×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Ženskar

Elementi 129 do 160 od 278 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Svakom Pulse Galaxie Black

    Odkrijte uporabo izven tega sveta s Pulse Galaxie. Za razliko od drugih stimulatorjev klitorisa potiska in vleče zrak, da ustvari sezalni učinek, medtem ko polnilna postaja projicira zaslon v svetlobi zvezd. Raziščite 5 načinov in 5 intenzivnosti sesanja ter 3 načine prikaza zvezdne svetlobe. Uporabite Pulse Galaxie z aplikacijo SVAKOM za prilagodljivo igro na dolgi razdalje.

    119 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adrien Lastic My G Teal

    My-G je čudovita eleganca, ki vas bo dvakrat navdihnila. Opremljen je z novo sodobno tehnologijo, ki skrbi za gibanje končnega dela in prinaša popolno stimulacijo G-točke. Te edinstvene izkušnje vam bodo odprle vrata v nov svet vznemirjenja. My-G bo poskrbel za okusno sesanje klitorisa.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tracy's Dog Beta Rabbit Vibrator 3in1 Purple

    Kaj pa stimulacija 3 v 1 s to kakovostno in prijetno igračo? Mislimo, da bi bil to en velik ACH! Beta Rabbit je vibrator, ki skrbi za G-točko in klitoris hkrati. Ponudil vam bo 10 načinov zibanja, spremenljive vibracije in funkcije sesanja klitorisa. In rezultat? Dih jemajoč orgazem!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Irresistible Mythical Black

    Katere ženske ne bi hrepenele po dvojni stimulaciji in dih jemajočem orgazmu znotraj in zunaj. Mythical je tukaj, da izpolnite vsako svojo strast. Njegov zmogljiv motor F1 z 10 hitrostmi vibracij je skrit v svilnato mehkem silikonskem ohišju, tako da kaže neposredno na točko g. Klitoris bo nato vznemirjen zaradi brezkontaktne stimulacije tlačnih valov.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Wave Black

    Je masturbacija povezana s tuširanjem in kopanjem? Ste začeli odkrivati svoj užitek v kopalnici? Womanizer prihaja z novostjo, ki bo vaše tuširanje spremenila v neponovljive vznemirljive trenutke. Wave je tuš glava, ki so jo razvili strokovnjaki za kopalnico in užitek pri Womanizer. In tukaj je - tuš glava za užitek žensk!

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Starlet 3 Violet

    Novi Womanizer STARLET 3 - to je izvirna tehnologija Womanizer Pleasure Air, združena s petimi novimi živahnimi barvami izdelka in dvema stopnjama intenzivnosti, še vedno pa je vodoodporen in ga je mogoče polniti prek USB - po razumni ceni.

    95,90 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Marilyn Monroe Special Edition White Marble

    Womanizer Marilyn Monroe Special Edition vam bo pokazal čarobno-orgazmične trenutke v stilu. Tako kot vi je tudi ta predvajalnik pravi original, popolna kombinacija elegance, preprostosti in uporabnosti. Poklonite se ikoni Marilyn Monroe iz Womanizerja in uživajte v prednostih tega čudovitega stimulatorja klitorisa za svobodo!

    189 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Xocoon Heartbreaker 2-in-1 Stimulator Red

    Zlomljeno srce je lahko včasih zelo lepo, ne verjameš? Ta edinstven užitek v obliki srca ni primeren samo za tiste, ki imajo trenutno srce iz dveh polovic. Odprite ga in odkrijte zapeljive mikrovibracije in neprekosljivo funkcijo lizanja!

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Sila Cruise Sonic Clitoral Massager Lilac

    Odkrijte svoje najgloblje fantazije s SILA Cruise prestižne blagovne znamke Lelo. Je idealna izbira ne samo za začetnike, ko gre za spolne pripomočke in čutno raziskovanje. Vrh boste dosegli po zaslugi nežnih tlačnih valov, ki jih boste občutili od glave do pet. Sprejmite ponudbo novega načina uživanja v predigri in trenutkih ljubezni do sebe.

