×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Stimulacijski geli za ženske

Elementi 65 do 96 od 138 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Bijoux Indiscrets Clitherapy It's a Match! Liquid Vibrator 10ml

    Popolna kombinacija s tvojim klitorisom! Ta tekoči vibrator vam bo pokazal novo vesolje kesanja in užitka. Že majhna kapljica bo dovolj, da takoj začutite vznemirljivo mravljinčenje, ki bo povečalo pretok krvi v klitoris. Pozabite na svet okoli sebe in uživajte v tem trenutku s sabo in okusnim balzamom za klitoris z izvlečkom cvetov Acmella.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Orgasm gel 100ml

    Želite doživeti več občutljivosti in tudi bolj vznemirljive izkušnje, povezane z njo? Izkusili boste seks, kot ga ne poznate, in orgazem, o katerem lahko samo sanjate z Ouch gelom! Gel za orgazem, zaradi katerega bosta oba divja. Nanesite ga na penis, klitoris, bradavice ali druge erogene cone in vstopite v nov svet užitka.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sensuva ON Ultra-Stimulating Insane Personal Moisturizer Cotton Candy 57ml

    Veste, kaj v prevodu pomeni "noro"? Je "močan" in prav takšen je ta stimulativni gel luksuzne znamke Sensuva. Je najintenzivnejši gel za vzburjenje na trgu! Ne samo, da bo ustvarila prijetno hladen občutek v klitorisu, ampak se vam bo zdelo tudi, kot da vam živčni končiči na teh mestih začnejo plesati. Da, tako divje bo, zato pridite uživati v strastno srhljivem plesu.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Orgie Hemp! Intense Orgasm Gel 15ml

    Spodbudite se s tem gelom iz konopljinega olja. To bo ugajalo njemu in njej in že majhna kapljica bo dovolj, da v vas vzbudi prijeten oklep, toplino, ohladitev in še veliko drugih neskončno prijetnih občutkov.

    30,90 €

    24,40 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Orgie Sexy Vibe! Liquid Vibrator Hot 15ml

    Ekskluzivna in revolucionarna formulacija Orgie za Evropo, ki uporablja vrhunske surovine. Vznemirljiv gel z aktivnimi učinkovinami rastlin iz Amazonije, ki zagotavlja vibrirajoč in mravljinčav učinek na intimnih predelih, hkrati pa daje tudi prijeten občutek segrevanja, kar še potencira njegove učinke. Zagotavlja neverjetne orgazme in občutke užitka brez primere.

    34,90 €

    24,53 €

    +

    -

    Na zalogi

  • YESforLOV G-Spot Stimulation Gel 10g

    Neverjetno prijeten, ta vaginalni gel za vzburjenje deluje v središču vzburjenja s spodbujanjem erektilnih tkiv znotraj vaginalnih sten, tako da lahko doživite velik orgazem od znotraj.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Orgie Orgasm Drops Intense 15ml

    Ali hočeš igrati? Pridite in si zagotovite Orgasm Drops Intense! Z njimi boste doživeli izjemno vznemirjenje in osupljive orgazme. Všeč vam bo njihov bogat, sladek okus rdečega jabolka v kombinaciji z eteričnim oljem nageljnovih žbic, pa tudi občutek segrevanja, ki ga ustvari v vašem klitorisu. Svojemu biseru užitka dajte božansko, vznemirljivo in opojno kapljico in ne boste presenečeni, koliko vznemirjenja se skriva v vas.

    26,90 €

    17,25 €

    +

    -

    Na zalogi

  • intt Orgasm Now Female Enhantsments Gel 15ml

    Ali ste vedeli, da ima 80 % žensk težave z doseganjem orgazma? INTT je posebej zanje razvil ta revolucionarni gel, ki lahko vzbudi zares osupljiv orgazem in doslej neodkrite sladke občutke. Klitoris ima več kot 8.000 živčnih končičev in če mu daste ta vznemirljiv gel, boste ob stimulaciji doživeli najbolj intenzivne izkušnje! Ne zamudite jih!

    61,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sensuva ON Ultra-Stimulating Insane Personal Moisturizer Butter Rum 57ml

    A pri prenosu misliš "ni"? Je "urin" in je stimulativni gel luksuzne znamke Sensuva. To je najbolj intenziven vznemirljiv gel na trgu! Ne samo, da bo v vašem klitorisu prijetna toplina, ampak bo tudi veličastnost, ko bodo končnice živine v teh mestih začele plesati. Tako se čudim, a dodajam in uživaj v letnem balu.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Secret Play Liquid Vibrator Fresh Stimulator 15ml

    Edinstven gel na osnovi mete, ki se obnaša točno tako, kot mu pravijo – tekoči vibrator. Uživajte v prijetni stimulaciji, hladnem oklepu, valovih vznemirjenja in orgazmičnih eksplozijah. Gel Liquid Vibrator Fresh bo ugajal tako ženskam kot moškim, njegov učinek pa traja neverjetnih 20 minut.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sensuva ON Arousal Oil for Her Original 5ml

    Sensuva ON Arousal Oil for Her Original je naraven, visoko koncentriran izdelek za podporo zdravemu ženskemu spolnemu odzivu in želji. Zagotavlja energijo in pozitivno spolno razpoloženje.

