×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Hladilni in ogrevalni lubrikanti

Elementi 33 do 64 od 67 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • System JO Anal H2O Lubricant Warming 120ml

    Analni mazalni gel na vodni osnovi, s katerim lahko uživate v super vznemirljivem toplem oklepu. Le malo pihanja ali drgnjenja in pojavila se bo prijetna toplina, ki bo vašim backdoor igram dodala novo dimenzijo. Lubrikant je na vodni osnovi, ima dolgotrajne učinke, se ne lepi in je kompatibilen s kondomi iz lateksa in silikonskimi igračami.

    22,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Secret Play Liquid Vibrator Hot Stimulator 15ml

    Edinstven gel z vonjem po jagodah, ki se obnaša točno tako, kot se mu reče – tekoči vibrator. Uživajte v prijetni stimulaciji, toplem oklepu, valovih vznemirjenja in orgazmičnih eksplozijah. Gel Liquid Vibrator Hot bo razveselil tako ženske kot moške, njegov učinek pa traja neverjetnih 20 minut.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • System JO H2O Lubricant Cool 120ml

    Kakovostno in učinkovito mazivo na vodnem znaku oznake System JO. Poslanec je s francoskim mentolom, vendar bo povečal vašo sprejetost in navdušenje za intenzivnejše življenje. Zagotovo boste cenili njegove učinke z majhnim učinkom, veselje in združljivost z erotičnimi opomniki in kondomi.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • EasyGlide Cooling Lubricant 150ml

    Sanjate o čutnih izkušnjah? EasyGlide Cooling bo poskrbel za oba! Je visokokakovosten mazalni gel na vodni osnovi certificiranega nemškega proizvajalca (brez zajca v vrečki). Njegova posebna nemastna sestava se ne obarva in se zlahka odstrani. Konzistenca je prijetna za kožo in ne smemo zamuditi najboljšega - vznemirljivega hladilnega učinka, ki vas bo zares razgrel!
    11,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • SKYN® Excite Orgasmic for Him 15ml

    Odkrijte ta stimulativni gel SKYN Excite za moške, vrhunsko inovacijo v užitku! Ta kreacija bo postala skrivnost, ki si jo vsak moški želi imeti na dosegu roke. Ta eliksir užitka je posebej zasnovan za moške, še posebej za predel penisa. Poveča vzburjenost, hkrati pa stopnjuje orgazme za neverjetno eksplozijo ekstaze.

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nuei Thor Fire Gel 50ml

    Ali želite zanetiti ogenj strasti, v vseh okoliščinah? Nekaj pasov tega edinstvenega ognjenega gela Thor bo zadostovalo. Nanesite jih na erogene cone in prisluhnite občutku toplote, ki postopoma narašča in postane vznemirljiva eksplozija občutkov!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Stimul8 Warming Lubricant Waterbased 50ml

    Iščete lubrikant, ki vam bo poleg vlaženja prinesel tudi vznemirljivo ogrevanje? Poleg potrebnega mazanja vam bo Stimul8 ogrevalni gel na vodni osnovi poskrbel tudi za topel učinek, s katerim boste vašo intimno avanturo naredili še bolj zabavno in polno novih izkušenj Preizkusite!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Stimul8 Anal Lubricant Waterbased 50ml

    Vrhunsko lubrikant za analne prostore na vodni osnovi S8 zagotavlja prijetno in dolgotrajno drsenje; kot nalašč za poredne pustolovščine v zadnjem delu telesa!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Waterglide Cooling 300ml

    Mazivni gel s prijetnim hladilnim učinkom, s katerim odprete vrata mrzlih čutnih doživetij! Je brez vonja in barve ter zagotavlja dolgotrajno in prijetno mazanje. Z mazalnimi geli Waterglide lahko uživate v užitku brez tveganja, skrbi ali nevšečnosti. Ne vsebujejo sestavin, ki bi lahko poškodovale lateks in so združljive s kondomi in erotičnimi igračami.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Intimate Earth Melt Warming Glide 3ml

    Grelni lubrikant z izvlečkom cimeta znamke Intimate Earth. Prepustite se vznemirljivemu segrevanju in ne skrbite za svoje zdravje, saj je zaradi naravne sestave ta izdelek primeren tudi za bolj občutljive posameznike. Praktično 3 ml pakiranje ni primerno samo za potovanja.

    4,59 €

    3,39 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Stimul8 Cooling Lubricant Waterbased 50ml

    Iščete lubrikant, ki vam bo poleg močenja prinesel tudi vznemirljiv oklep? Poleg potrebnega mazanja vam bo Stimul8 Cooling Gel na osnovi vode poskrbel tudi za hladilni učinek, s katerim boste svojo intimno avanturo naredili še bolj zabavno in polno novih izkušenj.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Orgie Orgasm Drops Vibe! 15ml

    Ali hočeš igrati? Pridite, vzemite Orgasm Drops Kissable, nanesite kapljico na klitoris in nežno masirajte. Pojavijo se vznemirljivi topli občutki, povečan užitek in močno vznemirjenje. Spodbujajte strastne trenutke sami ali s partnerjem in uživajte v malo več užitka!

