0 €
×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Intimate Earth Bliss Waterbased Anal Relaxing Glide 120ml

Ste grozni ljubitelj analnega seksa ali bi želeli razkriti njene kože? Vedno so potrebovali analni mazalni gel. Če si želite oddahniti, priporočamo Bliss Waterbased Anal Relaxing Glide od Intimate Earth. Obogaten z naravnimi laki za nohte je odličen in vam bo pomagal, da boste prijetno svobodni in da ne boste izgubili državljanstva. Kombinirajte to tudi s svojimi najljubšimi silikonskimi igračami.

Proizvajalec

Intimate Earth

30,90 €

18,90 €

Na zalogi

Podrobnosti

Ste strastna ljubiteljica analnega seksa ali šele odkrivate njegove skrivnosti? Še vedno boste potrebovali analni mazalni gel. Če še vedno oklevate z izbiro, priporočamo Bliss Waterbased Anal Relaxing Glide od Intimate Earth. Obogaten je z naravnimi nageljnovimi žbicami, je super gost in vam bo pomagal, da se prijetno sprostite, a ne izgubite občutljivosti. Poleg tega ga brez skrbi kombinirajte s svojimi najljubšimi silikonskimi igračami.

Analni mazalni gel na vodni osnovi, ki vsebuje nageljnove žbice!

  • pomagalo vam bo, da se sprostite in nič ne bo bolelo
  • brez otrplosti - ne boste izgubili nobenih izkušenj
  • super debela in lepa
  • lahko se kombinira s silikonskimi igračami
  • dolgotrajni učinki
  • 120 ml

Intimate Earth je bil ustvarjen leta 2008, da bi ženskam in moškim zagotovil varnejšo in bolj naravno izbiro za uživanje v intimnih trenutkih, sami ali skupaj. Vsi izdelki v tej liniji so narejeni iz ekološko certificiranih izvlečkov in ne vsebujejo parabenov, glicerina ali dietanolamina. So čisto veganski in nikoli niso bili testirani na živalih.

Poslanstvo Intimate Earth je zagotoviti naravne, varne in učinkovite izdelke za vašo nego. Ponuja bolj zdravo alternativo številnim množično proizvedenim sintetičnim izdelkom na današnjem trgu. Proizvaja le izdelke najvišje kakovosti, proizvedene s certificiranimi ekološkimi izvlečki, brez kompromisov glede sestavin, embalaže ali stroškov.

Intimna Zemlja se zanaša na izobraževanje. Kupec se lahko kvalificirano in pravilno odloči o nakupu le, če ima resnične in dragocene informacije. Intimna Zemlja zagotavlja te informacije po svojih najboljših močeh.

Intimate Earth verjame, da odlične sestavine naredijo vrhunske izdelke. To je njihova filozofija. Potrošniki zahtevajo visoke standarde, ki so si jih postavili. V vseh izdelkih uporabljajo samo visokokakovostne certificirane organske izvlečke in naravna olja. Ne boste našli nobenih konzervansov, parabenov, glicerina ali dietanolamina.
Intimate Earth zagotavlja edinstvene, visokokakovostne izdelke za povečanje vznemirjenja in intimnosti med partnerjema.

Dodatne informacije

Blagovna znamka Intimate Earth
Glasnost 120 ml
Kategorije Lubrikanti za analni seks, NOVO, Intimate Earth

Write Your Own Review

Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.