×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Lubrikanti za analni seks

Elementi 129 do 160 od 189 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Mister B RELAX 25ml

    Obožujete analne igre, a se bojite bolečine? Mister B Relax je nežno sprostitveno pršilo, ki sprošča danko, kar omogoča nemoteno prodiranje in sprostitev med analnim seksom. Ima neverjeten hladilni učinek in deluje kot anestetik ter tako zmanjša občutljivost na bolečino.

    30,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Swede Original Woman Sensitive AnalEase Lubricant 60ml

    Ta vrhunski lubrikant Swede posluša ženske in razume, kaj potrebujejo za uživanje v analnem seksu. Vsebuje naravne učinkovine, ki delujejo hranilno in hkrati pomagajo preprečevati draženje in nelagodje. Sprostite se in v svoj analni užitek prinesite kakovosten gel Swede!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Intimate Earth Mojo Waterbased Anal Relaxing Glide 120ml

    Želite bolj udobno uživati v svojih najljubših analnih igrah? Mojo Anal Relaxing je gel z dodatkom olja nageljnovih žbic, zahvaljujoč kateremu lahko uživate v največjem udobju in užitku brez otrplosti, kar bi vas prikrajšalo za vse izkušnje. Sprostite se in pustite, da vas prevzame analna strast.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs OxLube Silicone Thick Lush PlayLube 250ml

    Oxballs OXLUBE je ultimativna gladka zadeva: lubrikanti, zasnovani tako neverjetno kot naše igralce – vsaka formula ima točno tiste lastnosti, po katerih hrepenimo, ko mažemo obročke Oxballs in raztegovalce žogic, mažemo Oxballs Platinum Silicone Pigholes, čepenje vibratorjev in petelin, zadnje čepe, drkanje. ... in seveda, prekleto.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Me You Us Hybrid Water Based Lubricant 250ml

    Obožujete seks in drkanje, vendar želite, da je udobno, varno in prijetno. Nič ne ubije razpoloženja hitreje kot spolno srečanje, ki postane boleče iz povsem napačnih razlogov. Kar potrebujete, je pravo mazivo in hibridni lubrikant na vodni osnovi podjetja Me You Us je morda tisto mazivo, ki ga iščete.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pjur BACK DOOR Comfort Water Anal Glide 2ml 50 pack

    Analni mazalni gel na vodni osnovi z udobnejšim mazalnim učinkom je bil razvit posebej za zahtevne analne skrivnosti. Poleg tega je odcejena hialuronska kislina, ki naj bi bila zelo dobra stolpi in formacije blage vode ribnikov, ki podpirajo mazalni učinek. Pjur ZADNJA VRATA je označena z rahlim protilepljivim učinkom nizkega sijaja.

    26,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Secret Play Relax! Relaxing Sensation Anal Gel 15ml

    Ali ste vedeli, da je analni seks lahko najbolj prijetna spolna praksa? Nanjo se morate le ustrezno pripraviti. Ne glede na to, ali ste začetnik ali izkušen ljubitelj, vam bo ta Relax gel dal občutek sproščenosti in prožnosti v analnem predelu. Uživajte v analnih igrah na polno in brez bolečin.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Stimul8 Ease Anal Relax Spray 30ml

    Se bojite bolečine, ki jo včasih prinese analni seks? S tem pršilom iz S8 boste doživeli sproščeno in strastno analno izkušnjo brez nelagodja! Zasnovan je tako, da poveča udobje in zahvaljujoč sestavini Laureth-9 nežno omrtviči in sprosti analni predel, kar prinaša prijetno penetracijo brez bolečin. Idealna izbira za vse, ki želite v celoti raziskati možnosti analne igre!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Intimate Earth Bliss Waterbased Anal Relaxing Glide Foil 3ml

    Ste strastna ljubiteljica analnega seksa ali boste šele odkrili njegove skrivnosti? Še vedno boste potrebovali analni mazalni gel. Če še vedno oklevate z izbiro, priporočamo Bliss Waterbased Anal Relaxing Glide od Intimate Earth. Obogaten je z naravnimi nageljnovimi žbicami, je super gost in vam bo pomagal, da se prijetno sprostite, a ne izgubite občutljivosti. Poleg tega ga brez skrbi kombinirajte s svojimi najljubšimi silikonskimi igračami.

