×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Stimulacijski geli za ženske

Elementi 33 do 64 od 137 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Oh! Holy Mary Cannabis Pleasure Oil 6ml

    Stimulativno olje iz semen marihuane, ki velja za najučinkovitejše poživilo na trgu z najdaljšimi učinki! Samo ena kapljica na klitoris ali za želod in takoj boste občutili intenziven in zelo vznemirljiv oklep. Drugače je, boljše je, edinstveno!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Orgie Dual Vibe! Kissable Liquid Vibrator Pina Colada 15ml

    Vam je všeč koktajl Pinã Colada? Zdaj vam bo ta koktajl všeč! Predstavljam vam moj "tekoči vibrator" znamke Orgie, ki ne draži samo občutljivih predelov, ampak tudi brbončice. Prinaša stimulativen vibracijski učinek in ne daje samo oralnemu seksu novo raven vznemirjenja.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Luxuria Vortex Gel Warming Effect 30ml

    Nekaj seksi za tvoj klitoris? Ja! Poskusite Vortex Gel z učinkom segrevanja, ki je bil posebej razvit za povečanje užitka v povezavi z večjo občutljivostjo intimnih delov, povečano željo in pogostnostjo orgazmov. Dame, življenje je prekratko, da ne bi uživali v najbolj smešnih utrinkih.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shunga Naughty Kit Ensemble Coquin

    Si želite doživeti najboljše čutne intimne trenutke? Samo s tem kompletom v čudoviti darilni škatli luksuzne znamke Shunga! Vsebuje 4 izdelke, s katerimi boste spoznali, kaj je prava strast. Uživajte v povečani občutljivosti klitorisa, toplih in hladnih občutkih ter masaži G-točke, ki se konča z mokrim orgazmom.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Swiss Navy Sensual Arousal Gel 10ml

    Razburljiva stimulacija in še boljše izkušnje za oba? Ja! Swiss Navy Sensual Arousal Lubricant bo v vas prižgal ogenj strasti, saj ima edinstveno sposobnost, da prebudi občutljivost, spodbudi in nenazadnje zadovolji tako njega kot njo. Uživajte v tem edinstvenem gelu za oba hkrati!

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalogi

  • IntimateLine Lady Gel for Her Pleasure Stimulating Gel for Women Warming Effect 30ml

    Ali veste, da bi lahko bil vaš užitek še bolj intenziven? Samo podprite razdraženost Lady Gel, ki razume, kaj si ženske želijo. Razvit je bil posebej za povečanje spolnega užitka in občutljivosti. Spodbuja pretok krvi v klitorisalni in vaginalni predel, prinaša prijeten učinek segrevanja in vas popelje do nebeških orgazmov. Ni treba oklevati!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Swiss Navy Infuse 2-in-1 Arousal Gel for Him & Her 2 x 59ml

    Swiss Navy ima par gelov – enega zanj in enega zanjo. Ali hrepeniš po neskončno močnem vznemirjenju? Končno je na dosegu roke! V svoje ljubezensko življenje se boste še bolj zaljubili.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Orgie Sexy Vibe! Liquid Vibrator High Voltage 15ml

    Izjemno močno vibrirajoče mazivo! Ekskluzivna in pionirska formula tega lubrikanta, ki ga je izdelala blagovna znamka Orgie, je polna vrhunskih sestavin in vzbuja najbolj vroče občutke. Skrivnost tega gela so aktivne rastline iz Amazonije, ki so vzrok za izjemno močan učinek vibriranja in mravljinčenja. Uživajte v neskončnem vznemirjenju, neverjetnih orgazmih in užitku brez primere! Primerno zanj in zanjo.

    37,90 €

    28,68 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Cobeco Pharma ViaGel For Women 30ml

    Vaš orgazem bo bolj intenziven! ViaGel stimulacijski gel za ženske poveča občutljivost ženskih intimnih predelov. Gel izboljšuje pretok krvi in povzroča prijetno mravljinčenje in vznemirjenje. Klitoris je bolj občutljiv in vlažen.

    16,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Spartan Couple Gel Virility Cream 2.0 40ml

    Želite s svojim sogovornikom poskusiti nekaj novega in doživeti nekaj več v postelji? Spartan krepi orgazme zahvaljujoč 100 % naravnim izvlečkom. Po prvem nanosu bo penis prebudil neverjetno moč in energijo, tudi kasnejša eksplozija bo popolnoma izjemna. In tudi ženske bodo prišle na svoj račun, saj bo penis po uporabi Spartan gela neustavljiv. Vse kar morate storiti je, da poskusite!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pharmquests CBD Cannabis Masturbation Cream for Her 50ml

    Vaše čudovite kratke hlače so lahko prepričljive in vznemirljive! Cannabis Masturbation je krema, ki razvija samozadostnost za izboljšanje vaše izkušnje. Čudno je gladek, hkrati pa močan in nemasten. Vse kar morate storiti je, da poskrbite, da imate veliko količino, zato jo pustite in pustite, da vas konopljin urin odnese.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sensuva ON Ultra-Stimulating Insane Ice Personal Moisturizer 57ml