    289 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Next Black

    Womanizer Next je nova dimenzija uporabe – združuje revolucionarno 3D Pleasure Air stimulacijo klitorisa z novim Climax Controlom, kar daje dodatno globino in bogastvo vašemu orgazmičnemu potovanju. Zasnovan za intenzivne, intuitivne večkratne orgazme, Next zagotavlja neprekosljivo moč in vrhunske funkcije, vključno z novim naborom prilagodljivih vzorcev med tihim šepetanjem.

    249 €

    209 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Enigma Dual Stimulation Sonic Massager Black

    Lelo vedno premika meje in prinaša najkakovostnejše luksuzne erotične igrače! Spoznajte novost, imenovano Enigma. S svojo sposobnostjo stimulacije bo razveselila točko G in klitoris ter vas popeljala tja, kjer boste doživeli nezemeljski orgazem!

    309 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Dual Crush

    Model Dual Crush združuje vznemirljivo tehnologijo tlačnih valov z ukrivljeno, vibrirajočo gredjo iz fleksibilnega silikona. Tako klitoris kot točko G je mogoče stimulirati z intenzivnimi vibracijami prek intuitivne nadzorne plošče.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Curvy Trinity 3 Grey

    Satisfyer Curvy Trinity 3 iz silikona s 3 motorji bo razvil vse vaše erogene stožce: uporabite ga lahko kot vibrator za prilagajanje, vibrator tlačnih cilindrov ali vibrator G-točkov za največjo raznolikost v času, ko ste ženska.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Curvy Trinity 2 Violet

    Odkrijte največjo razburljivo vsestranskost s Satisfyer Curvy Trinity 2! Ponujal vam bo 3 motorje in 2 funkciji z ločenimi kontrolami. Razvaja tako klitoris kot G-točko in lahko uporablja tlačne valove in vibracije.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Vulva Lover 2 White

    Ljubite svojo vulvo in imeli boste radi sebe! S čudovitim stimulatorjem Vulva Lover se boste potopili v povsem nov stavek blaženosti. Zato ne čakajte več in se zaljubite v popolno stimulacijo vibracij in tlačnih valov.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Irresistible Invincible Black

    Ta elegantni temnopolti moški je tukaj samo zate in tvoj klitoris! Postavite ga skozi luknjo na klitorisu in pustite, da ga rahlo ali intenzivno sesa z uporabo tlačnih valov. En, dva, tri in tam je najboljši orgazem vseh časov! Stimulacija brez dotika bo vsako žensko ponesla v nebesa, vendar bodite previdni, povzroča odvisnost! Ali pa vam to ni dovolj? V tem primeru dodajte vibracije!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Pro Penguin Next Generation Climax Tips

    5 navadnih nadomestnih silikonskih konic za Satisfyer Pro Penguin.

    45,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Empowered Smart Pleasure Idol

    Pustite se obvladovati užitku, podlegajte mu in se pomešajte z blaženostjo! Emrowed Smart Pleasure Idol je revolucionarna igrača, s katero bomo uživali v času zase. Ponuja vam 36 različnih načinov užitka s sesanjem in vibriranjem. Preizkusite 6 edinstvenih funkcij sesanja in dodajte 6 stopenj vibracij in se povzpnite do neba.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Enigma Dual Stimulation Sonic Massager Deep Rose

    Lelo vedno zna izdelati in prinaša najkakovostnejše luksuzne erotične igre! Spoznajte novost, imenovano Enigma. S svojo sposobnostjo stimulacije bo razveselila točko G in klitoris in vas bo zmedlo dejstvo, da bi preživeli nekmetijski orgazem!

    309 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tracy's Dog OG Clitoral Sucking Vibrator Pink

    Si želite doživeti popoln in neobvladljiv orgazem? Predstavljamo popolnoma čudovito in kakovostno OG spolno igračo z neverjetnimi funkcijami! Zmasiral bo vašo točko G in sesal vaš klitoris na ravni, ki jo izberete. Zato se sprostite, udobno namestite in uživajte v trenutku, ki je samo vaš!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Empowered Smart Pleasure Queen

    Spravi se v razpoloženje! Ta dragulj predvsem poveča pretok krvi v vašem cvetu s sesanjem in s tem poveča njegovo občutljivost. In kaj potem? Nato boste dobili čuten jezik, ki se lahko premika in vibrira v 6 načinih. Vsak dan uživajte v seksi srečnih trenutkih s seboj in z Emrowed Smart Pleasure Queen!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Pro 2 Modern Rose