    4,59 €

    3,39 €

    +

    -

    Na zalogi

  • AID Be Open Anal Relax Lubricant 90ml

    Se bojite morebitne bolečine pri odpiranju zadnjih vrat? Morate se opremiti z lubrikantom, ki vam bo res pomagal. AID gel ima zelo gosto in zelo spolzko konsistenco ter vsebuje tudi sestavine, ki bodo prijetno sprostile vaš anus. Uživajte v svojem vznemirjenju udobno in brez skrbi.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • HOT Bio Lubricant Superglide Anal 100ml

    Naravni veganski lubrikant za udoben analni užitek! Na otip je svilnato mehak, a hkrati super učinkovit. In njegovo embalažo je Hot Bio izdelal iz materialov, ki jih je mogoče reciklirati!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • HOT Ero Backside Anal Relax Cream 50ml

    Za večjo sprostitev med analnim seksom. Zelo mastne sestavine zagotavljajo posebno nego, prilagojeno vašim zahtevam.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Hole Water Base Gel Anal Dilation 150ml

    Black Hole, nedvomno najboljša možnost, dilatator in relaksator, je posebej zasnovan za prakso analnega seksa, saj je dilatacijski lubrikant par excellence. Je zelo kakovosten analni lubrikant, priporočljiv tako za vse tiste, ki se želijo začeti ukvarjati z analnim seksom kot za izkušene uporabnike. Veliko parov je radovednih, a mnogi si tega ne upajo poskusiti ... Zamisel, da lahko povzroči bolečino, jih večkrat odloži. Je praktična, saj je ena najbolj prijetnih.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs OxLube Silicone Thick Lush PlayLube 130ml

    SILICONE OXLUBE: tako smo ponosni na ta čisti lush SILICONE–to je izjemno debel SILICONE s 3 sestavinami brez polnil—je topel, topil in res gladek—zato ga uporabljajte zmerno.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Cobeco Pharma Anal Lube Water Based 250ml

    Anal Lube Water Based je mazalni gel blagovne znamke Cobeco Pharma, ki je na vodni osnovi in je primarno namenjen mazanju z analno penetracijo. Ima visok učinek vlage, kar zagotavlja udobno in naravno vlažno telo, vendar bo vaš stik veliko bolj intenziven. Oba partnerja bosta zadovoljna!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sensuva Tushy Tingle Anal Stimulation Gel 59ml

    Preizkusite zabaven način eksperimentiranja z novimi občutki v analnih igrah. Izzovite vznemirljive vibracije, nanesite malo ali veliko gela, igrajte se, zabavajte se, odkrivajte!

    22,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Intimate Earth Mojo Clove Oil Anal Relaxing Gel 30ml

    Ali je za vas analni seks povezan z nelagodjem ali morda celo bolečino? Mojo Clove je koncentriran gel, ki vsebuje olje nageljnovih žbic, ki učinkovito sprosti analni predel in poskrbi za prijetno analno igro brez odrevenelosti. Sprostite se in v celoti uživajte v prijetni analni strasti.

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nexus Anal Relax Gel 50ml

    Iščete gel, ki bo naredil vaše analne seanse še bolj prijetne? Nexus Relax analni gel je čudovito gost in ima prijeten hladilni učinek. Njegova veganska formula vsebuje prvovrstne sestavine, vključno z naravnimi izvlečki. Naj nahrani vašo kožo, hkrati pa naredi vaše najljubše analne igre prijetnejše.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs OxLube FormulaOX Hybrid PlayLube 250ml

    Oxballs OXLUBE je ultimativna gladka zadeva: lubrikanti, zasnovani tako neverjetno kot naše igralce – vsaka formula ima točno tiste lastnosti, po katerih hrepenimo, ko mažemo obročke Oxballs in raztegovalce žogic, mažemo Oxballs Platinum Silicone Pigholes, čepenje vibratorjev in petelin, zadnje čepe, drkanje. ... in seveda, prekleto.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Intimate Earth Bliss Waterbased Anal Relaxing Glide 240ml

    Ste grozni ljubitelj analnega seksa ali bi želeli razkriti njene kože? Vedno so potrebovali analni mazalni gel. Če si želite oddahniti, priporočamo Bliss Waterbased Anal Relaxing Glide od Intimate Earth. Obogaten z naravnimi laki za nohte je odličen in vam bo pomagal, da boste prijetno svobodni in da ne boste izgubili državljanstva. Kombinirajte to tudi s svojimi najljubšimi silikonskimi igračami.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Eros Exit Silicone Anal Glide 100ml

    Želite, da so vaše analne igre sproščene in udobne? Prinesi jim gel Eros Exit na osnovi silikona z jojobo in pantenolom. Jojoba deluje pomirjujoče, čudovito sprošča analne mišice, pantenol pa ščiti in neguje kožo. Čim bolj uživajte v analnih norčijah!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Eros Mega Power Anal 250ml

    Prepustite se vznemirljivemu analnemu seksu, zaradi katerega bo ta lubrikant na osnovi silikona svetovno znane blagovne znamke Eros bolj prijeten. Ima super močne in predvsem dolgotrajne spolzke lastnosti. Eros Power Anal je točno tisto, kar ste zamudili, da bi izpopolnili svoje analne norčije.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Anjoy Intim Care Balm Regenerating Care After Anal Sex 30ml

