×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Spreji in geli za daljšo vzdržljivost

Elementi 33 do 64 od 99 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Lovely Lovers DELAY Gel STRONG FORMULA 150ml

    Intimni gel, ki podaljša dolžino stika. Optimalna kombinacija učinkovin prinaša možnost nadzora ejakulacije, hkrati pa zagotavlja zadovoljstvo zaradi daljšega stika. Dodatki guarane in kofeina spodbujajo in spodbujajo. Idealno v primeru težav s prezgodnjim izlivom ali nezadostnim vlaženjem intimnih delov. Je srčen in svilnato gladek. Je na vodni osnovi, zato ne pušča madežev. Zagotavlja optimalno drsenje, s čimer preprečuje odrgnine in draženje.

    26,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Cobeco Pharma Black Stone Spray For Men 15ml

    Prezgodnji vrhunec je težava, ki muči moške in njihove partnerke. Zato je blagovna znamka Cobeco Pharma opremljena s pršilom Black Stone, ki preprečuje to trpljenje in zagotavlja dolgotrajen in intenziven spolni odnos.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • HOT Rhino Long Power Spray 10ml

    Rhino Long Power pršilo je sredstvo za upočasnitev ejakulacije pri moških. Je izdelek, ki vsebuje učinkovite zeliščne izvlečke iz kitajske medicine.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Eros Extended Love Top Level 3 30ml

    Majhno, a učinkovito pršilo za podaljševanje ljubezenskih iger. Zahvaljujoč izjemno močni formuli boste uživali v dolgotrajni intenzivni izkušnji s svojo ljubico.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovely Lovers DELAY Spray STRONG FORMULA 50ml

    Intimni sprej, ki podaljša dolžino stika. Optimalna kombinacija učinkovin prinaša možnost nadzora ejakulacije, hkrati pa zagotavlja zadovoljstvo zaradi daljšega stika. Dodatki guarane in kofeina spodbujajo in spodbujajo. Idealno v primeru težav s prezgodnjo ejakulacijo.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pjur superhero Concentrated Delay Serum 1,5ml 50 pack

    Zmanjša občutljivost - brez občutka! Inovativni super koncentrirani serum za upočasnitev za moške.

    26,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dragon Spray Super Dooz 34000 Spray 45ml

    Bi se vaše življenje spremenilo na bolje, če bi zdržali dlje v postelji? Če je vaš odgovor pritrdilen, potem bodite pozorni na to edinstveno pršilo! Ker lahko omrtviči konico penisa, ki velja za najbolj občutljivo mesto, in tako odloži vaš vrhunec in podaljša ljubljenje. Uživajte v dolgem ljubljenju in si privoščite primerno samozavest, ki vam bo spremenila življenje!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Numbing Lubricant 100ml

    Vas malce muči preobčutljivost? Joj! Numbing je lubrikant na vodni osnovi za omrtvičenje, ki ga lahko kombinirate s kondomi iz lateksa in se zanesete tudi na njegovo varnost, saj je dermatološko testiran. Poskusite, da bo erotika prijetnejša in daljša.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bathmate Control 7ml

    Ni pomembno, ali vas moti prezgodnji vrhunec ali pa želite le dlje ostati v postelji, Bathmate Control bo upočasnil prihod vašega orgazma in vam in vašemu partnerju pomagal uživati v daljšem in prijetnejšem seksu od začetka do konca.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Eros Double Action Water-Based with Delay Lubricant 100ml

    Potrebujete malo pomoči pri vzdržljivosti? Stavite na ta lubrikant na vodni osnovi z zakasnjenim učinkom. Dala vam bo močne dolgotrajne učinke in se boste zelo zabavali za razmeroma nizko ceno. In seksi embalaža je le češnja na torti!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • EXS Delay Wipes 6 pack

    Vas moti prezgodnji vrhunec? Ne skrbite, vaša težava ima rešitev! Ti prtički so dostavljeni v praktični embalaži. Vsebujejo olje nageljnovih žbic in lahko povečajo vašo spolno zmogljivost in vzdržljivost. Nehajte skrbeti in poiščite pomoč!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Orgie Touro Men Power Cream 15ml

