijo, z drugim obročkom pa se zatakne za moda, zahvaljujoč temu pa bo ostala na mestu. Oglejte si več navdušenja nad ljubečim seksom!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Mr. Pleasure Remote Scrotum Teaser Black

    Vaši testisi bodo navdušeni nad vibracijami tega Mr. užitek! Narejena je iz mehkega in zelo prijetnega silikona in se na penis pritrdi s pomočjo udobnih obročkov. Potem morate samo vzeti krmilnik in narekovati vrsto vibracij, ki jih čutijo vaša jajca. In ali boste vi ali vaš partner držali daljinski upravljalnik, prepuščamo vam.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Boners Cocksling

    Ta briljanten prstan vam bo dodal vaše oči in urin, sta odlična moda in penis ter jim dala provokativno vizijo. Skrajša verodostojnost teh dveh teles, ki sta pomembnejša in zmanjšujeta pretok krvi. Igra je izdelana iz sprejemljivega elastičnega materiala, ki je izdelan in zelo higienski, če je ni treba čistiti po vsaki uporabi s toploto mejnika ali po uporabi posebnega izdelka, namenjenega čiščenju erotičnih sredstev.
    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Urban Fushion Vibrating Couple C-Ring Blue

    Doživite sinergijo s FUSHION, užitek za par. Rebraste točke užitka ležijo na penisu in prenašajo vibracije za oba z vsakim udarcem. Povečajte intimnost, saj skupni občutki znova vžgejo strasti. Odkrijte popolno združitev užitka in povezanosti s FUSHION – kjer skupne želje najdejo svojo harmonijo.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 97 do 128 od 690 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.