    22,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Orgie Dual Vibe! Kissable Liquid Vibrator Sex on the Beach 15ml

    Vam je všeč koktajl Sex On The Beach? Zdaj vam bo ta koktajl všeč! Predstavljam vam moj "tekoči vibrator" znamke Orgie, ki ne draži samo občutljivih predelov, ampak tudi brbončice. Prinaša stimulativen vibracijski učinek in ne daje samo oralnemu seksu novo raven vznemirjenja.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bijoux Indiscrets Clitherapy Balm Horny Jar 8g

    Imaš polno glavo idej in si preprosto in neznosno pohoten? To vsi vemo! Ta balzam vas bo razbremenil, saj ima mehko teksturo na osnovi kokosovega in mandljevega olja, bo povečal pretok krvi v klitorisu in s tem njegovo občutljivost. Nežno ga vmasirajte in uživajte v prijetno vznemirljivi toploti, ki se pretaka v vaše celotno telo in um, v kateri se po zaslugi nje umirijo nemoralne misli. Vemo in razumemo, da ga potrebujete, ne čakajte, izboljšajte si življenje zdaj!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Orgie She Spot G Spot Arousal Gel 15ml

    Še vedno iščete svojo g-točko ali ste jo že našli in razmišljate, kako bi iz njene stimulacije kar najbolje izkoristili? Ta gel s sestavinami iz amazonskega deževnega gozda vam bo ponudil neverjetne občutke s spodbujanjem tega občutljivega mesta. Uživali boste v mravljinčenju, mrazu in toplini. To bo razburljivo in eksplozivno, zato tega ne zanikajte.

    30,90 €

    21,53 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oh! Holy Mary Original Vibrating Pleasure Oil 6ml

    Želite doživeti najmočnejše orgazme v svojem življenju? Oh! Olje iz semen konoplje Holy Mary sativa ne bo le okrepilo vaše vzburjenje, temveč vam bo prineslo tudi nezemeljske orgazme! Primerna je zanj in zanjo in že majhna kapljica bo dovolj, da vas prebudi seksi mravljinčenje. Naj vam konopljino olje pokaže, kakšni so njegovi neverjetni učinki!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • System JO For Her Clitoral Serum Buzzing 12Volt 10ml

    Želite nekaj več za svoj klitoris? Ta serum na oljni osnovi bo povečal vaš čutni užitek zaradi super seksi mravljinčenja, ki učinkovito poveča libido. Imejte še več izkušenj z vsemi dotiki med predigro ali med igrami s samim seboj in se ne zadovoljite z manj, zaželite več.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Luxuria Vortex Gel Cooling Effect 30ml

    Si želite še več spolnega užitka? Odgovor je jasen – da! Luxuria Vortex gel je bil posebej razvit za podporo občutljivosti intimnih predelov, povečanje želje ter pogostosti in intenzivnosti orgazmov. Je varen in učinkovit gel za vse ženske s stimulativnim hladilnim učinkom. Poskusite jih pred seksom kot del predigre ali sami v trenutkih samoljubja!

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sensuva ON Ultra-Stimulating Insane Personal Moisturizer Cinnabun 57ml

    A pri prenosu misliš "ni"? Je "urin" in je stimulativni gel luksuzne znamke Sensuva. To je najbolj intenziven vznemirljiv gel na trgu! Ne samo, da bo v vašem klitorisu prijetna toplina, ampak bo tudi veličastnost, ko bodo končnice živine v teh mestih začele plesati. Tako se čudim, a dodajam in uživaj na letnem balu.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • intt Vibration! Vodka Energy Tingling Gel 15ml

    Imamo nekaj za ljubitelje vodke z energijsko pijačo in tudi vznemirljivih in intenzivnih občutkov. Ta stimulativni gel bo ugajal njemu in njej. Imenuje se tekoči vibrator, povzroča čutno segrevanje in pulziranje ter deluje več kot 30 minut. Z njo uživajte v novi dimenziji z ljubljenjem, samozadovoljevanjem ali oralnim seksom!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sensuva ON Arousal Oil Ultra Single Use Ampoule 0,5ml

    Poveča spolno zadovoljstvo žensk, poveča željo.