    26,90 €

    17,18 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga Hole Lotion Cool 170ml

    Mazivni gel za uporabo z masturbatorji TENGA s hladilnim učinkom mentola!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Women Gentle Warming 150ml

    Satisfyer Gentle Warming je lubrikant, ki je posebej prilagojen potrebam žensk, s katerim lahko njihovo zadovoljstvo dvigne na povsem novo raven. Lubrikant je idealna podpora za eksplozivne orgazme, ki se jih ne boste mogli nasititi. Na voljo je v količini 150 ml, ki bo zaradi svoje količine zdržala dolgo časa, poleg tega pa ima popoln format za potovanja.

    18,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Orgie Orgasm Drops Intense 15ml

    Ali hočeš igrati? Pridite in si zagotovite Orgasm Drops Intense! Z njimi boste doživeli izjemno vznemirjenje in osupljive orgazme. Všeč vam bo njihov bogat, sladek okus rdečega jabolka v kombinaciji z eteričnim oljem nageljnovih žbic, pa tudi občutek segrevanja, ki ga ustvari v vašem klitorisu. Svojemu biseru užitka dajte božansko, vznemirljivo in opojno kapljico in ne boste presenečeni, koliko vznemirjenja se skriva v vas.

    26,90 €

    17,25 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Orgie Dual Vibe! Kissable Liquid Vibrator Sex on the Beach 15ml

    Vam je všeč koktajl Sex On The Beach? Zdaj vam bo ta koktajl všeč! Predstavljam vam moj "tekoči vibrator" znamke Orgie, ki ne draži samo občutljivih predelov, ampak tudi brbončice. Prinaša stimulativen vibracijski učinek in ne daje samo oralnemu seksu novo raven vznemirjenja.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Secret Play Liquid Vibrator Fresh Stimulator 15ml

    Edinstven gel na osnovi mete, ki se obnaša točno tako, kot mu pravijo – tekoči vibrator. Uživajte v prijetni stimulaciji, hladnem oklepu, valovih vznemirjenja in orgazmičnih eksplozijah. Gel Liquid Vibrator Fresh bo ugajal tako ženskam kot moškim, njegov učinek pa traja neverjetnih 20 minut.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Luxuria Vortex Gel Cooling Effect 30ml

    Si želite še več spolnega užitka? Odgovor je jasen – da! Luxuria Vortex gel je bil posebej razvit za podporo občutljivosti intimnih predelov, povečanje želje ter pogostosti in intenzivnosti orgazmov. Je varen in učinkovit gel za vse ženske s stimulativnim hladilnim učinkom. Poskusite jih pred seksom kot del predigre ali sami v trenutkih samoljubja!

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • System JO H2O Lubricant Cool 30ml

    Kakovostno in učinkovito mazivo na vodni osnovi znamke System JO. Obogaten je s francoskim mentolom, zato vam bo povzročil prijeten in vznemirljiv oklep za še intenzivnejša doživetja. Zagotovo boste cenili njegove dolgotrajne učinke, gladkost in združljivost z erotičnimi pripomočki in kondomi.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Just Play Heat Wave Erotic Warming Gel 0660230 50ml

    Ali sanjate o razburljivo topli masaži? Samo s tem erotičnim gelom Just Play! Vsebovani glicerin nase veže vodo in skupaj z drgnjenjem kože ustvarja zelo prijeten topel občutek, ki ga lahko povečate z dihanjem in pihanjem na kožo. Že majhna količina je dovolj za neverjetno dolgotrajno izkušnjo!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Just Play Heat Wave Erotic Warming Gel 80ml

    Ta topel gel Heat Wave iz Just Play vas bo res pogrel. Vsebuje glicerin, ki veže vodo in vam v kombinaciji s stikom koža na kožo prinese čudovite tople občutke med masažo. Okrepite jih z nežnim dihanjem na kožo in uživajte v dolgotrajnih in prijetnih izkušnjah.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • IntimateLine Lady Gel for Her Pleasure Stimulating Gel for Women Cooling Effect 30ml

    Ali znate narediti uverturo še bolj čutno? Nanesite kapljico Lady Gela na njen klitoris, vmasirajte in povečajte njeno željo in spolni užitek. Ta gel, obogaten z L-argininom, spodbuja pretok krvi v ženskih genitalijah in prinaša pogostejše in intenzivnejše orgazme. Uživajte v vznemirljivem zmrzovanju, ki vas bo presenetilo!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Cobeco Pharma Male Warm Lubricant 250ml

    Iščete intimni lubrikant s prijetnim ogrevalnim učinkom? Male Cobeco Warm je na vodni osnovi in vas bo navdušil s svojo neverjetno sposobnostjo segrevanja. Ta učinek stimulira občutljive predele telesa in spodbuja razburjenje. Tako se lubrikant zlahka razmaže in tudi naravno napolni vlago v telesu. Uživajte v večjem udobju pri ljubljenju in toplih seksi občutkih!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Intimate Earth Mojo Horny Goat Weed Libido Warming Glide 120ml