    Ali veste, kaj pomeni "nor" v prevodu? Je "močan" in prav to je ta stimulativni gel luksuzne znamke Sensuva. To je najbolj intenziven vznemirljiv gel na trgu! Ne samo, da bo v vašem klitorisu vzbudil prijetno hladne občutke, ampak bo tudi občutek, kot da vam živčni končiči na teh mestih začnejo plesati. Ja, tako divje bo, zato pridite in uživajte v strastno hladnem plesu.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Orgie Orgasm Drops 30ml

    Ekskluzivni in pionirski izdelek luksuzne blagovne znamke Orgie. Sestavljen je iz surovin prvovrstne kakovosti, ima praktično kapalko in bo vaš klitoris popeljal na parado. Kapljice Orgasm Drops nanesite neposredno na klitoris, ena ali dve kapljici bosta dovolj in uživali boste v takojšnjem izjemnem užitku in doživeli najintenzivnejši orgazem vseh časov.

    26,90 €

    16,70 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bijoux Indiscrets Clitherapy Balm Bad Day Killer 8g

    Se vam zdi, da je danes vaš najslabši dan? To se včasih zgodi vsakomur, vendar ne skrbite, imamo rešitev za vas! Ta balzam za dušo in klitoris vas bo ohladil. Ima mehko teksturo na osnovi kokosovega in mandljevega olja, povečuje pretok krvi v klitorisu in s tem njegovo občutljivost. Nežno ga vmasirajte in uživajte v prijetno vznemirljivi toploti, ki se pretaka v vaše celotno telo in um. Zaslužite si ta sproščujoči trenutek, zakaj ne bi danes naredili nekaj čutnega in smiselnega zase?

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovely Lovers LibidoUP GEL INNOVATIVE FORMULA 150ml

    Intimni lubrikant za povečanje libida pri ženskah, več izkušenj in lažji orgazem. Ekskluzivni mazalni gel.

    22,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Secret Play Liquid Vibrator Hot Stimulator 15ml

    Edinstven gel z vonjem po jagodah, ki se obnaša točno tako, kot se mu reče – tekoči vibrator. Uživajte v prijetni stimulaciji, toplem oklepu, valovih vznemirjenja in orgazmičnih eksplozijah. Gel Liquid Vibrator Hot bo razveselil tako ženske kot moške, njegov učinek pa traja neverjetnih 20 minut.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Just Play Orgasm Gel 80ml

    Ta orgazmični gel znamke Just Play vsebuje kakovostno metino olje, zaradi katerega bodo vaše erotične masaže še bolj vznemirljive. Gel nanesite na klitoris in ga nežno vmasirajte. Pripravite se na opojne občutke strasti in dih jemajoče orgazme!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • intt Vibration! Strawberry Tingling Gel 15ml

    Imamo nekaj za ljubitelje jagod in tudi vznemirljivih in intenzivnih občutkov. Ta stimulativni gel bo ugajal njemu in njej. Imenuje se tekoči vibrator, povzroča čutno segrevanje in pulziranje ter deluje več kot 30 minut. Z njo uživajte v novi dimenziji z ljubljenjem, samozadovoljevanjem ali oralnim seksom!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • intt Clit Me High Cannabis Oil 15ml

    Želite kar najbolj razburiti svoj klitoris? Pomagajte si s tem edinstvenim pripravkom Cli tma High in odkrili boste nova orgazmična nebesa. Narejeno iz konopljinega olja v kombinaciji z amazonskimi rastlinami zagotavlja intenziven občutek, ki spominja na vibracije, pulziranje in segrevanje. Zaupajte svoj užitek njegovim aktivnim sestavinam in uživajte v absolutni občutljivosti in super intenzivnih orgazmih!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bijoux Indiscrets Slow Sex Clitoral Balm 10ml

    Ali hrepeniš po popolni uverturi? Preizkusite enega od neverjetnih izdelkov iz luksuzne kolekcije Slow Sex, ki vam bo pokazal nove načine stimulacije. Na primer tale čutno ogrevalni balzam za klitoris, ki poveča občutljivost in s tem vse občutke do maksimuma. Pripravite se, da vas bo pretreslo navdušenje!

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Orgie Sexy Vibe! Liquid Vibrator 15ml

    Ekskluzivna in revolucionarna formulacija Orgie za Evropo, ki uporablja vrhunske surovine. Ta vznemirljivi gel z aktivnimi učinkovinami rastlin iz Amazonije zagotavlja vibrirajoč in mravljinčav učinek na intimnih predelih. Zagotavlja neverjetne orgazme in občutke užitka brez primere.

    30,90 €

    23,08 €

    +

    -

    Na zalogi

  • SKYN® Excite Orgasmic for Him 15ml

    Odkrijte ta stimulativni gel SKYN Excite za moške, vrhunsko inovacijo v užitku! Ta kreacija bo postala skrivnost, ki si jo vsak moški želi imeti na dosegu roke. Ta eliksir užitka je posebej zasnovan za moške, še posebej za predel penisa. Poveča vzburjenost, hkrati pa stopnjuje orgazme za neverjetno eksplozijo ekstaze.