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalogi

  • intt Vibration! Ice Tingling Gel 15ml

    Imamo nekaj za ljubitelje mentola in tudi vznemirljivih in intenzivnih občutkov. Ta stimulativni gel bo ugajal njemu in njej. Imenuje se tekoči vibrator, povzroča čuten ledeni oklep, pulziranje in deluje več kot 30 minut. Z njo uživajte v novi dimenziji z ljubljenjem, samozadovoljevanjem ali oralnim seksom!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oh! Holy Mary Cannabis Orgasm Gel 60ml

    Je za vas včasih zelo težko doseči orgazem? Ja, to se zgodi vsem in v tem ni nič čudnega. Poznamo pa način, kako povečati intenzivnost prijetnih občutkov in to je edinstveni orgazmični gel znamke Oh! Sveta Marija. Primeren je za vsakogar, ne glede na spol, le majhno količino nanesite na klitoris ali glavico. Vsi dotiki bodo potem mnogokrat prijetnejši.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • YESforLOV CBD Concentrate Bio 15ml

    Ta revolucionarni koncentrat CBD, izdelan v Franciji, se lahko uporablja sam ali pa ga lahko dodate kateremu koli lubriku YESforLOV, masažni svečki, olju za telo, stimulansu ali kozmetičnemu izdelku.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Eros-Art Onagra Woman Orgasmic Gel 100ml

    Ali menite, da vaši orgazmi ne morejo biti bolj intenzivni? Sovražimo to reči, a verjetno se motite. Ta edinstven Onarga stimulativni gel za ženske vas bo še bolj navdušil, zaradi svojih afrodiziakalnih učinkov vam bo vzbudil še večjo željo, kasnejši orgazem pa bo res intenziven in zadovoljiv. Dajte svojemu spolnemu užitku iskrico, ki je ne bo nič ugasnilo!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Cobeco Pharma Female Orgasma Cream 30ml

    Ste vedeli, da so lahko vaši orgazmi še bolj intenzivni? Vse kar morate storiti je, da jim povabite ta edinstveni gel, ki vam bo dal vznemirljivo mravljinčenje in topel občutek, ki se mu ne boste mogli upreti. Njegova sestava temelji na naravnih sestavinah in z njim boste doživeli toliko, da se boste kmalu vrnili v našo e-trgovino po še en paket!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • High On Love Stimulating O Oil 30ml

    Čutna mešanica naravnih olj, vključno s konopljinim oljem najvišje kakovosti, ki skupaj tvorijo popolno REVOLUCIJO pri stimulaciji, masturbaciji in orgazmu. Olje poveča pretok krvi, poveča vzburjenje in spodbuja naravno samopodmazovanje. Idealen je tudi za ženske s težavami, kot so nizek libido ali suhost vagine.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bijoux Indiscrets Clitherapy Balm Ghosting Remedy 8g

    Niste slišali za teden in že veste, da je bil še en duhovit tip? Doživite orgazem s tem balzamom, ki vam bo spravil iz glave. Ima mehko teksturo na osnovi kokosovega in mandljevega olja, povečuje pretok krvi v klitorisu in s tem njegovo občutljivost. Nežno ga vmasirajte in uživajte v prijetno vznemirljivi toploti, ki teče po telesu, vključno z glavo, v kateri spodbuja pozabo.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • intt Vibration! Coffee Tingling Gel 15ml

    Imamo nekaj za ljubitelje kave in tudi vznemirljive in intenzivne občutke. Ta stimulativni gel bo ugajal njemu in njej. Imenuje se tekoči vibrator, povzroča čutno segrevanje in pulziranje ter deluje več kot 30 minut. Z njo uživajte v novi dimenziji z ljubljenjem, samozadovoljevanjem ali oralnim seksom!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Stimul8 Spark Clitoral Gel Warming 30ml

    Kaj poskusiti nekaj novega in neverjetno intenzivnega? Spark Clitoral Gel je vrhunski gel, zasnovan za stimulacijo klitorisa z učinkom segrevanja. Vse kar morate storiti je, da ga vmasirate in se prepustite strasti, ki jo bo vnela v vas. Ste pripravljeni doživeti svoj najmočnejši orgazem?

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Cobeco Pharma G-Power Orgasm Creme 30ml

    G Power Cream je edinstvena hranilna krema za predel klitorisa. Koža na teh občutljivih predelih bo postala še bolj občutljiva in morebitna stimulacija še bolj intenzivna. Nežno masirajte in nato podležite, super okusno bo!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • IntimateLine Lady Gel for Her Pleasure Stimulating Gel for Women Cooling Effect 30ml

    Ali znate narediti uverturo še bolj čutno? Nanesite kapljico Lady Gela na njen klitoris, vmasirajte in povečajte njeno željo in spolni užitek. Ta gel, obogaten z L-argininom, spodbuja pretok krvi v ženskih genitalijah in prinaša pogostejše in intenzivnejše orgazme. Uživajte v vznemirljivem zmrzovanju, ki vas bo presenetilo!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bijoux Indiscrets Slow Sex Arousal Sex Oil with CBD 30ml

    Če še niste izkusili CBD, potem je naše vznemirljivo spolno olje s CBD popoln uvod. CBD se je v zadnjih letih prebil v mainstream zaradi svojih lastnosti proti bolečinam in zmanjševanju stresa, vendar je to le vrh ledene gore.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 138 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.