    Ali vam prtljažna vrata po analni igri postanejo nekoliko neudobna? Da, tudi to se dogaja in treba se je posvetiti zaščiti in regeneraciji. Pri tem vam bo pomagal negovalni balzam Anjoy, ki ščiti, pomirja in regenerira občutljivo, po analnem seksu razdraženo kožo. Njegova visokokakovostna veganska formula je sestavljena iz naravnih hladno stiskanih olj, čistega vitamina E in zeliščnih sestavin. Zaupajte mu in ne bo vam žal!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs OxLube FormulaOX Hybrid PlayLube 130ml

    Oxballs OXLUBE je ultimativna gladka zadeva: lubrikanti, zasnovani tako neverjetno kot naše igrače – vsaka formula ima točno tiste lastnosti, po katerih hrepenimo, ko mažemo obročke Oxballs in raztegovalce žogic, mažemo Oxballs Platinum Silicone Pigholes, čepenje vibratorjev in petelin, zadnjične čepe, drkanje ... in seveda, prekleto.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Hole Anal Repair Water Based Relax with Hyaluron 30ml

    Black Hole, brez dveh najboljših, razširljiva in sproščujoča možnost je tu. Posebej zasnovan za prakso analnih spolnih odnosov, saj je dilatacijski lubrikant par excellence. Je zelo kakovosten analni lubrikant, ki ga priporočamo tistim, ki se želijo začeti ukvarjati z analnim seksom, kot tudi izkušenim uporabnikom. Veliko parov je radovednih, mnogi pa si tega ne upajo poskusiti ... Zamisel, da lahko povzroči bolečino, pogosto povzroči, da se zaradi strahu o tem odvrnejo. praksa, ki je ena najprijetnejših.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pjur Analyse Me! 1,5ml 50 pack

    Pjur Analiziraj me! je silikonski mazalni gel, ki vsebuje naravne sanje, ki so bile posebej razvite za analgetično uporabo. Ta mazalni gel zagotavlja dolgotrajno razmerje med analnim seksom brez nesprejemljivih kazni ali prekoračitev. Druga značilnost jojobe je, da absorbira kožo in lajša napetost v anusu (anusu). Prihajajo lepe sani!

    26,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Prowler RED Relax 50ml

    Želite še bolj uživati v prijetnih analnih izkušnjah? Opremite jih s tem edinstvenim gelom na vodni osnovi z rahlim hladilnim učinkom, ki vas bo maksimalno sprostil in povečal vaše zadovoljstvo.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Eros 2in1 #anal #delay Lubricant 100ml

    Iščete lubrikant za ultimativni analni užitek? Z veseljem vam predstavljamo to mazivo 2 v 1 vrhunske kakovosti. Zasnovan je bil tako, da zmanjša nelagodje med analnim seksom z nežnim omrtvičenim učinkom, hkrati pa zagotavlja maksimalno mazanje. Njegova dolgoobstojna sestava je na vodni osnovi, ni lepljiva, nemastna in z njo boste uživali neprekinjeno, kolikor dolgo želite.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Intimate Earth Bliss Waterbased Anal Relaxing Glide 120ml

    Ste grozni ljubitelj analnega seksa ali bi želeli razkriti njene kože? Vedno so potrebovali analni mazalni gel. Če si želite oddahniti, priporočamo Bliss Waterbased Anal Relaxing Glide od Intimate Earth. Obogaten z naravnimi laki za nohte je odličen in vam bo pomagal, da boste prijetno svobodni in da ne boste izgubili državljanstva. Kombinirajte to tudi s svojimi najljubšimi silikonskimi igračami.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson Anal Lube Natural 127g

    Dolgotrajno gosto analno mazivo v 4,75 oz. kanister črpalke. To mazivo na osnovi nafte se ne sme uporabljati s kondomi. Na voljo v naravnem in vročem cimetu.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • J-Jelly 237ml

    To neverjetno mazivo je varno za lateks, zelo spolzko in je še posebej dobro za vstavljanje velikih predmetov v telo. Za vaše udobje že zmešano.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Intimate Earth Plush Hybrid Anal 120ml

    Želite nekaj posebnega za svojo analno igro? Ta lubrikant prestižne znamke Intimate Earth je popolna gosta mešanica vode in silikona. Ta ročno izdelana hibridna svila je prepojena tudi z organsko korenino sladkega korena, da ustvari razkošen kremast občutek. Uživajte v izjemno dolgotrajnih učinkih in varni uporabi s silikonskimi igračami!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 129 do 160 od 189 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.