    Bi se radi malo bolj segreli? Mojo Horny gel vsebuje izvleček rastline cimeta, ki deluje na moški libido in ga povečuje. Poleg tega je gel brez parabenov in veganski, zaradi česar je popolnoma varen in prijeten za intimne dele telesa. Uporabite ga za intimno masažo ali v kombinaciji z vašo najljubšo igračo in uživajte v še intenzivnejših občutkih užitka.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Eros Action Silicone-Based Cooling Effect Lubricant 100ml

    To je več kot le lubrikant! Gre za očarljivo seksi stekleničko, v kateri se skriva učinkovit gel na osnovi silikona s hladilnim učinkom in nežnim vonjem mete. Zagotovil vam bo prijeten užitek in dolgotrajno drsenje brez sušenja. Odstranjen bo neposredno na nočni omarici!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • intt Clit Me On Red Fruits Tingling & Warming Effect 15ml

    Potrebuje vaš klitoris malo okrepitve? Povečajte njegovo vzburjenje s tem edinstvenim pršilom z neverjetnim okusom rdečega sadja. Zagotavlja vam intenzivne vibrirajoče, utripajoče ter grelne in hladilne učinke, ki se jim ne boste mogli upreti. Vsebuje učinkovine iz amazonskih rastlin, ki dokazano povečujejo občutljivost klitorisa in imeli boste priložnost odkriti najbolj slastne orgazme!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Luxuria Bio Liquid Vibrator Tingling Effect 15ml

    Luxuria Bio Liquid Vibratoris je ultra stimulirajoči gel z vibrirajočim učinkom, oblikovan iz popolnoma naravnih sestavin. Njegova inovativna, popolnoma ekološka formula uporablja rastlinske izvlečke, ki vašemu intimnemu predelu zagotavljajo naelektren učinek, ki poveča vzburjenje in vam daje zelo intenzivne in dolgotrajne orgazme. Idealno za zagotavljanje intenzivne stimulacije in povečanje užitka.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Amoréane Lubricant Cooling Effect 50ml

    Predstavljajte si, da bi lahko bila vaša ljubezenska srečanja še bolj intenzivna. Bi ga radi? To sploh ni težko doseči, le izkoristite si pomoč tega mazalnega gela s posebnimi učinki. Ne samo, da bo spodbujal vaginalno vlažnost in ublažil nelagodje, ampak bo dodal tudi razburljiv hladilni učinek. Eksperimentirajte s hladno-svežimi občutki in naj bo ta gel vaš najmanj priljubljen zaveznik za seksi trenutke!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Amoréane Lubricant Warming Effect 50ml

    Predstavljajte si, da bi lahko bila vaša ljubezenska srečanja še bolj intenzivna. Bi ga radi? To sploh ni težko doseči, le izkoristite si pomoč tega mazalnega gela s posebnimi učinki. Ne samo, da bo spodbujal vaginalno vlažnost in ublažil nelagodje, ampak bo dodal tudi razburljiv učinek segrevanja. Takrat bo dovolj le nežen pih na predel nanosa gela in temperatura se bo začela čutno dvigovati.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nuei Valkira Intense Pleasure 50ml

    Kako okrepiti orgazem in povečati občutljivost med erotično stimulacijo? Odgovor je Valkira! Gre za intimni gel z naravnimi rastlinskimi izvlečki, kot sta maca in damiana, ki izstopa po stimulativnem učinku na spodbujanje libida. Nekaj kapljic bo dovolj, da bo vaše telo preplavilo prijetno mravljinčenje, ki bo postajalo vse močnejše, dokler se ne konča v opojnem užitku!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Luxuria Bio Warmig Gel Stimulating Effect 30ml

    Luxuria Bio Warming Gelis je ženski gel s stimulativnim toplotnim učinkom, oblikovan s popolnoma naravnimi sestavinami. Njegova inovativna ekološka formula uporablja rastlinske izvlečke, ki vašemu intimnemu predelu zagotovijo toplotni učinek, ki poveča občutljivost in intenzivira stimulacijo, kar poveča užitek, tako da lahko dosežete intenzivnejše orgazme.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • intt Clit Me On Peppermint Tingling & Cooling Effect 15ml

    Potrebuje vaš klitoris malo okrepitve? Povečajte njegovo vzburjenje s tem edinstvenim pršilom s čudovitim okusom sveže mete. Zagotavlja vam intenzivne vibrirajoče, utripajoče ter grelne in hladilne učinke, ki se jim ne boste mogli upreti. Vsebuje učinkovine iz amazonskih rastlin, ki dokazano povečujejo občutljivost klitorisa in imeli boste priložnost odkriti najbolj slastne orgazme!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 33 do 64 od 67 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.