×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Stimulacijski geli za ženske

Elementi 129 do 138 od 138 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Skins Enhance Intimate Cream 20ml

    Skins Enhance je edinstvena naravna formula z več učinki, zasnovana za moške, ki iščejo večji užitek med intimnimi srečanji.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Luxuria Bio Cooling Gel Stimulating Effect 30ml

    Luxuria Bio Cooling Gelis je ženski stimulativni gel s hladnim učinkom, oblikovan s popolnoma naravnimi sestavinami. Njegova inovativna ekološka formula uporablja rastlinske izvlečke, ki vašemu intimnemu predelu zagotovijo hladen učinek, ki poveča občutljivost in okrepi stimulacijo ter poveča užitek, tako da lahko dosežete intenzivnejše orgazme.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Eros Stimulation Clit Oil 15ml

    Vzbujevalno olje zanjo je bilo razvito posebej za ženske in temelji na naravnih sestavinah. Učinek mravljinčenja stimulira klitoris in zagotavlja vznemirljiv občutek. Nanesite 1-2 kapljici na klitoris in nežno vtrite. Učinek boste opazili takoj, traja pa lahko do 30 minut.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • intt Vibration! Cotton Candy Tingling Effect Gel 15ml

    Cotton Candy je mravljinčast gel s prijetnim sladkim vonjem in okusom po sladki vati. Formula vsebuje aktivne sestavine iz amazonskih rastlin, ki zagotavljajo intenzivno vibriranje, utripanje in čudovit učinek segrevanja.

    30,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Excite Fly 20ml

    Se tudi vam včasih ne uspe popolnoma sprostiti in prepustiti prijetnim občutkom, da se končajo z orgazmom? Na žalost se veliko žensk sooča s to težavo in za vse obstaja ta gel za popolno sprostitev in neverjetne orgazme. Poveča pretok krvi, s čimer spodbuja občutljivost in dovzetnost za dotik. Zaupajte svoj užitek temu diskretnemu pomočniku in prižgite plamen strasti.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • SKYN® Excite Orgasmic for Her Pleasure 15ml

    Dame, želite odkriti še več razburjenja? Ta gel so oblikovale in testirale ženske za ženske. Njegova revolucionarna formula vam bo pomagala hitreje in prijetneje doseči intenziven vrhunec, o katerem morda niste niti sanjali. Nanesite majhno kapljico na klitoris, vmasirajte in snemite.

    22,90 €

    10,90 €

    Ni na zalogi

  • LELO Pleasure Enhancing Serum Clitoral Stimulating Gel 15ml

    Ali želite doživeti najboljši orgazem svojega življenja? Ta serum je kot življenjski stimulator za klitoris. Le kapljico ga vmasirajte v svoj biser užitka in nenadoma bo zalebdel na oblaku maksimalne občutljivosti in globokih doživetij. Odkrijte njegovo moč na lastnem klitorisu in verjemite, da bo ta predigra ali trenutek samoljubja nepozaben!

    45,90 €

    33,90 €

    Ni na zalogi

  • Voulez-Vous... Stimulating Gel Bubblegum 30ml

    Kaj pa uživanje v malo bolj vročih izkušnjah? Ta čutni afrodiziak koktajl bo spodbudil vašo domišljijo in ustvaril vzdušje! Gel nanesite na erogene cone s sladkim vonjem žvečilnega gumija in pustite, da z vsakim dotikom v vas vzbudi poželjivo in vznemirljivo toplino.

    14,90 €

    9,90 €

    Ni na zalogi

  • Just Play Clit Drops 30ml

    Kapljice užitka na klitorisu! Te erotične kapljice znamke Just Play vsebujejo kakovostno metino olje, zaradi katerega bodo vaše erotične masaže še bolj vznemirljive. Zahvaljujoč pipeti jih zelo natančno nanesete neposredno na klitoris, nato pa jih morate le nežno vmasirati. Pripravite se na omamne občutke strasti!

    14,90 €

    9,90 €

    Ni na zalogi

  • Cobeco Pharma 2seduce Intimate Sensual Cream 50ml

    Svojim ljubezenskim dejanjem dodajte še več intenzivnosti! Ta krema 2Seduce Intimate Sensual vam bo dala čutne mravljinčenje in tople občutke, o katerih vaš klitoris še sanjal ni. Vsebuje naravne sestavine, bogate z dragocenimi olji, neguje in daje sijaj vsakemu običajnemu dotiku. Vaš vrhunec bo nepozaben!

    37,90 €

    22,90 €

    Ni na zalogi

Elementi 129 do 138 od 138 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.