    Naj vaše poželenje zacveti s to čudovito rožo: Satisfyer Pro 2 Modern Blossom je čudovit vibrator z vrtnicami tlačnih valov, ki draži vaše popke s Satisfyerjevo tehnologijo Air Pulse in popolnoma novo in inovativno tehnologijo tekočega zraka.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Irresistible Mythical Pink

    Ženske po dvojni stimulaciji niso žrtve trgovine in doživijo orgazem znotraj in zunaj. Mitično je smisel izpolnitve vsega vašega trpljenja. Njegov zmogljiv motor F1 z 10-stopenjskimi tresljaji je skrit v svetlo mehkem silikonskem obesku, tako da takoj vpliva na točko g.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Sunray Berry

    S Satisfyer Sunray lahko uporabite kratkotrajno stimulacijo G-točke in klitorisa, da preprečite vibracije in tlačni val. Ta silikonski vibrator Rabbit je opremljen z nastavljivim zaklepnim spojem, ki se zlahka prilega vašemu telesu.

    91,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adrien Lastic My G Pink

    My-G je čudovita eleganca, ki vas bo dvakrat spodbudila. Opremljen je z novo sodobno tehnologijo, ki skrbi za gibanje končnega dela in prinaša popolno stimulacijo G-točke. Ti edinstveni utripi vam bodo odprli vrata v nov svet vznemirjenja. In za nameček My-G dodaja okusno sesanje klitorisa.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Satisfyer Dual Kiss Green

    Model Dual Kiss vas bo navdušil s kombinacijo preizkušenih tlačnih valjev, vibrirajočega nivoja vode in možnosti nadzora uporabe. Celoten dizajn dopolnjuje udoben, nežen, mehak silikonski in vodoodporen dizajn.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Womanizer DUO 2 Black

    Edinstvena vrhunska igrača, ki bo poskrbela, da bo vaše življenje polno zadovoljstva, harmonije in neverjetnih orgazmov. Womanizer Duo 2 bo s tehnologijo Pleasure Air razveselil vaš klitoris, poleg tega pa bo drugi ukrivljeni del vibriral točno na vaši G-točki. Kaj to pomeni? Najlepši trenutki užitka <3

    229 €

    209 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Dual Love Red

    Poleg stimulacije tlačnih valjev, model Dual Love ponuja, da se možnost stimulacije ponaša z vibrirajočo stopnjo. To orodje vam bo omogočilo nadzor nad uporabo in oblikovanjem mehkega silikona.

    76,90 €

    43,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Sona 2 Cruise Black

    Tempomat prevzame krmilo, ko ne morete več držati volana!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Sona 2 Black

    Znebite se vsega, kar vas teži! Pustite, da nežni zvočni valovi zajejo vaš klitoris in vas popeljejo v drugo dimenzijo. Ta luksuzni stimulator Sona 2 ene najboljših blagovnih znamk na trgu Lelo bo poskrbel za zunanje in notranje živčne končiče klitorisa. Ali hrepeniš po popolnem zadovoljstvu? S Sono 2 boste lebdeli na valovih neskončnih orgazmov.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Sila Sonic Clitoral Massager Lilac

    Ali želite priti v orgazmični spirali? Lelo Sila je klitoralna igra, s katero so preučevali svoje telo in možnosti legla. Njegova najboljša vrednost za vaše koristi in poenotena tehnologija liberalnega vojskovanja vam bosta prinesla izkušnjo, ki vam bo padla. Moč je primerna za vaše občinstvo, arhitekta neskončnih koristi in vodnika po najboljšem leglu.

    269 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Sila Sonic Clitoral Massager Pink

    Ali želite priti v orgazmični spirali? Lelo Sila je klitoralna igra, s katero so preučevali svoje telo in možnosti legla. Njegova najboljša vrednost za vaše koristi in poenotena tehnologija liberalnega vojskovanja vam bosta prinesla izkušnjo, ki vam bo padla. Moč je primerna za vaše občinstvo, arhitekta neskončnih koristi in vodnika po najboljšem leglu.

    269 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 129 do 160 od 278 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.