    Edinstvena in predvsem učinkovita krema vpliva na vašo erekcijo. Vsebuje sestavine, kot sta tavrin in ginko biloba, ki delujejo kot promotorji, v njegovi sestavi pa boste našli ginseng, ki je znan kot naravni afrodiziak. Touro Men Power Cream je tukaj za vse moške, ki imajo težave z erekcijo, zaupajte svoj penis Touru in mu dovolite, da postane vaša opora pri ljubljenju.
    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Eros-Art Studi 1001 Forte Delayer Spray for Men 20ml

    Ali ne želite samo odložiti ejakulacije, ampak tudi povečati svojo posodo? Ta sprej vam bo prinesel prave rezultate! Prvič, stimulira kri v vašem penisu, poveča njegovo velikost in vam pomaga pridobiti nadzor nad svojim vrhuncem. Dajte zadovoljstvo ne samo svojemu partnerju, ampak tudi sebi.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Boners Delay Gel 100ml

    Poiščite neskončne užitke z gelom Boners Delay. Gel odloži vaš orgazem, da lahko zdržite dlje. Pomaga pri preobčutljivosti in lahko prepreči razočaranje v spalnici.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pharmquests Numbing Lubricant 100ml

    Ali želite čutiti manj tega? Glavna lastnost tega lubrikanta je omrtvičenje. Njegova sestava je na vodni osnovi, zato ga lahko kombinirate s kondomi in igračami. Praktična steklenička zagotavlja priročno doziranje, dermatološki testi, ki jih je gel opravil, pa obljubljajo popolno varnost med uporabo.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Suifan's Kwang Tze China Brush Lotion 2.6ml

    Vas muči prezgodnji izliv? Zaupajte svoj užitek tej učinkoviti rešitvi, ki je neposredno polna naravnih sestavin in temelji na tradicionalni kitajski medicini. Dolgotrajna razburljiva erotična doživetja so zdaj na dosegu roke, zato se prepustite!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Eros Double Action Silicone-Based with Delay Lubricant 100ml

    Želite super učinkovit lubrikant, ki vam bo pomagal tudi odložiti prezgodnji vrhunec? Ta gel v edinstveni seksi embalaži obljublja vrhunsko kakovost silikona, s katerim boste uživali v izjemno dolgotrajnem drsenju.

    11,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Cobeco Pharma Wild Stud Delay Spray 22ml

    Ekstra močno pršilo za vse, ki trpijo za prezgodnjim vrhuncem! Ima blag anestetični učinek, ki resnično učinkovito pomaga odložiti ejakulacijo, ki se pogosto zgodi, preden je zaželena. Uporaba pršila je zelo enostavna, ljubljenje pa daljše in boljše. Kaj torej še čakati?

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Orgie Time Lag 2 Delay Spray Next Generation 10ml

    Vas muči kratkotrajnost in prezgodnji vrhunec? Naredite temu konec s tem zmogljivim pršilom nove generacije znamke Orgie! Njegova močna sestava vam bo dala rahlo omrtvičen občutek, obogaten pa je tudi s sestavino Demaina, ki podpira boljše delovanje. Ne vsebuje anestetičnih sestavin, kot sta benzokain in lidokain, zato ji lahko brez strahu zaupate in računate, da boste na koncu doživeli lepo zadovoljstvo.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Stimul8 Delay Penis Gel Advanced 30ml

    Ali hrepeniš po daljši ljubezni, ne da bi izgubili vse prijetne izkušnje, povezane z njo? S8 Delay Gel vam bo pomagal upočasniti ejakulacijo in zahvaljujoč svoji vrhunski sestavi in dermatološko testiranim sestavinam ne boste izgubili občutljivosti. Pridite in uživajte v dolgem seksu, o katerem sanjate!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pharmquests Dark Horse Delay Spray 15ml

    Ali želite zbuditi žrebca, ki lahko tolče vanj, dokler njegov partner ni popolnoma zadovoljen? Toda ali trpite zaradi kratke vzdržljivosti? Opremite se s tem pršilom, ki učinkovito omrtviči vaš penis, hkrati pa podpira in podaljšuje vašo erekcijo. Končno bodite zadovoljni s seboj, svojim penisom in njegovim delovanjem.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pharmquests CBD Cannabis Delay Spray 15ml

    Končno lahko doživite neskončne ure ljubljenja zahvaljujoč temu drobnemu pršilu iz konoplje. Njegov rahlo omrtvevi učinek bo oslabil vaš penis in upočasnil ejakulacijo, tako da ga boste lahko udarjali veliko dlje. Ekstrakt konoplje ima super moč, poskusite.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Excite Delay 20ml

