×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Ženskar

Elementi 33 do 64 od 278 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • LELO Sona Black

    SONA stimulira celoten klitoris - tudi dele, ki jih ne vidite - z nežnimi zvočnimi valovi namesto z običajnimi vibracijami. Ta šepetajoče tihi zvočni masažni aparat ponuja povsem nov orgazem, podaljšani vrhunec po čutnem naraščanju. Njegova gladka, vodoodporna zasnova je izdelana iz enega samega kosa vrhunskega silikona, zato je SONA izjemno enostaven za čiščenje in mehak na otip. Ker se ne dotika neposredno klitorisa, lahko z njo vedno znova ustvarjate številne orgazme brez neprijetnih občutkov.

    229 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Wave Chrome

    Ali je masturbacija povezana s prhanjem in brcanjem? Ste začeli odkrivati svojo uporabnost v kopalnici? Womanizer prihaja z novostjo, ki bo vaše črnilo spremenila v neponovljive vznemirljive trenutke. Wave je tuš glava, ki so jo razvili strokovnjaki za kopalnico in jo uporablja Womanizer. In tuja je - tuš glava za dobrobit žensk!

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Martinella Clitoris Stimulator with Point Vibrator Hot Red

    Martinella, ženski stimulator, s katerim se počutite kot kraljica, ne da bi bili odvisni od kogar koli, da bi uživali v svoji spolnosti in svojih najglobljih občutkih.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Satisfyer Cotton Candy Lila

    Satisfyer Cotton Candy navdušuje s svojo ovalno obliko in kompaktnim dizajnom. Sosednji vibrator iz sprejemljive silikonske cevi razvije klitoris z vnetljivo kombinacijo tlačnih valjev in vibracij.

    49,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Womanizer Wave White

    Womanizer Wave je prva kombinirana glava za prhanje in vodni masažni klitoralni stimulator, ki združuje strokovno znanje kopalniških strokovnjakov hansgrohe in vodje užitkov Womanizer, da bi ustvarili resnično izjemen križanec – glavo za užitek.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NU Sensuelle Trinitii 3in1 Tongue Violet

    Stimulacija klitorisa je ključ do orgazma, ki ga poznamo. Vendar imajo od nas koristi tudi mali spremljevalci. Nekateri imajo radi intenzivne dražbe, nekateri mehkejše. Trinity Trinity in vsaka ženska ti zaželi željo.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Premium Red-Gold

    Womanizer Premium je idealna kombinacija novih tehnologij in visokokakovostne zasnove. Tehnologija Pleasure Air stimulira klitoris brez stika - od supermehkega do supermočnega v 12 različnih stopnjah intenzivnosti. Z novo funkcijo avtopilota boste orgazem doživeli nepričakovano in na presenetljivo nov način. Ritem se spreminja z vsako uporabo. Pametna tišina zazna vašo željo. Womanizer Premium se zažene šele, ko se skoraj dotakne površine vaše kože. Zaradi tega ni le tišji za uporabo, temveč je vaše uživanje še intenzivnejše. Zaradi edinstvene obdelave je Womanizer Premium popolnoma vodoodporen.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Luxury Haute Couture

    Uživajte v razkošju! Ta Satisfyer v novem neverjetno lepem dizajnu je tukaj za vse ženske, ki trpijo za eleganco in estetiko. Narejen je iz najkakovostnejših materialov in je vznemirljiv dragulj, ki bo stimuliral vaš klitoris brez stika z uporabo tlačnih valov in vibracij. In info za gospodje: če iščete primerno darilo za svojo najdražjo, potem ste ga pravkar našli!

    119 €

    54,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • NS Novelties Revel Vera Pink

    Kaj pa, če bi si v samo nekaj minutah privoščili nezemeljski orgazem? Ta očarljiva roza igrača vas bo presenetila s svojo spretnostjo. Uporablja tehnologijo pulzirajočega zraka, tako da lahko povzroči sesalne občutke na vašem biseru užitka. Narejen je iz neverjetno mehkega silikona in navdušeni boste nad njegovim dotikom. Pridobite igračo, v kateri se počutite dobro, zaslužite si jo!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NU Sensuelle Trinitii 3in1 Tongue Blue

    Stimulacija klitorisa je ključ do orgazma, kar pozna vsaka od nas. Vendar vsak od nas tudi užitke doživlja malce drugače. Nekateri imajo radi intenzivno draženje, nekateri mehkejše. Razume Trinity in vsaki ženski daje tisto, kar si želi – užitek.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Dual Kiss Wine Red