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nuei Thor Fire Gel 50ml

    Ali želite zanetiti ogenj strasti, v vseh okoliščinah? Nekaj pasov tega edinstvenega ognjenega gela Thor bo zadostovalo. Nanesite jih na erogene cone in prisluhnite občutku toplote, ki postopoma narašča in postane vznemirljiva eksplozija občutkov!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Secret Play Liquid Vibrator Strong Stimulator 15ml

    Edinstven in super močan gel, ki se obnaša točno tako, kot mu pravijo – tekoči vibrator. Uživajte v prijetni stimulaciji, oklepu, valovih vznemirjenja in orgazmičnih eksplozijah. Gel Liquid Vibrator bo ugajal tako ženskam kot moškim, njegov učinek pa traja neverjetnih 20 minut.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Orgie Sexy Vibe! Orgasm Enhance 15ml

    Ekskluzivna in revolucionarna formulacija Orgie za Evropo, ki uporablja vrhunske surovine. Vznemirljiv gel z učinkovino rastlin iz Amazonije, ki zagotavlja učinek vibriranja in mravljinčenja v intimnih predelih, Intenzivni orgazem ima v svoji sestavi še druge ekskluzivne učinkovine, ki spodbujajo cirkulacijo in povečujejo občutljivost erogenih predelov, na katerih se uporablja. Zagotavlja neverjetne orgazme in občutke užitka brez primere. Za njo in zanjo.

    37,90 €

    28,40 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Orgie Greek Kiss 50ml

    Obetaven gel za vse ljubitelje analnega dna! Čeprav je analni predel zelo občutljiv, se na stimulacijo ne odziva tako hitro kot genitalije. Grški poljub je analni stimulans, vsebuje meto in lahko povzroči močno vznemirljive občutke segrevanja in s tem poveča občutljivost pri poljubljanju na teh mestih. Ima super svež okus, pridite ga okusiti!

    22,90 €

    18,13 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sliquid Organics O Gel Arousal Gel 5ml

    100% veganski gel, zasnovan za prijetno stimulacijo in mazanje klitorisa. Sestavljen je samo iz naravnih sestavin in verjemite, da bo njihova popolna kombinacija in povezava njihovih učinkov padla na kolena. Pravzaprav ne toliko do kolen kot v nebesa, v ekstazo, v raj ...

    3,79 €

    2,69 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sensuva ON Ultra-Stimulating Insane Personal Moisturizer Unscented 57ml

    Ali veste, kaj pomeni "nor" v prevodu? Je "močan" in prav to je ta stimulativni gel luksuzne znamke Sensuva. To je najbolj intenziven vznemirljiv gel na trgu! Ne samo, da bo v vašem klitorisu vzbujalo prijetno tople občutke, ampak bo tudi občutek, kot da vam živčni končiči na teh mestih začnejo plesati. Ja, tako divje bo, zato pridite in uživajte v vročem plesu.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Clitoris Gel 100ml

    Zakaj bi imeli le normalne orgazme, če pa lahko uživate tudi v orgazmih, ki bodo super intenzivni? Majhna kapljica neposredno na klitoris bo zadostovala in vaše telo bo preplavilo vznemirljiv oklep. Gel učinkovito poveča pretok krvi v intimnih predelih in jih tako naredi bolj občutljive. To moraš poskusiti!

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Orgie Orgasm Drops Vibe! 15ml

    Ali hočeš igrati? Pridite, vzemite Orgasm Drops Kissable, nanesite kapljico na klitoris in nežno masirajte. Pojavijo se vznemirljivi topli občutki, povečan užitek in močno vznemirjenje. Spodbujajte strastne trenutke sami ali s partnerjem in uživajte v malo več užitka!

    26,90 €

    17,18 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bijoux Indiscrets Slow Sex Nipple Play Gel 10ml

    Ali hrepeniš po popolni uverturi? Preizkusite enega od neverjetnih izdelkov iz luksuzne kolekcije Slow Sex, ki vam bo pokazal nove načine stimulacije. Na primer ta gel, s katerim se vaše bradavice tresejo ob vznemirljivem prehladu. Poljubi jih, liži, igraj se!

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bijoux Indiscrets Slow Sex Finger Play Gel 30ml

    Ali hrepeniš po popolni uverturi? Preizkusite enega od neverjetnih izdelkov iz luksuzne kolekcije Slow Sex, ki vam bo pokazal nove načine stimulacije. Na primer, ta naravno delujoči gel na vodni osnovi, zasnovan za stimulacijo prstov. Vsebnost aloe vere zagotavlja prehrano in hidracijo, zahvaljujoč kateri boste dosegli orgazem na še prijetnejši način. Uživajte v dotikih klitorisa, vagine ali penisa s kokosovim gelom.

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 33 do 64 od 137 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.