    Ko slišite besedo erekcija, takoj pomislite na nezadovoljstvo? In tudi strah pred prezgodnjim vrhuncem, sram in še kaj? Prenehaj! Pri tem vam bo pomagal ta gel, saj povzroči delno anestezijo živčnih končičev na penisu, s čimer zmanjša občutljivost in odloži vrhunec. Začni živeti srečno spolno življenje, zaslužiš si ga!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sensuva Bold Delay Gel For Him 29ml

    Gel, ki podaljša erekcijo pri moških z rahlim omrtvičenjem živčnih končičev na konici penisa.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Intome Marathon Delay Spray 15ml

    Ali mora ostati malo dlje v postelji? Za vas imamo pomočnika, s katerim boste uživali v dolgi ljubezni, ki si jo želite. To pršilo bo rahlo omrtvilo vaš penis, vendar vam ne bo prikrajšalo vseh izkušenj. Je na vodni osnovi in je primeren tudi za oralni seks ali uporabo s kondomi. Pokažite dolge in zadovoljive predstave v postelji!

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • IntimateLine Replay Delay Spray for Men 20ml

    Ali med seksom ne morete pomisliti na nič drugega kot na to, da vedno počnete prezgodaj? Ta sprej vam bo pomagal enkrat za vselej končati te težave! Deluje omrtvičevalno in vlažilno, zato bo njegova uporaba znatno podaljšala vašo vzdržljivost. Uživajte s svojim dragim tako dolgo v ljubezni, kot sanjate.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Luxuria Kronos Retardant Spray Desensitizing Effect 20ml

    Vas moti pretirana preobčutljivost penisa in s tem tudi nezaželena prezgodnja ejakulacija? Razpršilo Luxuria Kronos je tu, da vam pomaga odpraviti to nevšečnost. Blaži občutljivost in s tem podaljša intimne odnose, zahvaljujoč vsebovani aloe veri pa prinaša tudi vlago in udobje. Ljubezen končno za nedoločen čas!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Eros-Art Studi 1001 Delayer Spray for Men 20ml

    To je nadležno, nadležno in lahko je težava. To je prezgodnja ejakulacija. Podaljšajte ljubljenje, pustite, da se vrhunec vzdrži in uživajte v boljših spolnih izkušnjah. Studi 1001 Delayer spray vsebuje naravne učinkovine in se nanese neposredno na penis pred spolnim odnosom. Nežno ga vmasirajte in počakajte, da se popolnoma vpije, nato pa skočite nanj!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Eros Extended Love Glide Top Level 3 100ml

    Učinkovit izdelek za upočasnitev ejakulacije in s tem podaljšanje ljubezenskih iger. Zahvaljujoč izjemno močni formuli boste uživali v dolgotrajni intenzivni izkušnji s svojo ljubico.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Boners Delay Spray 15ml

    Odpovejte se orgazmu s pršilom Boners Delay in uživajte v ljubljenju večkrat dlje. To pršilo vam bo pomagalo pri obvladovanju vaše preobčutljivosti in preprečilo frustracije, ki bi jih ta preobčutljivost lahko povzročila. Majhna steklenička vam omogoča, da imate pršilo vedno pri sebi, udobno se prilega v žep ali pa se skrijete tudi v najmanjši predal nočne omarice. Nebulator nato poenostavi uporabo.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Prowler RED Delay 15ml

    Pripravljamo založbo Je prezgodnji vrhunec vaša največja travma? To pršilo vam bo pomagalo, da se ga znebite! Učinkovito odloži orgazem, saj ima blag hladilni učinek in se nanaša na najbolj občutljive dele penisa. Povečajte svojo zmogljivost in uživajte v senzacionalnem užitku!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • intt Lasts Delay Gel 15ml

    Vsak moški tu in tam hrepeni po tem, da bi še malo prestal. A nekdo hrepeni po skoraj vsaki ljubezni. Poišči pomoč! Ta gel je narejen iz naravnih snovi, ki podaljšajo erekcijo in odložijo vrhunec ter tako povečajo užitek. Njegove glavne sestavine so nageljnove žbice in izvleček mete, zaupajte se jim!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 33 do 64 od 99 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.