    Model Dual Kiss vas bo navdušil s kombinacijo preizkušenih tlačnih valjev, vibrirajočega nivoja vode in možnosti nadzora uporabe. Celoten dizajn dopolnjuje udoben, nežen, mehak silikonski in vodoodporen dizajn.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Pro 2 Generation 2 Replacement Caps

    Nadomestni pokrovčki za Satisfyer Pro2.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Inya Symphony Purple

    Hočeš vse ali nič? Ta igralec je neverjetno vsestranski, osupljiv je! Vsebuje 3 motorčke, ki s pomočjo vznemirljive zračne tehnologije z vibracijami senzualno masirajo gz točko in hkrati božajo klitoris! Sympony je preprosto simfonija uporabnosti, zato uživajte!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Liberty Pink Rose

    Dame, pripravite se na vzlet: z elegantno prevleko in šestimi stopnjami stimulacije Liberty zagotavlja užitek na vseh koncih sveta.

    149 €

    99,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer DUO 2 Bordeaux

    Edinstven vrhunski igralec, ki bo vaše življenje naredil polno zadovoljstva, harmonije in neverjetnih orgazmov. Womanizer Duo 2 s tehnologijo Pleasure Air je razveselil vaš klitoris, drugi ukrivljeni del pa je zavibriral prav na G-točki. Kaj to pomeni? Najboljši trenutki uporabe <3

    229 €

    209 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Dual Stimulation Clitoral and G-Spot Vibrator Purple

    Vsaka ženska si zasluži popolno pozornost! Vsaka ženska si zasluži orgazem in užitek. Vsaka ženska si zasluži Paloqueth Dual Stimulation, pomočnika, ki je cenovno ugoden in priročen. Pustite, da sesa vaš klitoris in hkrati vibrira neposredno na G-točko!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • InToYou Dash 2.0 Softer Tip Vibrator, Sucker with Stimulating Tongue and Heat Function Pink

    Iščete nekaj več kot le dolgočasen vibrator? Dash bi vas zagotovo zanimal! Ima več funkcij, ki vam bodo všeč. Z veseljem lahko sesa klitoris in ga boža z majhnim jezikom, ki odlično simulira oralni seks. V vas bo vibrirala z največjo močjo in vam še vedno ponujala čutno funkcijo ogrevanja. To bo ljubezen na prvi pogled, kajne?

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology, Vibration and Bluetooth/App Lilac

    Ste pripravljeni na nov val ugodnosti? Tukaj je Satisfyer Pro 2 Generation 3, najnovejša izdaja ikoničnega Satisfyer Air Pulse! Iztopa je opremljena z edinstveno tehnologijo Liquid Air, ki ustvarja občutek oprijemljivega curljanja vode. Veselite se 11 načinov pritiska valjev, 12 programov vibriranja in tudi upravljanja prek aplikacije!

    109 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Premium Black-Gold

    Womanizer Premium je idealna kombinacija novih tehnologij in visokokakovostne zasnove. Tehnologija Pleasure Air stimulira klitoris brez dotika - od supermehkega do supermočnega v 12 različnih stopnjah intenzivnosti. Z novo funkcijo avtopilota boste orgazem doživeli nepričakovano in na presenetljivo nov način. Ritem se spreminja z vsako uporabo. Pametna tišina zazna vašo željo. Womanizer Premium se zažene šele, ko se skoraj dotakne površine vaše kože. Zaradi tega ni le tišji za uporabo, temveč je vaše uživanje še intenzivnejše. Zaradi edinstvene obdelave je Womanizer Premium popolnoma vodoodporen.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Curvy Trinity 5+ Blue

    Satisfyer Curvy Trinity 5+ iz silikona s tremi motorji razvije vse vaše erogene cone: uporabite ga kot ležeči vibrator, vibrator z udarnimi valovi ali vibrator za točko G za največjo raznolikost, ko ste samski.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Supernova Old Rose

    Satisfyer Supernova razvaja klitoris s čutnimi valovi pritiska, G-točko pa z močnimi vibracijami. Zahvaljujoč gibljivemu verižnemu sklepu se ta silikonski vibrator prilagaja vašemu telesu in vam zagotavlja optimalno stimulacijo.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Sugar Rush Blue

    S svojo kompaktno zasnovo v ribji optiki in zanimivo kombinacijo tlačnih valov in tresljajev je Satisfyer Sugar Rush iz silikona idealen sopotnik na potovanju. Oba motorja sta še posebej zmogljiva.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Curvy 1+ Rose Red

    Revolucije in nove možnosti. Popoln užitek in najnovejša tehnologija. Pametna aplikacija in osupljiva stimulacija klitorisa. Ves svet se je veselil tega! Obstaja nov Satisfyer Curvy, ki ga nadzirate prek aplikacije! Spoznajte in odkrijte neskončne možnosti, da se zbližate s partnerjem na drugem koncu sveta ali kako to storiti v ritmu vaše najljubše pesmi.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Action No. TwentyTwo Massager with Suction, Pulsation and Thrusting Purple

    Masažne glave ni, kot je masažna glava! Ta je res poseben, saj vam ponuja 3 neverjetne lastnosti! Okrogla glava iz prijetnega materiala lahko na eni strani čutno sesa klitoris, na drugi strani pa je stimulator z 10 funkcijami intenzivnega pulziranja. In to še ni vse! Oprijem bojne glave nadzoruje zmožnost udarca, in to tudi z neverjetnimi 10 načini.

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Love Breeze Copper

    Čudoviti tlačni valovi stimulirajo klitoris z 11 jakostmi brez dotika. Love Breeze vas bo navdušil tudi z mehko silikonsko glavo, baterijo za ponovno polnjenje in ergonomskim, vodoodpornim zaključkom.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Silver Delights Collection

    En skupen cilj in dve vrsti stimulacije. Kolekcija Silver Delights je kombinacija originalnega in neprekosljivega Womanizer Premium in najmočnejšega mini vibratorja We-Vibe v eni ekskluzivni škatli po znižani ceni. Praznujte kakovost, ljubezen, užitek in navdušenje!

    369 €

    229 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Foreplay Frenzy Bunny Kisser Pink

    Sanjate o strastni vožnji s popolnim vibratorjem? Posvetite se temu čudovitemu roza moškemu in vdihnite življenje svojim navihanim fantazijam. Bunny Kisser je popolno oblikovan dvojni stimulativni vibrator z 10 funkcijami vibracij in 4 intimnimi hitrostmi sesanja. Vsako upravljajte s funkcijo posebej in se dotaknite čudovitih vrhov.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Premium 2 Black

    Womanizer PREMIUM 2 z izvirno tehnologijo Pleasure Air je naša najrazkošnejša stvaritev doslej - prava Prada med spolnimi igračami, vrhunska igrača za ženske, ki iščejo več kot le še eno napravo za igranje. Z več stopnjami intenzivnosti kot kdaj koli prej in izboljšano funkcijo avtopilota, ki vas popelje v nove, nepredvidljive pustolovščine, je PREMIUM 2 najčistejši užitek najvišje kakovosti.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Premium eco

    Najbolj priljubljen Womanizer Premium zdaj v novem ekološkem plašču! Uživajte v njegovih 12 stopnjah intenzivnosti stimulacije klitorisa, ki vas bo zahvaljujoč tlačnim valovom in edinstveni tehnologiji popeljala v raj v nekaj minutah. Je prijazen planetu in neskončno vznemirljiv za vas, zato uživajte v erotični igrači za vse, ki razmišljajo ekološko.

    339 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Liberty Lilac

    Dame, pripravite se na vzlet: z elegantno prevleko in šestimi stopnjami stimulacije Liberty zagotavlja užitek na vseh koncih sveta.

    149 €

    99,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Dual Pleasure Mauve

    Dvojna zabava, dvojni užitek - povsem novi Satisfyer DUAL PLEASURE je stimulator klitorisa in notranji vibrator točke G s povezavo Bluetooth. DUAL PLEASURE je narejen za povezavo z nagrajeno aplikacijo Satisfyer Connect, zato je vaše čutno potovanje pravkar prešlo na novo raven!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Pro 2 Generation 2 Violet

    Klasičen in eleganten vibrator Satisfyer Pro 2 je opremljen s patentirano tehnologijo Air-Pulse, ki vibrira vaš klitoris in vas pripelje na želeno destinacijo. Zahvaljujoč tihemu motorju in mehki silikonski glavi vas bo Pro 2 enkrat ali dvakrat zadovoljil.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 33 do 64 od 278 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.